Bıraktı Haberleri

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 17-03-2024 11:52

Emre Mor'un Instagram paylaşımı pahalıya patladı! Fatih Karagümrük'ten kadro dışı kararı...

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Fatih Karagümrük kulübü bu paylaşım nedeniyle Emre Mor'u belirli bir süreliğine kadro dışı bıraktı.

Spor 16-03-2024 17:12

Galatasaray'da Mauro Icardi kararı! Yaşanan gelişme yüzleri güldürdü...

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin yeniden gol atıp formunu yakalaması yüzleri güldürdü. Şampiyonluk yolunda son düzlüğe girilirken her puanın altın değerinde olduğu haftalarda Icardi'ye ihtiyaç duyan sarı-kırmızılılarda keyifler yerine geldi.

Spor 15-03-2024 10:47

Ronaldo boş kaleye kaçırdı, taraftara saç baş yoldurdu! Al Nassr Asya Şampiyonlar Ligi'ne penaltı atışları sonrası veda etti

Asya Şampiyonlar Ligi'nde heyecan çeyrek final mücadeleleri ile sürdü. Al Nassr'ın Al Ain'i ağırladığı mücadelenin normal süresi 3-2 Al Nassr üstünlüğü ile tamamlanırken uzatma dakikaları da 4-3 tamamlandı ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda Al Nassr turnuvaya veda ederken Ronaldo'nun faydalanamadığı bir pozisyon geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 12-03-2024 07:30

Diğer Haber Etiketleri

Bıraktı

Bıraktı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bıraktı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası!

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündeme oturdu. Galatasaray ve Fenerbahçe için ilginç ifadeler kullanan tecrübeli yorumcu akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor 11-03-2024 07:45

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı! Rakip kaleciyi çalımlayarak muazzam bir şekilde bitirdi...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo karşısında attı. Maçın 90. dakikasında oyuna giren Arda Güler, uzatmalar oynanırken muazzam bir gol atarak skoru 4-0'a getirdi. Ancelotti'nin mücadelenin son anlarında şans verdiği milli oyuncu bu şansı muazzam bir şekilde kullanarak Real Madrid taraftarlarını sevince boğdu. Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga tarihinde gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu oldu.

Spor 10-03-2024 22:30

Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda müthiş geri dönüş! Pendikspor'u 1-0 geriden gelip devirdiler

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın peşinde olan sarı-lacivertliler kendi evinde oynadığı bu maçı kayıpsız atlatmak istiyordu. Ligde artık son haftalara girilirken her maçın final olduğu dönemde Fenerbahçe müthiş bir geri dönüşe imza atarak Pendikspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerin gollerinin Mert Hakan Yandaş ve Batshuayi kaydetti.

Spor 10-03-2024 21:15

Rams Park'ta ilklerin gecesi! Kerem Demibay'ın yıldızlaştığı maçta Galatasaray, Çaykur Rizespor engelini 6 golle aştı...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk etti. İlklerin yaşandığı maçta atılan goller izleyenleri hayran bıraktı. İki takımın da yüksek tempoda oynadığı mücadelede haftanın en iyi maçı olmaya aday cinstendi. Liderlik yarışında hata yapmak istemeyen Galatasaray, Rizespor'u 6-2 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Köhn, Torreira, Icardi ve Kerem Demirbay (3) kaydetti. Rizespor'un iki golü ise Casper Hojer ve Olawoyin'den geldi.

Spor 08-03-2024 21:55

Fenerbahçe Avrupa'da dolu dizgin! İlklerin gecesi... Union Saint-Gilloise zaferine sonrası Oosterwolde'ye övgü dolu sözler: Gareth Bale gibi

Fenerbahçe Avrupa macerasına tam gaz devam ediyor. Sarı-Laciverli temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ı deplasmanda 3-0 mağlup etti. Avrupa'da çıktığı 13 maçtan 11'ini kazanarak en yüksek galibiyet oranını yakalayan Türk takımı olan Fenerbahçe, bu galibiyetle bir ilki de başardı! Fenerbahçe'nin bu görkemli zaferi spor yorumcularından da tam not aldı.

Spor 08-03-2024 10:28

Fenerbahçe'de korkutan sakatlık! İsmail Yüksek, maçın son düdüğünün ardından kendini yere bıraktı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımını 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek, maçın ardından sedyeyle sahadan ayrıldı.

Spor 08-03-2024 01:22

Alperen Şengün NBA'da parladı! Rekorlar peş peşe geldi: 45 sayılık tarihi performansla Mehmet Okur'u geride bıraktı

Milli basketbolcu Alperen Şengün, Houston Rockets'ın San Antonio Spurs'ü 114-101 yendiği karşılaşmada tarihi bir performansa imza attı. Şengün maçı 45 sayı, 16 ribaunt, 3 asist, 5 top çalma ve 1 blokluk performansla tamamladı. Şengün attığı 45 sayı ile NBA'de en çok sayı atan Türk basketbolcu ünvanını eline geçirdi. Önceki Rekor 43 sayı ile Mehmet Okur'a aitti.

Spor 06-03-2024 08:18

Şansal Büyüka'nın iddiaları Türk futbolundaki taşları yerinden oynatacak!

Futbol dünyasının duayen gazetecisi Şansal Büyüka, VAR hakemleriyle ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. TFF binasında yaşandığını iddia ettiği mevzuyu da paylaşan Büyüka'nın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 05-03-2024 14:04

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci yıldızlaştı! Galatasaray derbisi öncesi İstanbulspor maçından 3 puan...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Fernando Santos'un tek hedefi Galatasaray derbisi öncesi sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş; Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci'nin golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Spor 25-02-2024 20:53

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Muslera krizi! Anlaşma sağlanamamasının ardından ailesi İstanbul'dan ayrıldı...

Galatasaray'da taraftarları şaşırtan Muslera gelişme yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Uruguaylı eldivenle şu ana kadar herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Galatasaray'ın son yaptığı 1 yıllık teklifi reddeden Muslera, sarı-kırmızılılardan 2 yıllık sözleşme talep etti. Orta yolun bulunmamasının ardından Muslera'nın ailesi İstanbul'dan ayrıldı.

Spor 25-02-2024 16:30

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Sparta Prag'a elenerek turnuvaya veda etti...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Galatasaray, deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaştı. Ev sahibi ekibin agresif oyunuyla başlayan mücadeleye temsilcimiz ortak olarak maçı dengeledi. Mücadelenin ikinci yarısı 1-1'lik eşitlikle devam ederken Kaan Ayhan'ın kırmızı kartı sonrası Sparta Prag 3 gol birden buldu ve sahadan 4-1 galip ayrılarak Galatasaray'ı turnuvanın dışında bıraktı...

Spor 23-02-2024 01:00

INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe İngiltere devi Manchester United'ın yaklaşık %30'unu satın aldı!

İngiltere'nin köklü kulübü Manchester United, %27.7'lik hissesinin INEOS'un sahibi Jim Ratcliffe'e 1 milyar 250 milyon pound’a satıldığını açıkladı. Çoğunluk hisseleri Glazer ailesinde kalsa da futbolun yönetimi Ratcliffe’e geçti.

Spor 21-02-2024 15:13

73. NBA All-Star maçını Doğu Karması kazandı

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) 73. all-star maçında Doğu Karması, Batı Karması'nı 211-186 yendi.

Spor 19-02-2024 10:39

Antalyaspor'dan Jehezkel için sürpriz karar!

Antalyaspor, Sagiv Jehezkel'in lisansını çıkartarak ligin ikinci yarısındaki kadroyu TFF'ye bildirdi.

Spor 18-02-2024 16:27

İsrail'e destek verdiği için gözaltına alınan Antalyaspor'un futbolcusu Sagiv Jehezkel, Akdeniz ekibinin başına bela oldu

Antalyaspor'un eski İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam göndermişti. Kısa süre içinde kadro dışı bırakılarak gözaltına alınan Sagiv Jehezkel sonrasında serbest bırakılmış ve ülkesine dönmüştü. İsrail'de kahramanlar gibi karşılanan Sagiv Jehezkel'den yeni bir hamle geldi.

Spor 16-02-2024 14:50

SON DAKİKA: Galatasaray'ın Icardi'si var! 2 kırmızı kart, 1 direk, 5 gol... Sarı-Kırmızılılar galibiyeti 90+1'de aldı

Son dakika... Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray son 16 turu play-off ilk maçında sahasında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı konuk etti. İki takımın da 10 kişi tamamladığı mücadelede 5 gol kaydedilirken temsilcimiz mücadeleden uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 galip ayrıldı.

Spor 15-02-2024 22:42

Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan 55. dakikada yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray'da Kaan Ayhan mücadelenin 55. dakikasında sakatlanarak yerini Abdülkerim Bardakcı'ya bıraktı. İşte detaylar...

Spor 15-02-2024 22:10

Yayın ihalesinde sürpriz gelişme! Süper Lig ekiplerinden 3 takım çekimser oy kullandı

Süper Lig maçlarının yayınlanacağı kanal belli olmak üzere... Önümüzdeki üç sezonun yayıncısını seçebilmek için ihaleye giren TFF için sosyal medyada ilginç bir iddia ortaya atıldı. beIN Medya'nın yaptığı 3 milyar 900 milyon TL'lik tekliften daha yüksek bir teklif yapılmasına rağmen TFF'nin bu teklife cevap vermemesi büyük tepki çekmişti. TFF'nin bu kararını destekleyen 3 takım olduğu da ifade ediliyor...

Spor 15-02-2024 11:40

Galibiyet bu sebeple gelmedi! Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'nin Kadıköy büyüsü

Fenerbahçe karşısında aldığı 1 puanla Sarı-Lacivertliler'e şampiyonluk yolunda büyük yara veren Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerinde Sarı-Lacivertliler'e karşı çıktığı 3 maçta da mağlup olmazken bu sezon da serisini sürdürdü. İşte detaylar...

Spor 11-02-2024 21:36

Afrika Uluslar Kupası'nda ilk finalist Nijerya oldu

Afrika Uluslar Kupası'nda normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 berabere biten maçta Güney Afrika'ya penaltılarla 4-2 üstünlük sağlayan Nijerya, finale çıktı.

Spor 07-02-2024 23:14

Zaha ile Okan Buruk arasında gerginlik! 87. dakikada oyundan alınmasına rağmen saha kenarında çılgına döndü

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha ile Okan Buruk arasında gerginlik yaşandı. Bandırmaspor maçının sonlarında doğru oyundan alınmasına sinirlenen yıldız oyuncu saha kenarında büyük tepki gösterdi.

Spor 06-02-2024 23:03

Semih Kılıçsoy, Icardi'yi bile geride bıraktı! Galatasaraylı taraftarları bile şaşırtan istatistik

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası esiyor. Siyah-beyazlıların kazandığı maçlarda golleri atan genç oyuncunun yükselişi yurtdışına kadar ulaştı. Birçok dünya devinin gizliden gizliye Semih'i takip ettiği öğrenildi. Genç oyuncunun performansı ligimizde de tüm dengeleri değiştirdi. Galatasaray formasıyla harikalar yaratan Icardi'yi bile sollayan Semih'in bu yaşta yaptıkları taraflı tarafsız herkes tarafından alkış topluyor.

Spor 06-02-2024 17:00

Hakan Çalhanoğlu ile Kenan Yıldız'ın mücadelesinde kazanan Inter! Galibiyet golü bir Juventuslu'nun ayağından geldi, 17 maçlık seri sona erdi

İtalya Serie A'nın 23. hafta karşılaşmasında Inter ile Juventus karşı karşıya geldi. Milli yıldızlarımızın da forma giydiği dev mücadelede kazanan 1-0 skorla Inter olurken, konuk ekibin 17 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. İşte detaylar...

Spor 05-02-2024 08:17

Zirve yeniden Sarı-Lacivert! Fenerbahçe Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek liderliği Galatasaray'dan geri aldı

Süper Lig'de heyecan 24. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Sergen Yalçın'ın ekibi Antalyaspor'a konuk oldu. Mücadele Sarı-Lacivertliler'in 2-0'lık üstünlüğü sonuçlanırken Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'dan liderliği geri aldı. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 20:57

Fon vurgununun mağdurlarından Emre Belözoğlu ilk kez konuştu! Süper market çalışanına değil banka müdürüne güvendik

Seçil Erzan'ın tutuklu yargılandığı 'futbolda yüksek kârlı gizli fon' davasına ilişkin konuşan olayın mağdurlarından Emre Belözoğlu konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Belözoğlu açıklamasında "Süper market çalışanına değil banka müdürüne güvendik" ifadelerini kullandı.

Spor 29-01-2024 17:38

Kayserispor'la anlaşan Burak Yılmaz'ın imza töreninde skandal sözler! ''İmza atacakmış bu arkadaş! Açığa at, ben üstünü yazarım...''

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasının ardından 2.5 yıllık anlaşmaya varılan Burak Yılmaz için imza töreni düzenlendi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Kayserispor belediye başkanı Burak Yılmaz'ı basına duyururken ilginç ifadeler kullandı.

Spor 28-01-2024 16:45

Galatasaray'da Angelino düğümü çözüldü, müjdeli haber İtalya'dan geldi! İspanyol sol bekin yeni takımı belli oldu

Galatasaray'ın opsiyonunu kullanmama kararı aldığı ve bu sebepten kadro dışı bıraktığı Angelino, İtalyan ekibi Roma ile büyük ölçüde anlaştı. İşte detaylar...

Spor 24-01-2024 13:54

Trabzonspor kadro dışı bırakmıştı, Abdülkadir Ömür Süper Lig'de kalıyor... Pendikspor bordo-mavililere transfer için ilk teklifi yaptı bile

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken 24 yaşındaki oyuncu için Süper Lig'den beklenmedik bir teklif geldi. Pendikspor, Ömür için Trabzonspor'un kapısını çalarken ilk teklifini sundu. İşte detaylar...

Spor 24-01-2024 07:23

Gece yarısı Icardi'den beğeni alan paylaşım!

Galatasaray'da yaklaşık 1 aydır sakat olan ve Trabzonspor maçıyla sahalara geri dönen Icardi'den gece yarısı bir paylaşım geldi.

Spor 22-01-2024 11:19

SON DAKİKA: Trabzonspor maçında Galatasaray'da sakatlık! Abdülkerim Bardakcı oyuna devam edemedi

Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'a konuk olurken, karşılaşmada ilk yarının son bölümüne girilirken Abdülkerim Bardakcı yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi.

Spor 21-01-2024 19:55

Cenk Tosun Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor karşısında bir ilki başardı!

Beşiktaş’ın tecrübeli santrforu Cenk Tosun, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor'a karşı oynanan mücadelede bu sezon ilk kez bir maçta iki gol kaydederek bir ilki yaşadı.

Spor 16-01-2024 23:16

Fenerbahçe'ye Fransa'dan sürpriz teklif! 12 milyon euro önerdiler

Fenerbahçe'de iç transferde hareketli günler yaşanıyor. Fransız devi Lyon, bir süredir takip ettiği İsmail Yüksek'e 12 milyon euro önerdi ve beklemeye geçti.

Spor 16-01-2024 07:28

Futbolda 2023'ün en iyileri belli oldu

FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nü, Inter Miami'nin Arjantinli oyuncusu Lionel Messi kazandı.

Spor 16-01-2024 07:18

Gol sevinci tepki çekmişti! Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel Tel-Aviv'de kahraman gibi karşılandı

Antalyaspor- Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaşadığı sevinç, tepkilere neden olmuştu. Antalyaspor'un kadro dışı bıraktığı Jehezkel gözaltına alındıktan sonra serbest kalmıştı. Ardından özel uçakla Antalya'dan ayrılan Jehezkel, ülkesi İsrail'in başkenti Tel Aviv'de ise adeta kahraman gibi karşılandı.

Spor 15-01-2024 22:37

Galatasaray'ın Sivasspor karşısında yaşadığı puan kaybı sonrası ezeli rakibi Fenerbahçe'den göndermeli paylaşım!

Galatasaray deplasmanda konuk olduğu Sivasspor ile 1-1 berabere kalırken, Sivas'ta 2 puan bıraktı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu puan kaybı sonrası zirvede yalnız kalan Fenerbahçe'den bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 11-01-2024 22:02

Konyaspor maçına dakikalar kala Fenerbahçe'de şok! Crespo ısınırken sakatlandı yerine İsmail Yüksek dahil edildi

Sahasında Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de mücadeleye ilk 11'de başlamaya hazırlanan başarılı oyuncu Miguel Crespo ısınma esnasında sakatlanarak yerini İsmail Yüksek'e bıraktı. İşte detaylar...

Spor 10-01-2024 20:06

Murat Sancak Beşiktaş'ın Svensson transferiyle adeta dalga geçti, gülücüklü paylaşımda bulundu!

Beşiktaş'ın Jonas Svensson transferini resmen açıklamasının ardından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak resmi hesaptan yapılan paylaşımın altına dikkat çeken bir yorum bıraktı. Sancak, Svensson için "İyi bir kontratak oyuncusu, iyi bakın hayırlı olsun" şeklinde yorum yaparken gülücük emojisi koydu.

Spor 10-01-2024 16:15

Beşiktaş'ın yeni çalıştırıcısı Fernando Santos basın toplantısında konuştu! ''Buraya tatile gelmek isteyenler, başka şekillerde gelebilirler''

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos imza töreninde açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlıların 1.5 yıllığına anlaşma sağladığı Portekizli çalıştırıcı bu akşam oynanacak Çaykur Rizespor maçını tribünden takip edecek.

Spor 09-01-2024 12:01

Direk, penaltı, rekor, 6 gol! Fenerbahçe İstanbuspor'u 5-1 mağlup etti, Cengiz Ünder rekor kırdı... Bu maçta her şey var!

Süper Lig'de heyecan 19. hafta mücadeleleri ile devam ediyor. 19'ncu hafta karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. Tam 6 golün kaydedildiği mücadelede Fenerbahçe rakibini 5-1 mağlup etmeyi başarırken Cengiz Ünder attığı 4 golün yanında performansıyla da maça damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 07-01-2024 17:56

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'den muhteşem füze! İzleyenlerin ağzı açık kaldı, 'Kadıköy'den vurdu'

Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında İstanbulspor'a konuk olan Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Cengiz Ünder attığı golle izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. İşte detaylar...

Spor 07-01-2024 16:22

Real Madrid'de Arda Güler ilk kez sahaya çıktı! Tüm Türkiye ekran başına kilitlendi

Arda Güler, Arandina-Real Madrid maçına ilk 11'de başladı ve Arda Güler için milyonlarca kişi ekran başına kilitlendi. İspanya 2. Ligi'nde mücadele eden ve son sırada bulunan Arandina deplasmanına çıkan Real Madrid'de Arda Güler maça ilk 11'de başladı. Arda Güler, 59. dakikada yerini Valverde'ye bıraktı.

Spor 07-01-2024 00:47

Arda Güler ilk maçında takım arkadaşıyla gerginlik yaşadı! Türk taraftarlar sosyal medya hesabına hücum etti...

Real Madrid formasını giyen milli futbolcu Arda Güler, İspanya Kral Kupası'nda ilk maçına çıktı. Kazanılan frikik sonrası topun başına geçmek isteyen milli oyuncumuz Ceballos ile kısa süreli bir gerginlik yaşadı. Pes etmeyen Arda Güler istediğini aldı ve frikiği kendisi kullandı.

Spor 07-01-2024 00:38

Galatasaray'ın çok istediği Rıdvan Yılmaz imzayı atıyor!

Glasgow Rangers'ta forma süresi bulmakta zorlanan Rıdvan Yılmaz ile ülkemizden Galatasaray ilgileniyordu. Milli oyuncuya imza attırmak için yoğun mesai harcayan sarı-kırmızılılara İtalya'dan kötü haber geldi.

Spor 03-01-2024 08:11

Mesut Özil sosyal medyada Fenerbahçe'yi takipten çıktı, taraftarı çok kızdırdı!

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ancak bu süreçte beklentilerin çok uzağında kalan Mesut Özil taraftarı çok kızdıracak bir hamle yaptı.

Spor 02-01-2024 17:38