Sidney Haberleri

Avusturalya'da büyük panik! Alışveriş merkezinde çok sayıda kişi bıçaklandı, hayatını kaybedenler var! Korkunç görüntüler geldi

Avustralya'da bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. İlk bilgilere göre 7 kişi öldürüldü ve yaralılar var. Yaralıların arasında 9 aylık bir bebeğin de bulunduğu belirtildi. Ekipler bölgeye sevk edildi. Öte yandan polis operasyon başlattı. İşte olay yerinden ilk görüntüler...

Haber 13-04-2024 10:05

Uçaktan inme süresi gecikince tuvaletini daha fazla tutamadı! Bardağa idrarını yapan yolcuya para cezası verildi

Sidney Havalimanı'nda uçağın inişi sırasında gecikme yaşanınca tuvaleti gelen bir yolcu zor anlar yaşadı. Tuvaletini daha fazla tutamayan 53 yaşındaki yolcu idrarını bardağa yaptığı için para cezasına çarptırıldı.

Trend 06-04-2024 13:24

Su bir anda kana bulandı! Hiçbir şeyden habersiz yüzen kadına köpek balığı saldırdı... Doktorlar açıkladı:Durumu kritik

Avustralya'nın Sidney şehrinde yaşanan bir köpek balığı saldırısı herkesi şaşkına çevirdi. Bölgede köpek balığı saldırıları nadir görülse de iklim değişikliği nedeniyle sayıları artmaya başladı. Hiçbir şeyden habersiz yüzen 25 yaşındaki kadın köpek balığı saldırılarının son kurbanı oldu. Bacağından yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken durumunun kritik olduğu belirtildi.

Trend 30-01-2024 08:12

Özel eğitim merkezinde skandal! 10 yaşındaki çocuk asansörün altında kalarak hayatını kaybetti... Ülke bu olayı konuşuyor

Avustralya'nın Sidney kentindeki engelli çocuklar için özel eğitim verilen bir okulda yaşanan olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Asansörün altında kalan 10 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği ifade edildi. Çocuğun cansız bedeni asansör boşluğuna mahsur kalmış halde bulundu.

Trend 01-11-2023 13:28

Sidney

Sidney Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sidney Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Skandal görüntüler! Perdelerini kapatmadan pencerenin önünde cinsel ilişkiye girdiler... Yoldan geçenler böyle ifşa etti

Avustralya’nın Sidney şehrindeki lüks bir sitede ismi açıklanmayan çift cinsel ilişkiye girerken ifşa edildi. Evlerinin perdesini kapatmadan pencerenin önünde cinsel ilişkiye giren çifti hemen karşılarında oturan bir kafe müşterisi cep telefonuyla çekerek ifşaladı.

Trend 26-08-2023 08:40

Pasifik'te 2 ay süren yaşam mücadelesi! Çiğ balık yedi, yağmur suyu içti: İnanılmaz kurtuluş!

Avustralyalı Tim Shaddock ve köpeği Fransız Polinezyası'na gitmek için Nisan ayında Meksika'daki La Paz'dan ayrıldı. Fakat başına hiç tahmin edemeyeceği şeyler geldi. Gemisinin elektronik aksamı bozuldu. Böylece 2 ay sürecek ölüm kalım savaşı başlamış oldu. İşte bütün ayrıntılar!

Haber 16-07-2023 12:00

'1 milyon doları aşan borcunu ödemedi' iddiası... Sidney merkezli şirket Twitter'a dava açtı!

Avustralya'nın Sidney kenti merkezli Facilitate Corporation adlı ofis donanım şirketi, 1 milyon doları aşan borcunu ödemediği iddiasıyla sosyal medya platformu Twitter'a dava açtı.

Haber 03-07-2023 12:32

2 saatte dünyanın bir ucundan diğer ucuna! Kesinlikle bilim kurgu değil

Genellikle Londra'dan Sidney'e ticari bir uçakla seyahat etmek 22 saatten fazla sürüyor. Ancak ticari uçuş süreleri 10 yıl içinde önemli ölçüde kısalabilir. İngiliz basınında yer alan bir habere göre, yörünge altı uçuşların Londra-Sidney arası uçuş süresini sadece 2 saate indireceği söyleniyor. Ancak aynı habere göre, yolcular kalkış ve iniş sırasında G kuvvetiyle karşı karşıya kalacak.

Haber 16-05-2023 13:29