Maybelline Haberleri

Bakım yapmadan asla! diyenler için kişisel bakım ve kozmetiğin olmazsa olmazları

Kişisel bakımınıza bir bütün olarak özen gösteriyor musunuz? Şampuanlardan diş macunlarına kadar pek çok ürün kişisel bakım için olmazsa olmazlardan. Değişen hava koşulları, çevre kirliliği veya yaşlanmanın etkisiyle bakım ürünlerini daha fazla kullanmanız gerekebilir. Sizin için birbirinden kaliteli kişisel bakım ürünlerini listeledik.

Kadin 05-12-2023 17:55

Makyaj çantanızın olmazsa olmazı hâline gelecek çok satan Maybelline New York kapatıcıyı sizin için inceledik

Cildinizin ışıl ışıl ve pürüzsüz görünmesini istiyorsanız makyaj rutininize kapatıcıları da eklemeniz gerekir. Lekeleri, renk eşitsizliğini ve göz altınızdaki halkaları yok etmek için kaliteli bir ürün arıyorsanız tercihinizi Maybelline Eraser kapatıcıdan yana kullanabilirsiniz. Kusursuz formülüyle popülerlik kazanan bu ürünü yakından tanımak isterseniz doğru yerdesiniz! Maybelline Instant Anti Age Eraser incelemesiyle karşınızdayız!

Kadin 19-10-2023 18:00

Bakım rutininizi Prime Day ile taçlandırın! Kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Kişisel bakım kategorisinde de müthiş fırsatlar sunan Prime Day ile cilt bakım rutininizi taçlandırmaya ne dersiniz? Severek kullandığınız ya da denemeyi istediğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimli ürün gruplarını keşfedebilirsiniz. İşte ddetaylar!

Haber 13-07-2023 17:23

Cildinizin kusursuz görünmesini sağlayacak en iyi fondöten çeşitleri 2023

Kusursuz ve ışıl ışıl bir cilt, her kadının hayali ve bu hayale giden en kestirme yol, tabii ki fondötenler! Ciltteki pek çok problemi kapatarak çok daha sağlıklı ve aydınlık bir ten görüntüsü oluşturan, makyajın en önemli adımlarından biri olan fondötenleri seçerken onlarca renk tonu ve özellik arasında kaybolmamak da mümkün değil. En iyi fondöten modellerini sizler için listeledik.

Kadin 08-03-2023 16:34