Polikistik Over Haberleri

Güzellik standartlarına karşı çıkarak vücudundaki tüyleri almayı bırakan 15 kadın

Güzellik standartları kadınlar için oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Özellikle yaz aylarında vücuttaki tüy, selülit, çatlak görünümleri üzerine yapılan baskılar kadınların kendilerini rahat hissetmemesine neden oluyor. Bu standartlara dur demek isteyen 15 kadın vücudundaki tüyleri almayarak da ne kadar mutlu olunabildiğini gösterdiler.

Kadin 09-05-2023 10:39

Yıllardır tıraş olmayan kadın insanların göğüs kıllarına inanmadığını açıkladı! Videosuna acımasız yorumlar yapıldı

Kadınların vücudu üzerine dayatılan güzellik baskıları birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve öz güvensiz olmasına neden olabiliyor. Özellikle sosyal medyadan gelen ağır eleştiriler kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyor. Vücudunda çıkan kılları paylaşan Esie, göğüslerindeki kılları tıraş etmediği için eleştirildi.

Kadin 11-04-2023 11:44

Çocuğun olamaz denmişti! Hamile olduğunu yatakta doğum yaparken anladı

Polikistik over sendromu kadınların çocuk sahibi olmalarını zorlaştıran hastalıklar arasında yer alıyor. Polikistik over sendromu olan bir kadına çocuk sahibi olma ihtimalini düşük olduğu söylenmişti. Emily Graham isimli genç kadın hamile olduğunu yatakta doğum yaparken anladığını açıkladı. Emily'nin yaşadıkları birçok kadını şok etti.

Kadin 08-03-2023 10:10

Jilet kullanmaktan vazgeçen 14 kadın vücutlarına olan sevgilerini paylaştılar! Kıllarını almayı bırakarak...

Kadınların vücutları üzerine yapılan baskılar arasında yer alan tüm vücuttaki tüylerin alınmış olması gerektiği düşüncesi oldukça rahatsız edici olabiliyor. Vücut tüylerini almakla uğraşan kadınlar bu sürecin uzun sürmesinden yana şikayetlerini dile getiriyor. Vücudundaki ve yüzündeki tüyleri almayı bırakan 14 kadın tüylerini cesurca paylaşarak diğer kadınlara destek oluyor.

Kadin 07-03-2023 16:24

83 gün boyunca regl olan kadın duyanları dehşete düşürüyor! Doktorlar hastalığına inanmadı

Kadınlar regl süreci boyunca vücutlarında, sağlıklarında ve psikolojilerinde farklılar yaşayabiliyorlar. Bazı kadınlar adetliyken dayanılmaz regl ağrıları yaşıyor. Hemen bitmesi istenen regl sürecini 83 gün boyunca yaşayan bir kadın kan nakli olmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını duyan kadınlar zorlu mücadelesine hayran kaldı.

Kadin 13-01-2023 15:03

Yüz tüylerini artıran fark etmeden yapılan alışkanlıklar

Yüzde çıkan tüyler kadınların en rahatsız olduğu problemler arasında bulunuyor. Yüzdeki tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak öncelikle bu tüylerin ve kılların çıkmasını önlemek gerekiyor. Yüzdeki tüylerin çıkmasını artıran alışkanlıklar bulunuyor. İşte yüzünüzdeki kıllardan kurtulmak için uzak durmanız gereken alışkanlıklar...

Kadin 11-11-2022 13:00

Hastalığıyla barışan kadın Guinness Dünya rekorlar kitabına girdi!

Kadınlarda görülen olağandışı tüyler genellikle hirsutizm hastalığından kaynaklanıyor. Yüz, göğüs, karın gibi vücudun birçok bölgesinde görülebilen istenmeye tüyler kadınlarda özgüven problemlerine neden olabiliyor. Hastalığı nedeniyle yüzünde çıkan tüylerle barışan Harnaam Kaur, Guinness Dünya Rekorlar kitabına girdi. Harnaam Kaur, hikayesiyle diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 07-11-2022 23:40

Sakallarını yıllardır kesmeyen kadının son hali herkesi şaşırttı! Sosyal medyadan sert yorumlar geldi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan LaRae Perkins isimli bir kadın polikistik over sendromu nedeniyle yıllardır aşırı tüylenme sorunuyla mücadele ediyordu. Polikistik over sendromunun (PCOS) neden olduğu istenmeyen tüy problemine farkındalık yaratmak isteyen Perkins, kendisiyle aynı sorunu yaşayan kadınlara ilham olmak için tüylerini almayı bıraktı. Sakalları uzayan kadının paylaşımlarından sonra sosyal medya kullanıcıları sert eleştiriler yaptı.

Trend 07-10-2022 15:48

Hastalığı nedeniyle yıllarca baskı yaşadı! Sakal bırakan kadın paylaştı: Çok daha özgüvenli hissediyorum

Sakalın sadece erkeklerde çıktığı düşünülse de bu konu büyük yanılgılar arasında bulunuyor. Kadınlarda da sakal çıkabiliyor. Polikistik over sendromu gibi hastalıklar kadınlarda istenmeyen tüylerin çıkmasına neden olabiliyor. Anissa Bennett isimli kadın da bu hastalık nedeniyle çıkan sakallarıyla yaşadıklarını paylaştı.

Kadin 14-09-2022 13:55