Sibil Çetinkaya Haberleri

Sibil Çetinkaya süper minisiyle geceye damga vurdu! Cesur tarzına beğeni yağdı

En son Ruhun Duymaz dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ile aşk yaşayan ünlü fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü ismin dün geceye dair pozları olay oldu. Ödül törenine süper mini elbisesiyle katılan Çetinkaya'nın iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 19-12-2023 12:24

Fenomen Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Romantik kare sosyal medyayı salladı

Son olarak Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Aşk Taktikleri filmiyle adından söz ettiren Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalamıştı. Şu sıralar ismi ünlü fenomen Sibil Çetinkaya ile anılan Özyıldız'ın yeni aşkı belgelendi. Çetinkaya ve Özyıldız'ın romantik karesi sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-10-2023 14:57

Ünlü isimle aşkı olay olmuştu! Sibil Çetinkaya iddialı pozlarıyla büyüledi

En son Ruhun Duymaz dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız ile beraber olan Sibil Çetinkaya sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Cesur pozlarıyla dikkat çeken Çetinkaya son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine topladı. Ünlü fenomen iddialı pozlarıyla hayran bıraktı.

Magazin 27-09-2023 12:40

Fenomen Sibil Çetinkaya kendisine Acil silikon taktır diyen kişiye tepkisiz kalmadı

Yalı Çapkını'nın Yusuf'u Umut Gezer'in kendisine attığı mesajları ifşa etmesiyle geçtiğimiz aylarda gündeme gelen sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya iddialı tarzıyla dikkat çekti. Fenomenin derin göğüs dekoltesine "Acil silikon taktır" yorumu geldi. Çetinkaya ise bu yoruma tepkisiz kalmadı.

Magazin 26-06-2023 08:46

Sibil Çetinkaya

Sibil Çetinkaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sibil Çetinkaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenomen Sibil Çetinkaya kalçasına kadar inen sırt dekoltesiyle nefes kesti! Bakan bir daha baktı

YouTube platformunda çektiği yaşam tarzı videolarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan fenomen Sibil Çetinkaya sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Genç fenomen bu defa dekolteli pozlarıyla gündem oldu.

Magazin 13-06-2023 14:58

Fenomen Sibil Çetinkaya frikik vermemek için çantasıyla önünü kapadı! Kıyafetin üstü de altı da olay

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan fenomen Sibil Çetinkaya cesur ve iddialı tarzı ile adından sık sık söz ettiriyor. Ünlü fenomen bu defa derin yırtmaçlı süper minisiyle dikkat çekti. Genç fenomenin son paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 17-04-2023 09:22

Fenomen Sibil Çetinkaya derin dekoltesiyle nefes kesti

YouTube platformunda çektiği yaşam tarzı türündeki videolarla büyük bir takipçi kitlesi edinen Sibil Çetinkaya sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni topluyor. Ünlü fenomen bu defa göğüs dekolteli pozlarıyla adeta takipçilerini mest etti.

Magazin 01-04-2023 09:42

Fenomen Sibil Çetinkaya, Yalı Çapkını'nın Yusuf'u Umut Gezer'in mesajlarını yanlışlıkla ifşa etti! Fark edince...

Geçtiğimiz gün fenomen Sibil Çetinkaya yaptığı paylaşımla olay oldu. Yalı Çapkını'nın Yusuf'u Umut Gezer'in mesajlarını yanlışlıkla ifşa eden fenomen sosyal medyada gündem olunca paylaşımı hemen sildi. Bakın fenomen bu durumu nasıl açıkladı...

Magazin 20-03-2023 11:22

Sibil Çetinkaya bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Transparan tercih

Instagram ve YouTube'da büyük bir hayran kitlesi bulunan sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, Miami sahillerinde bikinili poz verdi. Transparan bir pareo tercih eden Sibil Çetinkaya'ya yorum yağdı.

Magazin 20-01-2023 16:30

Fenomen Sibil Çetinkaya sütyensiz pozuyla bakana bir daha baktırdı! Selin Yağcıoğlu dayanamadı

İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen Sibil Çetinkaya, reklam yüzü olduğu bir giyim markasının etkinliğine katıldı. İçine hiçbir şey giymeyen güzel fenomen cesur tarzıyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 26-12-2022 13:28

Sibil Çetinkaya göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini büyüledi ''Kendall getir götürünü yapar''

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, 500 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 01-12-2022 15:29

Sibil Çetinkaya süper minili pozuyla bakana bir daha baktırdı! Yorumlar yağmur oldu

Yakışıklı oyuncu Burak Yörük'le yaşadığı aşkla akıllara kazınan fenomen Sibil Çetinkaya, süper minili pozuyla yorum yağmuruna tutuldu, gören Dua Lipa sandı.

Magazin 28-11-2022 13:22

Medusa kostümüyle gündem olan Sibil Çetinkaya'nın iç gösteren bluzuna yorum yağdı!

İddialı sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Sibil Çetinkaya, iç gösteren bluzuyla adından söz ettirdi. Düşük bel pantolon tercih eden Sibil Çetinkaya'ya, takipçileri tarafından eleştiri yağdı.

Magazin 03-11-2022 11:54

Sibil Çetinkaya'nın Medusa kostümüne yorum yağdı! Göğüs ucunu bakın nasıl kapattı

İddialı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya, bu defa Cadılar Bayramı tarzıyla adından söz ettirdi. Medusa kostümü giyen Sibil Çetinkaya, göğüs ucunu metal halkayla örttü.

Magazin 02-11-2022 10:11

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'nın sütyensiz pozuna yorum yağdı! ''Dekolteler akıyor''

Instagram ve YouTube'da büyük bir takipçi kitlesi bulunan fenomen Sibil Çetinkaya, geçtiğimiz günlerde Fransa'dan paylaştığı süper minili pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Sibil Çetinkaya, bu defa sütyensiz paylaşımıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-10-2022 19:57

Fenomen Sibil Çetinkaya kalçasına inen dekoltesiyle Instagram'ı birbirine kattı!

Daha önce yakışıklı oyuncu Burak Yörük ile yaşadığı aşkla dikkatleri üzerine toplayan fenomen Sibil Çetinkaya, cesur stiliyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sibil Çetinkaya, bu defa kalçasına inen dekoltesiyle yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 11-10-2022 08:58

Fenomen Sibil Çetinkaya göğüs ucunu yıldızlarla kapattı! ''Dua Lipa sandım''

Aşk hayatının yanı sıra cesur sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren fenomen Sibil Çetinkaya, bu defa örgülü büstiyeriyle olay oldu. Sibil Çetinkaya'nın göğüslerindeki yıldız detayları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 06-10-2022 11:57

Fenomen Sibil Çetinkaya'nın mini etekli pozuna yorum yağdı! İç çamaşırı detayı dikkat çekti

Seversin dizisinin başrol oyuncusu Burak Yörük ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan fenomen Sibil Çetinkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Dünyaca ünlü bir giyim markası için kamera karşısına geçen Sibil Çetinkaya, mini etekli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 05-10-2022 13:08

Fenomen Sibil Çetinkaya derin göğüs dekolteli pozuyla dudak uçuklattı!

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya düzenli olarak içerik üretmeye devam ediyor. YouTube ve Instagram'da aktif olan isim, iddialı pozlarıyla magazin gündeminde yer alıyor.

Magazin 19-09-2022 22:57

Fenomen Sibil Çetinkaya’dan estetik itirafı geldi! Ufak dokunuşlar yaptırdım

Dijital içerik üreticiliği ile uğraşan fenomen isim Sibil Çetinkaya, ekşi sözlük'ün YouTube kanalı olarak bilinen 'pena'ya konuk oldu. "Ben Hiç" isimli konsepte katılan ünlü isim, YouTube programında estetik yaptırıp yaptırmadığı sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

Magazin 07-09-2022 14:52

Fenomen Sibil Çetinkaya örgülü beyaz bikinisiyle Instagram'ı salladı!

Fenomen Sibil Çetinkaya yaşam tarzı türündeki YouTube videolarının yanı sıra Instagram fotoğrafları ve güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Bir süredir tatil pozlarını takipçileriyle paylaşan Çetinkaya'dan bir yeni poz daha geldi.

Magazin 18-08-2022 23:20

Çok sevilen moda ikonu ünlülerin giydiği alt üst takımlara alternatifler

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla modaya yön veren ünlülerin ve influencerların üzerinde bu yıl, alt üst takımları sıklıkla görür olduk. Yılın en trend kıyafetleri haline gelen bu takımlar, "Kombinimi nasıl tamamlasam?", derdine son verip bütüncül bir şıklık ve rahatlık sunduğu için çoğu kişi tarafından da tercih edilmeye başladı. Moda ikonu ünlülerin paylaşımlarında yer verdiği çok ses getiren alt üst takımları sizin için seçtik. Gelin hangi ünlü nasıl bir takım tercih etmiş, birlikte bakalım.

Magazin 18-08-2022 13:22

Fenomen Sibil Çetinkaya mini eteğiyle çömelerek poz verdi! Sosyal medya sallandı...

Fenomen Sibil Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kasıp kavurmaya devam ediyor. Her paylaşımıyla takipçilerini mest eden güzel fenomen, son olarak süper minisiyle çömelerek poz verdi. Derin dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 11-08-2022 17:21

Fenomen Sibil Çetinkaya bikini altının iplerini çözerek verdiği pozla sınırları zorladı

Fenomen Sibil Çetinkaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Son olarak bikinisiyle pozlar veren güzel fenomen adeta sınırları zorladı. Bikini altının iplerini çözerek poz veren Çetinkaya beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-08-2022 16:54

Fenomen Sibil Çetinkaya minicik bikini üstüyle göğüslerini kapattı! Beğeni butonu çöktü

Ünlü Instagram fenomeni Sibil Çetinkaya, tatil paylaşımlarıyla nefes kesmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla takipçilerinin beğenisini kazanan ve cesur pozlarıyla büyüleyen güzel fenomen, son olarak minicik bikini üstüyle verdiği pozla olay yarattı. Çetinkaya'nın bu paylaşımı sonrasında beğeni butonu adeta çöktü.

Magazin 04-08-2022 15:54

Fenomen Sibil Çetinkaya minicik elbisesiyle poz verdi! Dua Lipa'ya benzetildi...

Sosyal medyada içerik üreticisi olan Sibil Çetinkaya iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. YouTube ve Instagram'da aktif olan Çetinkaya, süper mini elbisesiyle poz verdi.

Magazin 02-08-2022 21:58

Fenomen Sibil Çetinkaya süper minisiyle çömelerek poz verdi! Vücudunuz çok güzel

Ünlü fenomen Sibil Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin nefesini kesmeye devam ediyor. Her fırsatta cesur pozlarını paylaşan güzel fenomen, son olarak siyah süper mini elbisesiyle çömelerek poz verdi. Güzel fenomenin pozlarına yorum yağdı.

Magazin 02-08-2022 12:58

Fenomen Sibil Çetinkaya mini şortlu pozlarıyla dudak uçuklattı! Güzelliğiniz halis mi?

Fenomen Sibil Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takiplerinin dikkatini çeken isimler arasında yer alıyor. Sık sık özel hayatına yönelik paylaşımlarda bulunan ve lüks yaşamını gösteren Çetinkaya, son olarak mini şortlu pozlarıyla olay yarattı.

Magazin 29-07-2022 16:31