Kemal Ayvaz Haberleri

Eski gelin adayı Hanife Gürdal yüzüğünü çıkardı! Herkes aynı şeyi söyledi: 'Eşinden ayrıldı mı?'

Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlendi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulan Hanife Gürdal'ın son pozları olay oldu. Gürdal'ın parmağında yüzük olmayışı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Magazin 25-03-2023 10:31

Hanife yataktan paylaştı! 100 lira kişi başı kahvaltı olur mu?

Bir ayrı bir barışık süren evliliklerinde ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı aldığı kocası Kemal Ayvaz ile yine barışmış ve boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları silmesiyle gündeme gelmişti. Eşiyle arasını düzelten ünlü isim yatakta eşiyle paylaştığı video ile dikkat çekti. Misafirlerini kahvaltıya götüren Hanife, kişi başı kahvaltının 100 TL olmasına isyan etti.

Magazin 07-01-2022 11:08

Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı! Kanlı bıçaklı olduğum kocamla...

İzdivaç programıyla adını duyurduktan sonra başörtüsünü çıkaran ve evlendikten sonra eşiyle iki üç kere boşanmanın eşiğine gelen Hanife Gürdal son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada aktif olan Hanife eşiyle arasının bozulduğuna dair yapılan dedikoduları duyunca aşk pozları paylaştı.

Magazin 04-01-2022 15:27

Gelin adayı Hanife yönetmen yardımcısı oldu! Yorum yağdı

Evlilik programlarıyla ünlenen ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Hanife Gürdal, bir küs bir barışık olduğu eşiyle tiyatro dünyasına girdi. Gelin adayı Hanife yönetmen yardımcısı olduğunu duyunca ünlü yarışmacıya yorum yağdı.

Magazin 14-10-2021 13:48

Hanife Gürdal'dan mutluluk pozları! Hamile misin?

Evlilik programlarıyla ünlenen ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Hanife Gürdal'ın bir küs bir barışık olduğu eşiyle aşk pozlarını paylaştı.

Magazin 13-09-2021 15:25

Hanife Gürdal'ın eşi çıkan habere isyan etti: Allah bin türlü belanızı versin

Gelin adayı Hanife Gürdal gündemden düşmüyor. Aldığı kilolar nedeniyle haber olan Gürdal'ın eşi, çıkan haberlerin üslubuyla ilgili Instagram hesabından isyan etti.

Magazin 11-05-2021 09:40

Hanife Gürdal bornozlu pozunu paylaşınca tepki yağdı! 'Ramazan'da yapmayın'

Gelin adayı Hanife Gürdal bir küsüp bir barıştığı eşiyle balkonda bornozlu pozunu yeniden paylaştı. Hanife Gürdal'ın paylaşımına "Edep, Ramazan'da yapmayın bari" yorumları yağdı.

Magazin 27-04-2021 09:14

Gelin adayı Hanife aşka geldi! Kocasıyla barışınca...

Bir ayrı bir barışık süren evliliklerinde ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldığı kocası Kemal Ayvaz ile yine barışmış ve boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları silmişti. Eşiyle arasını düzelten ünlü isim aşk dolu paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 17-03-2021 10:25

Hanife Gürdal kocasıyla barışınca dekolteli pozları sildi

Hanife Gürdal kocası Kemal Ayvaz ile yine barıştı. Gelin adayı Hanife boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları ise sildi.

Magazin 14-03-2021 09:54

Boşanmak üzere olan Hanife Gürdal: Herkes kendi namus bekçiliğini yapsın

Verdiği dekolteli pozlarla son dönemde gündeme gelen gelin adayı Hanife Gürdal gözyaşlarını tutamadı. Boşanma aşamasında olan Hanife Kemal Ayvaz'ın ailesine seslenerek "Herkes kendi namus bekçiliğini yapsın" dedi.

Magazin 16-02-2021 07:03

Hanife Gürdal'ın göğüs dekoltesine yorum yağdı! 'Kemal'le ayrıldınız mı?'

Geçtiğimiz gün mini etekli bir pozunu paylaşan ve gündeme gelen Hanife Gürdal şimdi de göğüs dekolteli bir pozunu paylaşınca olay oldu.

Magazin 26-01-2021 15:59