Tolga Sarıtaş Haberleri Ve Son Dakika Tolga Sarıtaş Haberleri

Tolga Sarıtaş Haberleri Ve Son Dakika Tolga Sarıtaş Haberleri

Türkiye’de sevilen dizi ve film oyuncuları arasında yer alan Tolga Sarıtaş, son dönemlerde birçok izleyicinin ilgisini çekiyor. Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991’de İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden oyuncu lise eğitimini Halil Akkanat Lisesi’nde tamamladı. Lise eğitiminden sonra tiyatro alanına yöneldi Gösterdiği başarılı performansla birlikte dikkatleri üzerine çeken oyuncu müzikle de ilgilendi. Bağlama çalmaya başladıktan sonra bu alanda da başarılı çalışmalar yaptı. 2009 yılında başladığı dizi oyunculuk kariyeri ile birlikte izleyiciler tarafından tanınmaya başladı. Sen de Gitme, Bahtı Kara ve Muhteşem Yüzyıl gibi önemli yapımlarda rol aldı. 2015 yılında Star TV’de yayınlanan “Güneşin Kızları” isimli diziyle birlikte büyük çıkış yaptı. 2017 yılında yayınlanmaya başlayan “Söz” isimli dizi ile başarısını artırdı ve birçok alanda ödül aldı.

Tolga Sarıtaş Haberleri

Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı! İşte nişandan ilk kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun zamandır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk, ile evlilik kararı aldı. Sevgililer Günü'nde Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Tolga Sarıtaş ve Mayruk evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Ünlü çiftin nişanından ilk kareler geldi.

Magazin 23-02-2024 10:53

Köknar Tezay kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? Ölümü ile sanat camiasını yasa boğan Rüştü Köknar Tezay son yolculuğuna uğurlandı

Köknar Tezay, sanat camiasında sevilen bir isimdi. Asıl İsmiyle Rüştü Köknar Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Haberin ardından kullanıcılar Köknar Tezay kimdir sorusunun cevabını araştırmaya başladılar. Peki Köknar Tezay kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü? İşte detaylar...

Magazin 24-02-2023 21:56

Baba dizisi ekrana veda ederken Tolga Sarıtaş da hayranlarına üzen haberi duyurdu! Oyunculuğa ara veriyor

Show TV'de ekrana gelen Baba dizisinde Haluk Bilginer ile birlikte başrolde oynayan Tolga Sarıtaş hayranlarını üzen bir karar aldı. Sarıtaş, erken final yapacak olan Baba'nın ekrana vedasının ardından oyunculuğa ara vereceğini söyledi.

Magazin 09-12-2022 21:20

Baba dizisi ne zaman final yapacak? Baba dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak, kaç bölüm kaldı?

Baba dizisi iki sezondur yayın hayatına devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız gibi isimlerin yer aldığı Baba dizisi yakın zamanda final yapacak. Her salı Show Tv de yayınlanan Baba'nın ne zaman final olacağı merak edildi. Peki, Baba dizisi ne zaman final yapacak? Baba dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak, kaç bölüm kaldı?

Magazin 06-12-2022 23:57

Baba dizisi final mi yapıyor? Baba dizisi final bölümü ne zaman?

Baba dizisi final mi sorusunun yanıtı tüm dizi takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Ay Yapım’ın büyük umutlarla yayınladığı Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’li dizisi “Baba” bu sezon beklentiyi karşılayamadı. Ay Yapım diziyi bitirme kararı aldığını resmen duyurdu...

Magazin 23-11-2022 16:20

Baba'nın yıldızı Özge Yağız'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu! 'Bunu senden beklemezdim'

Yemin dizisiyle büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Baba dizisinde rol alan güzel oyuncu Özge Yağız, yıllar içindeki değişimiyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-11-2022 13:50

Baba'nın Firuze'si Buse Meral göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini büyüledi

Başrollerini Haluk Bilginer, Özge Yağız, Ayda Aksel ve Tolga Sarıtaş gibi isimlerle paylaştığı Baba dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buse Meral, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 23-11-2022 10:40

Baba dizisinden kötü haber! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın dizisi Baba'nın final tarihi açıklandı

Show TV'de ekrana gelen Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde oynadığı Baba dizisinden hayranlarına kötü haber geldi. İddialı yapım erken finalle ekrana veda edecek. Baba'nın veda tarihi de açıklandı.

Magazin 22-11-2022 20:55

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız süper minili pozuyla takipçilerini büyüledi!

Başrollerini Haluk Bilginer, Ayda Aksel, Tolga Sarıtaş gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisinde Büşra karakterine hayat veren güzel oyuncu Özge Yağız, süper minili pozuyla beğeni topladı.

Magazin 03-11-2022 17:29

Baba'nın Fazilet'i Ayda Aksel'in kızı da ünlü çıktı! Güzelliğine bakan bir daha baktı

Hatırla Sevgili, Hercai, Gönülçelen, Yaprak Dökümü gibi yapımlarda kamera karşısına geçen usta oyuncu Ayda Aksel, şimdilerde Show TV'nin sevilen dizisi Baba'da izleyiciyle buluşuyor. Ünlü oyuncu Ayda Aksel'in kızı da tanıdık çıktı.

Magazin 01-11-2022 12:42

Baba'nın Begüm'ü Hazal Türesan süper minili pozuyla Instagram'ı salladı! 'Olan var olmayan var'

Başrollerini Haluk Bilginer, Özge Yağız, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, Show TV'nin iddialı yapımları arasında yer alıyor. Baba dizisinde 'Begüm' karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Türesan, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 28-10-2022 12:00

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız oyuncu aşkıyla pozunu paylaştı! Öpmelere doyamadı 'Değerlim! İyi varsın'

Baba dizisinde hayat verdiği 'Büşra' karakteriyle adından söz ettiren Özge Yağız, özel yaşamıyla da merak konusu oluyor. Sosyal medyada epey aktif olan Özge Yağız, oyuncu sevgilisi Gökberk Demirci'nin doğum gününü kutladığı anları, takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-10-2022 16:52

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız süper minisiyle akılları baştan aldı! Alevler havada uçuştu

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer, Hakan Kurtaş gibi isimlerle paylaştığı Baba dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Yağız, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Özge Yağız'ın süper minili pozlarına, sosyal medya kullanıcıları kayıtsız kalamadı.

Magazin 19-10-2022 09:13

Baba'nın güzeller güzeli Büşra'sı Özge Yağız'ın asıl mesleğini duyanlar şaştı kaldı! ''Sırrı ortaya çıktı''

Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer, Ayda Aksel gibi isimlerin başrolü paylaştığı Baba dizisi, salı akşamlarının reyting rekortmeni yapımları arasında yer alıyor. Baba dizisinde canlandırdığı 'Büşra Saruhanlı' karakteriyle ününe ün katan güzel oyuncu Özge Yağız'ın asıl mesleği, duyanları şaşırttı.

Magazin 05-10-2022 14:58

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız oyuncu sevgilisiyle pozunu paylaştı! Sevgilisi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı

Başrollerini Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş ve Ayda Aksel gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, ilk bölümünden itibaren izleyiciden tam puan aldı. Baba dizisinde hayat verdiği Büşra Saruhanlı karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Özge Yağız, Instagram hesabından oyuncu sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı.

Magazin 04-10-2022 17:17

Baba dizisi 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Baba dizisi ne zaman? Son bölümde neler yaşandı?

Baba dizisinin yeni bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin sıkı takipçileri fragmanı ve dizinin yayın gününü arama motorlarında sorguluyor. Baba dizisinin son bölümü kaçıranlar ise konuya ilişkin "Baba dizisi son bölümde neler yaşandı, 17. bölüm özeti" şeklinde arama yapıyorlar. Peki, Baba dizisi ne zaman? Son bölümde neler yaşandı? İşte Baba dizisi yeni bölüm fragmanı ve son bölümün özeti...

Magazin 03-10-2022 20:02

Baba dizisinin Kadir Saruhanlı'sı Tolga Sarıtaş'ın büyük aşkına bakın! Muhteşem Yüzyıl'ın güzel yıldızı çıktı

Haluk Bilginer, Özge Yağız, Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli gibi isimlerin başrolde yer aldığı Baba dizisi, her hafta izleyici ekrana kilitlemeye devam ediyor. Baba dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteriyle seyirciden tam puan alan yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın geçmişte büyük bir aşk yaşadığı oyuncu bakın kim çıktı.

Magazin 30-09-2022 14:10

Baba dizisinin Büşra'sı Özge Yağız'ın bir de kız kardeşini görün! ''Güzellik genetik''

Başrollerini Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Ayda Aksel gibi isimlerin paylaştığı Baba dizisi, Show TV'nin iddialı yapımları arasında yerini koruyor. Baba dizisinde hayat verdiği 'Büşra Saruhanlı' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Yağız'ın ablası Ezgi Yağız, güzelliğiyle dikkat çekti.

Magazin 29-09-2022 17:56

Baba dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Baba dizisi 2. sezon hangi tarihi!

Baba dizisinin yeni sezon tarihi Show TV izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Çağrı Bayrak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu; Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın da senaryosunu kaleme aldığı Show TV'nin sevilen dizisi, 2. sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Tolga Sarıtaş'ın başrolde olduğu Baba dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Baba dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 09-09-2022 15:02

Baba dizisinin Kadir'i Tolga Sarıtaş meğer o müzik klibinde de oynamış! Ünlü ismin eski hali şaşırttı

Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinde Kadir karakterine hayat veren Tolga Sarıtaş'ın seneler önce çokça dinlenen bir şarkıcının müzik klibinde rol aldığı ortaya çıktı. Daha önce Söz, Güneşin Kızları, Arıza gibi pek çok önemli yapımda rol alan ismin eski hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 09-09-2022 14:50

Baba dizisinin Kadir'i Tolga Sarıtaş'ın yeni partneri Buse Meral kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında?

Baba dizisinin Kadir'i Tolga Sarıtaş'ın yeni partneri Buse Meral, yeni sezon için geri sayım devam ederken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Vatandaşlar güzel oyuncunun biyografisi için arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Baba dizisinin Kadir'i Tolga Sarıtaş'ın yeni partneri Buse Meral kimdir? Buse Meral nereli ve kaç yaşında?

Magazin 09-09-2022 13:06

Yolun Açık Olsun filmi konusu nedir? Yolun Açık Olsun oyuncuları kimlerdir? Yolun Açık Olsun nerede çekildi?

Yolun Açık Olsun filmi gündemde ilk sıralarda yer alıyor. Merakla beklenen filmin konusu ve oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix'in yeni Türk filmi Yolun Açık Olsun, bugün gösterime girdi. Filmi izlemek isteyenler konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. İşte Yolun Açık Olsun filmine dair detaylar!

Haber 24-05-2022 09:22

Baba'nın Büşra'sı Özge Yağız'dan Tolga Sarıtaş itirafı

Baba'da Büşra karakterine hayat veren Özge Yağız, dizide abisi Kadir'i canlandıran Tolga Sarıtaş ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Özge Yağız, rol arkadaşı Tolga Sarıtaş için "Beni sinir ediyor bazen ama çok seviyorum." dedi.

Magazin 14-05-2022 10:25

Baba dizisi nerede çekiliyor? Baba dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Show TV ekranlarının yeni yapımı Baba dizisi her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi "Bir Anadolu hikayesi" sloganıyla çıkış yapıyor. İlgiyle takip edilen dizinin çekim yeri, konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Baba dizisi nerede çekiliyor? Baba dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 16-03-2022 11:22

Baba dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Baba dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncuları!

Pek çok başarılı ismin rol aldığı Baba dizisi yeni bölümleriyle Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaşacağı dizinin hikayesinin uyarlama olup olmadığı ve gerçek bir hikayeden alınma olup olmadığı araştırılıyor. Peki Baba dizisi uyarlama mı, hangi kitaptan uyarlandı? Baba dizisi gerçek bir hikaye mi? İşte Baba dizisi konusu!

Magazin 16-03-2022 11:21

Tolga Sarıtaş kimdir, aslen nereli? Baba dizisinin Kadir karakteri Tolga Sarıtaş kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Show TV'de ekrana gelen Baba dizisinde Kadir karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş'ın hayatı ve kim olduğu merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Baba'nın başrolünü Haluk Bilginer ile paylaşan Tolga Sarıtaş, İstanbul'da doğup büyümüştür. Peki Tolga Sarıtaş kimdir, aslen nereli? Tolga Sarıtaş kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 02-03-2022 20:01

Baba dizisi 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Holdinge adım atan Kadir Saruhanlı dengeleri değiştirecek!

Show TV'nin iddialı dizisi Baba 2. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerde oynadığı Baba'nın 3. bölüm fragmanı da yayınlandı.Kadir’in Ornaz Holding’e adımını attığı tanıtımda İlhan Karaçam ile tanışması büyük heyecan yaratırken, “Kadir’in gelişi, Emin ile sorun yaşayan ve Saruhanlı ailesine karşı planlar yapan İlhan’ı nasıl etkileyecek?” sorusunun yanıtı heyecanla bekleniyor. Yerde yatan Emin’in başına ne geldiği ise merak uyandırıyor.

Magazin 23-02-2022 00:57

Baba dizisi 2. bölümden ön izleme sahnesi! İlhan, Saruhanlı ailesinin sırlarını araştırıyor!

Show TV’nin iddialı dizisi Baba'nın 2. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerde oynadığı Baba'da Emin Saruhanlı’nın eşi Fazilet ile endişesini paylaştığı sahnede Fazilet’in söyledikleri dikkat çekiyor. Fazilet, çocuklarını güzel yetiştirdiklerini ve İstanbul’da değişmeyeceklerini ifade ederken çocukların annelerini haklı çıkartıp çıkartmayacağı merakla bekleniyor. İlhan’ın Saruhanlı ailesini araştırması ise akıllarda soru işareti oluşturuyor.

Magazin 22-02-2022 02:16

Haluk Bilginer Baba dizisiyle ekranlara döndü! Sosyal medyada gündem oldu

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerde oynadığı Baba dizisi ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Usta oyuncu Haluk Bilginer dijital platformların dışında, yıllar sonra ilk defa bir televizyon dizisinde rol aldı. Baba dizisinde Emin Saruhanlı karakterini canlandıran Haluk Bilginer, oyunculuğuyla büyük beğeni topladı. Bilginer sosyal medyanın da gündeminde yer aldı.

Magazin 16-02-2022 00:15

Baba dizisi konusu nedir? Baba dizisi oyuncuları kimler ve ne zaman başlayacak?

Show TV ekranlarında başlayacak olan Baba dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Baba dizisinin oyuncuları ve ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki Baba dizisi konusu nedir? Baba dizisi oyuncuları kimler ve ne zaman başlayacak? İşte dizinin konusu...

Magazin 30-01-2022 17:27

Baba dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş koronavirüse yakalandı

Haluk Bilginer'le birlikte başrolünde oynadığı Baba dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Tolga Sarıtaş, koronavirüse yakalandı. 30 yaşındaki ünlü oyuncunun evinde karantinaya girdiği öğrenildi.

Magazin 29-12-2021 22:21

Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Show TV'de yakın zamanda ekranda olacak olan Baba dizisinin ne zaman başlayacağı ve oyuncuları merak ediliyor. Haluk Bilginer'in rol aldığı fragmanı büyük ilgi gören dizinin konusu da araştırılıyor. Peki Baba dizisi ne zaman başlıyor? İşte Baba dizisi oyuncuları ve konusu...

Magazin 20-12-2021 01:38

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın selfie'si sosyal medyayı salladı

Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli filmde Engin Akyürek ile Tolga Sarıtaş bir araya geldi. İki oyuncunun hayranları uzun süredir setten bir selfie paylaşımı bekliyordu ve beklenen selfie geldi.

Magazin 22-08-2021 13:34

Güneşin Kızları dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Güneşin Kızları hangi gün ve saat kaçta?

Bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen dizi Güneşin Kızları seyircilerle tekrar buluşacak. Başrollerinde Hande Erçel, Emre Kınay, Evrim Alasya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Güneşin Kızları dizisinin ekranlara hangi kanalda ve hangi gün geleceği merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Trend 14-07-2021 16:57

Sefirin Kızı'nın Sancar Efesi Engin Akyürek'in yeni projesi belli oldu! Netflix'de boy gösterecek

Star TV ekranlarında 2 sezon boyuncu Sefirin Kızı adlı dizide Sancar Efe karakterine hayat veren Engin Akyürek'in yeni projesi belli oldu. Rol aldığı başarılı yapımın son zamanlarında çıkan bazı aksaklıklar izlenme oranlarında büyük bir düşüş yaşa da Akyürek'in kariyerini pek etkilemedi. Ünlü oyuncunun bu kez televizyon ekranları yerine dijital platformda izleyici karşısına çıkacağı öne sürüldü.

Magazin 01-06-2021 12:46

Arıza dizisi ekrana veda ediyor! Arıza 30. ve final bölüm fragmanı yayınlandı!

Show TV'de pazar akşamları yayınlanan Arıza dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Arıza dizisinin 30. ve final bölümü fragmanı yayınlandı. Arıza'nın final bölümünde Ali Rıza aldığı haberle büyük bir sevinç yaşayacak. Halide hamile olduğunu Ali Rıza'ya açıklıyor. Peki Arıza'nın final bölümü fragmanı.

Magazin 08-04-2021 21:21

Arıza 29. bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Ali Rıza, Burak'tan intikamını alabilecek mi?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 29. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Nefeslerin tutulduğu aksiyon dolu sahnede Ali Rıza, Burak'la hesaplaşmak için harekete geçiyor. Ali Rıza'yı şaşırtan manzara büyük merak konusu olurken, heyecan dolu bu anlar akıllara, "Ali Rıza, Burak'tan intikamını alabilecek mi?" sorusunu getiriyor. İşte Arıza dizisi 29. yeni bölüm özeti.

Magazin 02-04-2021 00:15

Arıza dizisi 28. son bölümde şok ayrılıklar! Rüzgar Aksoy, Cavit Çetin Güner ve Dilara Aksüyek, Arıza dizisine veda etti

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza 28. son bölümüyle ekrana geldi. Tolga Sarıtaş'ın Ali Rıza rolünü canlandırdığı dizinin son bölümünde sürpriz ayrılıklar yaşandı. Final yaparak ekrana veda etmeye hazırlanan Arıza'da Ali Rıza, İhtiyar'ın gerçek annesi olduğunu öğrendi. Arıza'da Balaban rolündeki Rüzgar Aksoy, Murat Ersoylu karakterine hayat veren Cavit Çetin Güner ve Füsun'u canlandıran Dilara Aksüyek, son bölümle birlikte diziye veda etti.

Magazin 29-03-2021 02:11

Arıza yeni bölüm fragmanı l Benim hayatım yalan mıydı?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 28. yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Rukiye Hanım'ın Ali Rıza'ya büyük gerçeği açıkladığı sahnede Ali Rıza, duydukları karşısında şoke oluyor. Öz annesinin kim olduğunu öğrenen Ali Rıza'nın yaşadığı büyük yıkım izleyenleri de derinden etkiliyor. Ali Rıza'nın "Benim hayatım yalan mıydı?" sözleri dikkat çekiyor. Peki Arıza yeni bölümde neler olacak?

Magazin 28-03-2021 10:59

Arıza 28. bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Ali Rıza öz annesinin kim olduğunu öğreniyor: Benim hayatım yalan mıydı?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 28. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Rukiye Hanım'ın Ali Rıza'ya büyük gerçeği açıkladığı sahnede Ali Rıza, duydukları karşısında şoke oluyor. Öz annesinin kim olduğunu öğrenen Ali Rıza'nın yaşadığı büyük yıkım izleyenleri de derinden etkiliyor. Ali Rıza'nın "Benim hayatım yalan mıydı?" sözleri dikkat çekiyor. Peki Arıza yeni bölümde neler olacak?

Magazin 25-03-2021 21:30

Arıza dizisi ne zaman final yapacak? Arıza dizisi neden final yapıyor?

Show Tv ekranlarında izleyenler tarafından ilgi ile takip edilen Arıza dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Tolga Sarıştaş, Ayça Ayşin Turan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin 30. bölümünde ekranlara veda edileceği ifade ediliyor. Peki, Arıza dizisi neden final yapıyor? Arıza dizisi ne zaman final yapacak? İşte, detaylar...

Magazin 22-03-2021 19:36

Arıza dizisi 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arıza'da Haşmet ve Burak savaşı: Bugün hesap günü

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burak Ersoylu'nun Haşmet Ağa'nın evine baskın düzenlediği tanıtımda neler yaşanacağı büyük bir merak konusu oluyor. Ali Rıza, babasının aradığını annesine söylerken, duyduğu gerçek karşısında Rukiye Hanım şoke oluyor. Haşmet'in karşısına çıkan Burak'ın "Bugün hesap günü. Benden kurtuluşun yok. Cenazene hazır olmana sevindim" sözleri gerilimi giderek artırırken, ikilinin hesaplaşacağı anlar heyecanla bekleniyor.

Magazin 17-03-2021 22:19

Arıza yeni bölüm fragmanı l Ali Rıza, Burak'ı vurdu!

Mert ve Hamşet'in hastaneye kaldırılmasıyla beraber bütün aile baba oğuldan gelecek haberi beklemektedir. Rukiye Hanım, Ali Rıza'dan yaşananların hesabını sorarken Ali Rıza ise olanların intikamını almak ister. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgi ile beklenen Arıza, her pazar Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Magazin 14-03-2021 16:56

Arıza dizisi 26. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Rukiye Hanım, Ali Rıza'ya hesap soruyor! Arıza yeni bölümde neler olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 26. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Duygu dolu anların yaşandığı sahnede Rukiye Hanım, Ali Rıza'dan olanların hesabını soruyor. Gözyaşları içinde sitem eden acılı anne, Mert'in başına gelenlerden dolayı büyük bir üzüntü yaşıyor. Kardeşini koruyamadığı için sarsılan Ali Rıza'nın ve annesinin hali herkesi derinden etkiliyor. Peki Arıza yeni bölümde neler olacak?

Magazin 12-03-2021 02:49

Arıza dizisi 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arıza'da Haşmet kurtulacak mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 26. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ali Rıza ve Halide'nin büyük bir acı yaşadığı tanıtımda "Haşmet Ağa ve Mert kurtulabilecek mi?" sorusunun yanıtı büyük bir merakla bekleniyor. İhtiyar'ın masayı yok ettiğini söylemesi herkesi şoke ederken, Burak Ersoylu'nun sözleri savaşın daha da büyüyeceğinin sinyallerini veriyor. Ali Rıza'nın Balaban'ın karşısına çıktığı anlarda ise gerilim giderek yükseliyor.

Magazin 10-03-2021 23:59

Arıza dizisi 25. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Arıza'ya İhtiyar'ın Ali Rıza itirafı damga vuracak

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Haşmet Ağa'nın Ali Rıza'ya rest çektiği tanıtımda Ali Rıza ve Halide, birbirlerinden vazgeçmeyeceklerini gösteriyor. Nefes kesen aksiyon sahneleri dikkat çekerken, Burak Ersoylu'nun sözleri gerilimi giderek artırıyor. Ali Rıza'nın oğlu olduğunu açıklayan İhtiyar'ın itirafı ise heyecanla bekleniyor.

Magazin 04-03-2021 23:21

Arıza dizisi 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Arıza'da İhtiyar'dan şok itiraf: Ali Rıza benim öz oğlum

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 25. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ali Rıza'nın ringde nefes kesen karşılaşmasına devam ettiği Arıza dizisinin yeni bölüm fragmanında İhtiyar ve Haşmet Ağa'nın konuşması da dikkat çekiyor. Ali Rıza, rakibine karşı ayağa kalkarak mücadelesine devam ederken, İhtiyar'ın itirafı Haşmet'i şoke ediyor. İhtiyar, Haşmet'e Ali Rıza'nın öz oğlu olduğunu açıklıyor.

Magazin 02-03-2021 22:23

Arıza dizisi 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Rıza Balaban'ı öldürecek mi?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın 24. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ali Rıza'nın Balaban'dan hesap sorduğu Arıza'nın fragmanında, konsorsiyumda gerilim artıyor. Balaban'ın söylediklerine inanmadığını söyleyen Halide, Ali Rıza'nın cevabıyla şoke oluyor. Aksiyon dolu sahnelerin nefes kestiği anlar heyecanla beklenirken, konsorsiyumda alınan kararla masanın yeni kılıcının kim olacağı akıllarda soru işareti bırakıyor. Ali Rıza ve konsorsiyum arasında yaşananlar ise merakla bekleniyor.

Magazin 25-02-2021 20:25

Arıza dizisi 23. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Arıza'da Ali Rıza Halide'yi kurtaracak mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Arıza'nın merakla beklenen 23. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Haşmet Ağa ile Ali Rıza'nın arasında gerilim dolu anların yaşandığı sahnede Haşmet, Halide'yi bulamadığı için Ali Rıza'ya sert tepki gösteriyor. Ali Rıza ise Halide'yi bulmak için her şeyi yapabileceğini ifade ederken, "Onlara istediklerini vereceğim." sözleri dikkat çekiyor. Ali Rıza'nın aklındaki plan ise büyük merak uyandırıyor.

Magazin 19-02-2021 22:25