Şevval Sam Haberleri Ve Son Dakika Şevval Sam Haberleri

Şevval Sam Haberleri Ve Son Dakika Şevval Sam Haberleri

11 Kasım 1973 İstanbul doğumlu Şevval Sam müzisyen ve oyuncudur. Sanatçı Leman Sam’ın kızı olan Şevval Sam, İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Üniversite eğitimini ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. Sam’ın diskografisinde Sek, Istanbul's Secrets, Karadeniz, Has Arabesk, II Tek, Tango, Toprak Kokusu, Nanninom albümleri yer almaktadır. Müzik kariyerinin yanında çeşitli filmler ve dizlerde de rol almıştır. Özellikle Süper Baba dizisindeki rolü ile oyunculuk alanında ünlenmiştir.

Şevval Sam Haberleri

Şevval Sam oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu: Gelip kucağıma oturuyor

Şevval Sam kendisi gibi oyuncu olan oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu. Oğlunu sette ziyarete gittiğinde oğlunun koşarak gelip kucağına oturduğunu belirtti.

Magazin 13-02-2024 11:35

Şevval Sam Yasak Elma'dan sonra o diziyle ekrana dönüyor

Yasak Elma dizisinde uzun yıllar rol alan Şevval Sam, Yandaki Oda dizisiyle ekranlara dönüyor. Yıllara meydan okuyan Sam'ın yeni dizisi "Yandaki Oda"da Caner Cindoruk ve Nazan Kesal gibi isimler bulunuyor.

Magazin 04-02-2024 14:29

Şevval Sam'dan oğlu Taro Emir Tekin'in Yalı Çapkın'ı setine ziyaret! 'Gelinimle tanışın'

Ünlü oyuncu Şevval Sam, oğlu Taro Emir Tekin'in rol aldığı, ekranların ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını'nın setini ziyaret etti. Sam, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 22-12-2023 17:56

Şevval Sam yıllara meydan okuyor! Altın Kelebek tarzına bir bakan bir daha baktı... İşte sırrı

Yan Oda dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Şevval Sam Altın Kelebek gecesinde siyah tarzıyla dikkat çekti. 50 yaşındaki oyuncu fit görünümü ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Magazin 05-12-2023 07:03

Yalı Çapkını'nın yıldızı Taro Emir Tekin'in babası da çok ünlü çıktı! Görenler şaştı kaldı

Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını’nda yeni sezona katılan Taro Emir Tekin, Kaya karakterine hayat veriyor. Dizinin dikkat çeken isimleri arasına giren ve annesi ünlü isim Şevval Sam olan Tekin’in babasının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 12-10-2023 16:50

Şevval Sam Botoks yaptırmak istemememin tek sebebi diyerek açıkladı!

Yasak Elma dizisindeki performansıyla ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettiren Şevval Sam çoğu ünlünün aksine botoks yaptırmıyor. Güzel isim botoks yaptırmama sebebini açıklayınca beğeni topladı.

Magazin 01-10-2023 11:42

Şevval Sam galada dekoltesiyle dikkat çekti! Frikik vermemek için...

Murex D’or 2023 Uluslararası Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Şevval Sam, Lübnan'dan döndü. Ayağınız tozuyla bir galada görüntülenen Sam derin dekoltesiyle frikik vermemek için sık sık elbisesini çekiştirdi.

Magazin 21-09-2023 15:02

Şevval Şam'dan dikkat çeken sözler: Belden aşağı vurulan dönemler...

Yasak Elma dizisinin başrollerinde yer alan Şevval Sam kendisine gelen eleştirilere dair konuştu. Şevval Sam "Eleştiriyle beli bükülen, iltifatla başı dönen biri değilim" dedi.

Magazin 28-07-2023 12:05

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın itirafıyla şoke etti! ''Ben birini taklit etmedim, kendi kötülüğümü...''

Geçtiğimiz haftalarda altı sezonluk ekran macerasını noktalayan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender Çelebi karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şevval Sam dizi hakkındaki itirafıyla çok şaşırttı. Bir YouTube programına konuk olan ünlü oyuncu dizideki karakteri hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Magazin 28-06-2023 13:13

Şevval Sam yakın arkadaşı Eda Ece'nin düğününde hem coştu hem coşturdu

Yasak Elma dizisinde uzun yılar birlikte başrol oynayan Şevval Sam ve Eda Ece özel hayatlarında da yakın dost... Şevval Sam kankası Eda Ece'nin düğününde sahne aldı ve hem coştu hem coşturdu. Sam'in şık ve sade tarzı da beğeni topladı.

Magazin 22-06-2023 15:44

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yeni aşka yelken açtı

Yasak Elma dizisinde Ender rolüyle beğeni toplayan ve sesiyle de beğenilen Şevval Sam yeni bir aşka yelken açtı. İddialara göre güzel isim Şevval Sam, reklamcı sevgilisiyle final partisinde boy gösterdi.

Magazin 13-06-2023 11:55

Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek? 5 sezonun ardından veda ediyor!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma, final haberleriyle gündemdeki yerini aldı. Uzun yıllardır ekranların en sevilen yapımları arasında kendisine yer bulan ve izleyicinin yakından takip ettiği dizilerden biri olan Yasak Elma'nın final tarihi araştırılıyor. Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu sevilen dizide sona geliniyor. Peki, Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek?

Magazin 08-05-2023 23:11

Şevval Sam derin göğüs ve bacak dekoltesiyle oğluna poz verdi

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam yıllara meydan okuyor. Güzelliğiyle, oyunculuğuyla ve sesiyle dikkat çeken Şevval Sam son olarak kendisi gibi oyuncu olan oğlu Taro Emir Tekin'e poz verdi. Oyuncunun derin göğüs dekoltesi gözlerden kaçmadı.

Magazin 20-04-2023 07:35

Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte, kaçıncı bölümde? Yasak Elma'da büyük finale geri sayım devam ediyor!

Yasak Elma'nın final bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen yer almaktadır. Altı sezondur yayın hayatına devam eden Yasak Elma'da büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte ve kaçıncı bölümde?

Magazin 10-04-2023 19:55

Taro Emir Tekin ile Dilan Çiçek Deniz aşk mı yaşıyor? Fotoğraflı yanıt gecikmedi!

Dilan Çiçek Deniz ile Tarık Emir Tekin'in aşk yaşadığı iddiaları magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Deniz ile Thor Saevarsson aşkı yaklaşık 2 ay önce sona erdi. Nişanlı olan ve evlenmeleri beklenen ikilimin bu ayrılık kararı oldukça şaşırtmıştı. Taro Emir Tekin'den aşk iddialarına fotoğraflı yanıt gecikmedi...

Magazin 28-01-2023 15:20

Yasak Elma final yapacak mı? Yasak Elma’nın filmi geliyor

Şevval Sam ve Eda Ece'nin uzun süredir rol aldığı Yasak Elma dizisi reytinglerine kıyamadı. Final yapılması düşünülen dizinin reytingleri çok iyi olduğu için yönetmen çekimlere devam etmek istiyor. Bir diğer iddia ise Yasak Elma filminin Disney Plus’da yayınlanacağı yönünde.

Magazin 23-01-2023 15:20

Şevval Sam göz kamaştırdı! Eteği uçuşunca...

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, sosyal medya paylaşımlarıyla kendine hayran bırakıyor. Son olarak derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle bir video paylaşan Sam, rüzgarda uçuşan elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 20-12-2022 16:29

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam derin göğüs dekoltesi ve bacak yırtmacıyla şov yaptı

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. 49 yaşındaki güzel oyuncu derin göğüs ve bacak dekolteli kırmızı elbisesiyle bir yürüdü pir yürüdü. İşte Şevval Sam'ın büyüleyici tarzı...

Magazin 18-12-2022 13:33

Yasak Elma'nın yıldızı Sevda Erginci süper minili pozunu paylaştı! Eda Ece dünyaca ünlü isme benzetti

3 yıl aradan sonra Yasak Elma dizisine geri dönen güzel oyuncu Sevda Erginci, Instagram hesabından süper minili pozunu paylaştı. Sevda Erginci'ye Yasak Elma'daki rol arkadaşı Eda Ece'den ilginç bir yorum geldi.

Magazin 16-12-2022 13:52

Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin ödül aldı! Annesinin bakışı sosyal medyayı salladı

48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde Şevval Sam'ın oğlu oyuncu Taro Emir Tekin 'Yıldızı Parlayanlar' ödülüne layık görüldü. Genç oyuncu sahneye ödülünü almak için çıktığında annesinin bakışları ise sosyal medyayı salladı. O anları görenler "Okul gösterisinde çocuğunu izleyen anne hali çok tatlı" yorumları yaptı.

Magazin 05-12-2022 10:28

Taro Emir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir'in hayatı!

Taro Emir, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yıldızı parlayanlar' ödülünü aldı. Ünlü isim, oyuncu Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğludur. Yaklaşık iki senedir ekran önünde olan ünlü oyuncu, şu an Bir Peri Masalı dizisinde Onur Köksal karakterini canlandırıyor. Peki Taro Emir kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alan Taro Emir'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 05-12-2022 08:12

Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 155. bölüm ne zaman?

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Geçen hafta son dakika bir değişiklik ile yeni bölümü yayınlanmayan dizinin bu akşam olup olmadığı ise tüm takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, Yasak Elma yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 155. bölüm ne zaman? İşte tüm detaylar...

Magazin 21-11-2022 19:59

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'dan çöl pozları! Beyaz elbisesiyle mest etti

Uzun süredir Yasak Elma dizisinde başrol oyuncusu olan Şevval Sam, sosyal medya hesabından çölde verdiği pozları paylaştı. 49 yaşındaki Sam, güzelliği ve düzgün fiziğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 17-11-2022 10:13

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler hayret etti! 13 yaş büyük oyuncuyla...

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın yalnızca 1 ay süren gizli aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 09:40

Eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu genç kızların sevgilisi oldu! Bir Peri Masalı dizisiyle ekrana kilitledi

Sarı Fırtına lakabıyla bilinen ve Beşiktaş'ın sembol isimlerinden olan eski futbolcu ve teknik direktör Metin Tekin'in oğlu, rol aldığı yeni diziyle genç kızların sevgilisi oldu. Metin Tekin 'in oyuncu Şevval Sam'dan olan oğlu Tarık Emir Tekin, önceki aylarda Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı karakterle de hafızalara kazınmıştı. Genç oyuncu, bu kez "Onur" karakteriyle ekrana kilitledi.

Magazin 05-10-2022 21:35

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın sütyenli pozuna beğeni yağdı! 'Daha çekici'

FOX ekranlarının uzun soluklu dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle gündeme oturan güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz, spor sütyenli pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu. Takipçileri, Biran Damla Yılmaz'ı övmeye doyamadı.

Magazin 05-10-2022 15:47

YASAK ELMA 147. SON BÖLÜM İZLE! Yasak Elma dizisi son bölümde neler oldu?

Eda Ece'nin Yıldız Yıldırım, Şevval Sam'ın ise Ender Çelebi karakterine hayat verdiği Yasak Elma dizisi yeni sezona bomba gibi bir girişti yaptı. 6. sezonu diziye Bekir Aksoy ve Ece Özdikici gibi yeni isimler dahil oldu. Birçok kişi arama motorlarında, 'Yasak Elma 147. son bölüm izle' konu başlığını sorguluyor. FOX TV'nin sevilen dizisinin bölüm konusu merak konusu oldu. Peki, Yasak Elma dizisi son bölümde neler oldu?

Magazin 20-09-2022 11:37

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece yeni sezon setinden paylaşım yaptı!

FOX Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma 6. sezon çekimlerinde başladı. Yasak Elma dizisi konusu ve oyuncularıyla seyirciyi kendine bağlamayı başaran diziler arasında yer alıyor. Dizinin eğlenceli karakterlerinden Yıldız'ı canlandıran Eda Ece geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezonu için saçlarını yaptırmıştı. Eda Ece yeni paylaşımıyla sete çıktığını duyurdu.

Magazin 08-09-2022 17:02

Yasak Elma yeni sezon ne zaman? Yasak Elma 6. sezon tarihi belli oldu mu?

Yasak Elma dizisi FOX Tv ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden biri haline geldi. 5 sezondur yayınlanan dizi Yasak Elma'nın sıkı takipçileri, yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Yasak Elma dizisi konusu ve oyuncularıyla seyirciyi kendine bağlamayı başardı. 6. sezonu ile ekranlara dönecek olan Yasak Elma'nın yayın tarihi internet üzerinden sorgulanıyor. Peki, Yasak Elma yeni sezon ne zaman? Yasak Elma 6. sezon tarihi belli oldu mu? 5. sezon finalinde neler olmuştu? İşte yanıtları...

Magazin 03-09-2022 13:56

Eda Ece, Şevval Sam'ın Yasak Elma dizisinden ayrıldığı iddiasına yanıt verdi

Şevval Sam'ın 5 yıldır başrolünü oynadığı Yasak Elma dizisinden ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Dün akşam bir etkinliğe katılan dizinin diğer başrol oyuncusu Eda Ece, söz konusu iddia için "Diziden ayrılmadı, bize 1 ay süre verildi daha sonra konuşacağız" dedi.

Magazin 15-06-2022 09:44

48 yaşındaki Şevval Sam sırrını açıkladı! 22 yıldır yemiyorum

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, hakkında merak edilenleri anlattı. 22 yıldır et ve tavuk yemediğini söyleyen Sam, "Spor falan yapamıyorum ama iyi besleniyorum. Paketli gıdalardan uzak durup, sebze ağırlıklı besleniyorum" dedi.

Magazin 13-06-2022 08:04

Şevval Sam Yasak Elma’dan ayrılıyor mu?

Berk Oktay'ın ardından Şevval Sam'ın Yasak Elma'ya veda edip etmeyeceği merak konusuydu. 13 Haziran'da sezon arası verecek olan diziyle ilgili merak edilen sorunun cevabı yanıt buldu.

Magazin 04-06-2022 13:47

Yasak Elma Ender'in stilini benimsemek isteyenlere bordo elbisesine uygun fiyatlı alternatifler

Pazartesi akşamları FOX TV'de izleyicisiyle buluşan Yasak Elma, heyecan dolu bölümleriyle yayın hayatına devam ediyor. Dizinin önemli isimlerinden Ender karakterinin giydiği kıyafetler ise her bölüm dikkat çekmeye devam ediyor. Başarılı oyuncu Şevval Sam'ın 141. bölümde giydiği bordo elbise ise dizinin takipçilerinden tam not aldı. Siz de Ender'in giydiği elbiseye bayılan sıkı takipçilerdenseniz yazımız tam size göre!

Kadin 30-05-2022 12:15

Şevval Sam sitem etti! 'Prenses' benden daha ünlü

Cihangir'de objektiflere yansıyan Şevval Sam, gazetecilerin, "Konser aralarında karavanınızla bir, iki günlük kaçamaklar yapacak mısınız?" sorusunu yanıtladı. Sam, "Prenses' benden daha ünlü olduğu için sürekli yakalanıyorum. O yüzden şimdi adres vermiyorum" dedi.

Magazin 25-05-2022 09:25

Oğlunu askere yollayan Şevval Sam konuşmakta güçlük çekti

Başarılı oyuncu Şevval Sam'ın kendisi gibi oyuncu oğlu Tarık Emir Tekin bedelli askerlik yararlandı. Saç ve sakallarını kestiren Tekin, annesi ve kız arkadaşıyla veda yemeği yedi. Oğlunu askere uğurlayacağı için duygusal olduğunu belirten Sam, konuşmakta güçlük çekti.

Magazin 16-05-2022 10:13

Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin askere gidiyor

“Sadakatsiz” dizisinin Selçuk’u Tarık Emir Tekin Bebek'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tarık Emir Tekin, vatani görevini Maltepe’de yapacağını belirtti.

Magazin 09-05-2022 10:27

Şevval Sam annesi Leman Sam'ın saçını ördü

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam, annesi Leman Sam’ın saçlarını örerken objektiflere takıldı.

Magazin 11-04-2022 08:47

Şevval Sam kimdir, aslen nereli? Şevval Sam kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Şarkılar Bizi Söyler programı konuklarından biri bu hafta Şevval Sam oldu. Her hafta bir konsept ile birbirinden ünlü konukları davet eden Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Şevval Sam'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Şevval Sam kimdir, aslen nereli? Şevval Sam kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte ünlü ismin hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-2022 11:36

Yasak Elma 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kumru'ya evlilik teklifi yapan Çağatay'a Yıldız'dan büyük darbe!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 122. son bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'nın 123. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Kumru ile ilişkisi medyaya da yansıyan Çağatay, Yıldız'dan boşanmak üzeredir. Çağatay, Kumru'ya tektaş yüzük hediye ederek evlilik teklifi yapıyor. Ancak geri dönen Yıldız ise yaptığı hamleyle Çağatay ve Kumru'yu şoke ediyor.

Magazin 30-11-2021 02:14

Ünlü şarkıcı Leman Sam milyonlar önünde isyan etti! ''Dışkısını ona yedirmek isterdim!''

Geçtiğimiz günlerde toplu taşıma kullanarak İstanbul'u gezen köpek Boji'nin, metro ve tramvay hatlarına dışkısını bıraktığı iddia edilmiş ancak gerçek kamera kayıtlarıyla ortaya çıkmıştı. Bir vatandaşın, dışkısını cebinde taşıyarak koltuğa sürdüğü görüntüler, sosyal medyada infial yaratmış, akıl almaz kumpası kuran vatandaşa tepki yağmıştı. Ünlü şarkıcı Leman sam, Fatih Altaylı'ya verdiği röportajda, Boji'ye iftira atan şahısla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Magazin 26-11-2021 07:57

Sadakatsiz'in Selçuk'u Taro Emir'in babasına benzerliği görenleri şoke etti!

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Selçuk karakteriyle geniş kitlelerce tanınan yakışıklı oyuncu Taro Emir Tekin'in, babası Metin Tekin'e olan benzerliği, sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-11-2021 11:10

Yasak Elma 120. son bölüm final sahnesi! Mahkemede Yıldız ve Çağatay'a büyük şok

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 120. son bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'nın son bölüm final sahnesinde, Yıldız ve Çağatay'ın boşanma davasında Yıldız tanık olarak ortaya çıktı. Mahkemede Kumru'yu gören Yıldız şoke oldu.

Magazin 16-11-2021 02:51

Beşiktaş'ın efsane golcüsü Metin Tekin'den Sadakatsiz'in yıldızı Taro Emir itirafı!

'Sarı Fırtına' lakabıyla tanınan Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin, NTV'nin Kırılma Anı programına konuk oldu. Tekin, Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği 'Selçuk' karakteriyle adından söz ettiren oğlu Taro Emir hakkında konuştu.

Magazin 08-11-2021 10:53

Yasak Elma 118. son bölüm final sahnesinde Kumru'dan Yıldız'ı çıldırtan yasak aşk itirafı: Sevdiğim kadar sevildim!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 118. son bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'nın son bölüm final sahnesinde, Yıldız'ın eşi Çağatay'la yasak aşk yaşayan Kumru'nun itirafları damga vurdu. Kumru bir televizyon kanalında konuk olduğu canlı yayında, yasak aşkını itiraf etti ve "Çok büyük bir aşk yaşadım ve hiç pişman değilim" dedi. Programı izleyen Yıldız ve Doğan ise sinirden deliye döndü.

Magazin 02-11-2021 01:28

Yasak Elma 117. son bölüm final sahnesi! Yıldız'ın Çağatay ve Kumru'dan intikamı sosyal medyayı salladı!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 117. son bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'nın son bölüm final sahnesinde ise uğradığı ihaneti öğrenen Yıldız, Çağatay ve Kumru'dan unutamayacakları bir intikam aldı. Bir davete katılan Yıldız, kocası Çağatay ve komşu Kumru'nun yasak aşkını ifşa etti. Yıldız’ın intikam planı sosyal medyaya da damga vurdu.

Magazin 26-10-2021 01:50

Yasak Elma 117. bölüm fragmanı yayınlandı! Sosyal medya Yıldız’ın intikamını konuşuyor

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Yasak Elma 117. Bölüm fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Fragman yayınlanır yayınlanmaz, Yıldız’ın intikam planı sosyal medyaya damga vurdu. Bir davet veren Yıldız, kocası Çağatay ve komşu Kumru'nun yasak aşkını ifşa ediyor.

Magazin 21-10-2021 10:47

Yasak Elma 116. son bölüm final sahnesi! Yıldız ve Çağatay'a Kumru şoku!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 116. son bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'nın son bölüm final sahnesinde ise Yıldız, Kumru'yu Çağatay ile yakalama planı yaparken büyük şok yaşadı. Kameradan Çağatay'ı izleyen Yıldız'ın evine Kumru geldi. Kumru, "Konuşmamız lazım" diyerek Yıldız'ın karşısına çıktı. Diğer yandan ise Kumru'yu bekleyen Çağatay, eve gelen kişiyi görünce dondu kaldı.

Magazin 19-10-2021 00:56

Yasak Elma 116. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız'ın Kumru ve Çağatay planı: Beni siz delirttiniz

Fox TV'de 5. sezonuyla ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 116. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yasak Elma'da eşi Çağatay'ın kendisini Kumru ile aldattığını öğrenen Yıldız intikam planı yapıyor. Yıldız'ın "Kumru ile Çağatay korksun. Beni aptal yerine koyan herkesin aklıyla oynayacağım. Beni siz delirttiniz" sözleri dikkat çekiyor. Yasak aşkı Kumru ile buluşmak isteyen Çağatay ise büyük bir şok yaşıyor.

Magazin 14-10-2021 22:52

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam’dan oğlu Sadakatsiz’in Selçuk’u Tarık Emir Tekin’e nasihat

Yasak Elma’da canlandırdığı Ender karakteriyle özdeşleşen Şevval Sam, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin’e nasihatlerde bulundu. “Taro benden çok daha vizyoner” diyen Şevval Sam, oğluyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Magazin 12-10-2021 15:39