Yunan Haberleri

Fenerbahçe'nin Olympiakos'a İstanbul'da elenmesi sonrası Yunanlar haddini aştı! Ünlü gazeteden skandal başlık: Konstantinopolis...

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'yi penaltı vuruşları sonucu eleyen Yunan ekibi Olympiakos'un bu başarısı ülkede büyük sevinçle kutlanırken, Yunan gazeteleri skandal başlıklara imza attı. İşte detaylar...

Spor 19-04-2024 09:24

Yunanlar galibiyeti bile unuttu, tüm ülke Edin Dzeko'yu konuşuyor... Sinir küpü oldular! 'Bu bir meydan okuma'

Fenerbahçe'nin 3-0 geriye düştüğü mücadelede skoru 3-2'ye getirerek tur umutlarını Türkiye'ye taşıdığı Olympiakos maçının yankıları sürerken karşılaşmanın 34. dakikasında taraftar ile yaşadığı gerginlik ile maça damgasını vuran Edin Dzeko, Yunanistan'da en çok konuşulan isim oldu. İşte detaylar...

Spor 12-04-2024 08:43

İstanbul için bu kez de Yunan profesör uyardı! Artık kesin dedi, büyüklüğünü de açıkladı... 'Ayasofya Camii tehlikede' iddiası dikkat çekti

İstanbul'da beklenen depremle ilgili uyarılar peş peşe gelmeye devam ederken, bir açıklamada Yunanistan'ın önde gelen bilim insanlarından Efthymios Lekkas'dan geldi. İstanbul'da bir deprem olacağının artık kesin olduğunu belirten Lekkas, 7.5 büyüklüğüne kadar deprem beklendiğini belirterek, "Tahminler sadece Türk sismologlara ait değil, dünyanın dört bir yanındaki ekiplerin tahminleriyle de örtüşüyor" dedi. Lekkas, Ayasofya Camii'nin de tehlikede olduğunu savundu.

Haber 27-02-2024 15:16

Yunan adalarına kapıda vize sonrası seferler başlıyor: İDO'nun bilet fiyatları belli oldu

Yunan adalarını ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyetinin uygulanacağının açıklanmasının ardından bilet fiyatları merak ediliyordu. İDO'nun Yunan Adaları'na yapacağı seferlerin biletleri belli oldu.

Finans 08-02-2024 12:52

Libya'ya yardım için giden kurtarma ekibi kaza yaptı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Libya'da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle bölgeye yardıma giden uluslararası bir ekibin yolda kaza geçirdiğini açıkladı. Kurtarma ekibinin geçirdiği trafik kazasında 5’i Yunan kurtarma ekibinden olmak üzere toplam 7 kişi hayatını kaybederken, en az 10 kişi de yaralandı.

Haber 17-09-2023 22:36

Meis Adası'nda parmağı kopan Yunan çocuk Antalya'da ameliyat edildi

Meis Adası'nda 4 yaşındaki çocuğun kapıya sıkışarak kopan parmağı, Antalya'da gerçekleştirilen ameliyatla yerine dikildi.

Yurthaber 25-04-2023 13:37

Bilime göre dünyanın en güzel kadını belli oldu! Güzellikleriyle büyüleyen 10 kadın

Güzellik anlayışı kişiden kişiye göre değişim gösterebiliyor. Bazı kişiler yüzdeki her detayın belirli ölçüde olmasından hoşlanırken bazıları ise daha karakteristik özellikleri olan kişileri beğeniyor. Ancak altın oran kullanılarak hesaplanan güzellik ölçülerinde dünyanın en güzel kadınını seçmek mümkün olabiliyor. İşte altın oran kullanılarak tespit edilen bilimsel olarak en güzel kadın...

Kadin 11-04-2023 11:00

Milyonlarca kişiden hakaret aldı ama bilimsel olarak dünyanın en güzel kadını seçildi! Seçilme nedeni tartışma yarattı

Güzellik kişiden kişiye göre değişen bir kavram olsa da altın oran ve belirli ölçüler ideal güzelliği belirleyebiliyor. Dünyanın en güzel kadınını seçmek için her yıl bir sürü testler ve yarışmalar yapılıyor. Bir uzman bilimsel olarak dünyanın en güzel yüzüne sahip olan ünlüyü açıkladı. Yapılan seçim birçok kişi tarafından eleştirildi.

Kadin 31-03-2023 08:45

Altılı Masa krizi Yunan basınında da yer aldı! 'Erdoğan haklı çıktı'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkması ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili geri adım atması dış basında da yankı buldu. Yunan basını, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masadan ayrılmasını "Erdoğan haklı çıktı" sözleriyle duyurdu.

Haber 04-03-2023 20:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Uslu durun, bizim Atina ile bir işimiz yok sözleri Yunanistan'ı salladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda Yunanistan'ı hedef aldığı "Uslu durun, bizim Atina ile bir işimiz yok" sözleri Yunan basınında büyük yankı uyandırdı. Yunan basınında çıkan haberde, "Erdoğan söylemlerinde değişiklik yapmadı. Atina’yı uyardı" ifadeleri yer aldı.

Haber 05-01-2023 19:40

Ayak parmaklarınızın şekline göre karakter analizi

Vücudumuz zaman içerisinde birçok değişim yaşasa da bazı bölümlerin şekli aynı kalıyor. Parmak şekillerimiz karakterimiz hakkında ipucu verebiliyor. Farkında olmadan yaptığımız birçok hareket ve vücut şekillerimiz karakter analizlerinde yer alabiliyor. İşte ayak parmak şeklinize göre karakter özellikleriniz...

Kadin 03-01-2023 10:36

Dünyanın en güzel kadınlarının paylaştığı güzellik sırları! Pürüzsüz bir cilt için...

Kadınlar güzelliklerini oldukça ön planda tutuyorlar. Her ne kadar iç güzelliği önem verildiği belirtilse de bir insanı tanırken görünümü ön yargılara yol açabiliyor. Güzellik maalesef ki birçok kapının açılmasına veya kapanmasına sebep oluyor. Bazı kadınların saçlarının ve ciltlerinin nasıl bu kadar güzel olduğu ve ne kullandıkları merak ediliyor. İşte dünyanın en güzel kadınlarının güzellik sırları...

Kadin 03-01-2023 09:21

Bakan Nebati'den Türkiye'yi eleştiren Yunan Bakan'a tepki! 'Saygısızlık'

Suudi Arabistan'da devam eden 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'nın bugünkü oturumunda gergin anlar yaşandı. Yunanistan Kalkınma ve Yatırım Bakanı Adonis Georgiadis dün konu dışına çıkıp Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamalar yapmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yunan Bakan'ın açıklamalarına tepki gösterdi. Bakan Nebati, ikili meselelerin bu platforma getirilmesinin saygısızlık olduğunu dile getirdi.

Finans 26-10-2022 20:10

Askeri bölgede yakalanmışlardı! Yunan polis ve sevgilisi için keşif talebi

Edirne'de, birinci derece askeri yasak bölgeye girdikleri gerekçesiyle haklarında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Yunan polis memuru Valasoudis Manolis (42) ile sevgilisi Aheni Aohna’nın (29) yargılandığı davada, sanıkların avukatı olay yerinde keşif yapılmasını talep etti. Mahkeme sanıkların ifadesinin alınması için Yunanistan'a yazılan müzekkere yazılarına gelecek cevap için beklenmesine, olay yerinde keşif talebinin değerlendirilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

Haber 27-09-2022 13:15

Yunan medyasının 'göçmen geçişi' iddialarına Edirne Valiliği'nden yanıt! 'Asılsız olduğu anlaşılmıştır'

Yunan medyasında Türkiye- Yunanistan hudut hattında çekildiği iddia edilen göçmenlerin geçişine ilişkin görüntü ve haberlerin asılsız olduğu duyuruldu. Edirne Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Çok yönlü araştırmalarda iddiaların asılsız olduğu anlaşılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Haber 13-09-2022 18:31

Yunan basını çalkalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri ülkede ses getirdi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ 2022'de "Ey Yunan, bak tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur, ağır. Yunanistan'a bizim tek cümlemiz var, İzmir'i unutma." sözleri ülke basınında geniş yer buldu.

Haber 03-09-2022 23:08

SON DAKİKA | Ege'de Türk F-16'larına Yunan tacizi! MSB duyurdu

Son dakika haberi: Ege Denizi'nde eğitim görevini gerçekleştiren 2 Türk F-16 savaş uçağını Yunanistan'a ait F-16 savaş uçakları taciz etti. MSB'den yapılan açıklamada Yunan uçaklarının radar kilidi atarak Türk uçaklarını taciz ettiği belirtildi.

Haber 25-08-2022 10:11