Özcan Deniz Haberleri Ve Son Dakika Özcan Deniz Haberleri

Özcan Deniz Haberleri Ve Son Dakika Özcan Deniz Haberleri

Türk sinema ve dizi sektörünün önemli oyuncularından biri olan Özcan Deniz, 19 Mayıs 1972 yılında dünyaya geldi. Ankara’nın Elmadağ ilçesinde dünyaya gelen ünlü oyuncunun çocukluğunun bir bölümü Ankara’da geçmiştir. Ailecek Aydın iline göç ettikleri için eğitim hayatını burada devam ettirdi. Öğrenim gördüğü okullardaki farklı etkinliklerde solist olarak görev yaptı. 1985 yılında ortaokul eğitimini yarıda bırakan ve müzik sektörüne giriş yapmaya karar veren Özcan Deniz, hayatını kazanmak için birçok farklı iş yaptı. İzmir ve Antalya gibi illerde sahne alan Özcan Deniz’in hayatını Geleneksel Ses Festivali birincisi olmasıyla değişti. Ardından İstanbul’a gelen ve çalışmalarına burada devam eden sanatçının ilk albümü 1992 yılında çıktı. Daha sonra birçok albüm çıkaran ünlü sanatçı, farklı dizi ve filmlerde de başarılı bir şekilde rol aldı.

Özcan Deniz Haberleri

Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali gündem oldu! Sadi baban görmesin

'Kızıl Goncalar' dizisinde Cüneyd'in kuzeni Feyza'yı canlandıran Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun pozlarına sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 17-04-2024 10:32

Kızıl Goncalar dizisine 'Savcı' geliyor! Ortalık iyice karışacak

Kızıl Goncalar dizisinin her sahnesi ve her bölümü çok konuşuluyor. Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisine çok iddialı bir karakter geliyor.

Magazin 16-04-2024 17:53

Kızıl Goncalar'daki o sahne gündem oldu! Cüneyd ve Zeynep'in sahnesine yorum yağdı! 'Senden kaçıp okuyayım diye'

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakterinin sahneleri damga vurdu. İkili arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-04-2024 09:53

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 26-03-2024 13:11

Özcan Deniz

Özcan Deniz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Özcan Deniz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

'Ramazan' sahnesi tepki çekmişti! Kızıl Goncalar’ın senaristinden olay sözler

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog damga vurmuştu. 'Ramazan' sahnesi izleyenlerin tepkisini çekmişti. Dizinin senaristi sessizliğini bozdu.

Magazin 20-03-2024 11:40

Kızıl Goncalar'daki 'Ramazan' sahnesi gündemdeydi! Ece Üner tepki gösterdi: Gerçekçi değil...

Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog gündemdeydi. Spiker Ece Üner bu sahneleri beğenmedi.

Magazin 19-03-2024 13:52

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! Mira ve Cüneyd arasındaki 'Ramazan' diyaloğu gündem oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizideki her sahne sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karkteri aarasında geçen 'Ramazan' diyaloğu damga vurdu...

Magazin 19-03-2024 08:30

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-2024 17:34

Zehra Güneş'in ardından o da Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı! Mert Yazıcıoğlu özel sohbet odalarına katıldı

Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği 'Cüneyd' karakteri ile büyük beğeni toplayan Mert Yazıcıoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Dizideki performansı çok beğenilen Yazıcıoğlu şimdi de finans yönetimi için Özgür Demirtaş'ın kapısını çaldı.

Magazin 05-03-2024 11:11

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd ve Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakterinin arasında geçen diyaloglar damga vurdu. Dizide ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 20-02-2024 08:03

Kızıl Goncalar'da şehit sahnesi gündemde! Özgür Demirtaş da dayanamadı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle olay olmuştu. RTÜK tarafından inceleme altına alınan dizi yeniden yayın hayatına başladı. Son bölümüyle büyük beğeni toplayan diziye Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi.

Magazin 13-02-2024 11:35

Her sahnesi olay olmuştu! Kızıl Goncalar'ın Başhekimi Hamdi Alkan RTÜK kararı için bakın ne dedi

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyada gündem oldu. Cemaat ve seküler aile hayatlarını konu edinen dizi birçok eleştiri de aldı. Eleştirilerin ardından RTÜK diziye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Dizinin Başhekimi Hamdi Alkan RTÜK kararı hakkında konuştu.

Magazin 08-02-2024 10:06

Kızıl Goncalar'ın Hasna'sı Selen Öztürk'ün gerçek hayattaki hali şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Dizideki 'Hasna' rolüne hayat veren güzel oyuncu Selen Öztürk'ün gerçek hayattaki hali görenleri şaşırttı.

Magazin 07-02-2024 08:33

Kızıl Goncalar'da Mert Yazıcıoğlu'nun o sahnesi çok konuşuldu! Bu kadar mı gerçekçi oynanır...

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. Kızıl Goncalar dizisi dün akşam yayınlandı. Dizide Mert Yazıcıoğlu'nun bir sahnesi diziye damga vurdu. Oyuncunun performansı çok beğenildi. Sosyal medyada söz konusu sahneye yorum yağdı.

Magazin 30-01-2024 11:54

Her sahnesi olay olmuştu... Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme! Yapımcısı 'Tekrar başladık' notuyla duyurdu

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtilmişti. Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan yeni bir açıklama geldi.

Magazin 15-01-2024 15:26

Her sahnesi olay olmuştu... RTÜK Başkanı'ndan dikkat çeken 'Kızıl Goncalar' yorumu: 'Kızıl Goncalar' dizisi ‘dakika bir gol bir’ yaptı!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, ‘Kızıl Goncalar‘ dizisine verilen 9 milyon TL para cezası ve 2 kez yayın durdurma cezasıyla ilgili konuştu. Şahin, “Kızıl Goncalar dizisi ‘dakika bir gol bir’ yaptı” dedi.

Magazin 12-01-2024 17:45

Kızıl Goncalar'ın başrol oyuncusu Özcan Deniz isyan etti: Ahlak bekçisi değilim lakin...

Başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ilkk günden beri gündemde. RTÜK’ün program durdurma cezası nedeniyle yayınlanamayan Kızıl Goncalar'ın başrol oyuncularından Özcan Deniz sonunda isyan etti.

Magazin 11-01-2024 15:14

Her sahnesi olay olmuştu? Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yeni gelişme! Bu akşam yayınlanacak mı?

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümden itibaren gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. İzleyiciler tarafından Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Diziyle ilgili İdare Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma kararı için yapılan başvuru reddedildi. Dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

Magazin 08-01-2024 18:12

Çekim izinleri iptal edilmişti: 'Kızıl Goncalar' Fatih’ten taşındı! Bakın nereye taşındılar...

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtildi.

Magazin 02-01-2024 15:11

Özcan Deniz eşinin falına baktı: Yeni yılda Samar Dadgar'ı şunlar bekliyor...

'Kızıl Goncalar' dizisinin ünlü oyuncusu Özcan Deniz eşi Samar Dadgar 'ın kahve falına baktı. Ünlü şarkıcının eşi o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Magazin 31-12-2023 14:15

Özge Özpirinçci'den 'Kızıl Goncalar'a ceza tepkisi: Baskı ve yasaklar...

Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'de hedef gösterilen ve RTÜK'ün ceza verdiği 'Kızıl Goncalar' dizisine yaptığı paylaşımla destek verdi. Özpirinçci, "Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir" dedi.

Magazin 29-12-2023 11:41

RTÜK cezası neşelerini bozmadı: Kızıl Goncalar setinde sürpriz doğum günü kutlaması!

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. Hedef gösterilen dizide 'Meryem' karakterini canlandıran Özgü Namal, yeni yaşını setteki ekip arkadaşlarıyla kutladı.

Magazin 29-12-2023 11:01

RTÜK'ün Kızıl Goncalar kararı gündemde: Özgür Demirtaş'tan RTÜK'e tepki: İki tarafı da eleştiriyor

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi. Ekonomist Özgür Demirtaş, RTÜK'ün Kızıl Goncalar dizisine verdiği program durdurma cezasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 28-12-2023 15:06

RTÜK'ten flaş Kızıl Goncalar kararı! İdari para cezası ve iki kez program durdurma

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümden itibaren gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası verdi.

Magazin 28-12-2023 14:09

Darülaceze çekimleri iptal edilmişti! Kızıl Goncalar'ın yapımcısı ödedikleri kirayı açıklayıp isyan etti! 'Toplumsal huzura muhalefet'

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden bu yana gündemden düşmüyor. Henüz iki bölüm yayınlanan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve Aile Bakanlığı'da harekete geçip Okmeydanı Darülaceze'deki çekim izinleri iptal etmişti. Dizinin yapımcısı ödedikleri kira bedelini açıklayarak sosyal medya üzerinden isyan etti.

Magazin 26-12-2023 16:17

RTÜK inceleme başlatmış, set durdurulmuştu! Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar yorumu olay oldu! 'Devam etmesi lazım'

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk bölümüyle tepkilerin hedefi olan Kızıl Goncalar dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle büyük alkış topladı. RTÜK'ün inceleme başlattığı ve seti ikinci kez durdurulan dizi hakkında Ekonomist Özgür Demirtaş'tan da yorum gecikmedi.

Magazin 26-12-2023 11:15

Her sahnesi olay oldu! Kızıl Goncalar'a yeni bir isim daha

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar ilk bölümleriyle büyük tepki toplamış ve sahneleriyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. RTÜK de gelen şikayetler üzerine inceleme başlatmıştı. Her sahnesi olay olan Kızıl Goncalar'a yeni bir isim daha katıldı.

Magazin 26-12-2023 08:37

RTÜK inceleme başlatmıştı! Kızıl Goncalar dizisinde denklem sahnesi gündem oldu! Olan hep kızlara oluyor

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisi gündemden düşmüyor. İlk bölümüyle büyük tepki toplayan ve sahneleriyle sosyal medyada gündem olan diziye RTÜK gelen şikayetler üzerine inceleme başlatmıştı. Öte yandan vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildiği de ortaya çıkmıştı. Bu akşam ikinci bölümü ile ekrana gelen dizide denklem sahnesi sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Magazin 26-12-2023 07:44

KIZIL GONCALAR 2. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir, bu akşam var mı? FOX TV yayın akışı 25 Aralık 2023

Kızıl Goncalar 2. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başladı. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Öte yandan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve mekan çekimleri iptal edilmişti. Peki, Kızıl Goncalar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, bu akşam var mı?

Magazin 25-12-2023 18:48

RTÜK inceleme başlatmış, mekan çekimleri iptal edilmişti! Kızıl Goncalar'a bir engel de Aile Bakanlığı'ndan geldi

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar ilk bölümüyle büyük tepki toplamış ve sahneleriyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. RTÜK de gelen şikayetler üzerine inceleme başlatmıştı. İnceleme henüz devam ederken vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildiği de ortaya çıkmıştı. Kızıl Goncalar'a bir engel de Aile Bakanlığı'ndan geldi..

Magazin 25-12-2023 17:18

Kızıl Goncalar dizisine bir şok daha! Vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildi

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın rol aldığı, FOX TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisi yayınlanır yayınlanmaz tepki çekmişti. Yapım ekibi bir şok daha yaşadı. İddialara göre vakıflardan kiralanan 2 mekanın çekim izni iptal edildi.

Magazin 24-12-2023 15:02

Kırbaç sahnesine soruşturma başlatılmıştı! Kızıl Goncalar'ın yapım şirketinden açıklama geldi! Gerçeklerle örtüşmeyen eleştiriler üzerine...

Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, yayınlanan fragmanla gündem olmuştu. Yayınlanan kırbaç sahneleri nedeniyle RTÜK tarafından soruşturma başlatılmış olan dizinin yapımcılarından konuya dair açıklama geldi.

Magazin 22-12-2023 22:31

Kızıl Goncalar dizisindeki kırbaç sahnesi olay oldu! İsmailağa Cemaati harekete geçti, RTÜK'ten açıklama geldi

Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle ekranlara gelirken, sosyal medyada adeta 'kıyamet' koptu. Beğenildiği kadar tepki de toplayan dizi İsmailağa Cemaatini de ayaklandırdı. Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in olduğu dizide özellikle kırbaç sahnesi olay olurken, 'dizi son bulsun' çağrılarının ardından RTÜK'ten açıklama geldi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Şikayetler incelemeye alındı" açıklamasını yaptı.

Magazin 22-12-2023 14:26

RTÜK inceleme başlatmıştı! Kızıl Goncalar'ın kırbaç sahnesine tepki yağdı! 'İyice zıvanadan çıktı her şey'

Fox TV'nin iddialı yapımı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümü ile pazartesi günü ekrana geldi. Yayınlandığı günden beri adından sürekli söz ettiren dizi, beğenildiği kadar tepki de topladı. Dizinin ikinci bölüm ön izlemesi yayınlandı. O görüntüler için RTÜK soruşturma başlattı.

Magazin 22-12-2023 00:11

Sosyal medyada gündem olan Kızıl Goncalar için RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den açıklama

Fox TV'de yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle gündem oldu. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise sosyal medyadan bir açıklama yaparak diziyle ilgili vatandaşların şikayetlerinin geldiğini ve üst kurul uzmanları tarafından incelendiğini kaydetti.

Magazin 21-12-2023 17:36

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi? Şarkıları ve dizileri

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ile Levent'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi?

Magazin 18-12-2023 20:54

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 18-12-2023 20:54

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-2023 20:54

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı yeniden ekranlarda! Özgü Namal, Kızıl Goncalar için tesettüre girdi, alacağı ücret dudak uçuklattı

Kurtlar Vadisi dizisinde yıldızı parladıktan sonra reyting rekorları kıran birçok yapım ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Özgü Namal, sosyal medyada gündem oldu. Özcan Deniz ile başrolleri paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi için tesettüre giren ünlü oyuncunun alacağı ücret dudak uçuklattı.

Magazin 18-12-2023 20:53

KIZIL GONCALAR 1. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler? 18 Aralık FOX TV yayın akışı

Kızıl Goncalar ilk bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Bir süredir sakin bir yaşam süren ve 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-2023 20:53

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 18-12-2023 20:53

KIZIL GONCALAR 1. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler? 18 Aralık FOX TV yayın akışı

Kızıl Goncalar ilk bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Bir süredir sakin bir yaşam süren ve 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisi ilk bölüm konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-2023 18:56

KIZIL GONCALAR konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Kızıl Goncalar dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında araştırmalar hız kazandı. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği yeni dizi Kızıl Goncalar güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekti. Heyecanla beklenen dizi tanıtımlarıyla da büyük ses getirdi. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-2023 13:08

Kızıl Goncalar ile ekrana dönen Özgü Namal’ın estetiksiz hali gündemde! Yaş almak çok yakışmış

Uzun yıllar sonra ekrana dönen oyuncu Özgü Namal'a kendi gibi oyuncu Goncagül Sunar'dan iltifat yağdı. Pek çok oyuncunun aksine estetiksiz olan Özgü Namal için oyuncu "Estetiksiz olgunlaşan, hafif yorulmuş, hafif hüzünlü hatta kusurlu yüz nasıl güzel geliyor" dedi.

Magazin 10-12-2023 15:17

Merakla bekleniyordu! Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar'ın yayın tarihi belli oldu!

Kızıl Goncalar dizisine dair yeni detaylar ortaya çıktı. FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kızıl Goncalar dizisinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Başrollerinde Özcan Deniz ve yıllar sonra setlere dönen Özgü Namal'ı buluşturan dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih de belli oldu.

Magazin 05-12-2023 20:35

Özgü Namal'ın başrolde olduğu Kızıl Goncalar dizisindeki tarikat ismi tepki çekti! Yapım şirketinden flaş hamle

Özgü Namal'ın yıllar sonra ekrana döndüğü ve Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı “Kızıl Goncalar” dizisinin tanıtımda geçen tarikat ismi büyük tepki çekti. Yaşanan hassasiyet üzerine yapım şirketi Gold Film tanıtımı yenilendi.

Magazin 30-11-2023 14:01

Kızıl Goncalar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar'dan ilk tanıtım!

Kızıl Goncalar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kızıl Goncalar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Özcan Deniz ve yıllar sonra setlere dönen Özgü Namal'ı buluşturan dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih araştırılmaya başladı. Peki, Kızıl Goncalar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?

Magazin 28-11-2023 22:31

10 yıl sonra Kızıl Goncalar'la ekranlara dönen Özgü Namal tesettüre girdi! Değişimi şaşırttı

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Elif Polat karakteriyle hafızalara kazınan Özgü Namal uzun yıllardır ekranlarda görünmüyor. Eşinin ani ölümü sonrası gözlerden uzak yaşayan Namal, 10 yıl sonra Kızıl Goncalar ile anlaşma imzaladı. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ı başrolde buluşturan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Fragmanda Özgü Namal'ın tesettürlü hali ve değişimi dikkat çekti.

Magazin 28-11-2023 19:38

Eski eşiyle lüks villa için mahkemelik olmuştu! Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında yeni gelişme

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmış ve aralarında darp davaları, velayet davaları görülmüştü. Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ın oturduğu Zekeriyaköy'deki lüks villa için de ecrimisil (haksız işgal) davası açmıştı. O davada yeni bir gelişme yaşandı.

Magazin 23-11-2023 17:19