Piercing Haberleri

Kan donduran görüntüler! Metroda gördüğü iki çocuğu döverek burunlarındaki piercingi çıkartmaya zorladı... Korkudan elleri titredi

Rusya'da bir metroda kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem yaratmayı başardı. İsmi açıklanmayan bir adamın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde metrodaki iki çocuğun yanına gelerek burunlarındaki piercingi çıkartmalarını istediği anlar yer aldı. Çocukların duruma tepki göstermesi üzerine ismi açıklanmayan saldırgan çocuklara saldırdı.

Trend 28-09-2023 08:22

Profesyonel piercingci açıkladı! En tehlikeli piercing bölgeleri

Piercing vücudun çeşitli bölgelerine yaptırılabiliyor. Eskiden piercinglere karşı olan sert bakış açısı giderek azalıyor. Özellikle kıkırdaklara sık sık yaptırılan piercingler sağlık açısından risk yaratabiliyor. Profesyonel piercingci en tehlikeli piercing bölgelerini paylaşarak yaptırmadan tekrar düşünmeniz gerektiğini belirtti.

Kadin 21-02-2023 15:55

Uyandığında piercingi yoktu: 5 yıl sonra hiç beklemediği yerden çıktı

Toplumda piercing kullanan birçok kişi bulunuyor. Piercing bazen dokuların zarar görmesine neden olabiliyor. Yanlışlıkla piercingini yutan çok sayıda kişi bulunuyor. Kaybolan piercingleriniz için daha dikkatli olmanız gerekiyor. Joey Lykins isimli bir adamın kaybolan piercingi yıllar sonra ciğerinden çıktı.

Haber 19-09-2022 11:56

5 yıl önce burun piercingini kaybetti! Bulduğu yere kendisi bile inanamadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio eyaletine bağlı Cincinnati bölgesinde yaşayan Joey Lykins isimli bir adam 5 yıl öncesinde bir sabah uyandığında burun piercinginin yerinde olmadığını fark etti. Durumu ciddiye almayan adam 5 yılın sonra öksürük nöbeti nedeniyle acil servise gittiğinde kaybolan pierciginin ciğerine yapıştığını öğrendi.

Trend 17-09-2022 15:00

Piercing

Piercing Hakkındaki Haberler Mynet'te. Piercing Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Göz kapağına piercing yaptıran kadın sosyal medyada gündem oldu! “Acı verici değildi”

TikTok’ta Meredith ismiyle paylaşım yapan bir kadın göz kapağını deldirerek piercing modasına yeni bir boyut kazandırdı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda göz kapağındaki piercingi gösteren kadın kullanıcıların tepkisini çekti. Sosyal medya kullanıcılarının eleştiri oklarının hedefi olan kadın zannedilenin aksine canının acımadığını söyledi.

Trend 06-09-2022 14:47

Dünyanın en çok piercing takan adamı ünvanını kazandı! Cinsel organında bile 278 tane var

61 yaşındaki Rolf Buchholz, vücudunun büyük bölümü kaplayan piercingleri sayesinde Guinness Rekorları Kitabı’na girmeyi başardı. Vücudunda yüzlerce piercingi bulunan Alman adam sadece cinsel organında 278 piercingi olduğunu söyledi. Piercinglerin seks hayatını olumlu yönde etkilediğinden söz eden Buchholz’un vücudunda ise toplam 453 piercing var.

Trend 22-12-2021 09:40

Piercing yaptırdı! Kulağında çıkan sert dokulardan sonra şaşkınlık yaşadı

Vücutlarında değişiklik ya da farklılık yaratmak isteyen kişilerin büyük bir bölümü piercing ve dövmelere ilgi duyar. Ancak bu işlemlerin mutlaka hijyenik koşullarda yapılması gerekir. Aynı zamanda vücudun alerjik reaksiyon gösterip göstermeyeceği de önceden tespit edilmeli. Yasmine Summan isimli TikTok kullanıcısı, alerjik tepkimeleri hesaba katmayınca ortaya oldukça ilginç bir görüntü çıktı.

Trend 09-12-2021 12:10

Guinness Rekorlar Kitabı’na girerek kendisini ispat etti! Piercinglerini saymaya sabır yetmiyor

Guinness Rekorlar Kitabı, dünyanın en ilginç rekorlarına sahip olan kişileri tek bir kitapta toplamaya devam ediyor. Guinness rekortmenlerinin sıradışı özellikleri görenlere büyük şaşkınlık yaratıyor. Elaine Davidson vücudunda toplamda 1903 piercinge sahip. Bu da onu Guinness Rekorlar kitabına sokuyor.

Trend 19-10-2021 10:45

Yüzüne 14 tane tünel piercingi yaptırarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi

Herkes hayatı boyunca belirlediği bir tarz üzerinden kıyafetlerini seçer. Kimileri belirlenen toplumsal normlara uygun olarak hareket ederken kimileri ise, bu kuralları yıkarak farklılıklarını ortaya koymayı seçer. İngiltere'de Guinness Rekorlar Kitabı'na adını altın harflerle yazdıran James Goss da farklılıklarını ortaya koymayı seviyor.

Trend 12-07-2021 10:00

TikTok'ta gençler kullanıyor! En az 65 çocuk ameliyata alındı: Yasaklanmalı

İngiltere’de Ulusal Sağlık Servisi (NHS), TikTok uygulamasında gençlerin piercing gibi göstermek için dillerine yerleştirdikleri süper manyetik topları yutmaları nedeniyle en az 65 çocuğun acil ameliyata alındığını belirten sağlık uyarısı yayınladı. Uyarıda, bu topların yutulması durumunda bağırsak veya kan damarlarını delinebileceği belirtildi.

Haber 30-05-2021 13:05

Bu ne cesareti? Halatları kalçasındaki piercinglere bağlayıp atladı

Bungee Jumping yeterince heyecan veren bir etkinlik ama Rus adam bunu görüldüğü üzere pek de yeterli bulmadı. Adrenalini bir adım daha ileriye götürdü ve halatları bel ve ayakları yerine kalçasındaki piercinglere bağlattı. Tahmin edebileceğiniz gibi, ne kadar acı çektiği attığı çığlıklardan belli oluyor.

Haber 19-03-2021 12:11

Mahkeme: Dövmeli ve piercing'li kadın anneliğe uygun değil

Rusya'daki bir mahkemenin piercing'leri ve dövmeleri sebebiyle üç çocuklu bir annenin ebeveyn olmaya uygun olmadığına karar verdi.

Haber 18-03-2021 10:00

ABD'de burun piercing’i taktıran kadın ölümden döndü

ABD’nin New York kentinde yaşayan Dana Smith, burun piercing’inden kaptığı virüs nedeniyle Hepatit B’ye yakalandı. Ölümden dönen Smith karaciğer nakli sayesinde hayata tutundu.

Haber 01-03-2021 15:50