Pisa Haberleri

TÜSİAD Başkanı Turan: Nitelikli insan kaynağını çekmek için küresel rekabet var

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, dünya genelinde nitelikli insan kaynağını çekmek için küresel bir rekabet ortamının olduğunu söyledi. Turan, "PISA’dan gelen semptomları ciddiyetle ele almalıyız." diye konuştu.

Finans 10-01-2024 09:37

Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed, Galatasaray'a transfer yapıyor! 10.2 milyon euro...

Transfer haberleri: Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Galatasaray, ocak ayında da benzer bir tavırla hareket edecek. Olimpiu Morutan'ı Pisa'ya, Mostafa Mohamed'i ise Nantes'a kiralayan sarı - kırmızılıların planı ortaya çıktı. İki futbolcu da gösterdikleri performansla kulüplerinde beğeni topladı. Takımlar; Morutan ve Mohamed'in bonservisini almak için harekete geçerken, sarı - kırmızılılar Milot Rashica'nın tapusu için çalışma başlattı.

Spor 02-01-2023 11:50

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Morutan, ikinci lig takımına transfer oluyor

Son dakika haberleri: Galatasaray'da Fatih Terim döneminin en önemli transferlerinden biri olarak görülen ve takıma katılan Morutan, istenilen performansı sergileyemeyince formayı kaybetmişti. Okan Buruk'un da gözüne bir türlü giremeyen genç oyuncunun kiralanması için çalışmalar başlatılmıştı. Genç oyuncunun yeni adresinin ikinci lig olduğu aktarıldı.

Spor 03-08-2022 08:45

Pisa

Pisa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pisa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.