Kristen Stewart Haberleri Ve Son Dakika Kristen Stewart Haberleri

Kristen Stewart Haberleri Ve Son Dakika Kristen Stewart Haberleri

9 Nisan 1990 ABD doğumlu Kristen Stewart ya da tam adıyla Kristen Jaymes Stewart oyuncudur. Eğlence sektöründe çalışan ailesi aracılığı ile genç yaşta oyunculağa başlayan Stewart henüz 12 yaşındayken David Fincher'ın gerilim filmi Panik Odası'nda rol aldı. Bu filmini Konuş Benimle (2004), Catch That Kid (2004), Zathura: Bir Uzay Macerası (2005) ve Into the Wild (2007) yapımları takip etti. Stewart asıl ünlenmesi ünlü gençlik kitaplarından uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi (Twilight) serisindeki başrolü ile oldu. Canlandırdığı Bella Swan rolü ile 2010 yılında BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü'ne layık görüldü. Stewart 2005-2009 yıllarında Konuş Benimle'deki rol arkadaşı Michael Angarano ile ilişki yaşadı. Ardından Twilight serisinden rol arkadaşı Robert Pattison ile beraber oldu. Oyuncu 2021 yılında sevgilisi Dylan Meyer ile nişanlandı.

Kristen Stewart Haberleri

Kristen Stewart gala tarzından sonra sokak tarzıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

2008 yılında Robert Pattinson ile başrolü paylaştığı 'Twilight' filmiyle tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen Kristen Stewart geçtiğimiz günlerde kendi filminin galasına katılmış ve tarzıyla dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu bu defa sokak tarzıyla olay oldu. Kristen Stewart'ın tarzına "Yatak odası stili" yorumları geldi.

Magazin 14-03-2024 10:05

Kristen Stewart adeta altına bir şey giymedi! Frikik vermeyi bile umursamadı

Alacakaranlık film serisinde canlandırdığı Bella karakteri ile büyük bir üne kavuşan Kristen Stewart, rol aldığı yeni filmin galasında tarzıyla dikkat çekti. Kristen Stewart adeta altına bir şey giymeden galaya geldi. Frikik vermeyi bile umursamadı...

Magazin 06-03-2024 14:32

Robert Pattinson'dan yıllar sonra gelen Twilight (Alacakaranlık) itirafı! Kristen Stewart'la sevişmesi sahnesini yorumladı: Çok tuhaf

Twilight (Alacakaranlık) serisi bir dönemin en popüler yapımları arasındaki yerini alarak tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Filmin başrol oyuncularından Robert Pattinson yıllar sonra yaptığı itirafıyla rol arkadşaı Kristen Stewart ile olan sevişme sahnesini yorumladı. Ünlü oyuncu, müstehcen sahnelerin çekmenin zorlu bir iş olduğunu açıkladı.

Trend 29-02-2024 11:45

Alacakaranlık filminin seksi vampiri Ashley Greene son haliyle şoke etti! Görenler tanımakta zorlandı

2008 yılında izleyici karşısına çıkan Alacakaranlık filminin kadrosunda; Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner gibi dünyaca ünlü oyuncular yer alıyordu. ABD sinemasının en güçlü yapımlarından olan Alacakaranlık filminde Edward Cullen'ın kardeşi Alice Cullen'e hayat veren güzel oyuncu Ashley Greene, değişimiyle şaşırttı.

Magazin 25-10-2022 11:47

Kristen Stewart

Kristen Stewart Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kristen Stewart Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kristen Stewart'ın Oscar gecesinde giydiği mini saten şorta uygun fiyatlı alternatif öneriler

Oscar gecesinde ünlü isimler genellikle şık elbise, iddialı kombinlerle karşımıza çıkar. Ancak bu Oscar törenine mini saten şortuyla Kristen Stewart damga vurdu! Beyaz gömleği, blazer ceketi, stiletto'su ve saten mini şortuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kristen Stewart'ın kombinini beğendiyseniz doğru yerdesiniz. Güzel oyuncunun harika saten şortuna alternatif olabilecek modelleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 07-04-2022 16:39

94.Oscar Ödülleri'nde kız arkadaşını öpen Kristen Stewart kimdir? Kristen Stewart kaç yaşında, nerelidir? Kristen Stewart'ın kız arkadaşı kimdir?

Kristen Stewart, 94. Oscar Ödülleri'ne damgasını vuran ünlülerden biriydi. İlk kez Oscar'a aday gösterilen oyuncu Kristen Stewart, kıyafeti ile gecenin en çok konuşulan ismi oldu. Kristen Stewart'ı tüm dünya Alacakaranlık film serisi ile tanıdı ve sevdi. Oyuncunun kariyeri kadar cinsel tercihi de gündemi bir süre meşgul etmişti. Kristen Stewart hakkında merak ettikleriniz varsa işte detaylar!

Magazin 28-03-2022 17:29

94.Oscar Ödülleri'nde Kristen Stewart kırmızı halıda kız arkadaşını öpücüklere boğdu

Prenses Diana'yı canlandırdığı, geçtiğimiz yılın en çok ses getiren filmlerinden Spencer'daki performansıyla 94.Oscar Ödülleri'nde ‘En İyi Kadın Oyuncu' kategorisinde aday gösterilen güzel oyuncu Kristen Stewart, kırmızı halıda yine farkını konuşturdu. Protokol kurallarını hiçe sayan yıldız oyuncu saten mini şortu ve derin göğüs dekoltesiyle kırmızı halıya damga vurdu.

Magazin 28-03-2022 10:03

2021 yılının ‘En İyi Oyuncuları’ seçildi! Listedeki isimler dikkatleri çekti

2021’in sonralarına doğru The New York Times dergisi, yılın en iyi oyuncularını açıkladığı listeyle sinema sektörüne yeni bir soluk getirdi. 2022 yılına az bir süre kala, koronavirüs pandemisi nedeniyle derin bir yara alan sinema sektörü yılın en iyi filmlerini, dizilerini, oyuncularını sıralayan listelerini peşi sıra yayınlıyor. The New York Times dergisi de 2021'in En İyi 13 oyuncusunu listeledi.

Trend 10-12-2021 11:44

Spencer filmiyle anılan Kristen Stewart yeni projesini açıkladı! Eşcinsel bir hayalet avcılığı programı üzerinde çalıştı

Spencer filmiyle adından söz eden Kristen Stweart, yeni projesinin hazırlıklarına başladığını dile getirdi. The New Yorker’a verdiği bir demeçte gelecek planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve eşcinsel bir hayalet avcılığı programı üzerinde çalıştığını açıkladı.

Trend 16-11-2021 17:04

Lady Diana’nın özel korumasından övgü topladı! Kristen Stewart'ın performansını değerlendirdi

Lady Diana’nın boşanmaya karar verdiği 1991 Noel tatiline odaklanan biyografi türündeki Spencer filmi, Kraliyet Ailesi’nin en bilinmeyen yönlerini konu alıyor. Lady Diana’nın hayatını beyaz perdeye taşıyan yapımın başrolünü Kristen Stewart üstleniyor. Lady Diana'nın özel koruması Ken Wharfe, Kristen Stewart'ın ''Spencer'' filmindeki performansını, en gerçekçi Lady Diana canlandırması olarak değerlendirdi.

Trend 12-11-2021 14:53

Kristen Stewart, kız arkadaşı Dylan Meyer ile nişanlandığını duyurdu

Prenses Diana’yı canlandırdığı Spencer filmiyle beyaz perdede boy gösteren başarılı oyuncu Kristen Stewart, sevgilisi Dylan Meyer ile nişanlandığını duyurdu. Yaklaşık iki yıldır beraber olan çiftin en kısa zamanda nikah masasına oturacağı öne sürüldü. Oyuncu, "Alacakaranlık" serisinin filmlerinde Bella karakteriyle dünyaca ünlenmişti.

Magazin 03-11-2021 07:38

Prenses Diana’yı canlandıran Kristen Stewart’tan itiraf geldi: Gelinlik sahnesi ürkütücüydü

Prenses Diana’nın hayatını konu alan Spencer filminin başrol oyuncusu Kristen Stewart çok konuşulan gelinlik sahnesi için ilk kez açıklama yaptı. Prenses Diana’nın gelinliğine çok benzer bir kostümün dikildiğinden söz eden güzel oyuncu, “Bunu giydiğim gün, ürkütücü bir gündü" dedi.

Trend 02-11-2021 17:24

Kristen Stewart’tan olay itiraf: Toplasan beş tane iyi filmim var

Prenses Diana’yı canlandırdığı Spencer filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kristen Stewart, sinema kariyeri hakkında özeleştiri yaparak, “45 ya da 50 filmim içinde muhtemelen gerçekten iyi olan beş filmim vardır” dedi.

Magazin 26-10-2021 12:06

Ünlü oyuncu Kristen Stewart, kendisini sert eleştirdi: Toplasan 5 iyi filmim var

Twilight (Alacakaranlık) serisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kristen Stewart, Prenses Diana’yı canlandırdığı Spencer filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu sinema kariyeri hakkında herkesi şaşırtacak bir itirafa imza attı. Stewart, “ 45 ya da 50 filmim içinde muhtemelen gerçekten iyi olan 5 filmim vardır” dedi.

Trend 25-10-2021 17:51

Venedik Film Festivali'ne katılan Kristen Stewart'ın kıyafeti tartışma yarattı

78'inci Venedik Film Festivali tüm hızıyla devam ederken, ünlü yıldız Kristen Stewart da Prenses Diana'yı canlandırdığı Spencer filminin galasında boy gösterdi.

Magazin 06-09-2021 16:17

Prenses Diana’nın hayatını anlatan Spencer filminden ilk afiş yayınlandı! Heyecan zirveye ulaştı

İngiliz Kraliyet ailesinin en önemli figürlerinden biri olarak kabul edilen Prenses Diana’nın hayatı beyaz perdeye uyarlanacak. Biyografi türündeki filmde Prenses Diana’yı, Kristen Stewart canlandıracak. Büyük bir merakla beklenen filmin ilk afişi yayınlandı.

Trend 26-08-2021 17:12

Bütün popülerliğine rağmen sosyal medya kullanmayı reddeden ünlü isimlerin nedenleri şaşırttı

Teknolojinin hızlı gelişimi sosyal medya kullanımını her geçen gün arttırdı. Sosyal medyanın yaygınlaşması üzerine ünlü isimler bu platformları hayranlarıyla iletişime geçmek için kullanmaya başladı. Milyonlarca hayran sosyal medya hesapları aracılığıyla sevdikleri isimleri takip ediyor, paylaşımlarını beğeniyor veya yorum yapabiliyorlar. Ancak bu uygulamaları kullanmayı reddeden ünlülerin sayısı da azımsanmayacak derecededir.

Trend 01-04-2021 15:43