Topuklu Ayakkabı Haberleri

Minimalizm ve şıklığın buluşması: Kapsül gardırop ile zamandan ve alandan tasarruf ettirecek kadın ürünleri!

Son dönemde sıklıkla bahsi geçen kapsül gardıropları mutlaka duymuşsunuzdur. Peki, kapsül gardırop nedir? Minimalizmin bir yansıması olan kapsül gardırop, az eşya ile pek çok farklı kombin yapabilmeyi mümkün kılan bir koleksiyonu ifade ediyor. Tarihi ise 1970'lere dayanıyor. Özetle az sayıda ve birbiriyle eşleşen ürünlerden oluşan bir gardırop olduğunu söyleyebiliriz. Sizin için kapsül gardıropta mutlaka olması gereken parçaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin 11-08-2023 16:42

Dans pistinde sizi yarı yolda bırakmayacak 500 TL altı rahat ve şık topuklu ayakkabılar

Yaz ayları demek düğün ve parti dönemi demek. Hâliyle sadece zarif elbise modelleri değil, zarif topuklu ayakkabılar da radarımıza giriyor. Siz de kıyafetlerinizi tamamlayacak şık, bütçenize uygun ve konforlu topuklu ayakkabılara ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. Dans pistinde rahatça hareket etmenizi sağlayacak, kalın topuklu modelleri bir araya getirdik. İşte, karşınızda birbirinden iddialı tarzlarıyla gündüze ve geceye uygun topuklu ayakkabılar!

Kadin 31-07-2023 17:26

Bayrama özel indirimler başladı! Sezonun en trend ayakkabı modellerindeki fırsatları kaçırmayın

Kıyafetlerinize çok yakışacak, rahatlığıyla kalbinizi kazanacak ayakkabılara mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevilen markaların yeni sezon ayakkabı modelleri kısa süreliğine bayrama özel %50'ye varan indirimlerle satışta. Siz de tarzınızı eşsiz kılacak modelleri indirimli fiyatlarla keşfetmek için acele edin.

Haber 24-06-2023 09:39

Ayakkabı vurmasını önlemek için etkili tüyoyu paylaştı! Çektiğiniz acılara son veriyor

Ayakkabı vurması en sık karşılaşılan günlük problemler arasında yer alıyor. Yürüyemeyecek kadar acılara neden olan ayakkabı vurmaları için etkili çözümler aranıyor. TikTok'ta bir uzman ayakkabı vurmasını önlemek için bulduğu yöntemi açıkladı.

Kadin 28-04-2023 15:50

Topuklu Ayakkabı

Topuklu Ayakkabı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Topuklu Ayakkabı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kanadalı milletvekillerinden topuklu ayakkabılı protesto! Pembe topuklu ayakkabı giyerek kadınlara destek verdiler

Kanada’da kadına yönelik şiddetin artması üzerine mecliste erkek milletvekilleri pembe topuklu ayakkabı giyerek durumu protesto etti. Ottowa Parlementosu’nda düzenlenen protestoda erkek milletvekilleri pembe topuklu ayakkabılarıyla yürüyerek “kadına şiddete hayır” mesajını verdi.

Trend 22-04-2023 09:14

Topuklu ayakkabıdan sneakera ayakkabı tutkunlarının bayılacağı en tarz modeller indirimde

Şık bir davette giyebileceğiniz ya da günlük hayatta tercih edebileceğiniz ihtiyacınız olan her türden ayakkabıya indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? Topuklu ayakkabılar, sandaletler, botlar, spor ayakkabılar ve daha birçok seçenek %50'ye varan indirimlerle kısa süreliğine satışta! İşte detaylar!

Kadin 06-04-2023 11:03

Her kadının yaşadığı can sıkıcı 15 durum! Erkeklerin anlayamayacağı dertler...

Kadınlara yüklenen sorumluluklar görülmese bile oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bu sorumlulukların yanı sıra gündelik hayatta yaşanan ufak sıkıntılar büyük problemlere dönüşebiliyor. Günün yorgunluğu nedeniyle gözden kaçan ufak hatalar büyük problemlere dönüşebiliyor. İşte neredeyse her kadının başına gelen can sıkıcı 15 durum...

Kadin 14-03-2023 14:35

Moda kalıplarını yerle bir etti! Sürekli topuklu ayakkabı ve etekle dolaşıyor... “Karım buna aldırış etmiyor”

Sürekli olarak topuklu ayakabı ve etek giyerek sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Mark Bryan kıyafetlerin toplumsal cinsiyetleri olduğunu tamamen reddediyor. Etek ve topuklu ayakkabı giymediği tek zamanın futbol sahası olduğunu dile getiren Bryan, moda konusunda ilginç olmayı sevdiğini ve karısının bu duruma aldırış etmediğini söyledi.

Trend 11-03-2023 10:44

Soğuk havalarda abiye kıyafetlerin altında giyebileceğiniz şık gece ayakkabıları

"Şıklığın mevsimi yoktur!" diyenler en soğuk günlerde bile stillerinden taviz vermiyor! Özel davetler, nikâh törenleri ve diğer pek çok etkinlik, yaz kış ayırmadan devam ediyor. Peki, soğuk günlerde abiye kıyafetlerin altında nasıl ayakkabılar tercih edebilirsiniz? Sizin için bu dönemlerde rahatlıkla giyebileceğiniz en şık gece ayakkabılarını sizin için bir araya getirdik!

Kadin 10-03-2023 12:12

Hangi ayak tipi nasıl ayakkabı seçmeli? İşte doğru ayakkabı seçmenin ipuçları

Ayak yapıları, genetik özelliklere bağlı olarak her insanda birbirinden farklı şekillerde karşımıza çıkar. Ayak tipinizi doğru tanımladığınız zaman ortopedik sorunların da önüne geçebilir ve size en uygun modelleri kolayca bulabilirsiniz. Peki, hangi ayak tipi için hangi ayakkabıları satın almak gerekiyor? Haydi gelin, bu işin püf noktalarını birlikte inceleyelim.

Haber 06-03-2023 16:11

Parasını sonuna kadar hak edecek hem şık hem rahat ayakkabı modelleri

Kombinlerin önemli bir parçası olan ayakkabıların tasarımları kadar rahatlıkları da önemli. Siz de tarzınıza estetik bir dokunuş yaparken aynı zamanda ayaklarınızı rahat ettirmek istiyorsanız konforlu ve şık modellere göz atabilirsiniz. Öyleyse parasını sonuna kadar hak eden ve size "İyi ki almışım!" dedirtecek modellerle tanışmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 17:50

Duyunca çok şaşıracağınız en ilginç fetişler! Evliliklerin bitmesine neden olabilir

Cinsellik toplumda konuşulmayan belirli başlı konular arasında yer alıyor. Buzdağının görünmeyen kısmında cinsellik adına çok ilginç arzular bulunabiliyor. Fetişler genellikle zararsız görülüyor. Ancak oldukça ilginç olan bazı fetişler mide bulandırıcı görüntülere sebep olabiliyor, sağlığa zarar verebiliyor.

Haber 29-09-2022 09:05

Sizi modaya uygun ve şık gösterecek parça önerileri

Moda, yüzyıllardır kadınların en büyük tutkularından biri. Her sezon trendler değişlik gösterse de amaç her zaman şık olmak. Pantolonlar, etekler, elbiseler derken farklı stillerde birçok kıyafet seçeneği mevcut. Tabii ki moda, sadece kıyafetten ibaret değil. Ayakkabılar ve aksesuarlar da şık bir görünüm elde etme konusunda önemli. Bu kadar çok seçenek varken ne alacağınız konusunda kararsız kalıyorsanız üzülmeyin. Modaya son derece uygun parçaları incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-09-2022 16:14

Rahat olmasının yanında şıklıktan da ödün vermeyen topuklu ayakkabı modelleri

Topuklu ayakkabının kadınların tarzına ve duruşuna ayrı bir hava kattığı ortada. Ofis hayatının, günlük rutinlerin, özel davet ve organizasyonların vazgeçilmez parçası olan topuklu ayakkabılar; kadınlara daha şık ve etkileyici bir görünüm vadeder. Tabii topuklu ayakkabı söz konusu olduğunda daha çok rahatlık ön plana çıkar. Neyse ki rahat olduğu kadar şık modeller de var! Eğer siz de şık ve rahat bir topuklu ayakkabı arayışı içerisindeyseniz hazırladığımız listeyi mutlaka incelemelisiniz.

Kadin 25-07-2022 15:59

Duygu Özaslan'ın olay olan düğün kombinini beğenenlere alternatif ayakkabı modelleri

Moda ve güzellik üzerine yaptığı paylaşımlarla herkesi kendine hayran bırakan Duygu Özaslan, geçtiğimiz günlerde Fransa'da dünyaevine girdi. Güzelliği ve zarif düğün stiliyle magazin gündemine damga vuran ünlü fenomenin nikâh ayakkabısı herkesten tam not aldı. Eğer Duygu Özaslan'ın ayakkabı tercihini beğendiyseniz alternatif modellere yer verdiğimiz listeye bayılacaksınız!

Magazin 24-06-2022 11:24

Davetleriniz için tekrar tekrar kullanabileceğiniz en iyi topuklu ayakkabı markaları

Özel davetlerin, partilerin, şık akşam yemeklerinin göz alıcı kombinlerini tamamlayan en önemli parçalardan biri, topuklu ayakkabı. Tabii her kombine ve ortama uygun topuklu ayakkabı bulmak her zaman mümkün olmayabilir. Böyle zamanlarda birçok kombine uyum sağlayabilecek, zamansız tasarımıyla her an yardımınıza koşacak modellere sahip olmanızda fayda var. Bu modeller neler mi? Okumaya devam edin!

Kadin 26-04-2022 16:42

Topuklu ayakkabı giymeden bir kez daha düşünün! Hastalığa neden oluyor

Topuklu ayakkabı çok daha estetik ve güzel bir görünüm sağlıyor. Kadınlar özel günlerinde ve günlük hayatlarında topuklu ayakkabıyı sıklıkla kullanıyor. Özellikle iş hayatında oldukça fazla topuklu ayakkabı giymek zorunda olan kadınların sağlığı bu durumdan oldukça etkileniyor.

Kadin 21-04-2022 15:13

Rahatsız ayakkabılar hastalığa yol açabiliyor

Ayakkabı seçimi ayak sağlığını korumak adına en önemli detaylardan. Rahatsız ayakkabılar gün içerisinde yapılan hareketleri kısıtlıyor ve ayak hastalıklarına neden oluyor. Ayak sağlığına uygun olmayan ayakkabıları tercih edenlerin ayak başparmak çıkıntısı olarak bilinen hastalığa yakalanma riski daha fazla.

Haber 08-03-2022 09:43

Topuklu ayakkabı ile zorlanmadan yürümeniz mümkün! İşte kolayca yürümenizi sağlayacak tüyolar…

Topuklu ayakkabı birçok kadının zarif kombinlerinin temel parçası. İster şık bir akşam yemeğine ister işe giderken topuklu ayakkabı tercih etmek istiyor olabilirsiniz. Zarif görüneyim derken topuklu ayakkabı yüzünden acı çekmemek için bazı ipuçlarına ihtiyacınız olabilir. İşte topuklu ayakkabıyla yürümekte zorluk çekiyorsanız alışkanlık haline getireceğiniz basit yöntemler!

Kadin 22-02-2022 10:42

Her özel gecenin yıldızı, şık ve estetik topuklu ayakkabı ve elbise kombinleri

En yakın arkadaşınızın düğününden önemli bir iş yemeğine kadar özel bir geceye hazırlanıyorsanız gardırobunuzdaki iki sadık dost hemen yardımınıza koşar. Evet, topuklu ayakkabı ve elbiseden bahsediyoruz. Bir araya geldikleri anda şıklığı garantileyen ikili, her özel gecenin yıldızı olmanızı sağlayacak kadar güçlü. Siz de modanın bu efsanevi ikilisinin güven dolu şıklığını yakalamak istiyorsanız birbirinden estetik topuklu ayakkabı ve elbise kombinlerine göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 07-02-2022 09:37

Yüksek topuk, ayak sağlığını bozuyor

Yüksek topuklu ve gösterişli ayakkabıların, ayak sağlığını bozduğunu belirten uzmanlar, "yanlış ayakkabı seçmeyin" uyarısında bulunuyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Metin Türkmen,"Bilinçli ayakkabı seçimi ile oluşabilecek bazı sağlık sorunlarını engellemek mümkün. Dikkat etmeniz gereken ayağınızın şekline uygun ayakkabılar seçmektir" dedi.

Haber 27-03-2005 14:45