Reenkarnasyon Haberleri

Kendisini medyum olarak tanıttı! Geçmiş yaşamında sevgilisi olduğunu iddia ettiği otizmli kadına tecavüz etti

Taylandlı bir medyum, annesine 21 yaşındaki kadının önceki hayatındaki eski sevgilisi olduğunu söyledikten sonra otizmli bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Annenin olayı polise bildirmesi üzerine 55 yaşındaki sözde medyum Pasriariyamatetrai Satjaputtabaramee Bangkok'ta yakalandı.

Trend 11-01-2024 08:24

40 yıl önce ölen bir adamın reenkarnasyonu olduğunu iddia etti! “Öldüğümde ne olduğunu hatırlıyorum”

11 yaşındaki Ryan Hammond, kendisinden 40 yıl önce ölen bir adamın reenkarnasyonu olduğunu iddia etti ve hatta öldüğünde olanları hatırladığını söyledi. Henüz 3 yaşındayken annesi ve babasına önceki hayatına dair detayları anlatan Ryan ülke gündemine yerleşmeyi başardı.

Trend 22-10-2022 17:15

Küçük çocuğun reenkarnasyon iddiaları dünya gündemine yerleşti! “29 yıl önce bir yangında öldüm”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 5 yaşındaki Luke Ruehlman isimli bir çocuk 1993 yılındaki bir otel yangınında öldükten sonra yeniden dünyaya geldiğini iddia ederek ülke gündemine yerleşmeyi başardı. Reenkarnasyon iddialarını güçlendiren çocuğun hikayesi başta Amerika olmak üzere dünya basınında kendisine yer edindi.

Trend 19-10-2022 13:42

“1917 yılında öldüm” dedi! Kendi mezarını ziyaret eden adamın sözleri herkesi şaşırttı

İngiltere’de yaşayan Steve Mulligan isimli bir adamın paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Mulligan, 1917 yılında dünya savaşa katılan pilotlar arasında olduğunu ve uçağının düşmesi sonucunda öldüğünü söyledi. Yeniden dünyaya geldiğini iddia eden adam, bir önceki hayatında olduğu kişi Sydney Sutcliffe’in mezarını ziyaret etti. Sosyal medyada yayılan görüntülerde Mulligan, ölümünü hatırladığını ifade etti.

Trend 07-03-2022 10:57

Reenkarnasyon

Reenkarnasyon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Reenkarnasyon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İnekle öpüştükten sonra evlendi! Kocasının reenkarnasyonu olduğuna inanıyor

Kamboçya'nın kuzeydoğusundaki Kratie eyaletinde yaşayan 74 yaşındaki Khim Hang, tek katlı evinde geçtiğimiz aylarda evlendiği ineğiyle yaşıyor. İneğin önceki yıl ölen kocasının reenkarnasyonu olduğunu iddia eden Hang, ineğiyle beraber uyuyor.

Trend 29-11-2021 16:03

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Rüyasında önceki hayatından kesitler gördüğünü iddia eden kadının anlattıkları ilgi çekti

Rüyalar kimi zaman gerçekçi gelebilir. Hatta rüyada görülen durumların etkisiyle tüm gün kendinizi olayı yaşarken bulabilirsiniz. ‘Abundantvibes’ adı altında paylaşım yapan TikToker Dana, son zamanlarda gördüğü bir rüyasını anlatarak sosyal medyada ilgi çekmeyi başardı. Dana rüyasında önceki hayatından kesitler gördüğünü iddia etti.

Trend 12-11-2021 11:42

Reenkarnasyona inanmayanları bile şaşırtan bir hikâye! Önceki hayatında pilot olduğunu iddia etti

Reenkarnasyon tarih boyunca tıpkı zaman yolculuğu ve uzaylılar gibi gizemini koruyan konulardan bir tanesi. Araştırmalara konu olmasına rağmen henüz net bir şekilde ispat edilemeyen reenkarnasyon öyküleri anlatılmaya devam ediyor. Bazı deneyimler reenkarnasyona inanmayanları dahi şaşırtmayı başarıyor. 3 yaşındayken önceki hayatında pilot olduğunu iddia eden James Leininger’in anlattıkları uzun süre ilgi çekmeyi başardı.

Trend 09-11-2021 13:57

100 yıl sonra yeniden doğduğunu iddia etti! Ölümden sonraki hayatı anlattı

Reenkarnasyon, tarih boyunca en popüler konulardan biri olmayı başardı. Özellikle 1950’li yıllarda reenkarnasyon hikâyeleri başta İngiltere olmak üzere dünyanın pek çok noktasında popülerdi. İnsanlığı ikiye bölen bu fenomene dair tarih boyunca birçok anı anlatıldı. Sizler için Hollywood’u etkisi altına alan Virginia Tighe’in yaşadıklarını araştırdık.

Trend 03-11-2021 14:57

Öldükten sonra yeniden dirildiğini söyleyen kadının açıklamaları şaşkınlık yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan Keith Thompson isimli yazar, yaptığı açıklamalarla şaşkınlık yarattı. 20’li yaşlarında Hawaii’de bir akıntıya kapıldıktan sonra boğulma tehlikesi atlattığını anlatan kadın, o anda ruhsal bir varlığın kendisine "Dünyaya dönmek istiyor musun" diye sorduğunu söyledi.

Trend 06-10-2021 11:17

Herkes onu konuşuyor! Reenkarnasyon iddialarını güçlendiren TikTok videosu sosyal medyada tartışma yarattı

‘Anamanapia’ isimli TikTok kullanıcısı, paylaştığı videoyla sosyal medyada ses getirmeyi başardı. Henüz yeni yürümeye ve konuşmaya başlayan oğlunun önceki hayatında araba kazası geçirdiğini söylediğini ifade eden Anna, herkesi şaşırttı. Anna, “Oğlum bebekken ona araba çarptığını 10 dakika boyunca anlattı” dedi ve bu anları videoya aldı. Paylaşımı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Trend 01-10-2021 09:40

Amerikalı kahin Kathleen Roberts’tan akıl almaz iddia: Michael Jackson’un hayaletiyle evliyim

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ve kahinlik yapan Kathleen Roberts, pop yıldızı Michael Jackson’un hayaletiyle evli olduğunu iddia etti. İddiaları bununla da sınırlı kalmayan kahin, aynı zamanda Marilyn Monroe'nun reenkarnasyonu olduğunu da söyledi.

Trend 18-08-2021 14:46

Korku filmi gibi hikaye! Öldükten sonra yeniden hayata geldiğini söyleyerek katilini yakalatan Hintli çocuk: Titu Singh

1990 yılında gerçekleşen olay her satırıyla şaşkınlık yarattı. Bu olayın üzerinden yıllar geçmesine rağmen etkisi hala sürüyor. Üstelik olay reenkarnasyonun kanıtı olarak gösteriliyor. Adına belgesel çekilen Titu Singh’in yaşadıklarını ve ilginç hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 03-08-2021 16:51

Reenkarnasyona inanmayanları bile ürkütecek! Pollock ikizleri yaşadıklarıyla tarihe damga vurdu

Reenkarnasyon, özellikle Uzak Doğu ülkelerinde ölümle ilişkilendirilen bir kavramdır. Dinsel inançlarla desteklenen bu kavramı kısaca ruhun sürekli farklı bedenlerde hayat bulması olarak ifade edebiliriz. Doğmadan önce ruhunuz başka bir bedendeyken, ölünce de farklı bir bedende hayat bulacaktır. İşte tam da reenkarnasyonu açıklayacak bir hikayeyi sizler için araştırdık.

Trend 19-07-2021 14:17