Karagumruk Cetesi Nuri Ergin Haberleri

'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'den Alaattin Çakıcı çıkışı: Bir tek o yaşıyor! Onu da kapsam dışı bıraktım

Yeraltı dünyasının bilinen isimlerinden 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin'in, Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yargılanması devam etti. Duruşmada sert ifadeler kullanan Nuri Ergin, "Ben sadece hasımlarımla savaşmakla mükellefim. Benim hasımlarımdan sadece Alaattin Çakıcı yaşamaktadır. Onu da kapsama alanı dışında bıraktım" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-11-27 18:19:38

Nurişler çetesi lideri Nuri Ergin mahkemede akılalmazlar tehditler savurdu! '1 milyon dolar' iddiasına değindi: 'Nüfus kütüğünden bir kişiyi sağ bırakmayız'

Liderliğini Nuri Ergin'in yaptığı, "Nurişler" ve "Karagümrük Çetesi" adlarıyla tanınan suç örgütü hakkındaki davada Nuri Ergin için 239 yıla kadar hapis cezası istendi. Nuri Ergin duruşmadaki savunmasında "Bana gönderilen iddianamedeki suçlamaları okuyorum, inanın kahkahalar atıyorum" dedi. Oğlunun başına 1 milyon dolar para konduğunu söyleyen Ergin, "Değil öldürmek, tırnağına taş değerse bunu yapanların nüfus kütüğünden bir kişiyi sağ bırakırsak Allah beni kulluğundan çıkarsın" diye konuştu.

Haber 2023-07-19 13:46:51

Maçta adına tezahürat yapılmayınca 'Hepsini öldüreceğim' demişti! Nuriş lakaplı Nuri Ergin'den şok açıklamalar

3 yıl önce Karagümrük Spor ile Erzurumspor arasında gerçekleşen futbol maçındaki 'tezahürat' tartışmasının ardından işlenen suikaste ilişkin davada yeni gelişmeler yaşandı. Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a düzenlenen silahlı saldırı gerekçesiyle 239 yıl hapis cezası istenen Nuri Ergin, "Suç örgütü lideriyim, doğru. Cezalandırılmamı talep ediyorum" diye konuştu. 'Nurişler' adlı suç örgütü liderinin kardeşi Soner Ergin ise "Sütten çıkmış ak kaşık değiliz" dedi.

Haber 2022-07-04 13:04:21

İstanbul'daki suç örgütü davasında 7 sanık hakkında tahliye kararı

Mahkeme organize suç örgütü elebaşı Nuri Ergin ve oğlu Anıl Ergin'in de aralarında bulunduğu 16 tutuklu sanığın bu hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi

Yurthaber 2022-07-04 12:25:34

'Nuriş Kardeşler' operasyonunda yakalanan Nejat Ergin serbest bırakıldı

Kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan örgütün hükümlü elebaşı Nuri Ergin'in ağabeyi Nejat Ergin, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 18-08-21 20:48

'Nuriş Kardeşler' operasyonunda yeni gelişme! Firari ağabey yakalandı

'Nuriş Kardeşler' olarak bilinen suç örgütünün lideri Nuri Engin'in firari ağabeyi Nejat Ergin, polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber 18-08-21 15:07

Didim’de çalışan tur rehberleri sorunlarını konuştu

Aydının Didim ilçesinde çalışan tur rehberleri, Didim Ticaret Odasında bir araya gelerek sorunlarını konuştuDidim Ticaret Odasında bir araya gelen tur rehberlerinden Uğur Çınar, Rabia Aydın, Övgü Candaş, Şengül Yalçın, Ercan Gürbüzatik, Umutcan Özdemir, Veysel Topkaya, Ali Çamurcu, Ayşe Akdemiröz, Demet Eker, Eren Gönül, Ergin İnce, Gülser Akkaya, Hasan Sevdi, Mahmut Nacar ve Nuri Aslan bazı hususları tespit etti.Toplantıda tespit edilen hususlarla ilgili yapılan değerlendirmede“Bütün Türkiye ve Didim’de turizmde yanlış giden bazı uygulamalar olduğunu gördük.

Yurthaber 04-06-19 15:15

Karagümrük çetesine 11 tutuklama

İstanbul’da, kamuoyunda ’Karagümrük Çetesi’ olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheli tutuklandı.Alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 9 Şubat Cumartesi sabahı ‘Karagümrük Çetesi’ olarak bilinen organize suç örgütünün cezaevindeki elebaşı ’Nuriş’ lakaplı Nuri Ergin’in oğlu Nurettin Ergin ve kardeşi Nejat Ergin’in de arasında olduğu 11 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Haber 13-02-19 12:10

Karagümrük çetesine operasyon: 10 gözaltı

İstanbul’da liderliğini ‘Nuriş’ lakaplı Nuri Ergin’in yaptığı Karagümrük çetesine yönelik operasyonda, aralarında cezaevinde bulunan çete liderinin oğlu ile kardeşlerinin olduğu 10 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah ‘Karagümrük çetesi’ olarak bilinen liderliğini ‘Nuriş’ lakaplı Nuri Ergin’in yaptığı organize suç örgütünün çek ve senet tahsilatı ile yağma gibi farklı suçlara karıştığını tespit ederek eş zamanlı operasyon düzenledi.Suç örgütüne yönelik yapılan baskınlarda, şebekenin cezaevinde tutuklu bulunan elebaşı Nuri Ergin’in kardeşleri Zeynel ve Nurettin Ergin ile oğlu Nejat Ergin’in de aralarında olduğu 10 şüphelinin yakalandığı bildirildi.Organize suç örgütü üyelerinin kaldığı adreslerde yapılan aramalarda, 2 tabanca, 1 kalem tabanca ve 1 av tüfeği ile mermiler ele geçirildi.Yakalanan şüpheliler sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Haber 09-02-19 12:44

Organize suç örgütü operasyonu

- Fatih'teki operasyonda gözaltına alınan ve "Nurişler" olarak bilinen organize suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin tutuklandı

Haber 05-01-18 14:45

Hükümlü Karagümrük Çetesi Lideri, Annesinin Cenazesine İzinli Katıldı

Kamuoyunda Karagümrük Çetesi liderleri olarak bilinen Nuri ve Vedat Ergin’in anneleri Sevil Ergin hayatını kaybetti....

Yurthaber 09-09-15 19:19

Nuri Ergin, Edirne Cezaevi'nden İzmir'e getirildi

Karagümrük Çetesi elebaşı 'Nuriş' lakaplı Nuri Ergin, kaldığı Edirne F Tipi Cezaevi'nden, İzmir 1 Nolu F Tipi Cezaevi'ne nakledildi.

Haber 05-08-15 18:59

Nuri Ergin, Edirne Cezaevi'nden İzmir'e Getirildi

Bahri KARATAŞ / İZMİR, Çok sayıda yaralama ve adam öldürme olayı ile suç örgütü lideri olmaktan hükümlü Nuri Ergin, 15

Yurthaber 05-08-15 18:59

(özel Haber) Nuri Ergin’in Firari Oğlu Nurettin Ergin: polislere Ateş Etmedim

Kırklareli merkezli düzenlenen suç örgütü operasyonunda polisle çatıştığı iddia edilen Karagümrük Çetesi olarak bilinen suç...

Yurthaber 20-06-15 13:04

Nuriş’In Oğullarına ‘Suç Örgütü’ Operasyonu (2)

KIRKLARELİ’NE GETİRİLDİ Kırklareli merkezli 3 ilde ‘suç örgütü’ operasyonu kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan Karagümrük çetesi lideri Nuriş lakaplı Nuri Ergin’in oğullarından

Yurthaber 17-06-15 13:04

Nuri Ergin’in Firar Eden Oğlu Anıl Ergin Hala Aranıyor

Edirne’de 8 Mayıs Cuma günü yapılan trafik kontrolü sırasında gözaltına alınan ve sağlık sorunları dolayısıyla...

Yurthaber 12-05-15 18:20

Nuri Ergin’In Gözaltına Alınan Oğlu, Tedavi Gördüğü Hastaneden Kaçtı

EDİRNE, Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutulan Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin, önceki gün Edirne girişindeki trafik kontrolü sırasında eksik askerlik hizmeti ve başka bir

Yurthaber 11-05-15 17:28

Nuri Ergin'in oğlu firar etti

Kamuoyunda "Karagümrük Çetesi" olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin'in, Edirne'de gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, sağlık raporu için götürüldüğü hastaneden kaçtı.

Haber 11-05-15 16:36

Adliyede Kalp Krizi Geçiren Nuri Ergin Yoğun Bakıma Alındı

Edirne F Tipi cezaevinde tutuklu bulunan çıkar amaçlı suç örgütü elebaşı Nuri Ergin, ifade vermek...

Yurthaber 06-09-12 18:26

Nuri Ergin adliyede kalp krizi geçirdi

Edirne F Tipi Cezaevi’nde hükümlü Karagümrük Çetesi lideri ’Nuriş’ lakaplı Nuri Ergin, talimatla ifade vermek için geldiği Edirne Adliyesi’nde kalp krizi geçirdi.

Haber 06-09-12 18:04

Nuri Ergin kalp krizi geçirdi

Edirne F Tipi Cezaevi’nde hükümlü Karagümrük Çetesi lideri Nuri Ergin ifade vermek için geldiği adliyede kalp krizi geçirdi.

Yurthaber 06-09-12 17:16

Nuri Ergin, Kalp Krizi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Çıkar amaçlı suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin, Edirne Adliyesi'nde savcıya ifade vermek için beklediği sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 06-09-12 16:51

Çete, Türkiye güzelini şantaj için kullanmak istemiş

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Karagümrük Çetesi lideri Nuri Ergin ve ağabeyi...

Yurthaber 08-05-12 15:15

Ergin kardeşlerle cezaevi olaylarına karışan sanık Bursa'da yakalandı

Uşak E Tipi Cezaevi'nde, Nuri ve Vedat Ergin kardeşlerle birlikte, 2000 yılında 6 kişinin öldürülmesi,...

Yurthaber 19-04-12 13:59

Nejat Ergin: Cüppeli Ahmet Hoca soy adımdan faydalanmak istedi

Kamuoyunda “Karagümrük” olarak bilinen çetenin lideri Nuri Ergin’in abisi Nejat Ergin, Cübbeli Ahmet Hocanın kendisinin...

Yurthaber 10-12-11 18:58

Nuri Ergin talimatla ifade verdi

Kamuoyunda ''Karagümrük Çetesi'' olarak bilinen çıkar amaçlı suç örgütünün elebaşı olduğu iddia edilen Nuri Ergin, Edirne Adliyesinde savcıya talimatla ifade verdi.

Haber 28-07-11 15:47

Nuriş, Mahkeme Başkanı'na su şişesi fırlattı

Mahkeme Başkanı'nın uyarısına sinirlenen Nuri Ergin solandan çıkarılırken, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti’ne su şişesi fırlattı.

Haber 12-05-11 17:54

Ergin kardeşlere müebbet hapis cezası

Uşak Cezaevi’nde 2000 yılında altı kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylarla ilgili açılan davada Nuri ve Vedat Ergin'in de bulunduğu 28 sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 30-04-11 02:25

Nuri Ergin'den Başbakan'a tehdit

Karagümrük çetesinin tutuklu lideri Nuri Ergin, mahkeme çıkışında Alaattin Çakıcı ve Başbakan Erdoğan'a yönelik tehditler savurdu.

Haber 04-02-11 22:07

Şimdi sıra Nuri ve Vedat Ergin'de mi?

Alaattin Çakıcı’ya savaş ilan edip, “Onu mermi manyağı yaparım” sözüyle tanınan Nuri Ergin ve kardeşi Vedat Ergin de ‘uzun tutukluluk’ başvurusu yaparak tahliye istedi.

Haber 07-01-11 09:25

Ulan erkek adam olsan...

Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Alaattin Çakıcı ve Nuri Ergin arasındaki tehdit savaşlarında son ayrıntılar.

Haber 21-08-10 11:00

Adnan Şenses'i öldürtmek için talimat verdim

Karagümrük çetesinin lideri Nuri Ergin, tutuklu yargılandığı davada şarkıcı Adnan Şenses'in öldürülmesi için talimat verdiğini itiraf etti.

Haber 06-05-10 17:11

Nuri Ergin'den olay yaratacak açıklamalar

Tempo dergisine konuşan Nuri Ergin, Sabancı suikastı sanıklarından Mustafa Duyar’ın da öldüğü Uşak Cezaevi’ne Ali Suat Ertosun tarafından ölüme gönderme kastıyla nakledildiğini öne sürdü.

Haber 06-10-09 12:20