Imex Krem Emzirirken Kullanilir Mi Haberleri

Sivilce izleri nasıl geçer, neden olur? Sivilce izleri için maske ve krem önerileri nelerdir, elma sirkesi iyi gelir mi?

Sivilce izleri birçok insanın karşılaştığı bir sorundur ve genellikle sivilce izleri cildin yüzeyinde kalıcı izler bırakabilir. Sivilce izleri, sivilcelerin cildin altındaki gözeneklerde iltihaplanmasına bağlı olarak oluşur. Sivilceler patladığında veya sıkıldığında, ciltte tahriş ve hasar meydana gelir ve iyileşme sürecinde izler oluşabilir.

Haber 2023-07-07 01:00:26

Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi için geri sayım başladı. Yaz dizilerinden biri olan Ya çok Seversen'in senaristliğini Kürbra Sülün, yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Krem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı başrolde buluşturan Ya Çok Seversen'in konusu ve oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar dizinin başlamasına az bir zaman kala merak edildi. Peki, Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Magazin 2023-07-06 19:31:57

Ramazanda Alo Fetva Hattı'nı arayanlar arttı; ilginç sorular soruldu

Antalya'da ramazan ayının başlamasıyla dini konularda bilgi almak için günde 150 çağrı gelen 'Alo 190 Dini Danışma' hattındaki görevlilere, bazı vatandaşların 'Saç boyatmak, krem sürmek, makyaj yapmak, tırnak kesmek oruç bozar mı?', 'Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilir mi ?' gibi sorular yönelttiği belirtildi.

Haber 2023-04-17 09:53:12

Rezene çayı süt yapar mı, emzirirken rezene çayı içilir mi? Emziren anne günde ne kadar rezene çayı içmeli?

Hamilelik dönemi bittikten sonra emzirme dönemi başlar. Bu dönemde de kadınlar en az hamilelikte olduğu kadar beslenmelerine dikkat etmelidir. Çünkü annelerin tükettikleri besinler, sütlerinin kalitesini ve miktarını etkiler. Bu da bebeğin beslenmesi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Emzirme dönemindeki kadınlar süt artırıcı bitkisel kaynakların neler olduğunu merak edebilir. Rezenenin süt üzerindeki etkisinin olumlu olduğu bilinmektedir. Emzirirken rezene çayı içilir mi?

Kadin 2023-03-07 17:59:26

Alt tarafı bir krem diye düşünmeyin! Eğer cildinizde akne varsa nemlendiriciniz...

Tüm nemlendiricilerin aynı olduğunu düşünebilirsiniz ancak durum hiç de öyle değil. Cildiniz kuru mu, yağlı mı, normal mi yoksa bunların bir kombinasyonu mu? Sivilceye yatkın mısınız veya hassas bir cildiniz mi var? Bu soruların cevapları, hangi tip nemlendiriciyi seçeceğinizi belirlemelidir çünkü farklı ürünler farklı cilt tipleri için formüle edilmiştir. Cilt tipine göre hangi ürünler seçilmeli, bakalım.

Kadin 23-02-21 16:35

Cilt bakım yağları botoksa alternatif olabilir mi?

Botoks, günümüzde anti-aging uygulamalarda oldukça fazla kullanılan bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, doğru eller tarafından dozunda uygulanan botoks enjeksiyonları; kaz ayakları, alın bölgesi ve kaş ortası gibi bölgelerde kırışıklıklar için gerçekten de etkili sonuçlar ortaya çıkarıyor. Hal böyle olunca da bazı üreticiler tarafından ‘botoksa alternatif krem ve yağlar piyasaya sürülüyor. Peki cilt bakım yağları botoksa alternatif olabilir mi?

Kadin 06-05-19 14:38

Hemoroid nedir? Hemoroid nasıl geçer? Hemoroid tedavisi için krem mi kullanmalı? Hemoroid neden olur?

Hemorodi tedavisi ve tanısı kolay olmasına rağmen utanma duygusu nedeniyle sır gibi saklanan hastalıklar arasındadır. Bu durum da çoğu zaman hemoroid tedavisinin ertelenmesiyle sürecin uzamasına ve hastalığın ilerlemesine neden olur. Peki bu denli gizlenme ihtiyacı duyulan hemoroid nedir? Hemoroid tedavisi nasıl olur? Hemoroid neden ortaya çıkar? Hemoroid nasıl geçer? İşte hemoroid ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Trend 11-02-19 12:06

Grip olan annelere 7 emzirme kuralı!

Bugünlerde 7’den 70’e pek çok kişi griple mücadele ederken, en büyük endişeyi emziren anneler yaşıyor. Zira onlar, bir yandan da ‘acaba emzirirken grip virüsü sütümden bebeğime geçer mi?’, ‘emzirmeye ara mı vermeliyim? ya da devam mı etmeliyim?’ şeklindeki soru işaretleriyle ikilemde kalıyor. Bazıları ise doğrudan ‘virüs sütten bebeğe de geçer’ hurafesine inanarak emzirmeyi kesiyor!

Haber 29-09-17 10:41

Bir Haftada Sivilceleri Yok Edip Cildi Sıkılaştıran Ev Yapımı Krem

Doğada ihtiyacımız olan her şey varken çarelerimizi de orada aramamız gerekmez mi? Çözümü oldukça zor olan ya da uzun süre geçmeyen sivilce problemi için doğal, harika bir tarifimiz var. Üstelik cilt sıkılaştırıcı etkisi de var!

Kadin 04-01-17 14:29

Yaban Mersinli Portakallı Cupcake

Lezzetli mi lezzetli krem peynirli kremasıyla paylaşılmak için can atan yaban mersinli cupcake.

Yemek 15-12-16 17:13

Emzirirken Atkins Diyeti Uygulanır Mı?

Emzirirken Atkins Diyeti uygulanabilir mi?

Kadin 07-08-15 17:22

Emzirirken Göğüs Ağrıması Normal Mi?

Emzirme sırasında göğüslerin ağrıması normal mi?

Kadin 07-08-15 17:20

Saç bakımıyla ilgili efsaneler

Limon ya da bira saçınıza parlaklık verir mi, saç krem veya şampuanlara alışır mı? İşte saç bakımıyla ilgili yanlış bilinenler ve gerçekler..

Haber 06-03-10 10:32

Emzirirken Atkins Diyeti Uygulanır Mı?

Emzirirken Atkins Diyeti uygulanabilir mi?

Kadin 05-09-07 11:22

Emzirirken Göğüs Ağrıması Normal Mi?

Emzirme sırasında göğüslerin ağrıması normal mi?

Kadin 05-09-07 10:52