Veyis Ateş Haberleri Ve Son Dakika Veyis Ateş Haberleri

Veyis Ateş Haberleri Ve Son Dakika Veyis Ateş Haberleri

1973 Mersin doğumlu olan Abdurrahman Veyis Ateş, gazetecidir. Medya dünyasına adım atışı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi bölümünde okurken radyoculuk ile olmuştur. Cem Radyo’da bir sen çalıştıktan sonra diksiyon dersleri almış ve 2006 senesinde TV Net kanalında ana haber bülteni sunuculuğu ve haber programcılığı yaptı. Spikerler Derneği başkanlığı da yapan Veyis Ateş, özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği de yapmıştır. 2013 yılında Habertürk’e geçiş yapan Ateş, 2014 yılında kanalın Ankara temsilcisi olmuş daha sonra 15 OCak 2016’da Habertürk TV Genel Müdürü koltuğuna getirilmiştir.

Veyis Ateş Haberleri

Dosyası raftan indirildi! Veyis Ateş'e nüfuz davası açıldı: Fatih Altaylı ile Sevilay Yılman da tanıklar arasında...

Birkaç yıl önce yayınlanan bazı ses kayıtlarında adı geçen gazeteci Veyis Ateş'in, hukuksal sorunları çözmek için iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddia edilmiş, Ateş daha sonra gazeteciliği bırakmıştı. 3 yıl aranında ardından Ateş'in dosyası raftan indirildi, dava açıldı. İsmail Saymaz son gelişmeleri kaleme aldı...

Haber 12-02-2024 09:46

Habertürk canlı yayınında ortalık bir anda gerildi! Veyis Ateş reklama gitmek zorunda kaldı

Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Elfin Tataroğlu ve Hasan Öztürk arasında gerginlik yaşandı. Tataroğlu, Öztürk'e "Bana ne söyleyeceğimi dikte edemezsiniz" diyerek çıkıştı. Tartışma büyüyünce Ateş, reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

Haber 04-02-2021 09:30

Diğer Haber Etiketleri

Veyis Ateş

Veyis Ateş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Veyis Ateş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.