Trabzonspor Crystal Palace Maci Saat Kacta Haberleri

Fenerbahçe'nin stadyumunda maç izleyen Zaha'nın menajeri şimdi de Galatasaray maçında!

Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Wilfried Zaha ile masaya oturan sarı-lacivertliler büyük aşama kaydetmişti. Güncel piyasa değeri 27 milyon euro olan Wilfried Zaha'nın menajeri Fenerbahçe-Trabzonspor maçını locadan seyretmişti. Dün oynanan Galatasaray-Sivasspor maçını tribünden takip eden Zaha'nın menajerinin sarı-kırmızılı takımla da görüştüğü ortaya çıktı.

Spor 2023-05-21 11:12:08

Wilfried Zaha, Fenerbahçe'den dünyaları istedi! Bonservisini elinde bulunduran yıldız oyuncunun menajeri yönetimi şaşırttı

Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Wilfried Zaha ile masaya oturan sarı-lacivertliler büyük aşama kaydetmişti. Güncel piyasa değeri 27 milyon euro olan Wilfried Zaha'nın menajeri Fenerbahçe-Trabzonspor maçını locadan seyretmişti. Fenerbahçe ile konuşan Zaha'nın menajerinin istekleri dudak uçuklattı.

Spor 2023-05-20 16:51:59

Fenerbahçelilerin kalbi küt küt atacak! Dünya yıldızının menajeri Trabzonspor maçını tribünden izledi! Wilfried Zaha mı geliyor?

Fenerbahçe transferde çok büyük oynuyor. Crystal Palace ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Wilfried Zaha ile masaya oturan sarı-lacivertliler büyük aşama kaydetti. Güncel piyasa değeri 27 milyon euro olan Wilfried Zaha'nın menajeri dün oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor maçını locadan seyretti.

Spor 2023-05-19 09:15:53

Trabzonspor Crsyal Palace ile 2-2 berabere kaldı! Trabzon kaçtı İngiliz devi yakaladı

Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasını hazırlık maçları ile değerlendirmek isteyen Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlanırken kazanan çıkmadı. İşte detaylar...

Spor 2022-12-07 21:22:51

TRABZONSPOR CRYSTAL PALACE MAÇI CANLI İZLE! Trabzonspor Crystal Palace maçı saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Trabzonspor ile Crystal Palace İngiltere Premier Lig'in dev takımlarından Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı bordo mavili ekip Fenerbahçe karşılaşması öncesi moral depolamak istiyor. Maçın yayın saati, kanalı, muhtemel 11'leri ve "Trabzonspor Crystal Palace maçı canlı izle ekranı" internette araştırılmaya başlandı. Peki, Trabzonspor Crystal Palace maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-12-22 19:38

Trabzonspor, Sörloth'un transferinin gerçekleştiğini açıkladı

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin açıklamasından: "Bonservisi Crystal Palace Kulübünde olan, kulübümüzle kiralık sözleşmesi bulunan futbolcumuz Alexander Sörloth'un, Leipzig Kulübüne transfer olabilmesi için yapılan görüşmeler neticesinde Crystal Palace ve Leipzig kulüpleri ile anlaşma sağlanmıştır"

Yurthaber 22-09-20 16:25

Alexander Sörloth'un transfer bedeli: 24 milyon Euro

Alexander Sörloth'un kiralık sözleşmesinin feshi için Crystal Palace ve Trabzonspor anlaşmaya vardı. Trabzonspor'da başkan Ahmet Ağaoğlu, transferin 48 saat içerisinde noktalanabileceğini ancak Palace'ın aynı parayı istediği için görüşmelerin uzadığını ifade etmişti. RP Leipzig oyuncunun bonservisine yaklaşık 22 milyon sterlin (24 milyon Euro) ödeyecek. Bu para Trabzonspor ve Palace arasında eşit paylaşılacak.

Spor 17-09-20 10:52

Leipzig, Alexander Sörloth'u kadrosuna katıyor iddiası

Bundesliga ekibi Leipzig, Alexander Sörloth için 24 milyon Euro garanti ücret artı 6 milyon Euro da başarıya bağlı bonus ödeyecek. Buradan gelen paranın yarısını Trabzonspor, yarısını da İngiliz ekibi Crystal Palace alacak. Norveçli golcünün Alman kulübüne transferinin kesin olarak gerçekleştiği iddia edildi.

Spor 16-09-20 09:52

Trabzonspor, Alexander Sörloth ile sözleşme imzaladı

Bordo-mavili kulüp, İngiltere'nin Crystal Palace takımından kiraladığı Norveçli milli futbolcu Alexander Sörloth ile 2+2 yıllık sözleşmeye imza attı - Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Biz sadece bir futbolcu, sadece bir forvet transfer etmiyoruz. Aynı zamanda çok iyi bir atlet transfer ediyoruz. Kendisi spor etik ve ahlakına son derece bağlı, örnek bir sporcu ve örnek bir forvet"

Yurthaber 04-08-19 15:11

Futbol devlerinin ambalajda tercihi Bursa

Bursa'da 1986'dan bu yana faaliyet gösteren bir matbaa firması, Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösteren Avrupa futbol devlerinin mağazalarında satılan ayakkabı, parfüm, saat, anahtarlık, oyuncak ve kol düğmesi gibi birçok ürüne ve hediyelik eşyaya ambalaj üretiyor - İngiltere'den Manchester City, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Everton, Crystal Palace ve Birmingham, Fransa'dan Olympique Lyon ile İskoçya'dan Celtic takımlarının ürünlerine ambalaj gönderen firma, bu takımların dergi, broşür ve kataloglarını da üretmeyi hedefliyor

Yurthaber 19-02-19 11:06