Tamimi Haberleri

Filistin direnişinin sembol ismi Ahed Tamimi: Kurtuluş anahtarı kadınlar

Filistin direnişinin simgesi haline gelen isimlerden Ahed Tamimi, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Tamimi, "Dünya Filistin halkının yanında dursa, İsrail savaş suçu işlemeye cesaret edemezdi" dedi.

Haber 2021-05-22 20:03:02

Okul öncesi öğretmenlerinden Temassız Etkinlik Kitabı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde 9 okul öncesi öğretmeni tarafından "Temassız Etkinlik Kitabı" hazırlandı.Fatımatüz Zehra Anaokulunda, okul öncesi öğretmeni Eda Kara Erol koordinatörlüğünde, Derya Şahinoğulları, Esra Emir Bakır, Mehtap Yüksek, Mine Doğru Özkan, Miray Burcu Demirel, Nazire Tamimi, Özlem Marangoz ve Samandağ Kaymakamı Murat Kütük’ün eşi Emine Fulya Kütük tarafından, pandemi sürecinde okul öncesi çocukların üzerindeki olumsuz etkileri azaltmak, oyunun iyileştirici ve onarıcı gücünden yararlanmak amacıyla öğrencilere yönelik olarak “Temassız Etkinlik Kitabı” hazırlandı.Öğretmenler, "Temassız Etkinlik Kitabı ile çocukların pandemi sürecine uyumlarını hızlandırmak ve evde uzun süre kapalı kalan çocukların hareket ihtiyaçlarını karşılamak, çocukların hareket ve dansla coşup müzikle ruhlarını dinlendirmeleri için müzikli, meraklı gülen gözlerle bakmaları için karma, heyecanlı katılım göstermeleri için yarışmalı oyunları derleyip, çocukların yüreklerine dokunup mutluluklarına mutluluk katmalarına yardımcı olmayı amaçlıyoruz" dediler.Samandağ Kaymakamı Murat Kütük ise, “Çocuklarımız geleceğimizdir, pandemi sürecinin çocuklarımız üzerinde neden olduğu olumsuz etkileri azaltması amacıyla tasarlanan kitabın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Yurthaber 2021-03-30 11:59:33

GRAFİKLİ - Kurtuluş Savaşı'nın yol haritasını ortaya koyan belge: Amasya Genelgesi

Düşman işgalinden kurtuluşun rotasının belirlendiği, Milli Mücadele'nin bağımsızlık ateşinin yakıldığı ve 22 Haziran 1919'da açıklanan Amasya Genelgesi'nin 101. yılı kutlanıyor - Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Songül Keçeci Kurt: - "Amasya Tamimi özellikle Kurtuluş Savaşı'nın amacının, gerekçesinin, yönteminin belirlenmesi, sonrasında izlenecek yol haritasının çıkarılması adına öneme sahip"

Yurthaber 2020-06-21 11:08:13

Orman Genel Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında ağaçlandırma protokolü imzalandı

Orman Genel Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında ağaçlandırma protokolü imzalandı.Yapılan Protokole Orman Genel Müdürlüğümüzü temsilen Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen katıldı.Orman Genel Müdürlüğü ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan Ağaçlandırma İşbirliği Protokolü ile mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan ve önem arz eden Palandöken Kayak Merkezi mevkiinde genel alanı 1.245 dekar, uygulama alanı 487 dekar alanda ağaçlandırma çalışması yapılacak.Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen “Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü ve Belediyemiz arasında imzalanan Palandöken Dağı Ağaçlandırma Projesinin ilimize hayırlı olmasını diliyor, Bölge Müdürümüz Oktay Ayatay’a ve Orman Bölge Müdürlüğünüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.Bölge Müdürü Oktay Ayatay “Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberlik Kanunu, 4 Nolu Bakanlıklar Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Hatıra Ormanı Ağaçlandırmaları Tamimi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75 inci maddesi, hükümleri uyarınca düzenlenen bu protokol kapsamında 44.000 metre teras şeklinde ekskavatör ile toprak işleme, 50 dekar alanda toprağın gevşek olduğu kısımlarda erozyon kontrol ve toprak muhafaza amaçlı 2.470 metre galvanizli kafes tel çit yapacağız.

Yurthaber 2020-06-18 13:57:42

Amasya Tamimi 100. Yıl Hatıra Ormanı’na fidanlar dikildi

Milli Mücadele ve Amasya Tamimi’nin 100.

Yurthaber 18-12-19 21:24

Irak'ta tarım arazilerindeki yangınlar çiftçileri zora sokuyor

Irak'ta buğday ve arpanın yetiştirildiği tarım arazilerinde mayıs ayından bu yana sık sık çıkan yangınlar halkın geçimini zorlaştırıyor - Irak hükümeti olayların doğal sebeplerden kaynaklandığını belirtse de çiftçiler yangınların kasıtlı olarak terör örgütü DEAŞ başta olmak üzere iç ve dış yapılarca çıkartılma ihtimaline dikkati çekiyor - Irak Tarım Komisyonu Danışmanı Adil Muhtar yangınlarda 10 çiftçinin hayatını kaybettiğini, 40 çiftçinin de yaralandığını açıkladı. - Irak Çiftçiler Birliği Başkanı Hasan et-Tamimi: - "Sivil savunma ekipleri yangını söndürmeye çalışırken, uzaktaki başka bir bölgede yangın çıkıyor" - "Çiftçiler, gübre ve tohumu borç alıp ödemeyi mahsullerini sattıktan sonra yapıyor. Borcun ödenememesi halinde çiftçiler ve alacaklılar arasında büyük sorunlar çıkacaktır"

Haber 29-06-19 15:02

Amasya'da Atatürk'ün kıyafetleri defilesine ilgi

AMASYA'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün giysilerinden esinlenerek hazırlanan defile büyük beğeni topladı.  Kentte, 12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Haftası etkinlikleri, bu yıl Amasya Tamimi ve Milli Mücadelenin 100’üncü yıl coşkusuyla kutlanıyor.

Haber 20-06-19 11:18

Filistin direnişinin sembolü Ahed Tamimi yaralandı

Filistin direnişinin sembolü olan Ahed Tamimi ve ailesi trafik kazasında yaralandı.Filistin’in sembolü haline gelen ve "cesur kız" olarak tanınan Ahed Tamimi ile ailesi sabah saatlerinde işgal altındaki Batı Şeria’nın Ramallah kentinde meydana gelen trafik kazasında yaralandı.

Haber 19-06-19 12:17

Amasya Tamimi yeni bir dönemin başlangıcı kabul edilmiştir

Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı: - "Milli Mücadele'nin başlangıç tarihi 19 Mayıs 1919'dur, bu böyledir. Fakat tarihçi olarak 'Şartların değerlendirilmesi ve olayın bantlanması açısından nedir' diye sorarsanız, bu Amasya Genelgesi'dir. Amasya Tamimi bütün cihanda, işgalci devletler arasında, komünist ihtilali kavgasını veren Rusya'da, Uzak Asya'da, Hindistan altı kıtasında, bir kavganın ve yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilmiştir"

Haber 13-06-19 12:04

Amasya Tamimi yeni bir dönemin başlangıcı kabul edilmiştir

Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı: - "Milli Mücadele'nin başlangıç tarihi 19 Mayıs 1919'dur, bu böyledir. Fakat tarihçi olarak 'Şartların değerlendirilmesi ve olayın bantlanması açısından nedir' diye sorarsanız, bu Amasya Genelgesi'dir. Amasya Tamimi bütün cihanda, işgalci devletler arasında, komünist ihtilali kavgasını veren Rusya'da, Uzak Asya'da, Hindistan altı kıtasında, bir kavganın ve yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul edilmiştir"

Yurthaber 13-06-19 12:03

Samandağ Belediye Meclis Üyeliğini kazananlar belli oldu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde belediye meclis üyeliğine seçilenler belli oldu.Samandağ Belediye Meclisi Asıl Üyeliğine seçilenlerin partilere göre sıralaması şu şekilde oluştu:“Atiye Sönmez Erdoğdu (CHP Kontenjan), Ali Ercan Özen (CHP Kontejan), Yusuf Karaçay (CHP Kontejan), Aydın Duran (CHP), Timurlenk Bozoğlan (CHP), Esen Dibek (CHP), Ali Berrak (CHP), Nesim Özgün (CHP), Sinem Kayıkçı (DSP), Selman Kahlıoğulları (CHP), Doğan Güç (CHP), Pelin Ray (CHP), Adnan Çıkar (CHP), Ayhan Boğday (CHP), Nedim Yılmaz (CHP), Taylan Nural (DSP), Ender Can (CHP), Mahmut Rıdvanoğulları (CHP), Cem Tamimi, (CHP), Hasan Yılmaz (CHP), İlyas Nasraoğlu (CHP), Hikmet Suadiye (CHP), Yüksel Şahutoğlu (DSP), Cemil Ergin (CHP), Yahya Onur Berber (CHP), Kemal Esmer (CHP), Volkan Sağaltıcı (CHP), Hakan Temizkan (CHP), Songül Doğru (CHP), Ali Erol (DSP), Akın Paşa (CHP)”Hatay Büyükşehir Belediye Meclisine katılacak olan Meclis Asıl Üyeleri de şu şekilde:“Atiye Sönmez Erdoğdu (CHP), Aydın Duran (CHP), Timurlenk Bozoğlan (CHP), Esen Dibek (CHP), Ali Berrak (CHP), Nesim Özgün (CHP)”

Yurthaber 02-04-19 12:20

Hrant Dink cinayeti davası

Duruşmada, davanın tutuklu sanıklarından dönemin İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek ile tanık olarak dinlenilen dönemin İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Vedat Yavuz arasında, istihbarat, sorumluluk alanı ve görev tanımıyla ilgili tartışmalar yaşandı - Ramazan Akyürek: - "Tamimi alan ve bilgilere vakıf olan İstanbul ya da Trabzon'da istihbarat şube müdürü olsanız, ne yapardınız?" - Vedat Yavuz: -"Şube müdürü olsam, başkanlıkla ve Trabzon ile ivedi temasa geçerdim. F4 değerlendirmesi geldiğinde, başkan ve C Şube müdürüyle direkt temasa geçerdim. İşin kaynağı olan Trabzon'la istişare kurardım ya da Trabzon'a yazı yazıp, telefonla İstanbul'u bilgilendirirdim" - "Başkanlık da her şeye vakıf. 81 ilden bilgi alma hakkı var çünkü. Başkanın (Ramazan Akyürek), orada hemen devreye girip, 'gelin buraya' demesi, konseyi kurması lazımdı. Tamimle ilgili asayiş ve güvenlik anlamında tedbir alınır. F4'ün üzerine bu tamim gelirse başkanın ilgili illerle temasa geçmesi ve başkanlığın da koordine kurması lazımdı" - "Beni Samsun'a gönderdiniz. Bir şey yoktu orada, 'döneyim mi' dedim, 'dönme' dediniz. 3 gün daha beni orada bekletmenin anlamı ne? 3 gün sonra dönüp akşam saatinde istihbarat şubenin kapısından giriyorum, mülkiye müfettişleri çıkıyorlar oradan. Sizin aklınıza ne gelir? Olayla ilgili ilk giden müfettişlermiş onlar. Sizin aklınıza ne gelir? Hayır gelmez ki şer gelir"

Haber 12-03-19 17:26

Filistin'de çocuklara uygulanan şiddet Güney Afrika'da anlatıldı

İsrail askerlerinin düzenlediği baskında başından vurularak yaralanan 15 yaşındaki Filistinli Muhammed Tamimi: - "Başımdan vurulduktan sonra 7 kez ameliyat oldum. Evimde iyileşmeye çalışırken yine bir baskınla gözaltına alındım" - Çocuk hakları aktivisti Nadia Meer: - "Koşullar yetersiz olsa da kamplarda yaşayan çocukların en azından hayatları güvence altında"

Haber 22-11-18 02:09

Evrensel Medyada Filistin'in Geleceği konferansı

AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu: - "Filistinliler 50-60 senedir İsrail işgali altında yaşıyorlar ama maalesef uluslararası güçler onları görmek istemiyor. Uluslararası toplum Filistin halkına yardım etmektense kendi meseleleriyle ilgileniyorlar. Filistin'de olan her şey anında Türkiye'yi de etkiliyor. Çünkü bizim insanımız Filistin'in meselesini kendi meselesi gibi görüyor" - Filistinli akademisyen ve siyasi aktivist Azzam Tamimi: - "Filistin meselesini çözmek için önce şu problemin ortadan kaldırılması lazım. Onlar, sizi kendilerinden daha aşağı görürken ve sizin topraklarınızı işgal etmekte kendini haklı görürken onlarla nasıl anlaşabilirsiniz? Bu yüzden İsrail ile bir anlaşma yapabileceğimizi düşünen insanlar varsa onlar mücadele isteklerini kaybetmişlerdir"

Haber 17-11-18 18:10

Ahed Tamimi, Başkan Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti

"Filistin'in cesur kızı" olarak tanınan aktivist Ahed Tamimi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a ziyarette bulundu - İBB Başkanı Mevlüt Uysal: - "Ahed Tamimi, Filistin davası için gerçekten sembol bir isim. Sadece Filistin'de değil, bütün dünyada baskıya karşı mazlumlar adına mücadele ediyor. Onun sürdürdüğü mücadelenin bir şekilde başarıya ulaşacağına inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum" - Ahed Tamimi: - "Burada gördüğümüz destekten çok mutlu olduk. Bu destek, bizi manevi olarak motive ediyor. Ülkemize döndüğümüz zaman daha güçlü direniş sergilememizi sağlıyor. Bu anlamda Türk halkına, şükranlarımı sunmak istiyorum"

Haber 22-10-18 19:28

Basra'da içme suyundan zehirlenenlerin sayısı 80 bine yükseldi

Irak meclisine bağlı İnsan Hakları Komisyonu Basra Ofisi Sorumlusu Mehdi et-Tamimi, vilayetteki içme suyunun kirlenmesi nedeniyle zehirlenen vatandaşların sayısının 80 bine yükseldiğini söyledi

Haber 22-09-18 11:53

Basra'da kirli içme suyundan zehirlenenlerin sayısı 60 bine ulaştı

Irak Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Basra Sorumlusu Mehdi et-Tamimi, içme suyundan zehirlenme vakalarının 60 bine ulaştığını belirterek acil önlem alınması çağrısı yaptı

Haber 12-09-18 15:39

Filistinli cesur kızın serbest bırakılması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: - "İsrail’in zulmüne karşı duran Ahed Tamimi nihayet özgürlüğüne kavuştu. Ahed Tamimi'nin şahsında bütün Filistin halkını selamlıyor, Filistin'in özgürlüğüne vesile olmasını diliyorum"

Haber 29-07-18 20:27

Filistinli Ahed Tamimi Serbest

İsrail askerlerine tekme ve tokat atmaktan suçlu bulunup 8 ay hapis cezasına çarptırılan 17 yaşındaki Filistinli Ahed Tamimi 8 aylık hapis cezasını tamamlamasının ardından serbest bırakıldı

Haber 29-07-18 18:15

Filistinli genç Ahed Tamimi serbest bırakıldı

İsrail askerlerine vurduğu için cezaevine giren ve Filistin'deki direnişin sembolü hâline gelen 17 yaşındaki Ahed Tamimi, yaklaşık sekiz aydır kaldığı cezaevinden tahliye edildi.

Haber 29-07-18 12:23

12 yaşındaki Filistinli Tamimi’den İsrail askerlerine: “İnsansınız ama insanlık yok sizde”

Filistin’in Ramallah şehrinde yaşayan 12 yaşındaki çocuk gazeteci Jana Al-Tamimi İsrail askerlerine, “Biz buradayız ve burada kalacağız, hiç bir yere gimeyeceğiz” dedi.Filistin’in Ramallah kentinde yaşayan ve ‘Filistinin en küçük gazetecisi” olarak bilinen Jana Al-Tamimi İsrail askerlerine, “Biz buradayız ve burada kalacağız, hiç bir yere gitmeyeceğiz, insansınız ama insanlık yok sizde” dedi.İsrail askerlerinin yüzüne bu cümleleri kuran Tamimi, “Siz şimdi gülün bakalım.

Haber 23-04-18 21:02

Ahed Tamimi’den taciz davası

Bir İsrail askerini tokatlaması sebebi ile yargılanan Ahed Tamim, sorgulama esnasında kendisini taciz ettiğini iddia ettiği soruşturma görevlisine dava açtı.Bir İsrail askerini tokatlaması sebebi ile yargılanan Ahed Tamimi, soruşturma esnasında kendisini taciz ettiğini iddia ettiği bir soruşturma görevlisine dava açtı.

Haber 03-04-18 00:11

İngiltere'den Ahed el-Tamimi tepkisi

Ortadoğu'dan Sorumlu Devlet Bakanı Burt: - "İsrail’de tutuklu Filistinli çocuklara yönelik muamele, İngiltere için bir insan hakları önceliği niteliğini koruyor”

Haber 23-03-18 16:09

Filistinli Ahed Tamimi’ye 8 ay ceza

İsrail askerine tokat attığı için gözaltına alınan Filistinli Ahed Tamimi 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.İsrail askerine yumruk attığı için 3 aydır gözaltında tutulan Ahed Tamimi, 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 21-03-18 18:25

Üniversite öğrencilerinden Ahed et-Tamimi eylemi

İstanbul Üniversitesi'nden bir grup öğrenci, yaklaşık 3 aydır İsrail tarafından gözaltında tutulan Filistinli kız çocuğu Tamimi için Beyazıt Meydanı'nda eylem yaptı

Haber 21-03-18 13:11

İsrail askerine tokat atan Filistinli kız Ahed Tamimi hakim karşısında

Bir İsrail askerine tokat attığı videoyla gündeme gelen 17 yaşındaki Filistinli kız Ahed Tamimi, İsrail'deki bir askeri mahkemede yargılanmaya başlandı. Tamimi'ye aralarında "güvenlik güçlerine saldırmak ve şiddeti kışkırtmak"dahil 12 farklı suçlama yöneltildi.

Haber 13-02-18 13:50

Roma'da Ahed Tamimi'ye Özgürlük eylemi

- İsrail'in tutukladığı 16 yaşındaki Ahed Tamimi’nin özgürlüğüne kavuşması için Roma'da eylem düzenlendi - Kadın hakları örgütü "Non Una Di Meno" üyesi Cassan: - "450'den fazla çocuk şu an İsrail hapishanelerinde tutuluyor. Ahed Tamimi de, İsrail hapishanelerindeki yüzlerce çocuğun sembolü. Bu durum kabul edilemez, uluslararası hukuka göre çocukları hapse atamazsınız" - Filistinli Tutuklularla Dostluk Derneği Başkanı Salih: - "Çocuk haklarını savunan bütün uluslararası organizasyonlara çağrıda b

Haber 13-01-18 20:48

BM'den Ahed Tamimi açıklaması

- Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric: - "Çocukların gözaltına alınmasından özellikle endişe duyuyoruz ve bu endişelerimizi paylaştık"

Haber 08-01-18 21:57

Filistinli Genç Kıza 12 Ayrı Suçlama

16 yaşındaki Filistinli Ahed Tamimi’ye yönelik İsrail tarafından 12 ayrı suçlama yöneltildi. Tamimi Batı Şeria’da iki İsrailli askere tekme ve tokat attığı görüntülerin yayılmasının ardından gözaltına alınmıştı.

Haber 01-01-18 23:54

İsrail Askerlerince Tutuklanan İki Çocuk İçin Sessiz Eylem

Batı Şeria’daki protestolar sonrası İsrail askerleri tarafından gözaltına alınan 16 yaşındaki çocuklar Ahed Et Tamimi...

Yurthaber 23-12-17 18:14

İsrail hapishanelerindeki Filistinliler için sessiz yürüyüş

- Genç İHH üyeleri, İsrail hapishanelerinde tutulan Ahed et-Tamimi ve Fevzi el-Cüneydi'nin sesi olmak için, Galatasaray Lisesi önünden Şişli Camisi'ne sessizce yürüdü - İHH İnsani Yardım Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve avukat Sönmez: - "İsrail, tuttuğu Filistinli çocukları ezmek, onların mücadele azmini kırmak adına yetişkinlerle değil çocuklarla mücadele ederek, onlara zindanlarda işkence yapmakta" - "Biz bu yürüyüşle aslına sessizce şunu haykırdık, bu çocuklar sahipsiz değil. Filistinli çocuklar

Haber 23-12-17 16:42

Gaziantep'te, Uğur Ortaokulu Açıldı

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te yeni açılan Özel Uğur Ortaokulu'nun tanıtımı yapıldı. Uğur Okulları Gaziantep Kurucu Temsilcisi Nezir Tamimi, Türkiye genelinde bu

Yurthaber 12-08-17 20:28

Gaziantep'te, Uğur Ortaokulu Açıldı

Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te yeni açılan Özel Uğur Ortaokulu'nun tanıtımı yapıldı. Uğur Okulları Gaziantep Kurucu Temsilcisi Nezir Tamimi, Türkiye genelinde bu

Yurthaber 12-08-17 18:19

Rektör Orbay’dan amasya Tamimi Mesajı

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Amasya Tamimi’nin imzalanmasının 96. yıl dönümü dolayısıyla bir...

Yurthaber 22-06-15 11:32

SOLOTÜRK Amasya Tamimi Için Uçacak

Amasya Tamimi'nim 95. yıl dönümünde düzenlenen Uluslararası Atatürk Kültür Ve Sanat Festivali kapsamında, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı "SOLOTÜRK" ekibince gösteri uçuşu yapılacak.

Yurthaber 17-06-14 14:01

Amasya Uluslararası Atatürk Kültür Ve Sanat Festivali

"Amasya Tamimi"nin ilanının 95. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali başladı.

Yurthaber 11-06-14 22:48

12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk, Kültür Ve Sanat Festivali

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, "Amasya kurtuluş mücadelesi içinde çok önemli bir kilometre taşı olmuş ve Amasya Tamimi ile milli mücadelenin

Yurthaber 05-03-14 15:30

Amasya Tamimi'nin Yayımlanışının 94. Yıl Dönümü

Amasya Tamimi'nin yayımlanışının 94. yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi. Bu yıl törenler uzun süre sonra genelgenin yayımlandığı tarihte Saraydüzü Kışlası olan

Yurthaber 22-06-13 13:10

Uluslararası Atatürk, Kültür Ve Sanat Festivali

Amasya Korusu Türk Sanat Müziği konseri verdi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Amasya Tamimi ile milli mücadeleyi başlatmasının 94. yıl dönümü

Yurthaber 18-06-13 23:00

Uluslararası Atatürk, Kültür Ve Sanat Festivali

Amasya'daki ''Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'' kapsamında "Milli Mücadele Pul Sergisi" açıldı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün,Amasya Tamimi ile milli

Yurthaber 18-06-13 17:50

''Uluslararası Atatürk, Kültür Ve Sanat Festivali''

Amasya'daki ''Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali'' kapsamında "Kiraz Teşvik Yarışması" düzenlendi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Amasya Tamimi ile milli

Yurthaber 15-06-13 14:50

''Uluslararası Atatürk, Kültür Ve Sanat Festivali''

Amasya'daki "Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında "tarım fuarı" açıldı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Amasya Tamimi ile milli mücadeleyi

Yurthaber 14-06-13 17:40

Amasya Uluslararası Atatürk Kültür Ve Sanat Festivali Başladı

Atatürk'ün Amasya Tamimi ile Milli Mücadeleyi başlatmasının anısına her yıl geleneksel olarak 12-22 Haziran tarihleri...

Yurthaber 11-06-13 23:11

Amasya'da Uluslararası Atatürk Kültür Ve Sanat Festivali Başladı

Amasya'da, "Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali" başladı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Amasya Tamimi" ile Milli Mücadeleyi başlatmasının 94'üncü yıl

Yurthaber 11-06-13 22:50

12-22 Haziran Uluslararası Atatürk Kültür Ve Sanat Festivali

Amasya Valiliği ve Amasya Belediyesi'nin işbirliğinde gerçekleşecek Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali 12-22 Haziran'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Amasya Tamimi'nin yazılarak

Yurthaber 11-06-13 16:40

Kütahya'da 'dikili Ağaç Satışı' Semineri

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nde 'dikili ağaç satışı tamimi' konulu eğitim semineri düzenlendi.Kütahya Orman Bölge Müdürü...

Yurthaber 14-02-13 20:20

6877 Sayılı Dikili Ağaç Satışı Tamimi Yayınlandı

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, 6877 sayılı Dikili Ağaç Satışı tamiminin yayınlandığını belirtti.6877 sayılı...

Yurthaber 07-01-13 16:20

Filistinli Ahed Tamimi Ülkesine Döndü

Başakşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Türkiye’ye gelen ve ‘Hanzala Cesaret Ödülü’ alan Filistin’in cesur kızı Ahed...

Yurthaber 05-01-13 13:16