Perili Kosk Haberleri

Çevre sakinlerinin ürkütücü söylentileriyle anılıyor! Uşak'tan tüm dünyaya nam salan 'perili ev' tarih oldu... Sadettin Teksoy'un programına konu olmuştu

1970'li yılların sonlarında yaptırılan ve çevresindekilerden pek bir farkı olmayan bina bir süre sonra kiracılarının terk etmesiyle boş kaldı, işte tüm dünyaya yayılan iddialar da o zaman başladı. Çevresinde yaşayanların iddiaları üzerine gazeteci Sadettin Teksoy'un programına da konu olan, Uşak'ın Banaz ilçesinde adı 'perili ev'e çıkan o binayla ilgili sahipleri 45 yıl sonra harekete geçti.

Haber 2023-06-11 09:40:04

Kadıköy'ün simgesi Perili Köşk icradan satıldı! İşte fiyatı

İstanbul Kadıköy'de bulunan ve ilçenin simgelerinden biri halini alan "Perili Köşk" icradan satıldı. "Küçük Dolmabahçe" ve "Saray Yavrusu" gibi isimlerle de bilinen tarihi Ragıp Paşa Köşkü, alacaklı olan Türkiye İş Bankası tarafından 449 milyon 363 bin 500 liraya satın alındı.

Finans 2022-09-02 14:43:27

Perili Köşk 449 milyon liraya icradan satıldı

Tarihi Ragıp Paşa köşkü belirlenen muhammen bedelin 8 lira 29 kuruş fazlasına alıcı buldu

Yurthaber 2022-09-02 12:58:33

Kadıköy'deki Perili Köşk satışa çıkıyor! Fiyatı dudak uçuklattı

Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak bilinen 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü, icra yoluyla satışa çıkartılacak. Ragıp Paşa Köşkü'nün icradan satış ihalesi 2 Eylül'de yapılacak. 27 dönüm arazi üzerinde yıllardır atıl şekilde duran Ragıp Paşa Köşkü'nün tavanlarında altın varaklar ve deniz tarafına inşa edilmiş bir kulesi bulunuyor. Köşke biçilen değer ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar!

Haber 2022-07-04 16:06:16

Perili ne demek? Perili kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Yeni bir dil öğrenirken çoğunlukla karşılaşılan problem, o dilin sözcüklerini öğrenmek ve anlamlarına tam olarak hakim olmaktır. Pek çok dilde, bir sözcüğün birden fazla anlamda kullanıldığı durumlar yaygındır. Bu anlam çeşitliliği kafa karışıklığına yol açabilir. Bu bağlamda anlamı araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Perili ne demek? Perili TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 19-05-22 00:10

Chronostasis sergisi Perili Köşk'te sanatseverleri bekliyor

Küratörlüğünü Hans Irrek'in üstlendiği sergi, Ege'den Akdeniz'e kültür mirasını hayal ve gerçeğin sınırındaki peyzajlarla, Axel Hütte'nin vizöründen deneyimlemeye davet ediyor

Yurthaber 27-04-22 16:31

Bakırköy'deki ahşap ev şehir efsanesi oldu! 5 saniyeliğine ortadan kayboluyor iddiası tüyleri ürpertti

İstanbul'un en işlek noktalarında birinde, Bakırköy'ün merkezinde bulunan ahşap bina, şimdilerde 'Perili Köşk' olarak anılıyor. Kulaktan kulağa dolaşan hikayeleriyle nam salan binanın yılda 1 kez 5 saniyeliğine ortadan kaybolduğu bile iddia ediliyor. Bölge sakinlerinin bazıları da bu duruma şahit olduklarını iddia ediyor.

Haber 04-10-21 08:31

Kazdıkça ortaya çıktı! Evinin eski fotoğraflarında gördüğü gizemli kapı tüyler ürpertti: Bu ev perili

İngiltere'de yaşayan bir emlak danışmanı ailesinin 500 yıllık mülkünün eski fotoğraflarına bakarken tuhaf bir şey fark etti. Freddy Goodall adındaki genç, fotoğraflarda 16. yüzyıldan kalma evin kütüphanesinin arkasında bir kapı aralığı gözlemledi. Bu kapının şimdilerde bir delikten ibaret olduğunu gören Goodall, o andan itibaren şaşkına çeviren bir keşif yolculuğuna çıktı. Genç adam kazılar sonucu yeraltı odaları, geçitler ve bir kasa buldu. Kullanıcılar, bu evin perili olduğunu iddia etti.

Haber 15-09-21 10:04

Dünyanın en gizemli yeri! Transilvanya’nın ‘Bermuda Üçgeni’ olarak bilinen esrarengiz ormanı: Hoia Baciu

Dünya üzerinde pek çok yer esrarengiz hikayeleriyle ünlendi. Korku filmlerini aratmayan bu mekanlar çözülemeyen sırlarıyla tüyler ürpertmeye devam ediyor. Sizler için Transilvanya’da bulunan ve perili olarak anılan Hoia Baciu Ormanı'nı araştırdık. Bu ormana girmek cesaret ister!

Trend 09-09-21 13:58

1,6 milyar dolarlık tatil köyü hayalet kasabaya döndü, TikTok'ta viral oldu!

''Perili bir evden daha korkutucu ve çok daha pahalı.'' Bu sözler TikTok kullanıcısı Lawyer Carrie'ye ait. Ona bunu söyleten ise on yıldır kaderine terk edilmiş, 1,6 milyar dolarlık tatil köyü.

Haber 02-04-21 09:04

Alice Eve korku filmi “The Queen Mary”nin başrol oyuncusu olacak

Alice Eve, Gary Shore’un perili gemiyi konu alan filminde başrol oyuncu olacak. Star Trek’in yıldız oyuncusu gelecek projesini açıkladı. Hayranları büyük şaşkınlık yaşadı.

Trend 03-03-21 11:19

Doğaüstü varlıklardan gizli geçitlere! Korku filmlerini sollayan Winchester Malikanesi

Herkes perili köşk hikayelerini okumuştur. Hatta yaşadığı bölgede metruk halde bir bina bulduğunda macera dürtüsüyle içine girmek için türlü planlar yapılmıştır. Bu hikayeler bir yandan korku hissi uyandırırken bir yandan da merak dürtüsünü kamçılar. İşte sizlere gerçekten var olan bir perili köşkün hikayesinden söz edeceğiz.

Trend 11-02-21 14:04

Veba salgınında yaşasaydınız karantina için bu perili adaya gönderilecektiniz

Eğer koronavirüs pandemisi sırasında karantina altında olmanın zor olduğunu düşünüyorsanız, bir de veba salgını sırasında insanların karantina için gönderildiği şu adaya bir göz atın.

Haber 26-10-20 15:54

Maltepe’de çocuklar için online film gösterimi

Korona virüs salgını nedeniyle kültür sanat etkinliklerini geçici olarak durduran Maltepe Belediyesi, internet üzerinden çocuklar için çocuk filmi yayını yaptı.Salgına karşı sosyal medyadan "#evdekal" etiketiyle başlatılan kampanya kapsamında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın YouTube kanalından yapılan canlı yayın ile “Köstebekgiller: Perili Orman” isimli çocuk filmi minik izleyiciler ile buluştu.

Yurthaber 29-03-20 17:42

114 yaşındaki 'Perili Köşk' icradan satılık

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, "Perili Köşk"  adıyla da bilinen tarihi Ragıp Paşa Köşkü, alacaklı bankaların icra takibi üzerine satışa çıkartıldı. Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'in mabeyincisi Ragıp Paşa tarafından Sirkeci Garı'nın da mimarına yaptırılan 114 yıllık köşke, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı değerli konut vergisi kapsamında 234 milyon lira değer biçti.

Finans 14-02-20 15:53

Kırıkkale’de su kuşu sayımı yapıldı

Kırıkkale’de periyodik olarak yapılan Kış Ortası Su Kuşu (KOSK) sayımları tamamlandı.Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce, Kapulukaya barajı ve Köprüköy mevkilerinde belirlenen 5 sayım noktasında Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nda bir süre önce başlanan KOSK nokta sayımları tamamlandı.

Yurthaber 22-01-20 13:17

Su kuşu sayım çalışmaları gerçekleştirildi

Kırklareli’de 2020 yılı kış ortası su kuşu sayım çalışmaları (KOSK) gerçekleştirildi.Doğa Koruma ve Milli Parklar 1.

Yurthaber 13-01-20 17:07

Hersek lagününde KOSK sayımı yapıldı

Marmara Bölgesi’nin önemli sulak alanlarından biri olan Yalova Altınova Hersek lagününde kış ortası su kuşu sayımı (KOSKS) yapıldı.Sulakalan ekosistemi ve kuş popülasyonlarını izlemek gayesiyle her yıl bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de düzenli olarak yılda bir kez yapılan KOSKS çalışmaları tamamlandı.

Yurthaber 09-01-20 14:54

Kapadokya’da Gaziantep günleri düzenleniyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde Gaziantep günleri düzenleniyor.Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde başlayan Gaziantep günleri etkinlikleri kapsamında Perili Ozanlar vadisinde düzenlenen gala yemeğine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir ve Gaziantep milletvekilleri, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren ve davetliler katıldı.Düzenlenen programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Anadolu’nun kalbinde, medeniyetlerin beşiği olan Kapadokya’da olmaktan dolayı çok mutluyuz dedi.

Haber 31-08-19 21:43

Köşk adayı Veli Tuna, çalışmalarını Yavuzköy’de sürdürdü

İYİ Parti Kosk Belediye Baskan Adayı Veli Tuna, seçim çalışmalarını Yavuzköy Mahallesinde sürdürdü.Seçim ziyaretlerini son sürat sürdüren Millet İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, Yavuzköylü vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Yurthaber 17-03-19 13:15

Batı Akdeniz'de 583 bin 180 su kuşu sayıldı

DOĞA Koruma ve Milli Parklar Burdur 6'ncı Bölge Müdürü Rıza Kamil, Kış Ortası Su Kuşu Sayımları (KOSK) kapsamında bu yıl Antalya, Isparta ile Burdur'daki 20 sulak alanda, 46 türden 583 bin 180 su kuşunun sayımını yaptıklarını söyledi.

Haber 07-02-19 11:46

Batı Akdeniz'de 583 bin 180 su kuşu sayıldı

DOĞA Koruma ve Milli Parklar Burdur 6'ncı Bölge Müdürü Rıza Kamil, Kış Ortası Su Kuşu Sayımları (KOSK) kapsamında bu yıl Antalya, Isparta ile Burdur'daki 20 sulak alanda, 46 türden 583 bin 180 su kuşunun sayımını yaptıklarını söyledi.

Haber 07-02-19 10:06

“Ağaçların Perili Dünyası” Samandağ’da sahnelenecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Semt Oyuncuları Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından “Ağaçların Perili Dünyası” isimli çocuk oyunu Samandağ’da sahne alacak.2010 yılında tiyatroya gönül veren yerel sanatçıların yoğun çabasıyla Antakya’da oluşan “Semt Oyuncuları” adlı tiyatro ekibi tarafından “Ağaçların Perili Dünyası” isimli çocuk oyunu 26 Ocak 2019 Cumartesi günü Erdal İnönü Konferans Salonu’nda ücretsiz sahnelenecek.Oyun, Cumartesi günü saat 13:00 ve 15:00 olmak üzere iki seans halinde oynanacak.Konula ilgili Samandağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “ 2018-2019 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak izleyebilecekleri bir oyun daha Samandağ’da sahne alacak.

Yurthaber 23-01-19 12:40

“Ağaçların Perili Dünyası” Samandağ’da sahnelenecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Semt Oyuncuları Çocuk Tiyatrosu ekibi tarafından “Ağaçların Perili Dünyası” isimli çocuk oyunu Samandağ’da sahne alacak.2010 yılında tiyatroya gönül veren yerel sanatçıların yoğun çabasıyla Antakya’da oluşan “Semt Oyuncuları” adlı tiyatro ekibi tarafından “Ağaçların Perili Dünyası” isimli çocuk oyunu 26 Ocak 2019 Cumartesi günü Erdal İnönü Konferans Salonu’nda ücretsiz sahnelenecek.Oyun, Cumartesi günü saat 13:00 ve 15:00 olmak üzere iki seans halinde oynanacak.Konula ilgili Samandağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “ 2018-2019 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak izleyebilecekleri bir oyun daha Samandağ’da sahne alacak.

Yurthaber 23-01-19 12:40

Perili Orman Korku Salıyor

Amerika'da Cadılar Bayramı sektörü bu yıl, dört binin üzerinde ücretli etkinlik sunuyor. Bu etkinliklerden birine ev sahipliği yapan Washington’a komşu Maryland eyaletindeki perili orman da ziyaretçilere korku salıyor

Haber 27-10-18 17:52

Cadılar Bayramına damga vuran kostüm

Kiss FM'in Perili Ev partisinde seksi kostümlü Rita Ora, Charlotte Crosby, Holly Hagan ve Louisa Johnson seksi kostümleriyle partinin havasını ısıttı.

Magazin 27-10-17 11:25

Edirne’de ‘perili Köşklere’ Validen Çözüm Yolu

Edirne Valisi Günay Özdemir, kentte metruk ve atıl durumda bulunan toplam 463 konak ve köşkün...

Yurthaber 26-10-17 18:45

Fatih Terim-Tff Olayının Perde Arkası

Karşılıklı anlaşma değil. Görevden alma. Her şey Riva'da başladı, 20 dakikada Levent'teki Perili Köşk'te bitti Terim, kararı duyduktan sonra avukatlarını çağırdı Eyvah! Ali

Yurthaber 27-07-17 11:12

Deve Silüetli Peri Bacasına Çitli Koruma Ilgi Çekiyor

NEVŞEHİR, (DHA)- KAPADOKYA Bölgesi'nde binlerce peribacasının bir arada bulunduğu ve bu nedenle 'Perili Vadi' olarak da bilinen Devrent Vadisi'ndeki 'Deve'

Yurthaber 03-07-17 11:35

Ahmet Çakar: Saracoğlu büyülü

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe derbisinde kaçırdığı gol için ilginç bir yorum yaparken Şükrü Saracoğlu Stadı'nın perili olduğunu söyledi.

Spor 09-03-15 09:55

7 film vizyona giriyor

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in başrolünde oynadığı "Aşk Sana Benzer", Michel Hazanavicius'un yönettiği "Arayış", Altın Küre adaylığı bulunan "Benim Komşum Bir Melek", Türk yapımı animasyon "Köstebekgiller: Perili Orman" haftanın öne çıkan yapımları.

Magazin 23-01-15 11:52

Çukurova Deltası’nda Kış Ortası Su Kuşu Sayımı Yapılıyor

Çukurova Deltası’nda 2013 yılı kış ortası su kuşu sayımları (KOSK) başladı. Orman ve Su İşleri...

Yurthaber 31-01-13 09:53

Bu evde oturmak yürek ister

Antalya'da 16 dairenin bulunduğu cinli, perili olduğu iddia edilen binadaki daireler ne satılıyor, ne de kiraya verilebiliyor.

Yurthaber 23-07-11 11:14

Dedikodular fırsatçılığa döndü

Antalya’da 1E1 marketin yer aldığı ve yıllardır perili olduğu öne sürülen apartman boş kalınca market yöneticileri binayı reklam afişleri ile kapladı.

Yurthaber 19-07-11 15:09
Haber 01-02-09 10:15