Online Haberleri

Online toplantıda herkesi şaşkına çeviren hareket! Bağlanıp kamera karşısında mastürbasyon yapmaya başladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Brooklyn bölgesindeki bir online toplantı kimsenin tahmin etmediği bir anda hacker saldırısına uğradı. Cinsel yolla bulaşan hastalıklara yönelik olarak halkı bilgilendirme amacıyla düzenlenen toplantıda bir anda ekranda bir adam göründü ve diğer 25 katılımcıya bakarak mastürbasyon yapmaya başladı. Skandal anların sonrasında toplantı yarıda kesildi.

Trend 28-04-2023 10:21

AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman? 2023 AÖF bahar dönemi sınavları online mı yapılacak?

Üniversitelerin eğitimi online olarak vermeye başlamasının ardından gözler AÖF sınavlarında yer aldı. Sınavların yüz yüze mi yoksa online olarak mı gerçekleştirileceği araştırılırken, sınav tarihi de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman? 2023 AÖF bahar dönemi sınavları online mı yapılacak? İşte detaylar...

Egitim 01-03-2023 09:10

Üniversite sınavları nasıl olacak? Üniversite final ve bütünlemeler online mı yapılacak? YÖK Başkanı Özvar'dan açıklama!

Üniversite öğrencileri final ve bütünleme sınavlarının nasıl yapılacağını merak ediyor. Deprem nedeniyle 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminin, uzaktan öğretim yoluyla tamamlanmasına karar verildi. Peki üniversite sınavları nasıl olacak? Üniversite final ve bütünlemeler online mı yapılacak? YÖK Başkanı Erol Özvar açıklama yaptı. İşte detaylar...

Egitim 17-02-2023 17:04

Üniversiteler online (uzaktan) eğitime mi geçti? 2023 üniversiteler tatil mi, ne zaman açılacak?

Üniversitelerin online (uzaktan) eğitime geçip geçmediği merak ediliyor. Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük yıkıcı deprem 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşti. Deprem sonrası ilkokul, ortaokul ve liseler eğitim öğretime ara verdi. YÖK de üniversitelerin tatil olma durumu hakkında kararını açıklamıştı. Peki, Üniversiteler online (uzaktan) eğitime mi geçti? 2023 üniversiteler tatil mi, ne zaman, hangi tarihte açılacak?

Haber 14-02-2023 19:44

Online

Online Hakkındaki Haberler Mynet'te. Online Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İnternetten alışverişin kurbanı oldular! İnternettekiyle gelen arasındaki fark hüsrana uğrattı

İnternet hayatımızda birçok alanın kolaylaşmasını sağladı. Kıyafet denemeyi sevmeyen ve mağaza dolaşmaya zamanı olmayan kişiler internet üzerinden alışveriş yaparak bu sorunlarını pratik bir şekilde hallediyor. Ancak internetten söylenen kıyafetler her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. İnternetten söylediği ile gerçekteki arasındaki farkı paylaşan kadınlar görenleri hayrete düşürdü.

Kadin 06-01-2023 15:36

Kazanç vaadiyle kurulan Turgo Shared sistemi çöktü! Binlerce üyeye mesaj atıldı: Artık işin sonuna gelmiş bulunmaktayız

Online olarak yüksek kar vaadi iddiasıyla ortaya çıkan ve çok sayıda üyeye ulaşan Turgo Shared sisteminin çöktüğünün duyurulmasının ardından ortalık karıştı. Kısa sürede binlerce kişinin üye yapıldığı sistem nedeniyle çok sayıda kişi mağdur oldu. Şirket yetkilisi ise "Artık işin sonuna gelmiş bulunmaktayız" ifadeleri de bulunan bir mesajla üyelere ulaştı. Sistemin üyelere bisiklet ve otomobil satın aldırdığı ve bunların kiralanması yoluyla üyelerin para kazanacağı vaadinde bulunduğu belirtildi.

Haber 31-07-2022 20:02