Tesisatçı Haberleri

Tıkanmış lavaboyu şıp diye açıyor! Tesisatçıların sır gibi sakladığı lavabo açma yöntemi

Mutfak ve lavabo giderlerinde biriken atık maddeler sonucu lavabo tıkanmaları meydana geliyor. Hoş olmayan görüntüsü ve rahatsız edici kokusu ile kabusa dönüşen tıkanmış lavaboları kolayca açmak mümkün. Mutfak ve banyo lavabolarında yaşadığınız tıkanmış gider sorunu için tesisatçıyı aramadan önce bu etkili lavabo açma yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kadin 07-09-2023 10:59

Tıkanmış lavaboyu anında açıyor! Tesisatçıların lavabo açma yöntemi ortaya çıktı

Tıkanmış lavabo ve giderleri açmak için en etkili yöntemler araştırılıyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durumun bir çok çözüm yöntemi bulunuyor. Tesisatçıların sır gibi sakladığı anında lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 20-08-2023 11:12

Tesisatçıyı aramadan önce bunu deneyin! Tıkanmış lavaboyu anında açma yöntemi

Tıkanmış lavabo ve giderler bazen kabusa dönüşebiliyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Mutfak ve banyo lavabolarında yaşadığınız tıkanmış gider sorunu için tesisatçıyı aramadan önce bu etkili lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 04-08-2023 09:57

Tıkanmış lavabo giderlerini anında açıyor! Tesisatçıların gizli sırrı

Tıkanmış lavabo sorunu kötü kokulara ve hijyen eksikliğine neden olabiliyor. Tıkanmış lavaboları açmak için tesisatçıyı beklemek istemiyor ve etkili çözümler arıyorsanız tıkalı giderleri açan bu yöntemlere başvurabilirsiniz. İşte tıkanmış giderleri anında açan çözümler...

Kadin 08-06-2023 11:43

Tıkanmış lavaboları bir kaşıkla açıyor! Tesisatçıların sır gibi sakladığı tıkanmış lavabo açma yöntemi

Tıkanmış lavabo mutfakta ve banyoda hijyen eksikliğine, kötü kokulara neden oluyor. Tıkalı giderleri açmak için doğal çözümler aranıyor. Ancak birçok kişi doğal çözümlerin etkili olmayacağını düşünerek kimyasallara yöneliyor. Oysaki her evde bulunan bir malzemeyle tıkanmış lavaboları açmak mümkün olabiliyor.

Kadin 25-05-2023 11:27

Tesisatçıların kimseye söylemediği lavabo açma yöntemi! Tıkanmış lavaboları anında açar

Tıkanan lavabolar hem mutfak hem de banyo giderlerinde sıkıntılara yol açıyor. Kötü görünüm ve pis koku yaratan tıkanmış lavaboları açmak için tesisatçılara ihtiyaç duyuyorsanız evde denemeniz gereken basit yöntemler bulunuyor. Bu yöntemler tıkanmış lavabonun anında açılmasını sağlayabiliyor.

Kadin 15-03-2023 14:53

Tıkanan tuvaletleri tek hamlede açıyor! Tesisatçıyı aramadan önce tıkanan tuvaletleri açmak için en uygun yöntem

Tuvalet evin içerisinde en sık problem yaşatan alanlar arasında bulunuyor. Hijyenine ekstra dikkat etmemiz gereken tuvalet zaman zaman tıkanabiliyor. Uzmanlar tıkanmış tuvaletler için sert kimyasallar kullanmamanız gerektiğini belirtiyor. Tıkanan tuvaleti ne açar diye düşünüyorsanız bunun cevabı mutfaktan geçiyor.

Kadin 14-11-2022 09:42

Konya'da tesisatçı gibi davranarak evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandı

Konya'da tesisatçı gibi davranarak evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandı

Yurthaber 10-07-2022 12:07

Kahramanmaraş'ta elektrik akımına kapılan işçi öldü

Kahramanmaraş'ta elektrik akımına kapılan işçi öldü

Yurthaber 25-12-2021 19:27

Peyzaj teknikeri kardeşler anlaşamayınca tesisatçıyı yaraladı

Ankara'nın Sincan ilçesinde, peyzaj teknikeri 3 kardeş, para verip iş yaptıramadıklarını öne sürdükleri tesisatçı F.A.'yı (41) tabancayla yaraladı.

Haber 03-10-2021 01:44

Gaziantep'te 3 katlı binanın çatısından düşen tesisatçı yaşamını yitirdi

Gaziantep'te 3 katlı binanın çatısından düşen tesisatçı yaşamını yitirdi

Yurthaber 09-07-2021 19:17

Seyyar satıcılar, tesisatçılar ve hırdavatçılara 3 bin TL hibe desteği başvuru şartları neler? İşte seyyar satıcılar için 3 bin TL hibe desteği başvurusu...

Vatandaşların merakla beklediği Kabine Toplantısı dün düzenlendi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa beklenen müjdeyi verdi ve 5 bin TL ile 3 bin TL hibe desteği verileceğini açıkladı. Peki seyyar satıcılar, tesisatçılar ve hırdavatçılara 3 bin TL hibe desteği başvuru şartları neler? Tesisatçılar, hırdavatçılar ve seyyar satıcılar için 3 bin TL hibe desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte yanıtı...

Finans 18-05-2021 13:03

Kazakistan’da tesisatçı indirim isteyen müşterisini öldürdü

Kazakistan’da bir tesisatçı kendisinden indirim talep eden müşterisini bıçaklayarak öldürdü.

Haber 09-09-2020 17:43

Tamir için gittiği evde bu manzarayla karşılaştı!

Tuvaletinizde veya mutfağınızda bir problem olduğunda hemen tesisatçı ararsınız. İşte bu fotoğraflar da Bflizze takma adlı tesisatçının gittiği evlerde karşılaştığı tuhaf durumlar...

Trend 03-11-2019 02:22

Suudi Prenses'e Fransa'da 10 ay hapis cezası!

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in kızı Prenses Hassa bint Selman, Paris'teki lüks dairesinde bir tesisatçının alıkonulması ve dövülmesi ile suçlanarak gıyabında 10 ay ertelemeli hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 13-09-2019 10:49

Doğalgaz tesisatçılığı iş umudu oldu

Hakkari'de aralarında kadınların da olduğu birçok kişi, kenti doğalgaza kavuşturacak projenin hayata geçirilmesinin ardından açılan kursa katılarak doğalgaz kaynakçılığı ve iç tesisat eğitimi alıyor.

Finans 01-05-2019 15:20

85 tesisatçı taşıyan uçak tuvaleti bozulduğu için geri dönmek zorunda kaldı

Norveç'in başkenti Oslo'dan Almanya'nın Münih şehrine sefer düzenleyen Norveç Havayolları uçağı, tuvalette çıkan arıza nedeniyle geri döndü ve seferini tamamlayamadı. Uçaktaki yolcuların 85'i ise tuvalet tamirinden anlayan tesisatçılardı.

Haber 31-01-2018 13:41

Kadın polis, saldırgan tesisatçıyı Facebook'ta yakaladı

İstanbul Fatih'te dehşete düşüren bir olay yaşandı. Evine giren Suriyeli tesisatçı cinsel istismarda bulundu. Facebook'ta bulunan saldırganı kadın polisin tuzağı yakalattı.

Haber 16-02-2017 08:48