Chp Genel Baskan Yardimcisi Yakup Akkaya Haberleri

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programda CHP'yi eleştiren muhtarlar derneği başkanı: Tek bir pişmanlığım yok

Kayseri'de dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı muhtarlar toplantısında, partiyi eleştiren Türkiye Muhtarlar Derneği Kayseri İl Başkanı Yakup Er, "Dünkü yaptığım açıklamamdan tek bir pişmanlığım yok. Bugün olsa yine de söylerdim. Genel Başkan konuşmamı pür dikkat dinledi ve açıklamalarımı not aldı. Doğru olduğunu başını sallayarak tasdik etti" dedi.

Haber 2020-12-03 14:15:07

Başkan Turanlı Kahta’nın dosyasını milletvekillerine sundu

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ilçeye ait talip ve sorunların yer aldığı dosyayı milletvekillerine sundu.Başkan Yusuf Turanlı, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taş ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurahman Tutdere’yi makamında ziyaret ederek ilçenin talep ve sorunlarının olduğu dosyayı sundu.Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta’nın daha fazla hizmet görmesi için çalmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyerek Ankara’da Adıyaman milletvekillerini ziyaret ederek Kahta’nın talep ve sorunlarının olduğu dosyayı sundu.Seçimden hemen sonra parti rozetini çıkardığını vurgulayan Başkan Turanlı, tek rozetinin milletin kendisine hizmet için verdiği destek olduğunu ifade ederek, asla kişisel hesaplar peşinde olmadan halkın daha güzel bir ilçede yaşaması için tüm çabayı göstereceğini dile getirdi.Başkan Turanlı, ziyaretleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Adıyaman eski Milletvekili Mehmet Erdoğan’ı ziyaret etti.Başkan Turanlı, ziyaretlerinde kendisine göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Yurthaber 2019-10-12 11:08:04

Bursa protokolü bayramlaştı

Bursa protokolü, valilik binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.Bayramlaşma törenine, Bursa Valisi Yakup Canbolat, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa milletvekilleri Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ile ilçe belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursalı vatandaşların ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Allah sağlıklı, selametle nice bayramlara ulaşmaya nasip etsin.

Haber 2019-08-11 15:30:10

Bursa protokolü bayramlaştı

Bursa protokolü, valilik binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.Bayramlaşma törenine Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti milletvekillerinden Hakan Çavuşoğlu, Atilla Ödünç ve Ahmet Kılıç, eski bakan Faruk Çelik, CHP Milletvekili Erkan Aydın ve Yüksel Özkan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.Şehirde her türlü güvenlik tedbirinin alındığını, kaza oranlarının en aza indirilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Bursa Valisi Canbolat, "Bütün Bursalıların ve Türk İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum.

Yurthaber 2019-06-04 12:10:18

Kılıçdaroğlu imam hatiplilerle iftar yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya ve dernek üyeleriyle iftarda bir araya geldi

Haber 30-05-19 23:20

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILDIZ: KESİN KARAR OLDUĞUNU BİLE BİLE İTİRAZ ETTİLER

  MHP'nin Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP ve İYİ Parti’nin itirazlarının YSK tarafından reddedilmesiyle ilgili olarak,  "6 Mayıs günü Yüksek Seçim Kurulu seçimlerle ilgili kararını verdi.

Haber 13-05-19 17:59

 İSTANBUL -  CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKEK: HİÇBİR BELGE, BİLGİ, DELİL YOK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "AK Parti'nin dilekçesinde, seçimin yenilenmesini gerektirecek hiçbir belge, bilgi, delil yok" dedi.

Haber 17-04-19 14:58

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MUHARREM ERKEK: FARK 17 BİN 111

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Yüksek Seçim Kurulunun verilerine göre şu an itibarıyla fark 17 bin 111" dedi.

Haber 07-04-19 15:17

DHA YURT SEÇİM BÜLTENİ-4

1)CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERKEK: TÜRKİYE'NİN NORMALLEŞMEYE İHTİYACI VAR ÇANAKKALE'de oyunu kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, "Türkiye'nin normalleşmeye ihtiyacı var.

Haber 31-03-19 10:07

Eski Başkan Koçal: CHP'nin seçim sloganı ve simgesini 10 yıl önce ben kullandım

YALOVA Belediye eski Başkanı Yakup Koçal, CHP Genel Merkezi'nin 31 Mart yerel seçim kampanyası için belirlediği 'Mart'ın sonu bahar' sloganı ile papatya simgesinin, kendisinin 29 Mart 2009 yerel seçim çalışmalarında kullandığı 'Mart bahar olacak' sloganından alıntı olduğunu iddia etti.

Haber 28-12-18 15:39

Eski Başkan Koçal: CHP'nin seçim sloganı ve simgesini 10 yıl önce ben kullandım

YALOVA Belediye eski Başkanı Yakup Koçal, CHP Genel Merkezi'nin 31 Mart yerel seçim kampanyası için belirlediği 'Mart'ın sonu bahar' sloganı ile papatya simgesinin, kendisinin 29 Mart 2009 yerel seçim çalışmalarında kullandığı 'Mart bahar olacak' sloganından alıntı olduğunu iddia etti.

Haber 28-12-18 14:06

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FAİK ÖZTRAK, BASIN TOPLANTISI YAPTI - 2 (YENİDEN)

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "McKinsey meselesinden Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Genel Başkanı son derece rahatsız olmuş.

Haber 04-10-18 19:39

Görüntülü) CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FAİK ÖZTRAK, BASIN TOPLANTISI YAPTI - 2

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "McKinsey meselesinden Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Genel Başkanı son derece rahatsız olmuş.

Haber 04-10-18 19:11

'Kılıçdaroğlu'nun manevi kızı İmam Hatip'te okuyor'

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, "Kılıçdaroğlu'nun Çorum'da İmam Hatip Lisesi'nde okuyan bir kız öğrencinin tüm eğitim masraflarını karşıladığını ve ona 'manevi kızım' dediğini" söyleyerek "çok şaşırdık" dedi.

Haber 19-04-18 17:42

Genç İmam Hatipliler, Kılıçdaroğlu ziyaretini anlattı

ANKARA'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, "Orada bulunmamızın ve bütün siyasi partileri ziyaret etmemizin tek sebebi, birlik ve beraberlik mesajı verebilmekti" dedi.

Haber 19-04-18 16:46

Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden İmam Hatipliler: Amacımız birlik ve beraberlik mesajı vermekti

ANKARA'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, "Orada bulunmamızın ve bütün siyasi partileri ziyaret etmemizin tek sebebi, birlik ve beraberlik mesajı verebilmekti" dedi.

Haber 19-04-18 15:56

DHA ANKARA- Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden İmam Hatipliler: Amacımız birlik ve beraberlik mesajı vermekti

ANKARA'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, "Orada bulunmamızın ve bütün siyasi partileri ziyaret etmemizin tek sebebi, birlik ve beraberlik mesajı verebilmekti" dedi.

Haber 19-04-18 15:43

İmam Hatipliler, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Haber 19-04-18 10:07

İmam hatiplilerden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

GENÇ İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Haber 18-04-18 15:55

MHP'Lİ CELAL ADAN, CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZTÜRK YILMAZ'I İSTİFAYA ÇAĞIRDI 

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP Beyoğlu İlçe Kadın Kollarının düzenlediği, "Türk Kadını Devletinin Yanında" adlı toplantıya katıldı.

Haber 17-02-18 21:21

Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Oğlunun Yemin Törenine Katıldı (5)

Hüsnü Ümit AVCI- İrfan ÖZŞEKER- Hüsne AKKAYA/SİVAS, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ta vatani görevini

Yurthaber 06-10-17 13:06

Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Oğlunun Yemin Törenine Katıldı (3)

Hüsnü Ümit AVCI- İrfan ÖZŞEKER- Hüsne AKKAYA/SİVAS, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ta vatani görevini

Yurthaber 06-10-17 12:45

Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Oğlunun Yemin Törenine Katıldı

Hüsnü Ümit AVCI- İrfan ÖZŞEKER- Hüsne AKKAYA/SİVAS, (DHA)- CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ta vatani görevini yapan

Yurthaber 06-10-17 12:00

Kemal Kılıçdaroğlu için suç duyurusu! Hem de tanıdık bir isimden

Sakarya'da yaşayan Yakup Çoruh, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da başlattığı Adalet Yürüyüşü hakkında "kamu haklarından yararlanmaya engel olunduğu" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Yakup Çoruh, 4 ay önce de Sakarya'yı ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na sorduğu "Atatürk ilkelerini sayabilecek misiniz efendim?" sorusuyla gündeme gelmişti.

Haber 06-07-17 19:10

Sakaryalı Vatandaş Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Sakarya’da yaşayan Yakup Çoruh isimli bir vatandaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda...

Yurthaber 06-07-17 14:04

Kılıçdaroğlu'nun Afişine Çirkin Saldırı

Nevzat AKKAYA/ÇARŞAMBA Bugün Ordu'dan karayolu ile Samsun'a gelerek bir dizi programlara katılacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için İl Başkanlığı

Yurthaber 21-03-17 11:05

Chp'li Özkan: Biz Başımıza Kral Istemiyoruz

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya ve CHP Parti Meclis üyesi Ferihan Karasu, partisinin

Yurthaber 19-03-17 18:01

Kutluca: ‘’türk Milletinin Birlik Ve Beraberliğini Hiç Kimse Bozamayacaktır’’

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Artvin’de CHP Genel...

Yurthaber 26-08-16 10:34

CHP Kilis'e heyet gönderiyor

CHP Genel Baskan Yardımcısı Öztürk Yılmaz başkanlığında bir heyet, yarın Kilis'e gidecek.

Haber 08-05-16 22:39

Chp’li Vekilden Pankartlı Konuşma

2016 Yılı Bütçe Kanun Tasarısı görüşmelerinde CHP adına konuşan İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, kürsüde pankart...

Yurthaber 29-02-16 12:36

Chp’li Akkaya: kamunun 61 Bin Engelli Çalıştırma Zorunluluğu Var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, "Kamunun 61 bin engelli çalıştırma zorunluluğu vardır....

Yurthaber 03-12-15 12:56

Chp'de 7 Haziran Genel Seçimlerinde Milletvekili Seçilen 131 Ismin 128'i Yerlerini Korudu

ANKARA, Basın İş Eski Genel Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan

Yurthaber 18-09-15 15:32

Kılıçdaroğlu'ndan Şehit Ailesine Başsağlığı Telefonu

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mardin'in Nusaybin ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Yakup Mete'nin babası

Yurthaber 24-08-15 13:49

Chp Genel Başkan Yardımcısı Akkaya’dan 4 İşçinin Öldüğü Viyadük İnşaatında İnceleme

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Meslek Kuruluşları ve İşçi Sendikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya,...

Yurthaber 07-08-15 12:29

CHP’li Akkaya: Basın susarsa her şey susar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, "Muhalif duruş sergileyenlerin soluğu mahkemelerde aldığı bir ülkede yaşıyoruz. Unutulmamalıdır ki demokrasilerde basın susarsa her şey susar" dedi.

Haber 24-07-15 11:39

Chp'li Akkaya'dan 2 Asgari Ücret Eylemi Yapan Madencilere Destek

Ayhan ACAR/ BARTIN, (DHA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Bartın'ın Amasra İlçesi'nde özel maden şirketinde işverenin en az iki

Yurthaber 11-07-15 15:05

CHP kaza yerine heyet gönderdi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, tarım işçisi taşıyan kamyonet ile süt tankerinin çarpıştığı kazada 15 kişinin yaşamını yitirdiği Manisa'ya gitti.

Haber 06-07-15 09:51

Chp'li Akkaya: 4+4+4 Modeli Ile Çocuk Işçiliği Devlet Eliyle Desteklenmektedir

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya 12 Haziran "Çocuk İşçiliğiyle Mücadele Etme Günü" nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, çocuk sömürüsüne

Yurthaber 12-06-15 16:29

Chp'li Akkaya: Ak Parti'nin Oyu Bizim Altımızda

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, partisinin oy oranının AK Parti'yi geçtiğini öne sürerek, "Malum zihniyet biz ona ne

Yurthaber 24-05-15 16:20

Chp'li Akkaya: Demokrasi Ve Özgüklükler Tüm Yurttaşların Hakkı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Kürt sorunu ve özgürlükler sorununun hep siyaset malzemesi yapıldığını söyleyerek, "Demokrasi

Yurthaber 15-05-15 16:43

Chp Batman’da Seçim Lokali Açtı

Batman’da, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya’nın katılımıyla seçim lokali açıldı.CHP Batman İl...

Yurthaber 13-05-15 18:21

Chp'li Akkaya: Çözüm Sürecinde Şeffaflık Istedik

Arif ARSLAN/BATMAN, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Yakup Akkaya, CHP Batman merkez seçim lokalinin açılışına katıldı. Genel Başkan Yardımcısı

Yurthaber 13-05-15 16:40

Chp'li Akkaya: Soma'yı Unutmadık Unutturmayacağız

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Soma'da 301 madencinin yaşamını yitirmesinin yıldönümü olması nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, "Madenciler açlıkla

Yurthaber 13-05-15 14:27

Türk Gemisine Saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Libya tarafından bir Türk gemisine yapılan saldırıya ilişkin, "Bu...

Yurthaber 11-05-15 17:46

Chp'li Akkaya: Ona Rahmet Dilemem (2)

ÇEVREMİZDE DOST ÜLKE KALMADI CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Bartın'da partisinin İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya ve İl

Yurthaber 11-05-15 17:18

Chp'li Akkaya: Ona Rahmet Dilemem

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, (DHA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, 7'nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in ölümüyle ilgili, "12 Eylül'de mağdur olmuş insanlardan

Yurthaber 11-05-15 15:56

Chp'li Akkaya: Ona Rahmet Dilemem

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, 7'nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in ölümüyle ilgili, "12 Eylül'de mağdur olmuş insanlardan biri olarak, ona rahmet dilemem" dedi. CHP Genel

Yurthaber 11-05-15 13:53

Chp Genel Başkan Yardımcısı Akkaya: kenan Evren İçin Rahmet Dilemem”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, iki gün önce hayatını kaybeden 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren...

Yurthaber 11-05-15 13:10

Chpli Akkaya: Seçimlerde 606 Bin Engelli Oy Kullanacak

- YALOVA’da konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye’de 5 milyona yakın engellinin ailesi tarafından bakılmaya muhtaç olduğunu söyledi.

Yurthaber 09-05-15 19:12