Küvet Haberleri

Yeni bir eve taşındığından beri hastaydı! Doktorlar sebebini bulamadı, tesadüfen fark ettiğinde hayatının şokunu yaşadı

ABD'de yaşayan bir kadın, altı aydan beri noktaların sebebini bulamadığı bir hastalıkla mücadele ediyordu. Bu süre, yeni bir eve taşındığı tarihe denk geliyordu. Kadın, bir gün evde tesadüfen fark ettiği korkunç manzarayla hayatının şokunu yaşadı ve doktorları bile şaşkına çevirdi. Kadının evinden paylaşılan 'zehirli kabus' görüntüleri sosyal medyayı dehşete düşürdü.

Kadin 06-02-2024 15:57

Kocasını küvette yarı baygın halde buldu! Makatında yapıştırıcı tüpünü görünce şaşkına döndü... Kabızlığına çare bulmak istemiş

Japonya'nın Tokyo şehrinde ismi açıklanmayan bir Parkinson hastası eşi tarafından makatında yapıştırıcı tüple birlikte küvette yarı baygın halde bulundu. Doktorları şaşkına çeviren olayda hastanın kabızlığını iyileştirmeye çalıştığı için bu yönteme başvurduğu ifade edildi.

Trend 13-01-2024 13:36

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn doğum gününü küvet pozuyla kutladı! Köpüklerin arasında gizlemesine yeterli olmadı

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn yeni yaşını da hayranlarıyla birlikte kutlamak istedi. Fenomen isim 24. yaşına köpük dolu bir küvetin içinden girdi ve bu anları takipçilerine göstermeyi ihmal etmedi.

Trend 01-11-2023 15:02

Sosyal medya fenomeni Paige Woolen doğum gününü kutlamak için çırılçıplak soyunup küvete girdi! Pozu sosyal medyada olay yarattı

Sosyal medya fenomeni Paige Woolen, yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen bir sosyal medya uygulamasında son derece popüler. Instagram’da yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim son olarak doğum gününü kutlamak için çırılçıplak soyunarak küvete girdiği bir pozunu paylaştı.

Trend 21-01-2023 10:39

Küvet

Küvet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Küvet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hayalinizdeki evi yaratmanıza yardım edecek ürün önerileri

Evimiz; hayatımızın büyük bir bölümünün geçtiği, güvenli ve huzurlu alanımız. Dolayısıyla yaşam alanımızın dekorasyonu çok önemli. Neyse ki birbirinden şık ürünler ile tarzınızı yansıtan, içinde kendimizi bulduğumuz dekorasyonu oluşturmak artık çok kolay! Siz de sosyal medyada, filmlerde veya kataloglarda görüp “Keşke benim olsa!" dediğiniz o evi tasarlamak için hazır olun!

Haber 18-10-2022 15:42

Evdeki küvet bakın ne çıktı! Operasyonda ele geçirildi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen küvet ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Haber 06-04-2022 21:36

Bu yöntemlerle küvet temizliği çok kolay! Sabun artıkları, kireç lekeleri ve sararmalardan birkaç adımda kurtulun

Günün yorgunluğunu ve stresini atmanın en güzel yollarından biri, eve geldiğinizde sıcacık bir duş almak ama hijyene fazlasıyla önem veren biriyseniz küvetinizdeki sararmış görüntü, pas, kir ve sabun artıkları keyfinizi daha fazla kaçırabilir. Oysa küvet temizliği, sanıldığı kadar zor ve zahmetli bir iş değil. Peki, nasıl daha etkili bir küvet temizliği yapılacağını biliyor musunuz?

Haber 01-12-2021 15:22

Misafirleriniz banyoyu kullanırken içiniz rahat etsin! Sararan klozet, lavabo ve küvetler için...

Evdeki hijyen için banyo temizliği oldukça önemli. Klozet, lavabo ve küvetler düzenli şekilde temizlenmediği zaman biriken kireçler sarı lekelenmelere neden oluyor. Neyse ki bu sararmalardan kurtulmanın birçok doğal yöntemi var. Temizlikte size seviye atlatacak doğal yöntemleri sizler için paylaştık.

Kadin 27-09-2021 09:50

Şarja takılı telefonla küvete girdi elektrik akımına kapılarak öldü

Polonya'da 17 yaşındaki bir genç kız, su dolu küvete şarja takılı cep telefonu ile girmesi sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Haber 16-04-2021 10:58

Küvete şarja takılı telefonla giren genç kız elektrik akımına kapılarak öldü

Polonya’da 17 yaşındaki bir genç kız, su dolu küvete şarja takılı cep telefonu ile girmesi sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Haber 15-04-2021 20:17