Ebrar Karakurt Haberleri Ve Son Dakika Ebrar Karakurt Haberleri

Ebrar Karakurt Haberleri Ve Son Dakika Ebrar Karakurt Haberleri

17 Ocak 2000 doğumlu Ebrar Karakurt voleybolcudur. 1.96 Pasör çaprazı pozisyonunda oynayan Karakurt voleybola 12 yaşında Vakıfbank Spor ile başlamıştır. Vakıfbank Gençler ve Yıldızlar takımlarında Türkiye şampiyonlukları elde etmiştir. U23 Voleybal Milli Takımı ile Dünya Şampiyonluğu başarısı elde eden sporcu VakıfBank’ta A takıma yükseldikten sonra 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı. 2019 THY’nin voleybol takımna geçen Karakurt, 2021’de yapılan Olimpiyatlara da milli forma ile katılmıştır.

Ebrar Karakurt Haberleri

Ebrar Karakurt'un performansına dayanamadı! Rakip oyuncudan maç sonunda iğrenç hareket...

Kariyerine Rusya Ligi'nde devam eden milli sporcumuz Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova maçında müthiş bir oyun ortaya koydu. Galibiyet sayısını takımına getiren Ebrar Karakurt'un vuruşunun ardından rakip oyuncu Goncharova'dan skandal bir hareket geldi.

Spor 15-04-2024 08:45

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 05-03-2024 16:50

Ebrar Karakurt hakkında olay iddia: Sahneye atlayıp şarkıcının elinden mikrofonu çekti! Barış Murat Yağcı da oradaydı

A Milli Kadın Voleybol takımımızın yıldızı Ebrar Karakurt başarılı spor kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Voleybolcu Ebrar Karakurt hakkında bu defa ortaya atılan bir iddia herkesi şoke etti. İddiaya göre Karakurt, alkolün etkisiyle gece kulübünde olay çıkardı. Şarkıcı Melsum Erdost'un elinden mikrofonu çekip sahneye atladı...

Magazin 05-03-2024 07:22

Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi Ebrar Karakurt'tan beğeni alan paylaşım

Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaşacağı maç öncesi milli voleybolcu Ebrar Karakurt beğeni alan bir paylaşım yaptı.

Spor 03-03-2024 17:35

Ebrar Karakurt doğum gününde Joker oldu! Çok karizmatik be

Filenin Sultanları arasında öne çıkan isimlerden biri de Ebrar Karakurt. Hem başarılı spor hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebrar Karakurt doğum gününde kostüm partisi yaptı ve pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-01-2024 10:28

'Şaka mı bu?' Suudi Arabistan'daki tarihi ayıba bir tepki de Ebrar Karakurt'tan geldi! 'Her şeyi ben karşılarım'

Suudi Arabistan'daki tarihi ayıba tepkiler çığ gibi büyüyor. Süper Kupa finaline saatler kala Arap yönetiminin Mustafa Kemal Atatürk pankartına izin vermemesi sonrası başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt'tan da bir tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karakurt'un o sözleri dikkat çekti.

Spor 29-12-2023 16:19

Ebrar Karakurt'un müthiş performansı finale çıkmaya yetmedi! Rus ekibi mağlubiyeti onun fotoğrafıyla paylaştı

Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Rusya Kupası'na yarı finalinde adeta yıkıldı. Milli oyuncunun ekibi kupaya yarı finalde altın sette kaybederken, maç sonu Rus ekibi Ebrar'ı paylaştı. İşte detaylar...

Spor 26-11-2023 09:21

Servetiyle gündem olan Zehra Güneş reklam yüzü oldu! Makyajlı hallerine yorum yağdı

Dünyanın en zengin 20 kadın voleybolcusu arasında yer alan voleybolcu Zehra Güneş, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Son olarak bir markanın reklam yüzü olan Güneş makyajlı haliyle dikkat çekti.

Magazin 03-11-2023 13:45

Voleybolun en zenginleri listesi açıklandı! Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş...

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile alınan başarılarda büyük pay sahibi olan Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt'un servetleri dudak uçuklattı. Başarılı iki genç voleybolcu, servetleri ile dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesinde girdi.

Spor 01-11-2023 19:34

Ebrar Karakurt pozlarını peş peşe paylaştı! Survivor'ın yıldızı dayanamadı

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızları arasında yer alan Ebrar Karakurt sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Sevilen isim en son paylaştığı pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 20-10-2023 11:21

Ebrar Karakurt pozlarıyla dikkat çekti! Kerimcan Durmaz dayanamadı

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızları arasında yer alan Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla ilgi odağı oldu. Başarılarıyla dikkat çeken isimlerden biri olan Karakurt'un fotoğraflarına Kerimcan Durmaz da kayıtsız kalamadı.

Magazin 05-10-2023 11:13

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt 'Erik Dalı' dersi verdi, sosyal medya yıkıldı! O anlar gündem oldu

Avrupa Şampiyonu olan Kadın Milli Voleybol Takımı'nın öne çıkan başarılı voleybolcularından Ebrar Karakurt, Lokomotiv Kaliningrad'a transfer oldu. Karakurt, A Milli Kadın Voleybol Takımı ile özdeşleşen "Erik Dalı" dansını Rus taraftarlara öğretti. Ünlü ismin 'Erik Dalı' dersi videosu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-10-2023 09:04

Melissa Vargas'ın adı yanlış anons edilince olay oldu! Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş dayanamadı

Filenin Sultanları’nın parlayan yıldızlarından biri olan Melissa Vargas Avrupa Şampiyonluğundaki başarılı skorlarıyla hafızalara kazındı. Sempatik tavırlarıyla da sık sık ilgi odağı olan Vargas’ın adı yanlış anons edilince Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt’tan da tepki gecikmedi.

Spor 26-09-2023 14:51

Sosyal medyada gündemde! Ebrar Karakurt'tan 'lezbiyen' paylaşımı... Kısa süre sonra sildi

Avrupa Şampiyonu olan Kadın Milli Voleybol Takımı'nın öne çıkan başarılı voleybolcularından Ebrar Karakurt, duvardaki "Lezbiyen Ebrar" yazısının fotoğrafını paylaşarak bakın ne dedi. İşte gündem olan Ebrar Karakurt paylaşımı...

Magazin 08-09-2023 11:32

Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş'in yıllar önceki pozları olay oldu! Bu nasıl değişim

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızlarından olan Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş'in yıllar önceki bir pozları ortaya çıktı. Sevilen isimleri görenler çok şaşırdı. Sosyal medyada gündem olan fotoğrafa yorum yağdı.

Magazin 08-09-2023 11:06

Ebrar Karakurt’u eleştiren Buket Aydın Yeşim Salkım’ı çıldırttı! “Alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil”

Ünlü spiker Buket Aydın’ın mili voleybolcu Ebrar Karakurt’la ilgili sert sözlerinin ardından Yeşim Salkım zehir zemberek açıklamalarda bulundu. "En azından alın teriyle para kazanıyor yatak teriyle değil" diyen Salkım’a Buket Aydın’dan yanıt gecikmedi. Ünlü isimlerin tartışması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-09-2023 10:58

Son dakika: Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İstiklal Marşı'nda daha fazla dayanamadı, hüngür hüngür ağladı! O anlar geceye damga vurdu...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, müsabakadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve şampiyon oldu. Kupa töreninde İstiklal Marşı okunurken, Ebrar Karakurt'un hırsı ve gözyaşları sosyal medyaya damgasını vurdu.

Spor 04-09-2023 07:22

Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor? O artık Avrupa Şampiyonu!

Ebrar Karakurt ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas ve Eda Erdem ile devleşen Ebrar Karakurt'un hangi takımda oynadığı ve hayat hikayesi merak edildi. Peki, Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor? O artık Avrupa Şampiyonu!

Spor 04-09-2023 00:20

Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı? CEV 2023 Avrupa şampiyonu kim oldu? İşte Avrupa'nın en büyüğü!

Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı ekranı vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Melisa Vargas, Cansu Özbay, Ebrar Karakurt ve Eda Erdem gecenin en skorer oyuncuları arasında yer aldı. CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan ile final maçı oynayan A Milliler, Sırbistan ile 5 set oynadılar. Peki, Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı? CEV 2023 Avrupa şampiyonu kim oldu? İşte Avrupa'nın en büyüğü!

Spor 04-09-2023 00:02

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt tepkisiz kalmadı! Müslüman Türk Milleti olarak...

A Milli Kadın Voleybol takımımızın yıldızı Ebrar Karakurt başarılı spor kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Voleybolcu Ebrar Karakurt kendisine yapılan kötü yorumları da tepkisiz bırakmayarak dikkat çekiyor.

Magazin 28-08-2023 13:45

Ebrar Karakurt'tan Barbie kız yorumu! Hande Baladın'dan yorum gecikmedi

Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt'un şampiyonluk sonrasında yaptığı paylaşımlar sosyal medyada gündem olmuştu. Başarılı voleybolcu bu sefer de Barbie akımına göndermeli bir paylaşım yaptı. Ebrar'a ilk yorum ise Hande Baladın'dan geldi.

Magazin 04-08-2023 13:32

Ebrar Karakurt'tan Sergen Yalçın'lı poz... Beşiktaşlıyız...

Son günlerde Melisa Döngel ile anılan Sergen Yalçın, Filenin Sultanları'nın çok konuşulan ismi Ebrar Karakurt ile bir araya geldi. Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından pozlarını paylaşınca beğeni topladı.

Magazin 21-07-2023 12:13

Ebrar Karakurt Milli utancımız başlıklı habere kayıtsız kalamadı! Ünlü isimlerden destek yağdı

2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı kupayı kazandı. Şampiyonluğun ardından paylaşım yapan Ebrar Karakurt ile ilgili "Milli utancımız" başlıklı bir haber sosyal medyada gündem oldu. Karakurt o habere kayıtsız kalamadı.

Magazin 19-07-2023 09:38

Zehra Güneş'ten doğum günü pozu! Ebrar Karakurt minik pastayla kutladı

Instagram'da 2.3 milyon takipçisi olan başarılı voleybolcu Zehra Güneş başarılı sporculuğu dışında özel hayatıyla da merak ediliyor. Yeni yaşını kutlayan Güneş bikinili pozunu paylaştı. Güzel sporcuya ilk kutlama ise Ebrar Karakurt'tan geldi.

Magazin 07-07-2023 10:33

Eda Erdem'in Ebrar Karakurt'un sayısına verdiği tepki, sosyal medyanın gündemine oturdu! Smaç sonrası ağzı açık kaldı...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin Tayland'daki 3. haftasında dördüncü ve son maçında Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları, müsabakadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Kırmızı - beyazlı ekibimizde Ebrar Karakurt'un ikinci sette attığı sayı dikkat çekerken, Eda Erdem'in reaksiyonu sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 02-07-2023 11:06

Fenomen Buse Plan parayı ödedikten sonra dolandırıldığını anladı!

Ebrar Karakurt'un eski sevgilisiyle yaşadığı aşkla gündeme gelen ve daha sonra Survivor'a katılarak ünlenen fenomen Buse Plan fena dolandırıldı. 3 aylık araç kiralama bedelini ödeyen fenomen, aracı teslim alamayınca 'Dolandırıldım' diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Magazin 11-06-2023 07:46

Voleybolcu Zehra Güneş tatilden paylaştı! Ebrar Karakurt dayanamadı

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın yıldızlarından Zehra Güneş'in son sosyal medya paylaşımları hayranlarını yine mest etti. Tatilden paylaşımlar yapan voleybolcu Zehra Güneş'i gören Ebrar Karakurt da kendini tutamadı.

Magazin 09-06-2023 07:47

Ebrar Karakurt yeni takımını açıkladı! Yıllık alacağı ücret dudak uçuklattı...

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, yeni adresini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kariyerine Rusya'da devam edeceğini açıklayan Ebrar, ''Yeni bir bölüm başlıyor" yazdı.

Spor 02-06-2023 15:21

Ebrar Karakurt'tan seçim paylaşımı! Genciz, çıtırız...

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, seçimlerde kime oy vereceğini açıklamasıyla gündem olmuştu. Ünlü sporcu seçim sonrası da sessiz kalmadı. İşte Ebrar Karakurt'un gündem olan paylaşımı...

Magazin 15-05-2023 14:54

Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt Arda Turan taklidi yaptı! Cevabı gündem oldu

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Arda Turan'ın Barcelona'da çektirdiği fotoğrafı taklit edince sosyal medyada gündem oldu. Arda Turan'dan ise bu fotoğrafa yanıt gecikmedi. İkili arasındaki diyalog sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

Magazin 09-05-2023 10:38

İtalya onu konuşuyor! Ebrar Karakurt ve Novara kulübü başkanı maç sonu birbirine girdi

İtalya Ligi yarı final serisi ilk maçında, milli voleybolcu Ebrar Karakurt’un takımı Novara Imoco Conegliano ile karşı karşıya geldi. Milli yıldızın ekibi rakibi karşısında set alamadan mağlup olurken, maç sonu ortalık bir anda karıştı. İşte detaylar...

Spor 27-04-2023 16:24

Ituma'nın ölümü sonrası ilk maçlarına çıktılar, gözyaşları sel oldu! Ebrar Karakurt...

İstanbul'da oynadıkları mücadele sonrası kaldıkları otelin camından düşerek hayatını kaybeden İtalyan voleybolcu Julia Ituma'nın ölümü sonrası Novara ilk kez sahaya çıktı. Novara geriye düştüğü mücadeleden galibiyetle ayrılırken, karşılaşmanın ardından gözyaşları sel oldu. İşte detaylar...

Spor 20-04-2023 13:45

Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı Julia Ituma'nın ölümünde sır perdesi aralanıyor! Takım: 'Bize mesaj yollamadı!', Anne: 'Telefonu boşaltılmış!'

İstanbul'da hayatını kaybeden İtalyan voleybolcu Julia Ituma’nın takımı Igor Gorgonzola Novara, Türkiye ve İtalya basınında yayımlanan bazı iddiaları yalanladı. Takım, Ituma’nın ölümünden önce ekip arkadaşlarına veda mesajı yolladığı şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Spor 15-04-2023 16:01

Ebrar Karakurt'un intihar eden takım arkadaşı Julia Ituma'nın ölümünü önceden duyurduğu ortaya çıktı! İşte attığı son mesaj...

Eczacıbaşı Dynavit ile oynanan karşılaşma sonrası Üsküdar'da kaldığı otelin önünde ölü bulunan İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara voleybol takımının genç voleybolcusu Julia Ituma'nın ölümüne dair yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ituma'nın ailesi İstanbul'a gelirken, attığı son mesaj da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 14-04-2023 12:19

Eczacıbaşı maçı sonrası esrarengiz olay! Ebrar'ın takım arkadaşı İstanbul'da kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti: Son görüntüleri ortaya çıktı

Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Igor Gorgonzola Novara'nın 2004 doğumlu İtalyan voleybolcu Julia Ituma, Eczacıbaşı Dynavit CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı sonrası İstanbul'da kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Ituma'nın ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıkarken Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Spor 13-04-2023 16:59

Igor Gorgonzola Novara'nın yıldızı Julia Ituma kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Ebrar Karakurt'un takım arkadaşıydı

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'un takım arkadaşı Julia Ituma Üsküdar'da kaldıkları otelin önünde ölü bulundu. Julia Ituma'nın otelin 6'ncı kattaki odasından düştüğü belirtildi. Üzücü haberin ardından Julia Ituma hakkında araştırmalar hız kazandı. Novara'nın yıldızı Julia Ituma kimdir, kaç yaşındaydı, neden öldü? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Spor 13-04-2023 12:45

Ebrar Karakurt derbi maçını izlerken kendinden geçti! Kramponunu benim yerime de öpün

Bir süredir İtalya'da forma giyen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt dün akşam gerçekleşen derbi maçına kayıtsız kalamadı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Karakurt maçı izlerken sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ünlü ismin paylaşımları yoğun ilgi gördü.

Magazin 03-04-2023 15:31

Aldığı ücret dudak uçuklatmıştı! Ebrar Karakurt Paris'ten forma aldı: PSG'de 99 numaranın yeni sahibi

Voleybolun altın isimlerinden biri olan Ebrar Karakurt'un transfer olacağı yeni takımından kazanacağı ücret dudak uçuklatmıştı. Paris'e geziye giden Karakurt, isminin yazılı olduğu bir forma satın aldı. Sosyal medyada bir hesap Karakurt'un formasını "PSG'de 99 numaranın yeni sahibi" notuyla paylaştı.

Spor 28-02-2023 21:47

Ebrar Karakurt'un maaşı dudak uçuklattı! Resmi açıklama geldi: İnkar etmiyorum

Türk voleybolunun en iyi oyuncusu olarak gösterilen Ebrar Karakurt'un kariyer yükselişe hızla devam ediyor. Milli takımda gösterdiği performansla tüm dünyaya kendini kanıtlayan yıldız oyuncunun yeni adresi belli oldu. Transfer olacağı takımından kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Spor 24-02-2023 07:55

Ebrar Karakurt'un İtalya pozları tartışma yarattı! 'Zamanı değil'

Bir süredir İtalya'da forma giyen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, Venezia tatilinden paylaştığı fotoğraflarla yorum yağmuruna tutuldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, 'Ülke büyük bir deprem felaketi yaşarken, bu tür pozların zamanı değil' diyerek sitem etti.

Magazin 22-02-2023 10:37

İtalya'da forma giyen Ebrar Karakurt sahada Türk bayrağı açtı! 'Kalbim ülkem ile'

2021 yılından beri Igor Gorgonzola Novara takımında forma giyen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrası çıktığı bir maçta Türk bayrağı açtı.

Magazin 13-02-2023 11:00

Ebrar Karakurt sosyal medyada yine gündem oldu! Eğer bu haber doğruysa...

CEV Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla birçok kulübün radarına giren Ebrar Karakurt'a baş döndüren bir transfer teklifi geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre gelen teklifi değerlendirmeye alan Ebrar sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 20-01-2023 07:41

Ebrar Karakurt 10 yıl önceki hâlini paylaştı! Değişimine kendisi bile inanamadı

2021 yılından beri Igor Gorgonzolo Novara takımında forma giyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Instagram hesabından 10 yıl önceki hâlini paylaştı.

Magazin 16-01-2023 12:56

Ebrar Karakurt'un eski aşkı İmge son haliyle şaşırttı

Ebrar Karakurt'la yaşadığı aşkla Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen İmge, daha sonra Buse Plan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şimdilerde hayatına yalnız olarak devam eden İmge, yeni imajıyla dikkat çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları İmge'nin estetik operasyon yaptırdığını iddia etti.

Magazin 11-01-2023 12:09

Ebrar Karakurt da Zehra Güneş'in güzelliğine kayıtsız kalamadı! Bomba yorum

Bir süredir İtalyan Voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen Ebrar Karakurt, eski takım arkadaşı Zehra Güneş'in paylaşımına yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 09-01-2023 15:57

Ebrar Karakurt'un paylaşımlarına çirkin yorumlar! İtalya'da yaşananları anlatıp isyan etti

Filenin Sultanları'ndan biri olan Ebrar Karakurt başarılı spor hayatının yanında yaptığı paylaşımlarla da gündeme geliyor. Başarılı sporcuya gelen "Erkek gibi", "Trans mı?" gibi yorumlar ise sosyal medyada tepki çekti. Ebrar Karakurt da bu paylaşımlar gündeme gelince bakın ne dedi.

Magazin 06-01-2023 10:31

Sosyal medya milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u konuşuyor! Yılbaşına böyle girdi, takipçileri şaşkına döndü

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldız ismi Ebrar Karakurt, yılbaşına ülkesinde girmeyi tercih ederken arkadaşlarıyla çılgın bir gece geçirdi. 22 yaşındaki voleybolcu bu anları sosyal medya hesabından da paylaşırken, gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 02-01-2023 07:18

Ebrar Karakurt'tan Beliz Başkır'a: Seni çok seviyorum

Bir dönem meslektaşı Beliz Başkır'la aşk yaşadığı konuşulan Ebrar Karakurt, Başkır'ın 24. yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı. Ebrar Karakurt, paylaşımına ''Canım Belom. Seni çok seviyorum'' notunu düştü.

Magazin 26-12-2022 16:06

Güzel voleybolcu Zehra Güneş'ten üzen haber

Vakıfbank Spor Kulübü ve Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, yalnızca saha içindeki performansıyla değil, özel yaşamıyla da merak uyandıran bir isim. Bir süredir Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Dişli ile aşk yaşayan Zehra Güneş'ten dikkat çeken bir hamle geldi.

Magazin 22-12-2022 15:45