Philips Azur Haberleri

Son zamanların en çok satan ürünlerini sizin için bir araya getirdik

Kaçırılmayacak indirimlerle dolu geçen yeni yılın ilk ayında, onlarca kategorideki binlerce ürün, alışveriş severlerin sepetlerini süslüyor. Sizin için son zamanların en çok satan ürünlerini seçtik. Monttan ayakkabıya, kahveden kahve makinesine, ütüden elektrik süpürgesine, yüz temizleme jelinden nemlendirici kreme işte en çok satanlar!

Haber 30-11-2023 15:27

Teknoloji harikası Philips Azur DST7510/80 Buharlı Ütü'yü sizin için inceledik

Kaliteli bir ütü, kıyafetlerinizi hızlı ve etkili bir şekilde ütülemenizi sağlar. Bu, daha az zaman harcamanızı ve daha iyi sonuçlar elde etmenize olanak tanır. Eğer iyi bir ütü arayışındaysanız bu önerimize mutlaka kulak vermelisiniz, işte detaylar!

Haber 16-11-2023 17:43

Kıyafetlerinizde hiçbir kırışık bırakmayacak en iyi buharlı ütü modelleri

Ütü yapmak en zor ev işlerinden biri olsa da doğru ütü bulunduğunda çok daha keyifli bir hâl alabiliyor. Bu işi kolaylaştırıp zevkle yapmak istiyorsanız hayranlık uyandıracak buharlı ütü modelleri için evinizde yer açabilirsiniz. Eğer aklınızı "Peki, en iyi buharlı ütü hangisi?" sorusu meşgul ediyorsa birbirinden başarılı modelleri listeledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 06-04-2023 14:47

Kıyafetlerinde kırışıklık istemeyenlerin tercihi Philips marka en iyi ütü modelleri

Kan ter içinde kalarak saatlerce ütü yapmaktan yorulduysanız doğru adrestesiniz. Gelişen teknolojiyle ütü yapmak artık sandığınızdan çok daha kolay hatta eğlenceli. Ütü yaparken yüksek buhar gücüne ve kaliteli taban tasarımına sahip, hem işlevsel hem uzun ömürlü bir ürün tercih ederek hayatınızı pratik hâle getirmeye ne dersiniz? Gelin, birbirinden başarılı Philips ütüleri beraber inceleyelim.

Haber 06-12-2022 16:34

Philips Azur

Philips Azur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Philips Azur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Philips'in çok beğenilen ve çok satılan ütü serisi Azur'un en iyi ve ucuz modelleri

Kıyafetlerinin jilet gibi ütülü olmasını herkes ister. Bunu sağlamak içinse buhar gücü yüksek ve kıyafetlerin üzerinde kolayca hareket eden kaliteli bir ütüye ihtiyacınız var. Sizin de böyle bir gereksiniminiz varsa bu noktadaki önerimiz belli: Philips Azur'un en son modelleri sayesinde kıyafetlerinizi ütülemek artık daha kolay olacak. Bu yüzden sizler için "En iyi Philips Azur ütü hangisi?" sorusunun cevabını araştırdık. İşte, Philips Azur'un en ucuz ve en çok satan modelleri...

Haber 13-09-2022 15:36