Disney Plus Dizileri Haberleri

Disney Plus gündemde! Atatürk dizisi iptal mi edildi?

Disney Plus platformdaki yerli yapımları herhangi bir açıklama yapmadan kaldırınca sosyal medyada gündem oldu. Aras Bulut İynemli'nin başrol oynayacağı "Atatürk" dizininin de iptal edildiği ileri sürülürken platform sessizliğini bozdu.

Magazin 03-07-2023 10:24

Ona unutulmaz bir hediye verin! İşte Babalar Günü'nde babanızla birlikte izleyebileceğiniz filmler

Babalar Günü, babanızı mutlu etmek için harika bir fırsattır ve ona verebileceğiniz en değerli hediyelerden biri de zamanınız ve ilginizdir. Bu Babalar Günü'nde babanızla keyifli zaman geçirmek isterseniz, birlikte film izleyebilirsiniz. Babanızın gününü unutulmaz kılmak için izleyeceğiniz filmler, onunla daha derin bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Sizin için Babalar Günü'ne özel aile temalı Disney Plus filmlerini seçtik. İşte detaylar!

Magazin 15-06-2023 16:08

Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Arayış dizisinin fragmanı yayınlandı

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ü başrollerinde buluşturan Disney Plus'ın yeni orijinal dizisi Arayış’ın fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen dizi, 14 Haziran’da Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında aynı anda yayına girecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen diziyi gelin birlikte keşfedelim.

Magazin 01-06-2023 16:08

Harika bir film istiyorum! diyenlere en iyi filmlerden seçtiğimiz film önerileri

"Film izlemeye bayılırım ama ne izleyeceğimi bilmiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz gerilimden korkuya, fantastikten komediye, romantizmden animasyona kadar farklı türlerden oluşan dev film listemizden dilediğinizi seçerek evinizde sinema keyfi yapmaya hazır olabilirsiniz. İşte, Disney Plus'taki en güzel filmler!

Magazin 25-05-2023 18:28