Outdoor Bot Haberleri

Columbia'dan Jack Wolfskin'e indirimdeki outdoor ayakkabıları sizin için seçtik

Columbia, Merrell, Helly Hansen, Salomon, Jack Wolfskin... Dünyaca ünlü outdoor markalarının ayakkabı ve bot modelleri indirime girdi. Su geçirmez, ısı yalıtımlı, konforlu, uzun ömürlü indirimdeki outdoor ayakkabı modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Kaçırılmayacak indirimlerle dolu modellere bakmadan geçmeyin, işte detaylar...

Haber 26-01-2024 14:56

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Adidas'ın Terrex serisi ayakkabıları indirime girdi

Yaz kış fark etmeksizin açık havada uzun saatler geçiriyorsanız, her koşula önceden hazırlıklı olmanızı sağlayacak ve sizi güvende hissettirecek bir çift outdoor ayakkabıya ihtiyacınız var demektir! Adidas Terrex serisi de tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ayakkabılarıyla yıllardır outdoor severlerin favorisi! Kısa süreliğine indirimde olan Terrex serisi ayakkabılarıyla tanışmak ve uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellere bakmadan geçmeyin.

Haber 17-01-2024 15:06

Kamp ve yürüyüş tutkunlarının seveceği indirimli outdoor erkek ve kadın ayakkabı modelleri

Keşfedilmeyi bekleyen doğayı adımlarken outdoor ayakkabılar size konforlu ve etkileyici bir stil sunar. Güçlü ve dayanıklı yapısıyla zorlu arazilerde bile kusursuz performans sunan outdoor ayakkabılar, doğanın tadını doya doya çıkarmanıza olanak tanır. Siz de şık bir stil ve üstün konforu bir araya getiren outdoor erkek ve kadın ayakkabı modelleriyle maceraya hazır olun!

Haber 14-07-2023 09:25

Gardırobunuzu yenilemenin şimdi tam zamanı! Moda ürünlerinde %50'ye varan indirim

Moda tutkunları buraya! Sezon sonu fırsatları en trend moda ürünlerinde %50'ye varan indirimler sunuyor. Hemen şimdi keşfedin, kombinlerinizi tamamlayacak parçalara çok uygun fiyatlarla sahip olun. Sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerle sadece gardırobunuzu yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda tarzınızı da yükselteceksiniz. Tarz sahibi ve şık görünmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bu büyük fırsat için acele edin.

Haber 13-03-2023 11:53

Ayaklarınızı yağmurdan kardan koruyacak waterproof ayakkabı modelleri

Kış aylarına uygun üretilmiş bir ayakkabıya sahip değilseniz yağışlı havalar bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Zor hava şartlarında dahi anın tadını çıkarmanın yolu ise waterproof özellikli ayakkabılardan geçiyor. Waterproof ayakkabılar su geçirmeme özellikleri sayesinde ayaklarınızın her daim kuru kalmasını sağlayan bir yapıya sahip. Gelin, su geçirmez özellikleriyle karlı ve yağmurlu hava şartlarına inat gün boyu konfor sağlayacak waterproof ayakkabıları birlikte inceleyelim!

Haber 05-01-2023 16:55

Amazon üzerinden alabileceğiniz en çok satan kadın erkek spor ayakkabılar 2023

Skechers, Adidas, Puma, Under Armour... Kaliteli markaların en çok satan spor ayakkabı modellerini öğrenmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise sizin için seçtiğimiz Amazon'un en çok satanlar listesinde yer alan, şık tasarımları ve uygun fiyatlarıyla herkesin gözdesi olan spor ayakkabılarına bakmadan geçmeyin.

Haber 01-12-2022 00:25

Amazon indirimlerinden alınabilecek en kullanışlı outdoor ayakkabı modelleri

Çeşitli doğa aktivitelerinden yürüyüşe kadar birçok farklı alanda tercih edilen outdoor ayakkabı modelleri, aşınmalara karşı dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemelerden üretildikleri için uzun yıllar keyifle kullanılıyor. Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'nda harika indirimlerle satışa sunulan outdoor ayakkabı modelleri dikkat çekiyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en iyi outdoor ayakkabı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 22-11-2022 17:59

Fiyatı 3400 TL'ye düştü! Columbia outdoor ayakkabı mega indirimde! Bu fırsat kaçmaz

Mega Eylül indirimlerinin son gününde, kapanışa yaraşır bir fırsat duyurusuyla karşınızdayız. Kalitesi ve dayanıklılığıyla öne çıkan, yılların eskitemediği marka Columbia'nın en beğenilen outdoor ayakkabısının fiyatı 3400 TL'ye düştü! Üstelik ek 100 TL kupon fırsatı da var. Ayaklarınızı şımartmak ve kış için şimdiden hazırlık yapmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın deriz. Haydi detaylara geçelim.

Haber 09-09-2022 11:03

Rahatlığı yanı sıra şıklığıyla da aldığınıza çok memnun kalacağınız en iyi outdoor ayakkabılar

Outdoor aktiviteler doğada vakit geçirmenin en keyifli yollarından biri. Tabii bu aktiviteleri rahat gerçekleştirmek için bazı ekipmanlara ihtiyaç duyulur. Ayakkabılar da bu ürünler arasında yer alır. Kaliteli bir outdoor ayakkabıyla doğada daha rahat vakit geçirmek mümkün. Ancak her aktivite için farklı özellikte ayakkabı tercih etmek gerekir. Siz de doğada geçirdiğiniz sürenin konforlu olmasını sağlayacak iyi bir ayakkabıya ihtiyaç duyuyorsanız yazımızı mutlaka incelemelisiniz!

Haber 03-02-2022 13:49

Soğuk kış günlerinde bile yerinde duramayanlara outdoor sporlar için ürün önerileri

Kış geldi diye eve kapanmak yok! Deniz ve güneşi unutup karların üste atlamanın vakti geldi. Bembeyaz manzaraların hayalini kurup kış tatili planları yapanlar, outdoor sporları deneyimlerken ihtiyacınız olacak ve sizi sıcacık tutacak ürünleri bir araya getirdik. İhtiyacınız olan ürünleri seçip eksiklerinizi gidererek adrenalin ve maceranın keyfini çıkarın.

Kadin 06-12-2021 14:40

Yağmur altında sizi üzmeyecek en iyi su geçirmeyen outdoor bot önerileri

Yağmurlu günlerde dışarıda özgürce gezmenizi sağlayacak outdoor botlarla tanıştınız mı? Şimdiye kadar tanışmasaydınız işte size fırsat! Birlikte hayatınıza kaliteli bir dokunuş yapacak outdoor botlara göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 08-10-2021 22:04