Msb Personel Alim Sartlari Haberleri

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Tuzla Piyade Okulu'ndaki 'Atatürk fotoğrafı' kavgası ile ilgili karar verildi

Son dakika haberi: MSB, Tuzla Piyade Okulu'ndaki "Atatürk fotoğrafı" kavgası ile ilgili kararı açıkladı. MSB açıklamasında, "Piyade Okul Komutanlığında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde meydana gelen olaya karışan ve Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen personel hakkında Kara Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 'Silahlı Kuvvetlerden Ayırma' kararı verilmiştir" denildi.

Haber 2024-02-09 17:40:48

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Rus personel İstanbul’dan ayrıldı, bedelli askerlik ücreti 122 bin 351 lira oldu

Son dakika haberi: Güvenlik Kaynakları'ndan edinilen bilgiye göre; Rus personel, Tahıl Koridoru’nun işlemesi için kurulan Müşterek Koordinasyon Merkezi’nden ayrıldı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretinin 122 bin 351 lira olduğunu bildirdi.

Haber 2023-07-20 12:07:03

PTT İŞE ALIM 2023: KPSS'siz PTT memur alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir?

PTT personel alımı başvuru tarihleri internette araştırılıyor. T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü bünyesinde işe alınacaklarda aranılacak güncel şartlar ve KPSS koşulu olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, PTT memur alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? PTT personel alımı başvuru ekranı erişime açıldı mı?

Finans 2023-05-09 10:14:07

MSB PERSONEL ALIMI 2023: MSB personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? 30 bin 62 personel alımı branş dağılımı

MSB personel alımı tarihi ve başvurular için istenen şartlar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın açıklaması sonrası merak konusu oldu. Yapılan açıklamaya göre bakanlığa 30 bin 62 personel alımı gerçekleştirilecek. Birçok kişi internette Milli Savunma Bakanlığı personel alımı branş dağılımı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, MSB personel alımı ne zaman, MSB personel alımı başvuru şartları neler?

Finans 2023-04-28 09:35:13

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ 2023: 30 bin 62 MSB personel alımı ne zaman, başvuru şartları nelerdir? Kontenjan ve branş dağılımı!

MSB personel alımı tarihi ve şartları, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Bakan Akar, yıl içinde bakanlığa 30 bin 62 personel alınacağını duyurmasının ardından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Bakan Akar tarafından yapılan açıklamanın ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, MSB personel alımı ne zaman? MSB personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Finans 27-03-23 08:16

MSB personel alımı ne zaman yapılacak? Milli Savunma Bakanlığı 16 bin personel alımı yapacak

Milli Savunma Bakanlığı başvuru şartları ve tarihleri için araştırmalar hız kazandı. MSB personel alımı ile ilgili müjdeli haber geldi. Bakanlık tarafından geçtiğimiz yıl 12 bin 940 sözleşmeli er ve erbaş alımı yapmıştı. Bu yıl ise 16 bin alım yapılacak. Peki, MSB personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir?

Finans 09-01-23 10:00

MSB kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Personel temin sorgulama sayfası! Gözler MSB kura sonuçları isim listesinde

MSB kura sonuçları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Milli Savunma Bakanlığında istihdam edilmek üzere 1.115 (bin yüz on beş) açıktan işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden tamamlandı. Adaylar heyecanla kura çekimini bekliyorlardı. Bakanlık tarafından yayımlanan kılavuzda MSB kura çekimi için 8 Aralık tarihine işaret edilmişti. Peki, MSB kura çekimi sonuçları açıklandı mı?

Finans 12-12-22 23:20

MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 1115 personel alınacak! İşte 2022 MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları isim listesi...

MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları, 8 Aralık 2022 Perşembe günü yapılan çekilişin ardından merak konusu oldu. Bilindiği üzere başvurular İŞKUR üzerinden yapılmıştı. Başvuru yapan adaylar arama motorlarında konuya ilişkin sorgulama yapmaya devam ediyor. Peki, MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 2022 MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları isim listesi yayımlandı mı?

Finans 10-12-22 10:57

MSB KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI açıklandı mı? MSB işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? 1.115 bin personel alınacak!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kura sonuçları merak ediliyor. MSB tarafından yapılan duyuru kapsamında toplamda 18 şehirde 89 farklı meslekten 1.115 işçi alımı yapılacağı açıklanmıştı ve başvurular 21 Kasım-25 Kasım 2022 tarihleri arasında kabul edilmişti. Bugün ise MSB kura çekilişi yapıldı. Peki, MSB kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 08-12-22 14:09

MSB işçi alım KURASI CANLI izlenir mi? 2022 MSB işçi alımı sorgulama ekranı...

MSB işçi alımı için heyecan dorukta. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre 18 şehirde 89 farklı meslekten bin 115 personel alımı gerçekleştirilecek. Başvurular, İŞKUR üzerinden yapıldı. Gözler kura sonuçlarına çevrildi. Peki, MSB kura sonuçları açıklandı mı? MSB kura çekilişi sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 08-12-22 13:43

MSB kura çekimi ne zaman yapılacak? Milli Savunma Bakanlığı'na 1.115 işçi alınacak! Dikkat 2022 MSB kura çekimi için son 2 gün!

MSB kura çekiminin ne zaman yapılacağı, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 18 il için başlatılan başvuru sürecinin bitmesinin ardından merak konusu oldu. Milli Savunma Bakanlığı'nda çalışmak isteyen kişiler 21-25 Kasım tarihleri arasında başvuruda bulundu. Başvurusu uygun olan kişiler, değerlendirme aşaması sonrası sözlü ve uygulamalı sınavlara çağırılacak. Peki, MSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? MSB kura çekimi ne zaman yapılacak?

Finans 06-12-22 08:05

MSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 MSB işçi alımı başvuru sonuçları açıklanma tarihi

MSB personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı başvuruda bulunan adaylar tarafından sorgulanmaya başladı. 25 Kasım tarihinde MSB işçi alımı başvurularının sona ermesiyle beraber başvuru sonuçları için geri sayım başlamış oldu. Peki, MSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 MSB işçi alımı başvuru sonuçları açıklanma tarihi

Finans 30-11-22 22:27

MSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? MSB personel alımı başvuru sonuçları nasıl sorgulanır?

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) bünyesinde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılıyor. MSB personel alımı başvuruları bilindiği üzere 25 Kasım itibarıyla sona erdi. MSB bünyesinde görev almak isteyen adaylar, gözlerini MSB personel alımı başvuru sonuçlarına çevirdi. Peki MSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? MSB personel alımı başvuru sonuçları nasıl sorgulanır? İşte merak edilenler...

Haber 29-11-22 11:29

Başvurular için elinizi çabuk tutun! MSB 18 ilde 1098 işçi alımı yapıyor! İşte MSB personel alım başvuru şartları!

MSB 2022 yılı personel alım ilanını yayınladı. Heyecanla beklenen yeni işçi alımlarına dair detaylar da belli oldu. En az İlköğretim mezunu ve Lise mezunu olacak şekilde alımların yapılacağı ilana başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebilecek. Başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR üzerinden özgeçmiş oluşturarak açılan ilanlara müracaat etmesi yeterli oluyor. Başvurular için elinizi çabuk tutmanızda fayda var. İşte MSB personel alım başvuru şartları!

Finans 22-11-22 08:43

MSB: Skorsky tipi bir helikopterimiz ikmal faaliyeti sırasında kaza kırıma uğramıştır

Helikopterde bulunan 8 personelden 7'sinin kurtarıldığı, bir personel için arama kurtarma faaliyetlerinin sürdürüldüğü belirtildi

Yurthaber 05-09-22 01:56

Son dakika: MSB duyurdu: Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Skorsky helikopter kaza kırıma uğradı

Son dakika haberine göre, Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait bir Skorsky helikopter teknik nedenlerle sert iniş yaptı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre, kaza kırıma uğrayan Skorsky helikopterdeki 8 personelden 7'si kurtarıldı. Bir personel için ise arama kurtarma faaliyetlerinin sürdüğü belirtildi.

Haber 05-09-22 01:47

Elazığ'da Eren Kış-26 Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz Operasyonu başlatıldı

Bölgede barınan teröristlerin eylem hazırlıklarını boşa çıkarma amacıyla başlatılan operasyona 870 personel katılıyor

Yurthaber 23-02-22 09:17

MSB'den sosyal medyada 'üniformalı fotoğraf' akımı önlemi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sosyal paylaşım sitelerinde 'üniformanla fotoğraf paylaş' etiketi ile başlatılan akıma karşı harekete geçti. Askeri kurallara aykırı paylaşımı yapan personel ile ilgili yasal işlem başlatıldı.

Haber 05-11-21 11:01

MSB duyurdu! Denizli’deki yangına müdahale için iş makineleri ve personel görevlendirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Denizli Valiliğinin talebi üzerine bölgede çıkan yangına müdahale etmek için iş makineleri ve personel görevlendirildiğini bildirdi.

Haber 04-08-21 00:41

MSB 2533 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? MSB işçi alımı sonucu sorgulama sayfası

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 2 bin 533 personel alınacağını duyurdu. İlanda belirtilen rakamın 4 katına kadar işçi alımı yapacağını duyuran MSB’de, alımlar kura yolu ile yapılacak. Milli Savunma Bakanlığı’na (MSB) girmek isteyen adayların bekleyişi sürerken, kura çekimlerinin yapılacağı tarih de netleşti. Detaylar haberimizde…

Haber 07-07-21 14:48

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı yapacak! MSB işçi alımı başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı yapacağını duyurdu. MSB'den yapılan duyuruda bünyesine alacağı işçilerin daimi süreli olacağını belirtti. Duyurunun ardından vatandaşlar başvuru tarihi ve nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Peki MSB personel temini başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

Haber 02-07-21 12:51

20 yıla kadar hapsi isteniyor! Emekli Tuğgeneral Cankıymaz hakkında FETÖ iddianamesi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Personel Daire Başkanı emekli Tuğgeneral Nuri Cankıymaz hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi.

Haber 26-04-21 00:45

Son Dakika! MSB duyurdu: Mavi Vatan tatbikatı dün tamamlandı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Mavi Vatan 2021 Tatbikatı dün tamamlandı. Tatbikatta 82 gemi, 5 denizaltı, 27 uçak, 20 helikopter, 8 İHA ve 5 bin 437 personel görev yaptı." denildi.

Haber 08-03-21 18:37

Şehit Fethi Bey ölümünün 107. yılında Fethiye’de anıldı

Türk havacılık tarihinin ilk pilotlarından ve Fethiye’ye ismi verilen Şehit Yüzbaşı Tayyareci Fethi Bey, ölümünün 107’inci yılında Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.Şehit Fethi Bey Parkı’ndaki anıtın önünde düzenlenen tören, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle protokol üyeleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.Tayyareci Fethi Bey’in ölümünün 107’inci yılı dolayısıyla düzenlenen törende, Türk Hava Kurumu paramotor gösterileri yapıldı.Fethi Bey’in 107’inci yıl anma törenine Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Sedat Karabay, siyasi partilerin ilçe başkanları, daire amirleri, askeri erkan, şehit ve gaziler katıldı.Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, törende yaptığı konuşmada, Türk havacılık tarihine adını altın harflerle yazdıran Fethi Bey’in ismini ilçede yaşatmaktan onur duyduklarını söyledi.Türk milletinde her zaman kahramanların yetiştiğini dile getiren Fırat, "Canını millete siper edip yüzlerce insanın hayatını kurtaran Fethi Sekin, Fetö’cü darbeci alçağı öldürüp şehadete gülerek yürüyen kahraman Ömer Halisdemir gibi… Eskiler ’Oğuzlarda er bitmez’ derdi.

Yurthaber 27-02-21 13:07

Acı haberi MSB duyurdu: Hakkari'de çığ altında kalan bir personel şehit oldu

Son dakika gelişmesine göre Hakkari'den kahreden haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada "Çığ düşmesi sonucu 2 personelimiz çığ altında kaldı. Çığ altında kalan bir personel şehit oldu" ifadelerine yer verdi.

Haber 27-12-20 09:20

MSB sınav sonuçları 2020 açıklandı... MSB 1072 İşçi Alımı Sınavı sonuçları öğrenme ekranı! MSB personel alımı 2021 başlıyor!

Son dakika Milli Savunma Bakanlığı işçi alım sonuçları açıklandı. Binlerce kişinin girdiği 19 Ekim-13 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleşen işçi alımları sınavlarına katılım sayısı oldukça yüksek olmuştu. Sınava giren adaylar "MSB sonuçları 2020 açıklandı mı" araştırması yapıyordu. İşte MSB sınav sonuçları 2020 öğrenme ekranı ve son dakika Milli Savunma Bakanlığı açıklaması...

Haber 22-12-20 14:51

MSB açıkladı: TSK'dan 5 bin 587 personel ihraç edildi

FETÖ/PDY'ye yönelik sürdürülen mücadele kapsamında, OHAL'in kaldırılmasından bugüne kadar bakan onayıyla Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) 5 bin 587 personel ihraç edildi, 1512 emekli askerin rütbeleri geri alındı. Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı hudut birlikleri de son 2 yılda 196 örgüt mensubunu yurt dışına kaçmaya çalışırken, sınır hattında yakaladı.

Haber 19-11-20 12:26

MSB: FETÖ ile mücadele kapsamında yürütülen soruşturmalar neticesinde 15 Temmuz 2016’dan bugüne kadar toplam 20 bin 312 personel ihraç edilmiş, 3 bin 798 personel hakkında ise adli ve idari süreç devam etmektedir. FETÖ ile mücadele ilgili kurumlarla koor

MSB: "FETÖ ile mücadele kapsamında yürütülen soruşturmalar neticesinde 15 Temmuz 2016’dan bugüne kadar toplam 20 bin 312 personel ihraç edilmiş, 3 bin 798 personel hakkında ise adli ve idari süreç devam etmektedir.

Haber 04-10-20 17:55

MSB sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı!

MSB sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı. 2020 MSB sözleşmeli personel alımı sonuçları Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinden öğrenilebiliyor.

Haber 17-07-20 16:10

MSB sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? MSB personel alımı şartları nelerdir?

MSB sözleşmeli er başvurusu için işlemler başladı. Milli Savunma Bakanlığı'nın 2020 sözleşmeli er alımı ilanını yayımlamasının ardından başvuru işlemleri 3 Temmuz'da başladı. Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri'nde istihdam edilecek adaylar MSB sözleşmeli er alımı başvuru işlemlerini yaparken, kimi adaylar ise başvuru öncesinde sözleşmeli er maaşları, 2020 sözleşmeli er başvurusu şartları gibi konuları araştırıyor. Peki MSB sözleşmeli er başvurusu ne zaman bitecek? Başvuru şartları ve sözleşmeli er m

Haber 16-07-20 10:41

MSB işçi alımı yapacak! İŞKUR MSB işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? (MSB personel alımı)

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı yapacağını duyurdu. Alıma dair İŞKUR iş ilanı için başvuru işlemlerinin başlamasına sayılı günler kaldı. MSB işçi alımı ile bin 72 işçi Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek. Yapılan duyuruyla birlikte MSB işçi alımı başvuru şartları da belli oldu. İşte İŞKUR MSB işçi alımı hakkında merak edilenler...

Haber 14-07-20 12:07

MSB sözleşmeli er başvuruları başladı! 2020 MSB personel alımı başvuru şartları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli er alımı yapılacağını duyurdu. İlanın yayımlanmasının ardından 3 Temmuz'da başlayan MSB sözleşmeli er başvuru işlemleri büyük ilgi gördü. Henüz başvurusunu yapamayan adaylar 2020 MSB sözleşmeli er başvuru işlemlerine dair detayları araştırıyor. Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri'nde istihdam edilecek sözleşmeli er alımı başvuruları ne zamana kadar devam edecek. Başvuru işlemleri nereden yapılacak? İşte MSB sözleşmeli er başvuru detayları...

Haber 13-07-20 15:46

MSB: 15 Temmuz 2016'dan bugüne TSK'dan 19 bin 203 personel ihraç edildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "15 Temmuz 2016'dan bugüne TSK'dan 19 bin 203 personel ihraç edildi, 5 bin 35 personel hakkında adli/idari süreç devam ediyor" denildi.

Haber 05-04-20 16:19

Kütahya’da konut sahiplerine anahtar teslimi

Kütahya Parmakören 1453 Konutlarına yerleşmek üzere tapu takas işlemlerini tamamlayan Vefa Mahallesi sakinlerine anahtar teslimi Belediye Başkanı Alim Işık tarafından başlatıldı.Sembolik bir törenle başlattıkları anahtar teslim işlemlerinin ilgili personel eliyle 1453 konutlarında oluşturulan Site Yönetimi ofisinde devam edileceğini söyleyen Belediye Başkanı Alim Işık,” Bugüne kadar takas işlemi tamamlanan toplam 715 adet daireye ek olarak sonradan talepte bulunan hak sahibi vatandaşlarımıza ilişkin yaklaşık 130 başvuruya ait işlemler de Mart ayı sonuna kadar tamamlanacaktır.

Yurthaber 19-03-20 14:52

MSB: Şehit Işık'ın cenaze törenine 169 askeri personel katıldı

"Şehit P. Söz. Er Berkay Işık için cemevinde düzenlenen cenaze törenine 1'inci Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Musa Avsever başta olmak üzere garnizonda görevli 9'u general/amiral, toplam 169 askeri personel katılım sağlamıştır"

Haber 04-01-20 19:05

MSB: 2019’da bin 789 terörist etkisiz hale getirilmiş, bunların 255’i kendi iradeleriyle teslim olmuştur

Milli Savunma Bakanlığı, bu yıl içerisinde icra edilen operasyonlarda bin 789 teröristin etkisiz hale getirildiğini, bunların 255’inin terör örgütünden kaçarak kendi iradeleriyle teslim olduğunu açıkladı.Milli Savunma Bakanlığı, düzenlediği basın bilgilendirme toplantısı ile yıl içerisinde gerçekleşen operasyon ve harekatlar ile yeni askerlik düzenlemesi, bakanlığın faaliyetleri ve personel temin durumuna ilişkin gelişmeleri paylaştı.

Haber 27-12-19 14:15

MSB ihraç edilen personel sayısını açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 15 Temmuz'dan bu yana ihraç edilen ve rütbeleri geri alınan personel sayısını açıkladı.

Haber 27-12-19 13:37
pkk

MSB: 15 Temmuz 2016’dan bugüne 3 bin 559’u 2019 yılında olmak üzere, toplam 18 bin 630 personel ihraç edilmiş, 356’sı 2019 yılında olmak üzere, toplam 982 emekli personelin rütbeleri geri alınmıştır.

MSB: "15 Temmuz 2016’dan bugüne 3 bin 559’u 2019 yılında olmak üzere, toplam 18 bin 630 personel ihraç edilmiş, 356’sı 2019 yılında olmak üzere, toplam 982 emekli personelin rütbeleri geri alınmıştır."

Haber 27-12-19 13:14

Bakan Akar, MSB Madalya, Başarılı Birlik ve Personel Ödül Töreni'nde konuştu:

"(Barış Pınarı Harekatı) Söz konusu bölgenin batısında ve doğusunda kalan kesimlerde hala teröristlerin olduğunu arkadaşlarımız gece gündüz takip ediyorlar. Şu anda bir heyetimiz Moskova'da, onlar bu konuları görüşüyorlar" - "(Libya ile imzalanan mutabakat) Tamamen uluslararası hukuk çerçevesinde yapıldı. Burada hiçbir şekilde farklılık yok. Bunu anlamayanların anlaması lazım" - "(Pençe operasyonları) Teröristlerin inlerine girildi, girilmeye devam ediliyor. O hainlerin inleri başlarına yıkıldı, yıkılacak. Hiçbir şekilde bunların kurtuluşu yok"

Haber 24-12-19 10:00

Arama-kurtarma faaliyetlerine katılacak personel ve araçlar Tiran’a gönderildi

Arnavutluk’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremde arama-kurtarma faaliyetlerine katılacak Sağlık Bakanlığı UMKE, AFAD ve Kızılay personeli ile gerekli araçlar, Hava Kuvvetlerine ait A-400M nakliye uçağıyla Ankara’dan Tiran’a gönderildi.Milli Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapılan paylaşımda, “Arnavutluk’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremde arama-kurtarma faaliyetlerine katılacak Sağlık Bakanlığı UMKE, AFAD ve Kızılay personeli ile gerekli araçlar, Hava Kuvvetlerimize ait A-400M nakliye uçağıyla Ankara’dan Tiran’a gönderildi” ifadesine yer verildi.Ayrıca, konuya ilişkin fotoğraflar da paylaşıldı.

Haber 26-11-19 21:19

Atama kararları Resmi Gazete’de

Adalet Bakanlığı ve Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.Adalet Bakanlığı ve Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığına ilişkin atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.Buna göre, Adalet Bakanlığında açık bulunan Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Yakup Moğul, Adalet Bakanlığında açık bulunan Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hakan Öztatar, Adalet Bakanlığında açık bulunan Mevzuat Genel Müdürlüğüne Niyazi Acar, Adalet Bakanlığında açık bulunan Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğüne Kasım Çiçek, Adalet Bakanlığında açık bulunan Personel Genel Müdürlüğüne Mehmet Arı, Adalet Bakanlığında açık bulunan Bilgi İşlem Genel Müdürlüğüne Ali Erdem, Adalet Bakanlığında açık bulunan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne Yılmaz Çiftci, Adalet Bakanlığında açık bulunan Teftiş Kurulu Başkanlığına Cihan Yıldız, Adalet Bakanlığında açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına Ertuğrul Çekin, Adalet Bakanlığında açık bulunan İcra İşleri Daire Başkanlığına Alim Polat atandı.Öte yandan, Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığına ise Muhittin Özdemir getirildi.

Haber 25-10-19 01:52

Atama kararları Resmi Gazete'de

Adalet Bakanlığına ilişkin 11 atama kararı Resmi Gazete'de yer aldı - Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Yakup Moğul, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hakan Öztatar, Mevzuat Genel Müdürlüğüne Niyazi Acar, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğüne Kasım Çiçek, Personel Genel Müdürlüğüne Mehmet Arı, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğüne Ali Erdem, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne Yılmaz Çiftci atandı - Teftiş Kurulu Başkanlığına Cihan Yıldız, Strateji Geliştirme Başkanlığına Ertuğrul Çekin, İcra İşleri Dairesi Başkanlığına Alim Polat, Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığına ise Muhittin Özdemir getirildi

Haber 25-10-19 01:19

Başkan Karaca, personeliyle bayramlaştı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte tüm belediye personelini ziyaret ederek, bayramlaştı.Karaca, personel ile bayramlaşma ziyaretlerine Zabıta Müdürlüğü binasında başladı.

Yurthaber 10-08-19 19:25

MSB'den 'Libya' açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB) Libya'da gözaltına alınanlar arasında askeri personel bulunduğu iddialarının gerçek dışı olduğu açıklandı.

Haber 01-07-19 13:56

MSB'den 'Libya' açıklaması

MİLLİ Savunma Bakanlığı'nca (MSB) Libya'da gözaltına alınanlar arasında askeri personel bulunduğu iddialarının gerçek dışı olduğu açıklandı.

Haber 01-07-19 13:48

MSB 2019 KKK uzman erbaş alımı başvuru sonuçları açıklandı! Sınav çağrı belgesi nasıl sorgulanır?

Milli Savunma Bakanlığı, Personel Temin Dairesi Başkanlığının resmi internet adresi üzerinden 2019 Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı için başvuruda bulunan adayların değerlendirme sürecinin tamamlandığını duyurdu. Başvurusu olumlu değerlendirilip seçim aşaması faaliyetlerine katılmaya hak kazanan uzman erbaş adayları, 30 Mayıs 2019 tarihine kadar fiziki yeterlilik ve çeşitli konulardaki yeterliliklerinin ölçülmesi amacıyla test sürecine tabi tutulacak.

Haber 12-04-19 18:50

flaş//2

MSB:  FETÖ ile mücadele kapsamda yürütülen soruşturmalar neticesinde 15 Temmuz 2016’dan bugüne kadar 166 bin 294 personel hakkında ihraç işlemi yapılmıştır.

Haber 04-04-19 16:05

flaş//2

MSB:  FETÖ ile mücadele kapsamda yürütülen soruşturmalar neticesinde 15 Temmuz 2016’dan bugüne kadar 166 bin 294 personel hakkında ihraç işlemi yapılmıştır.

Haber 04-04-19 16:05