Kindar Haberleri

Onlarla asla ters düşmeyin! En acımasız ve kindar 5 burç

Astrologlara göre kişinin taşıdığı burç ile acımasız olma potansiyeli arasında bir ilişki bulunuyor. Sahip olduğunuz burç, pek çok olumlu ve olumsuz özelliği taşıyabileceğiniz gibi aynı zamanda kindar olma ihtimaliniz ile de ilişkilendirilebiliyor. İşte asla ters düşmemeniz gereken en acımasız 5 burç

Kadin 2023-10-13 09:53:56

Yılan gibiler! Sakın o burçlara yanlış yapmayın, sinsilikte kimse ellerine su dökemez

Burçların karakter üzerinde etkisi olduğuna inanılır. Astrologlar 3 burcun kindar ve sinsi oldukları konusunda hemfikir. Yapıları gereği maruz kaldıkları yanlışları unutmuyor ve bedelini ödetiyorlar. İşte en sinsi burçlar...

Kadin 2023-08-16 14:06:24

Kaybolan engelliler Pusulam Polis projesi ile daha kolay bulunacak

Hakkari'de hayata geçirilen proje kapsamında, kaybolmaları halinde en kısa sürede ailelerine ulaştırılmaları amacıyla engellilerin parmak izleri, kimlik ve ilaç bilgileri sisteme kaydediliyor - Polis memuru Seda Köroğlu Kindar: - "Kendini ifade edemeyen engelli ve özel eğitime tabi bireylerimizin, başta kayıp vakaları olmak üzere çeşitli mağduriyetler yaşadığını gördük. Bu yüzden böyle bir proje geliştirdik"

Yurthaber 2022-08-28 13:47:05

Kindar ne demek? Kindar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe dilinin geliştirilmesi ve araştırmalar yapılması için kurulan TDK, kelimelerin kökenlerini ve anlamlarını incelerken yabancı kelimeleri de Türkçeleştirmek için çalışmalar yürütür. Bu nedenle kelime anlamları ile ilgili araştırma yapanlar için TDK pusula görevi görür. TDK’da açıklaması bulunan Kindar kelimesi de anlamı merak edilen kelimeler arasında bulunur. TDK’nın çalışmaları doğrultusunda varılan sonuca göre Kindar kelimesi ne demektir?

Egitim 2022-05-17 23:51:58

Yeni Zelanda'daki iki camiye terör saldırısı

Fener Rum Patrikhanesi: - "Patrik Hazretleri ve Metropolitler bu terör eylemini ve her türlü kindar, köktendinci girişimleri katiyetle kınamakta ve herkesi barış içinde bir arada var olmanın güzelliğini yaşamaya ve iş birliğine davet etmektedirler"

Haber 15-03-19 16:31

Ünlü isimleri ti'ye alıyor! Kindar Şokolade'den güldüren 7 paylaşım

Son dönemde Instagram'ın ne paylaşsa olay olan hesabı Kindar Şokolade'nin paylaşımlarına beğeni yağıyor.

Trend 25-01-19 14:25

'Kindar kedi Haydar' ile sahibinin diyaloğu kahkahaya boğdu

Sahibi ile güç yarışına giren 'Kindar Kedi Haydar' izleyenleri gülme krizine soktu.

Trend 20-11-18 12:18

İmam Hatipliler Derneği'nden 'İmam Hatiplere Bakış Araştırması' raporu: Dindar ve kindar nesil kavramı başı çekiyor

İmam Hatipliler Derneği tarafından hazırlanan 'İmam Hatiplere Bakış Araştırması' raporu yayımlandı. 'Medyadaki nefret söylemi ve ayrımcı dil kullanımı imam hatiplileri hedef alıyor' ifadesine yer verilen raporda, İmam Hatip Lisesi tanımlamasıyla birlikte kullanılan kavramlara bakıldığında 'dindar ve kindar nesil' kavramının başı çektiği aktarıldı.

Haber 11-09-18 15:22

İmam hatipler hakkında ayrımcı ve ötekileştirici dil kullanılıyor

İmam Hatipliler Derneği, 2017'de yazılı medyada yer alan imam hatiplerle ilgili haberlerin değerlendirdiği "İmam Hatiplere Bakış Araştırması" raporunu yayımladı - Rapordan: - "Medyadaki nefret söylemi ve ayrımcı dil kullanımı yıllardır imam hatip okulları ve imam hatiplileri hedef alıyor" - "İmam hatip lisesi tanımlaması ile birlikte kullanılan kavramlara baktığımızda 'dindar ve kindar nesil' kavramı 18 kez kullanımla başı çekiyor" - "İmam hatiplilere yönelen ayrımcı dil ve nefret söylemi çerçevesinde metinlere baktığımızda çok geniş yelpazede ve saldırgan bir dil karşımıza çıkıyor"

Haber 11-09-18 14:03

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce: (2)

"(Af çıkarılması) Böyle bir düşüncem yok. Adalet yoksa affın gelmesi bir işe yaramaz. Önce adalet, adalet yoksa bugün af çıkarırsınız 2 sene sonra yenisini çıkarmak zorunda kalırsınız. Onun için afla uğraşmak yerine şimdi adaletle uğraşırsak kendiliğinden bazı aflar gelir zaten o zaman" - "(3'üncü havalimanının ismi) Uzlaşmayla koyardım, üzerinde en çok uzlaşabileceğimiz Atatürk'tür, hem öbür Atatürk Havalimanı kapanıyor. Atatürk yakışır. Yoksa başka bir şey de olabilir, itirazım yok ama bence Atatürk yakışır" - "(Bedelli askerlik) Bu ortamda, seçim öncesinde askerlik üzerinden oy devşirmeye çalışmak, 'bak sana bedelli çıkaracağım, oy ver falan' bu Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışmaz. Benim şu anda gündemimde öyle bir şey yok" - "Dindar nesil yetiştirme görevi devlete ait değildir aileye aittir. Ama kindar nesil yetiştiremezsin buna engel oluruz. Din eğitimini istemeyene vermeyiz, isteyene istediği kadar veririz. Seçmeli koyarız dersleri, isteyen girer"

Haber 04-06-18 22:32

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, İstanbul'da

Muharrem İnce: - "Camiler üzerinden, kışla üzerinden, okul üzerinden siyaset olmaz. Ordu bize lazım, cami bize lazım. Dindar nesle itirazım yok. Dindar nesil yetiştirmek ailenin görevi. Olursa sevinirim, hiç de üzülmem ama kindar nesil olmaz" - "Biz Türkiye'ye demokrasi getireceğiz, askerler bir daha aklından bile geçirmeyecekler darbe yapmayı. Size söz, Kuleli Askeri Lisesi'ni açacağız"

Haber 03-06-18 20:23

Muharrem İnce: dindar Nesle İtirazım Yok Ama Kindar Nesil Olmaz

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce "Dindar ve kindar nesil olmaz. Dindar nesle itirazım yok. Dindar nesil...

Yurthaber 03-06-18 15:32

Muharrem İnce: Kindar bir nesil yetiştirmeyeceğiz (2)

ÇANAKKALE TÜRKÜSÜNÜ KENDİSİNE GÖRE UYARLADI CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Balıkesir'deki programının ardından çanakkale Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

Haber 28-05-18 20:14

Muharrem İnce: Kindar bir nesil yetiştirmeyeceğiz

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Eğitimde 1'inci hedefimiz başlangıcından bittiği yere kadar parasız yapmak.

Haber 28-05-18 17:24

Eğitim Bir-Sen’den KSÜ yönetimine tepki

Eğitim Bir-Sen Genel Merkezinden yapılan açıklamada, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi yönetiminin keyfi uygulamalarla fütursuz bir yönetim sergilediği belirtildi.Eğitim bir-Sen Genel Merkezinden yapılan açıklamada, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi yönetiminin kindar yaklaşımından şehit yakınlarının da nasibini aldığı belirtilerek, “18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde, devletin şehit yakınlarına tanıdığı memur kontenjanından üniversitede göreve başlayan bir şehidimizin emaneti olan Teşkilatlanmadan Sorumlu Şube Başkan Yardımcımızı sürgün etmiş, bu uygulamasıyla üniversite mensuplarını ve kamu vicdanını rahatsız etmiştir” denildi.“Üniversite yönetimi Keyfi uygulamalarla üniversite personelini mağdur ediyor”“Eski Türkiye’den kalma bazı tortuların yaşam savaşı vermesi, kamu yönetiminde birçok sıkıntıya; hukukun, yetkiyi kullananların elinde tarumar olması, kamu yönetiminin bürokratik labirentlerde sıkışıp kalması, maddi ve manevi bedellerin ödenmesine yol açmaktadır” denilen açıklamada, “Devletin görev yapılan makama tanıdığı yetkiler, kişisel güçlere dönüştürüldüğünde ilkeler ve prensipler üzerinden değil, kişisel ilişkiler üzerinden tasarruflara neden olmaktadır.

Haber 12-02-18 14:45

NYT: NATO, Erdoğan'ın otokratik eğilimlerini kontrol altına almalı

Amerikan New York Times gazetesi, Pazar günkü referandumun Türkiye'yi 'değişken ve kindar bir adamın' ellerine bıraktığını yazdı. Gazete başyazısında NATO'ya, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın otokratik eğilimlerini sınırlamak için' devreye girme çağrısında bulundu.

Haber 18-04-17 19:19

Deveciler Devlerden Daha Kindar Çıktı

Bodrum’da düzenlenen sezonun ilk deve güreşlerinde deveciler güreştirdikleri develerden daha kindar çıktı. Arenada deve güreşlerini...

Yurthaber 01-01-17 19:51

Kayadan: Korku imparatorluğu kuruldu

Kayadan, AKP iktidarının “kindar ve dindar” gençlik projesinin 12 Eylül darbesinin bir sonuç olduğunu savundu.

Yurthaber 12-09-12 17:16

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Eğitim-Sen Genel Başkanı Ünsal Yıldız, "Bizler milliyetçi, ırkçı, dindar, ve kindar nesillerin yetiştirildiği bir ülke değil, bilimin, emeğin, barışın, kardeşliğin

Yurthaber 01-05-12 17:30

'Huysuz'un son sürprizi

Seyfi Dursunoğlu, nam-ı diğer Huysuz Virjin, birkaç gün önce 79 yaşına bastı. Hâlâ dinç, hâlâ eğlenceli, hâlâ çılgın, sonuna kadar da kindar. Öyle ki vasiyetini değiştirecek kadar...

Haber 07-10-11 11:45

Kindar keçi sahibini katletti!

Çanakkale'de besicilik yapan 69 yaşındaki Neşat Aktepe, biberonla besleyip büyüttüğü 1 yaşındaki erkek keçisinin saldırısı sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 07-09-10 15:32