Sağlıklı Yiyecek Haberleri

Günde 10 öğün yemek yemeniz gerekebilir! Uzmanlar 'kilo vermeye çalışanlar denemeli' diyerek açıkladı

Sağlıklı ve düzenli beslenmenin olmazsa olmazının günde 3 öğün sağlıklı yiyecekler tüketmek olduğu herkes tarafından artık net bir şekilde bilinirken bazı diyetisyenler ezber bozan bir rapor paylaştı. Buna göre; bazı insanların özellikle de kilo vermeye alışanların günde 6 ila 10 öğün yemek yemeyi denemesi gerekiyor. Uzmanlar, daha sık ama daha küçük öğünler tüketmelerinin bazıları için daha iyi olabileceğini belirtiyor. Daha sık yemek yemenin metabolizmayı uyardığı da vurgulanıyor.

Kadin 12-02-2024 10:05

Duyan markete koşuyor: Sık sık yiyenlerin beyinleri 11 yıl daha genç oluyor! 'Düzenli olarak tüketenlerde kalp krizi riski %16 azalıyor'

Sağlıklı bir yaşam elbette ki sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan geçiyor. Doğanın bize sunduğu öylesine mucizevi etki gösteren besinler var ki çoğumuz bunlardan habersiziz. Prof. Dr. Erkan Topuz yiyenlerin beyinlerinin 11 yıl daha genç olduğu ve ayrıca kalp krizi risklerinin de %16 daha azaldığı o besin grubunu paylaştı.

Kadin 02-02-2024 15:02

20'ler, 30'lar, 40'lar, 50'ler, 60'lar ve 70'ler... Yaşınıza göre yemeniz ve yememeniz gerekenler! O yaştan sonra çikolata yemelisiniz 'Tabağınızdakiler yaşlandıkça değişmeli'

Muhtemelen bugüne kadar sağlıklı beslenme ile ilgili pek çok öneri ve beslenme programı duydunuz. Uzmanların önerdiği sağlıklı yiyeceklerle, uyarılarda bulunduğu sağlıksız yiyecekler genel hatlarıyla biliniyor. Ancak uzman, ezber bozarak yaşınıza göre yemeniz gereken ve yememeniz gerekenleri sıraladı. Buna göre 20'li, 30'lu, 40'lı, 50'li, 60'lı ve 70'li yaşlarınızda farklı şeyler tüketmeli ve farklı şeylerden uzak durmalısınız. Ancak çikolata sevenlere güzel haber: O yaştan sonra yemelisiniz!

Kadin 25-01-2024 17:44

Pazardan kapış kapış alacaksınız! Kırışıklıklara veda... Gençleştiren 5 altın besin! Kimse bu etkisini bilmiyordu, doktorlar her gün yiyor

Ciltten beyin sağlığına ve DNA onarımına kadar, iyi yaşlanmanız hatta yaşlanma etkilerini önleyip kırışıklıkları engellemeniz mümkün mü? Uzmanlara göre yanıtı bazı sağlıklı yiyeceklerde saklı. Pek çokları, sağlık üzerindeki büyük etkilerinden dolayı doğru ve besleyici seçimler yapmaya özen gösteriyor. Yaşlanma karşıtı besinler de bunlardan. Doktorların her gün tükettiği 5 altın besinle sağlıklı yaş almaya ve yaşlanma etkilerini azaltmaya hazır olun. Öğrenince pazardan kapış kapış alacaksınız.

Kadin 18-01-2024 10:39

Sağlıklı Yiyecek

Sağlıklı Yiyecek Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sağlıklı Yiyecek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

74 yaşında fiziğiyle gençlere taş çıkartıyor! Yıllara meydan okuyan kadın gençlik sırrını açıkladı

Yaşlandıkça genç görünüm sağlayan kolajen üretimi giderek azalıyor. Bu nedenle genç görünmek isteyenler kadınlar güzellikleri için yaşlanma karşıtı ürünler arıyor. Ancak genç görünüm sadece cilt bakımı ile yeterli olmuyor. 74 yaşındaki model Norma Williams, yabancıların durdurup yaşını sorduğunu ve ona inanmadığını söyleyerek genç gözükmesinin sırrını anlattı.

Kadin 19-04-2023 13:58

63 yaşındaki kadın genç görünmesini sağlayan yaşlanma karşıtı bakımını açıkladı

Kadınlar çok eski yıllardan itibaren daha genç görünmenin yollarını arıyorlar. Zaman içerisinde ortaya çıkan beyaz saçlar ve ciltteki kırışıklıklar yaşımızı ele verebiliyor. Ancak yaşlanma karşıtı bakımlar ile çok daha genç görünmek mümkün. Yaşlılığa meydan okuyan 63 yaşındaki Dawn, genç görünmenin altında yatan güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 17-04-2023 12:00

Gençlik sırrı sayesinde kimse gerçek yaşını bilemiyor! Botoks olmadan kırışıklıklara ve yıllara meydan okuyor

Ciltteki kırışıklıklar çok daha yaşlı gözükmeye neden olabiliyor. Kadınlar botoks olmadan kırışıklıklardan kurtulmanın etkili yollarını arıyor. Yaşıtlarına göre çok daha genç gösteren kadınların cilt bakımlarında uyguladıkları teknikler merak ediliyor. TikTok'ta yaşam sırlarını paylaşan bir kadın genç gözükmesini sağlayan yaşlılık karşıtı tüyosunu açıkladı.

Kadin 17-03-2023 12:06

Kimse gerçek yaşını bilemiyor! Daha genç görünmesinin sırrını öğrenmek için yalvarıyorlar

Kadınlar daha genç görünmek için çeşitli cerrahi yöntemlere başvuruyor. Ancak ameliyat olmadan da doğal bir şekilde genç görünüm kazanabilirsiniz. TikTok'ta 50 yaşında olmasına kimsenin inanmadığı bir kadın genç görünmesini sağlayan güzellik sırlarını paylaştı.

Kadin 08-01-2023 11:29