Manikür Haberleri

Kasım ayı astrolojik takvimi belli oldu: Bir işe başlamadan önce bu tarihlere dikkat edin!

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:19

Farklı manikürcüye yaptırdığı tırnakları hüsran yaşattı! Tırnaklarını görenler inanamıyor

Tırnakların bakımlı olması tüm ruh halini etkileyebiliyor. Tırnaklara yapılan yanlış işlemler çok kötü görünümlere yol açabiliyor. TikTok hesabında tırnaklarını bilmediği bir manikürcüye yaptırdığını paylaşan bir kadın paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Kadin 17-02-2023 16:30

Tırnaklarını aylardır kesmeyen kadın sosyal medyada gündem oldu

El ve ayak tırnaklarının düzenli olarak kesilmesi ve bakımlarının aksatılmaması hem görünüm hem de sağlık açısından önem taşıyor. Son zamanlarda giderek artan protez tırnaklar nedeniyle gerçek tırnakların kesilmesi aksatılabiliyor. Bir tırnak teknisyeni TikTok hesabında müşterisinin tırnaklarını göstererek gündem yarattı.

Kadin 25-01-2023 16:53

Her zaman istediğimiz sonucu vermez! Kuaförden hüsranla ayrılan 20 kişi

Kuaförler birçok kişi için adeta terapi olarak görülse de kuaföre gitmeye çekinen ve çıkacak sonuçlardan korkan insanlar da bulunuyor. Doğru kuaförü bulmanın aşkı bulmak kadar zor olduğu biliniyor. Yanlış kuaför tercihlerini gösteren 20 kişi görenleri şok ediyor.

Kadin 19-01-2023 16:59

Manikür

Manikür Hakkındaki Haberler Mynet'te. Manikür Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evde yapacağınız en kolay nail art! Herkes nerede yaptırdığınızı soracak

Kadınlar için ellerinin ve tırnaklarının görünümü oldukça büyük önem taşıyor. Özellikle son yıllarda artan kalıcı ve protez ojeler farklı nail art görünümleri sunuyor. Ancak bu uygulamalara para vermeden evde kolayca nail art yapabilirsiniz. Tırnağınızda gökkuşağı görünümünü kolayca elde edeceğiniz bu yöntemde istediğiniz renkleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 15-01-2023 11:42

Nişanı için yaptırdığı tırnakları görenler şok geçiriyor! French tırnak istedi ama yapılan bambaşkaydı...

Tırnakların bakımlı görünmesi tüm ruh halimizi değiştirebiliyor. Manikürlü ve ojeli tırnaklar ellerin çok daha güzel görünmesini sağlıyor. Özel günlerde kuaförlere özenle gösterilen tırnak modelleri hüsranla sonuçlanabiliyor. Nişanı için french tırnak olarak bilinen Fransız manikürü yaptıran kadının tırnakları görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 06-01-2023 10:13

Manikür yapmadan önce tekrar düşünün! Başına gelenler göz korkuttu

Manikür ellerin, tırnakların çok daha bakımlı ve özenli görünmesini sağlıyor. Kadınlar el ve tırnak bakımı ile ruh hallerinin de daha mutlu olduğunu belirtiyor. Ancak yapılan yanlış manikür uygulamaları çok kötü sonuçlara sebep olabiliyor. TikTok hesabında paylaşım yapan bir kadın manikür nedeniyle başına gelenleri açıkladı.

Kadin 13-12-2022 10:05

Kuaföre ne gerek var? Evde manikürümü yaparım! diyenler için en iyi manikür setleri

Herkes bakımlı ve güzel bir el görünümüne sahip olmak ister. Bunun için belli aralıklarla manikür yapmak gerekir. Yoğun hayat temposu nedeniyle çoğu zaman kuaföre giderek manikür yaptırmaya fırsat bulamayabilirsiniz. Doğru bir manikür setiyle kuaföre gitmeden evinizde de el bakımınızı yapabilirsiniz. Evinizin konforunda manikürünüzü yapmanızı sağlayacak kaliteli bir sete sahip olmak istiyorsanız sizin için araştırdığımız en iyi manikür setlerine göz atmalısınız.

Kadin 07-04-2022 16:39

Kalıcı ojede enfeksiyon tehlikesi

Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Pelin Koçyiğit, kalıcı oje ve manikür-pedikür uygulamalarında doğru teknik ve hijyenin önemine dikkati çekerek, "Son zamanlarda giderek artan sayıda kalıcı oje sonrası tırnak çevresi enfeksiyonuyla gelen hastalarla karşılaşıyoruz." uyarısında bulundu.

Kadin 25-03-2022 15:40

Evde french oje sürmek çok kolay

Renk renk ojeler, biçimli tırnaklar bu yılın en çok paylaşılan görsellerinden olmuştu, taa ki french oje trendi geri dönene kadar. Fransız manikürü olarak da bilinen oje sürme tekniği sosyal medyayı sallıyor. Peki kolay french oje nasıl yapılır?

Kadin 07-09-2021 13:13

Yeni doğan bebeğinin manikürlü tırnaklarını paylaşan anne sosyal medyanın eleştiri oklarının hedefi oldu

Tepkilerden sonra ismini gizlemeyi tercih eden bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda tüm dünyada infial etkisi yarattı. Yeni doğan bebeğinin manikürlü ellerinin fotoğrafını Facebook hikayesinde paylaşan anne bir anda gündem oldu.

Trend 30-03-2021 12:21

Evde manikür yapmanın kolay yolu! Mutlaka manikür suyu hazırlayın: Eğer tırnaklarınız kırılgansa...

Özellikle tırnaklarda meydana gelen şekil bozuklukları, kış aylarında çatlama ve kuruma, tırnak etlerinin belirginleşmesi gibi durumlarda eller maniküre ihtiyaç duymaktadır. Üstelik el bakımını evde yapmak da sanıldığından çok daha kolaydır. Siz de evde manikür nasıl yapılır merak ediyorsanız, konu hakkında tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Kadin 23-02-2021 09:26

Kadınlar artık eldivenli manikür yaptırıyor! Eti yumuşak kişiler on gün, sert olanlarsa...

Eldivenli manikür kişiye özel, tek kullanımlık cilt ve tırnak bakımıdır. Susuz manikürdür. Eldiven içerisinde bulunan kremler sayesinde tırnak etini yumuşatır ve maniküre kısa sürede hazır hale getirir. Peki eldivenli manikürü herkes yaptırabilir mi, yaptırırken nelere dikkat etmek gerekir?

Kadin 17-02-2021 09:47

Jel maniküre dikkat! Dikkat edilmediğinde enfeksiyona, erken yaşlanmaya neden oluyor

Tırnaklarınızı sağlıklı tutmak istiyorsanız, düzenli manikür aslında potansiyel sorunların önünde kalarak tırnak sağlığınıza zarar vermez ancak bakım ve hijyene oldukça dikkat etmek önemlidir. Bununla birlikte Jel manikür yaptırıyorsanız tırnak kırılganlığına, soyulmaya ve çatlamaya neden olabilir ve ellerde erken cilt yaşlanması riskini artırabilir.

Kadin 04-02-2021 15:00