su burcu yazgı coşkun Haberleri

Kardeşlerim Asiye öldü mü? Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun veda etti
"Kardeşlerim Asiye öldü mü?" sorusu sonrası diziye dair yeni bir gelişme ortaya çıktı. Kardeşlerim’deki ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılıp veda paylaşımı yaptı.
Yayın Tarihi: 18-02-2024 11:55
KARDEŞLERİM 96. BÖLÜM CANLI İZLE! Kardeşlerim saat kaçta, hangi kanalda? Heyecan dorukta!
Kardeşlerim yeni bölüm canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 4. Sezonuna giriş yapan diziden doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran ayrılmıştı. Dizinin yeni bölümü, yayın saati ve kanalı araştırılıyor. Peki, Kardeşlerim saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kardeşlerim 96. bölüm canlı izle ekranı...
Yayın Tarihi: 16-09-2023 18:45
Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kardeşlerim dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Kardeşlerim dizisi 4. sezon tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği Kardeşlerim dizisi 3 sezonuyla ATV ekranlarında yayınlandı. Sezon finali ile ekranlara ara veren Kardeşlerim'in yeni sezonu dizinin sıkı takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Yayın Tarihi: 25-08-2023 13:22
Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak? ATV Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Kardeşlerim 4. sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin üstlendiği, senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yayınlanıyor. Sezon finali ile ekranlara ara veren Kardeşlerim'in yeni sezonuna ilişkin sorgulamalar hız kazandı. Peki, Kardeşlerim 4. sezon ne zaman başlayacak? ATV Kardeşlerim dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Yayın Tarihi: 17-08-2023 00:02
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun derin sırt dekoltesiyle büyüledi! Beğeni butonu çöktü
Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de hayat verdiği Asiye Eren karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Su Burcu Yazgı Coşkun duru güzelliği ve muhteşem sesiyle adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken güzel oyuncu mini derin sırt dekolteli sarı elbisesiyle takipçilerinden tam not aldı.
Yayın Tarihi: 08-07-2023 14:14
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun'la ilgili gerçeği duyan şaştı kaldı! Kimse inanamıyor!
Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri de ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisi. Dizide Onur Seyit Yaran ile partner olan Su Burcu Yazgı Coşkun şu sıralar yaşıyla gündemde. Dizide sevgilisini oynayan Onur Seyit Yaran ile aralarında 11 yaş fark olması güzel oyuncunun yaşını da merak ettirdi.
Yayın Tarihi: 11-03-2023 23:31
Kardeşlerim bu akşam var mı? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kardeşlerim bu akşam var mı sorusu her cumartesi aratılan konular arasında yer alıyor. Bir süredir deprem nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. İzleyiciler Kardeşlerim bu akşam var mı ve Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman sorusunu aratıyor.
Yayın Tarihi: 11-02-2023 13:55
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun Milyoner'de yarıştı!
Kardeşlerim dizisinde Asiye rolüne hayat veren genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, dizide başrolü paylaştığı Onur Seyit Yaran ile Milyoner programında yarıştı. Bununla birlikte Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 19-12-2022 00:14
Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Kardeşlerim dizisinin yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında ve nereli?
Kardeşlerin dizisi ile yıldızı parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun'un hayatı araştırılmaya başlandı. Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, oyunculuk kariyerinin başında büyük bir çıkış yakaladı. Peki Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir? Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alan Kardeşlerim dizisinin yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında merak edilenler...
Yayın Tarihi: 05-12-2022 15:37
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun Altın Kelebek'te! Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, kaç yaşında?
Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile tanıdığımız Su Burcu Yazgı Coşkun başarılı oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de büyük beğeni topladı. Su Burcu Yazgı Coşkun, çok genç bir isim olmasına rağmen, çok güçlü bir kariyer çıkışıyla son dönemde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun Altın Kelebek'te ‘Yıldızı Parlayanlar’ kategorisinde ödüle layık görüldü. İşte hakkında tüm merak edilenler...
Yayın Tarihi: 02-12-2022 15:00
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun mini elbiseli pozuyla beğeni rekoru kırdı!
Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla dikkat çeken genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, çok geçmeden Kardeşlerim dizisinde başrol Asiye rolünü canlandırmaya başladı. Seyirciler tarafından oldukça sevilen dizi, Şubat 2021'den beri ekranlarda yer alıyor. Dizinin göz önündeki oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun, sosyal medya pozlarıyla ön plana çıkıyor.
Yayın Tarihi: 31-08-2022 14:32
Kardeşlerim dizisi yeni sezon fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim 3. sezon ne zaman başlıyor, son bölümde neler yaşandı?
Kardeşlerim dizisinin sıkı takipçileri yeni sezonu heyecanla bekliyor. Başrollerinde Su Burcu Yazgı, Onur Seyit Baran ve Halit Özgü Sarı'nın yazdığı Kardeşlerim dizisi oldukça sevilen diziler arasında yer alıyor. Kardeşlerim 3. sezon fragmanı yayınlandı. Peki, Kardeşlerim yeni sezon ne zaman başlıyor, son bölümde neler yaşandı? Kardeşlerim oyuncuları kim? İşte merak edilenler...
Yayın Tarihi: 27-08-2022 16:40