Uyumak Haberleri

Perdesi açık uyuyanlara dikkat çeken uyarı: O hastalığın riskini yüzde 43 artırıyor!

Yeni bir araştırma, aydınlık bir odada uyumanın sağlık açısından çeşitli etkileri olduğunu ortaya çıkardı. Bu araştırmanın sonucunu öğrendikten sonra kendinize karartma perdeleri almak isteyebilirsiniz.

Kadin 01-04-2024 10:39

Uykusuzluk artık dert değil! Deliksiz bir uyku çekip kuş gibi hafiflemenin en kolay yolu

Uykusuzluk, modern yaşamın yaygın sorunlarından biri haline geldi ve birçok kişi için ciddi bir dert. Doğadan gelen bazı çözümler sayesinde uykusuzluk artık dert olmaktan çıkıyor. Deliksiz bir uyku çekmek ve kendinizi kuş gibi hafif hissetmek için bitki çayları mükemmel bir seçenektir. Bu bitki çayları sadece rahatlamanıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda doğal ve sağlıklı bir uyku için de destek sağlayacak.

Kadin 17-02-2024 08:17

Bir taraf kabus, diğer taraf güzel rüya... Uyuma yönünüz rüyalarınızı etkiliyor! Oraya dönüp yatanlar dikkat

Sürekli kabus görmek bazılarının en rahatsızlık duyduğu şeylerden bir tanesi. Bu nedenle rüyada kabus görmek çok sık araştırılıyor. Güzel rüya ve kabusun nedenleriyle ilgili çarpıcı bir araştırma ortaya çıktı. Yapılan bir araştırmaya göre; uyuma şekli rüyalar üzerinde etkili olabiliyor. Araştırmada aktarılan verilere göre; sola yatmak kabusa, sağa yatmak ise güzel rüyaya yol açıyor. İşte uyku sırasında yaşanan bu durumun nedeni...

Kadin 18-01-2024 16:28

Kuaför uyurken saçlarınıza yaptığınız 3 hatayı paylaştı! Sakın bu şekilde uyumayın

Saçların sağlıklı ve parlak olması çok daha bakımlı görünüm kazandırıyor. Kuaförler paylaştıkları saç bakım sırlarıyla evde yapılan uygulamalar ile de bakımlı saçlara kavuşulabileceğini belirtiyor. Bir kuaför TikTok hesabında yayınladığı videoda saçları yıpratan üç hatayı açıkladı. İşte uyurken asla yapmamanız gereken hatalar...

Kadin 09-06-2023 16:04

Bu şekilde uyumak bir gecede yaşlandırıyor! Cildinin kırışmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Herkesin rahat ettiği uyku pozisyonu değişiklik gösteriyor. Bu pozisyonlar uykuya çok daha rahat geçmenizi sağlayabiliyor. Ancak TikTok'ta cildin yaşlanmasına neden olan uyku pozisyonunu açıklayan bir kadın, takipçilerini şaşırtarak cildi için en doğru uyku pozisyonunu gösterdi.

Kadin 24-05-2023 09:41

Oruçluyken mastürbasyon yapmak orucu bozar mı? Oruçluyken cünüp olarak uyanmanın hükmü nedir?

Oruçluyken cinsellik konusu, Ramazan'ın gelmesine sayılı günler kala araştırılmaya başlandı. İlaç kullanmak, yemek yemek, bir şeyler içmek orucu bozan durumlar arasında yer alıyor. Peki oruçluyken mastürbasyon yapmak orucu bozar mı? Oruçluyken cünüp olarak uyanmanın hükmü nedir? İşte merak edilenler...

Haber 09-03-2023 16:55

Gerçek uyuyan güzel hastalığına sahip! Dört gün boyunca aralıksız uyuyor...Hayatımı mahvediyor

Uyku birçok kişi için zamanımızı boşa harcadığımız bir vakit olarak görülse de vücudun en temel ihtiyaçları arasında üst sırada yer alıyor. Uykusuzluk kalp krizi, inme. kanser gibi hastalıkların risklerini artırıyor. Ancak fazla uyumak da sağlık açısından zararlar taşıyabiliyor. Kendini 'Gerçek Uyuyan Güzel' olarak adlandırılan bir kadın dört boyunca aralıksız uyuduğunu paylaşarak hastalığının etkilerini anlattı.

Haber 01-03-2023 09:40

Araç içinde uyumadan önce bu önlemleri alın! Büyük risk oluşturuyor

Araç içinde uyumak sağlık için zararlı mı sorusu son günlerde sıklıkla aratılıyor. Yaşanan olağanüstü durumlarda ve tatillerde uyumak için ilk tercih olarak görülen araçlar bazı durumlarda risk oluşturabiliyor. Araçta uyumadan önce uygulanacak basit tüyolar bulunuyor.

Haber 07-02-2023 10:56

Uykusuzluk problemi çekenler buraya! Bu sprey ile 5 dakika içerisinde uyuyabilirsiniz

Uyku vücudumuz için oldukça önem taşıyan ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Birçok insan uykuya dalmakta zorluk çekiyor. Ancak uykuya dalmayı kolaylaştıran bazı etkili yöntemler bulunuyor. Uykusuzluğunuza çözüm arıyorsanız aşağıda yer alan spreyi deneyebilirsiniz.

Kadin 03-10-2022 12:57