Samar Dadgar Esi Haberleri

Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile olan evliliğinden olan oğlu büyüdü! 6 yaşına basan Kuzey'in son hali şaşırttı

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey, 6 yaşına bastı. Deniz, oğlunun yeni yaşını kutladı. Doğum gününden kareleri Özcan Deniz'in geçen yıl hayatını birleştirdiği Samar Dadgar, Instagram hesabından "Doğum günü çocuğu" notuyla paylaştı.

Magazin 2024-04-29 13:25:22

Özcan Deniz eşinin falına baktı: Yeni yılda Samar Dadgar'ı şunlar bekliyor...

'Kızıl Goncalar' dizisinin ünlü oyuncusu Özcan Deniz eşi Samar Dadgar 'ın kahve falına baktı. Ünlü şarkıcının eşi o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2023-12-31 14:15:00

Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar milyonluk tektaşını gösterdi! Beğeni yağdı

Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu ve 2023'ün Ocak ayında nikah masasına oturdu. Şimdilerde bebek bekledikleri konuşulan ünlü çiftten yeni paylaşım geldi Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar pozlarına milyonluk tektaşı damga vurdu.

Magazin 2023-10-10 14:35:18

Özcan Deniz'in kendisinden 24 yaş küçük karısı hamile! Haberi alır almaz...

Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da bulmuştu. Yaş farkıyla gündeme gelen çift bebek heyecanı yaşıyor. Özcan Deniz baba olacağını öğrenince bakın ne yaptı.

Magazin 2023-09-08 09:29:13

Özcan Deniz baba mı oluyor? Eşi Samar Dadgar'ın paylaşımı kafaları karıştırdı

Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz, aradığı aşkı İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu. Ünlü şarkıcı uzun zamandır birlikte olduğu Samar Dadgar'la ocak ayında dünyaevine girdi. Evlendikten sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Samar Dadgar, son yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Gönderiye koyduğu emojiler 'Hamile mi?' sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 05-07-23 17:30

Özcan Deniz ev sahibiyle karakolluk oldu! 'Ölmeyi hak ediyorsun'

Özcan Deniz ve eşi Samar Dadgar, Sarıyer'deki lüks bir sitede oturuyor. 2 Mart tarihinde ünlü ismin kapısını bahçe işleriyle uğraşan görevli çaldı ve "Bahçeye rögar açılacak aracınızı çeker misiniz?" dedi. Ünlü şarkıcı ise, böyle bir çalışma için önceden kendilerine haber vermeleri gerektiğini söyledi. O sırada iddialara göre ev sahibi, sanatçının yanına gelerek sert bir dille tehditler savurdu.

Magazin 29-03-23 09:43

Yelda Kırçuval kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu İlişki Uzmanı Yelda Kırçuval, Özcan Deniz - Samar Dadgar evliliğini yorumladı

Yelda Kırçuval konuk olduğu 2. Sayfa magazin programında Özcan Deniz - Samar Dadgar evliliğini yorumladı ve ünlü şarkıcının annesi Kadriye Özcan’ın evliliği onaylamadığı yönündeki iddialar üzerine konuştu. Peki, Yelda Kırçuval kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'da Özcan Deniz - Samar Dadgar evliliğini yorumlayan ilişki Uzmanı Yelda Kırçuval'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 30-01-23 10:23

Annesi karşıydı! Özcan Deniz genç aşkıyla sessiz sedasız evlendi... Samar Dadgar'dan gelinlikli poz

Eski eşi Feyza Aktan’la büyük kavgalar yaşayan ve davalık olan Özcan Deniz genç aşkı Samar Dadgar’la sessiz sedasız evlendi. Özcan Deniz'in annesi geçtiğimiz aylarda “Ben Özcan’ın evlenmesine karşıyım” demişti. Haberlerin yayılmasının ardından Samar Dadgar bir poz paylaştı.

Magazin 26-01-23 11:34

Özcan Deniz evlendi mi? Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında? Samar Dadgar ne iş yapıyor, aslen nereli?

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar ile Zekeriyaköy'deki evinde sessiz sedasız nikah masasına oturduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Samar Dadgar geçtiğimiz Ocak ayında Özcan Deniz'den evlilik teklifi almış ve yüzüğünü sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmemişti. Peki, Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar kimdir, kaç yaşında? Samar Dadgar ne iş yapıyor, aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-23 12:14

Ailesini evinde istemiyordu! Site alan Özcan Deniz her villaya bakın kaç para ödeyecek

Son günlerde kendisinden küçük aşkı Samar Dadgar ve ailesinin arasındaki sorunlarla gündemde olan şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, iddialara göre annesi ve kardeşini evinde istemiyordu. Şarkıcı Deniz ailesine kırgın olsa da onları yarı yolda bırakmadı. Özcan Deniz iddialara göre ailesi için resmen site aldı.

Magazin 23-10-22 13:08

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar tektaşını gösterdi

Özcan Deniz'in kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Samar Dadgar parmağındaki tektaş yüzükle resmen şov yaptı.

Magazin 17-10-22 17:45

Seren Serengil, Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar'ın yatak odasından attığı mesajları okudu

Özcan Deniz'in sevgilisi İranlı modacı Samar Dadgar hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Evdeki çalışana baskı yaptığı ve çalışanın kovulmasına sebep olduğu söylenen Samar Dadgar'ın mesajlarını Seren Serengil canlı yayında okudu. Samar Dadgar'ın bitmeyen listesi herkesi şoke etti.

Magazin 14-10-22 16:49

Seren Serengil'den Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar hakkında olay sözler! Evde terör estiriyormuş

Feyza Aktan'la olaylı şekilde boşanan ve kısa süre sonra kendisinden 21 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'la birliktelik yaşamaya başlayan Özcan Deniz hakkında Seren Serengil'den çok konuşulacak bir iddia geldi. İddiaya göre genç sevgili Deniz'in ailesine terör estiriyor.

Magazin 13-10-22 15:44

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar hakkında bomba iddia! Kredi kartını patlatıp...

Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 2018'de nikah masasına oturan ve 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı Samar Dadgar'da buldu. Ancak Dadgar hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Özcan Deniz, sevgilisine limitsiz bir kredi kartı verdi ve Samar Dadgar, kontrolsüz harcamasıyla kredi kartını pattı.

Magazin 20-09-22 10:46

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’dan bomba açıklama! Evliyken Samar Dadgar ile sevgiliymiş

Bir süredir İranlı modacı Samar Dadgar ile sevgili olan Özcan Deniz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile evli olduğu sırada Samar Dadgar ile görüşmeye başlamış. Özcan Deniz, sosyal medya hesabından iddiaları yalanlarken, eski eşi Feyza AKtan, yaptığı açıklama ile çıkan haberlerin doğru olduğunu dile getirdi.

Magazin 16-09-22 16:33

Milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, dünya şampiyonu oldu!

Milli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, Dünya Güreş Şampiyonası kadınlar 76 kilo finalinde Mısırlı Samar Amer Ibrahim Hamza'yı 6-0 mağlup ederek dünya şampiyonu oldu.

Spor 14-09-22 21:45

Bomba ihanet iddiası: Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'ı Samar Dadgar'a aldattı!

Bir süredir İranlı modacı Samar Dadgar ile sevgili olan Özcan Deniz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiaya göre, Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile evli olduğu sırada Samar Dadgar ile görüşmeye başlamış!

Magazin 13-09-22 17:36

Özcan Deniz'den 'gamzesine yandığım' dediği sevgilisi Samar Dadgar'a sürpriz

Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 2018'de nikah masasına oturan ve 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı Samar Dadgar'da buldu. Deniz, Instagram'da yayınladığı son pozla yine aşkını dostu düşmana duyurdu. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabında sevgilisinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Sevgilisi için görkemli bir pasta yaptıran Deniz'in paylaşımına eklediği not dikkat çekti.

Magazin 22-08-22 07:48

Özcan Deniz'in 23 yaş küçük sevgilisi paylaştı! Abin gibi duruyor

Özcan Deniz, bir süredir kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşıyor. Dadgar evlilik teklifi aldığı sevgilisiyle tatil pozunu paylaştı.

Magazin 14-08-22 15:38

Seda Sayan bu defa silikonlarını yeniletti! Dekoltesi dikkat çekti

25 yaşı küçük esi Çağlar Ökten ile Mykanos'a tatile giden taze gelin Seda Sayan'ın göğüslerindeki değişiklik dikkati çekti. Göğüs silikonlarını yenileten Seda Sayan'ın derin dekoltesine bakanlar gözlerine inanamadı.

Magazin 26-07-22 10:45

Samar Dadgar'dan 'İstenmeyen gelin' iddialarına cevap

Özcan Deniz ile nişanlanan İranlı modacı Samar Dadgar, önceki gün City’s Nişantaşı’nda alışveriş turunda görüntülendi. Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz'in, müstakbel gelini Samar Dadgar'a sıcak bakmadığı ortaya çıkmıştı. Dadgar'a bu iddia soruldu.

Magazin 10-05-22 17:53

Özcan Deniz'in annesi net konuştu! Evlenmesini istemiyorum

Özcan Deniz’in annesi Kadriye Deniz oğlunun genç aşkıyla ilgili kendini tutamadı. Özcan Deniz'in annesi gelin adayı Samar Dadga'nın oğluyla evlenmesini istemiyor. Samar Dadga geçtiğimiz günlerde sevgilisinden evlilik teklifi aldığını açıklamıştı.

Magazin 08-05-22 14:32

Canan Arıtman kimdir? Eski CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Canan Arıtman yaşamını yitirdi. CHP'nin 22'nci ve 23’üncü dönem İzmir Milletvekilinin hayatı ve biyografisine ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Canan Arıtman kimdir? Eski CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte Cumhuriyet Halk Partili esi vekile ilişkin bilgiler...

Haber 07-05-22 20:14

Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Sadgar'la havuz keyfi yaptı

Özcan Deniz genç sevgilisiyle gittiği Kapadokya’da havuz keyfi yaptı. Havuz keyfini Samar Dadgar sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 11-04-22 08:40

Özcan Deniz 23 yaş küçük sevgilisine evlilik teklifi etti

Eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden ve Aktan'ı affettiğini söyleyen Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Samar Sadgar'a evlilik teklifi etti. Tektaş yüzüğünü Instagram hesabından paylaşan Dadgar, "Hediye gibi geldin hoş geldin" dedi.

Magazin 12-03-22 10:00

Özcan Deniz'in yeni aşkı olan Samar Dadgar hakkında bomba iddia!

Özcan Deniz'in yeni aşkı olan Samar Dadgar meğerse yeni bir aşk değilmiş... İddialara göre Deniz 24 yaş küçük aşkıyla evlenmeden önce de sevgiliymiş... İddiaya göre Özcan Deniz'in annesi bu ilişkiyi asla istemiyor.

Magazin 21-02-22 14:33

Özcan Deniz 23 yaş küçük İranlı sevgilisiyle yakalandı!

50 yaşındaki Özcan Deniz, gönlünü kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı. Özcan Deniz, geçtiğimiz ay aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Özcan Deniz, genç aşkı Samar Dadgar ile Sevgililer Günü'nü romantik bir ortamda kutladı.

Magazin 16-02-22 07:26

Özcan Deniz 8 konser için 2 milyon TL alacak

Feyza Aktan'la olaylı boşanma sürecinden sonra kendisinden 23 yaş küçük Samar Dadgar ile yeni aşka yelken açan Özcan Deniz 8 konser için bir mekânla anlaştı. Özcan Deniz bakın kaç para alacak...

Magazin 07-02-22 15:19

Özcan Deniz’in yeni sevgilisi ailede kriz çıkardı! Özcan Deniz’in annesi evi terk etti

Özcan Deniz'in kendinden bir hayli küçük modacı Samar Dadgar ile aşk yaşaması ailede kriz çıkardı. Feyza Aktan ile evliliği epey olaylı biten Deniz'in annesi oğlunun üzülmesini istemediği için bu aşka onay vermedi. Özcan Deniz’in yeni sevgilisi paylaşım yapınca anne evi terk etti.

Magazin 13-01-22 10:26

İbrahim Tatlıses'e dolandırıcılık şoku! Zararı görünce tehdit mesajı attı: Kanınızı içsem...

İbrahim Tatlıses’i esi çalışanları dolandırdı. Müdür Fulya Akbay ve Özlem P. Tatlıses'in şirket hesabından kiralık araç tahsis edip, eşini ve bebek bakıcısını şirkette çalışır göstererek haksız kazanç elde etti. Bu olayların ortaya çıkmasının ardından çalışanlar hakkında, ‘Güveni kötüye kullanma’ suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tatlıses zararı görünce çalışanlarına tehdit mesajı attı.

Magazin 10-01-22 07:24

Özcan Deniz 23 yaş küçük aşkıyla evleniyor mu?

Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük aşkı için kesenin ağzını açmıştı. Özcan Deniz'in genç aşkı Samar Dadgar ile evleneceği iddiasına jet hızında yanıt geldi.

Magazin 07-01-22 17:32

Özcan Deniz'den genç aşkı Samar Dadgar'a maddi destek!

Olaylı boşanma davasıyla sık sık gündeme gelen Özcan Deniz Feyza Aktan ile ayrıldıktan sonra Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkları dolu dizgin giden ikili çok mutlu. Özcan Deniz'den genç aşkına maddi ve manevi her anlamda destek oluyor.

Magazin 06-01-22 09:06

Özcan Deniz'in İranlı sevgilisi cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

2019 yılında Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan ünlü oyuncu Özcan Deniz, şimdilerde 26 yaşındaki Samar Dadgar ile aşk yaşıyor. Deniz'in kendisinden 23 yaş sevgilisi, cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-01-22 16:03

Özcan Deniz'den kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile romantik paylaşım

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, 26 yaşındaki İranlı Samar Dadgar ile bir süredir aşk yaşıyordu. 49 yaşındaki Deniz, kendisinden 23 yaş küçük yeni sevgilisiyle çekilen romantik fotoğrafları Instagram hesabından '2022' notuyla paylaştı.

Magazin 02-01-22 19:48

Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisiyle yakalandı! Davadan sonra romantik yemek

Özcan Deniz, geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde boşandığı Feyza Aktan’la oğulları Kuzey için velayet savaşına girişmişlerdi. Velayet davasında geçtiğimiz hafta karar çıktı. Mahkeme, çocuğun annesi Feyza Aktan’da kalmasına karar verdi. Özcan Deniz’in ortaya çıkan yeni fotoğraflarına göre, şarkıcı mahkeme gecesi soluğu kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisi Samar Dadgar’ın yanında aldı.

Magazin 28-12-21 10:50

Dev konteyner gemisi MSC Samar Çanakkale Boğazı'ndan geçti

Dev konteyner gemisi "MSC Samar" Çanakkale Boğazı'ndan geçti

Yurthaber 24-11-21 10:31

Şanlıurfalı kadın girişimci hayalini kurduğu serayla istihdam oluşturdu

Sınır hattında hayallerini gerçekleştiren 20 yaşındaki kadın girişimci, kurduğu serada 15 kişiye de iş imkanı sağladı - Kadın girişimci Ayşe Samar: - "Bu serayla hayalimi gerçekleştirdim, diğer yandan da bölgedeki kadınlara iş imkanı sağlamış olduk. Şu an çalışanlarımla birlikte çok mutluyuz, inşallah hep böyle üretim yapmaya devam ederiz" - TKDK İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim: - "Normalde bu bölgede pamuk ve mısır hasadı yapılırken girişimcimiz, çiftçimiz farklı olarak sera yaptı ve bölge için hem bir genç kadın olarak hem burada büyük bir sera kurarak bir ilke imza attı"

Yurthaber 15-10-21 12:25

Özcan Deniz'in kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi tatilini bedavaya getirdi

Özcan Deniz'in İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar, tatilden paylaştığı karelerle dikkat çekti. Modacının, kaldığı oteli sürekli etiketlemesi nedeniyle tatilini bedavaya getirdiği iddia edildi.

Magazin 20-07-21 10:08

Özcan Deniz, İranlı genç sevgilisi Samar Dadgar ile kez görüntülendi

Özcan Deniz, geçtiğimiz haftalarda kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar’la sosyal medyadan karşılıklı olarak aşklarını ilan ettiler. İlk kez birlikte görüntülenen ikili, kaçacak yer aradı.

Magazin 11-06-21 22:00

Özcan Deniz'in sevgilisi Samar Dadgar kimdir? Samar Dadgar nereli ve kaç yaşında?

Başarılı oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, geçtiğimiz sene eski eşi Feyza Aktan ile boşanma aşamasında ve boşanma sonrasında yaşananlar ile magazin gündeminde uzun bir süre yer aldı. Feyza Aktan, Özcan Deniz’den şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olmuştu. Pandemi döneminde ise Özcan Deniz ve Feyza Aktan, oğulları Kuzey’in de rol aldığı bir dizide beraber rol almışlardır. Özcan Deniz ise bir süredir, İranlı Samar Dadgar ile anılıyor.

Magazin 11-06-21 19:30

Yılın bomba aşkı: Özcan Deniz kendisinden 23 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'a aşk yaşıyor!

Son zamanlarda gündeme sık sık gelen isimler arasında yer alan şarkısı ve oyuncu Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük İran'lı Samar Dadgar'a ilanı aşk etti. Eski eşi Feyza Aktan ile çekişmeli bir boşanma süreci geçiren ve halen davalık olan Deniz, sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 30-05-21 09:46

Özcan Deniz aşkı Samar Dadgar'da buldu! Tam 'kaybettim' dendiği an bulunansın

Eski eşi Feyza Aktan’la davalık olan Özcan Deniz aşkı 26 yaşındaki İranlı modacı Samar Dadgar'da buldu. Deniz aşkını sosyal medyadan ilan etti.

Magazin 30-05-21 07:06

Kongre’de Görevli İki Polis Memuru Trump’a Dava Açtı

Polis memurları, Kongre binasının Trump yanlısı gösterilerce işgal edilmesi sonucunda uğradıkları fiziksel ve duygusal hasarlardan esi başkanın sorumlu olduğunu öne sürüyor

Haber 31-03-21 20:07

Erman Özgür'den Tyler Boyd'a sert tepki: Boşu boşuna 'şikeci' damgası yiyeceksin ne gerek var!

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Sivasspor maçının ardından Sivasspor forması giyen Boyd'un açıklamaları gündem yarattı. Türk Telekom Stadı'nda 2-2 tamamlanan karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın esi futbolcusu Boyd, yaptığı açıklamada "Gol attığım için mutluyum. Hem Sivasspor'a hem de Beşiktaş'a yardım ettiğim için çok mutluyum." ifadeleriyle tepki topladı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Boyd'un açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi.

Spor 08-03-21 19:39

Samar Dadgar kimdir? Özcan Deniz’le anılan Samar Dadgar kaç yaşında, nereli?

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında yaşanan gerginlikler magazin gündeminde sık sık kendine yer bulurken son olarak Deniz tarafında önemli gelişmeler yaşandığı iddia edildi. Bu nedenle ismi Özcan Deniz ile anılan Samar Dadgar kimdir ile ilgili araştırma yapılıyor. Peki, Samar Dadgar kaç yaşında, nereli? İşte tüm merak edilenler…

Magazin 01-02-21 15:06

Yasa dışı horoz dövüşü baskınında horoz polisi öldürdü

Filipinlerde bir polis memuru, Northern Samar bölgesindeki yasa dışı bir horoz dövüşüne düzenlenen baskında horoz tarafından öldürüldü.

Haber 28-10-20 19:38

New York'ta Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Yemek Gönderen Türk

Pınar Gnepp ve esi New York’ta Mart ayında corona virüs vakaları artmaya baslar başlamaz biz ne yapabiliriz diye düşünmüş ve vakaların tedavi edilmeye başladığı mahallelerinde bulunan Brooklyn Methodist hastanesindeki doktorlara moral olacağını düşünerek öğlen yemeği göndermeye karar vermiş

Haber 27-04-20 14:36

New York'ta Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Yemek Gönderen Türk

Pınar Gnepp ve esi New York’ta Mart ayında corona virüs vakaları artmaya baslar başlamaz biz ne yapabiliriz diye düşünmüş ve vakaların tedavi edilmeye başladığı mahallelerinde bulunan Brooklyn Methodist hastanesindeki doktorlara moral olacağını düşünerek öğlen yemeği göndermeye karar vermiş

Haber 27-04-20 14:36

New York'ta Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Yemek Gönderen Türk

Pınar Gnepp ve esi New York’ta Mart ayında corona virüs vakaları artmaya baslar başlamaz biz ne yapabiliriz diye düşünmüş ve vakaların tedavi edilmeye başladığı mahallelerinde bulunan Brooklyn Methodist hastanesindeki doktorlara moral olacağını düşünerek öğlen yemeği göndermeye karar vermiş

Haber 27-04-20 14:36