Mehmet Günsür Dizileri Haberleri

Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Arayış dizisi seyirciyle buluştu

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ü başrollerinde buluşturan Disney Plus'ın yeni orijinal dizisi Arayış, bugün seyirciyle buluştu. Heyecanla beklenen dizi, Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında aynı anda yayına girdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen diziyi gelin birlikte keşfedelim.

Magazin 14-06-2023 16:16

Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Arayış dizisinin fragmanı yayınlandı

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ü başrollerinde buluşturan Disney Plus'ın yeni orijinal dizisi Arayış’ın fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen dizi, 14 Haziran’da Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında aynı anda yayına girecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen diziyi gelin birlikte keşfedelim.

Magazin 01-06-2023 16:08

Arayış dizisinden ilk görüntüler geldi! Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür paylaşıyor

Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Disney Plus'ın yeni yerli dizisi Arayış'tan ilk kareler paylaşıldı. Diziyi merakla bekleyenleri oldukça heyecanlandıran kareler sonrası dizinin konusu ve yayın tarihi de büyük merak konusu oldu. Gelin, zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkan Arayış dizisinin detaylarına geçelim.

Magazin 21-03-2023 16:59

Mehmet Günsür Dizileri

Mehmet Günsür Dizileri Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mehmet Günsür Dizileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.