Trabzonspor Şampiyon Haberleri Ve Son Dakika Trabzonspor Şampiyon Haberleri

Trabzonspor Şampiyon

Trabzonspor şampiyon Haberleri

Son dakika: Abdülkadir Ömür'ün trafikteki hareketleri büyük tepki çekti! Makas attı, tehlike yaşattı...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig 2021/22 Ahmet Çalık Sezonu'nda bitime üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da kazanılan zaferde büyük pay sahibi olan Abdülkadir Ömür'ün sosyal medyaya düşen videosu büyük tepki çekti. Trafikte yaptığı hareketler sonrasında kaza tehlikesi oluşturan Ömür için Trabzonspor'dan herhangi bir açıklama gelmedi.
Yayın Tarihi: 29-06-2022 23:55
Son dakika: Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yardımcısı Egemen Korkmaz, teknik ekipten ayrıldı!
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunda bitime 3 hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, yeni sezon çalışmalarına bugün başladı. Bordo - mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın yardımcılığını üstlenen antrenör Egemen Korkmaz, teknik ekipten ayrıldı. Korkmaz'ın ayrılık sebebinin ailevi nedenler olduğu öğrenildi.
Yayın Tarihi: 27-06-2022 19:04
Son dakika: Uğurcan Çakır'ın menajerinden açıklama geldi, Trabzonspor taraftarları çıldırdı!
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 Ahmet Çalık Sezonu'nda bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da başarılı kaleci Uğurcan Çakır'ın geleceği merak ediliyordu. Performansıyla bordo - mavili ekibin kazandığı şampiyonlukta başrol oynayan file bekçisinin adı, birçok Avrupa deviyle anılıyordu. Uğurcan Çakır için dev rakamlar telaffuz edilirken, 26 yaşındaki kalecinin abisi ve menajeri olan Necdet Çakır'dan gelen açıklama Trabzonsporlu taraftarları kızdırdı.
Yayın Tarihi: 17-06-2022 07:42
Son dakika: Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme krizi! Yine anlaşma sağlanamadı...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor'da iç transfer hareketliliği devam ediyor. Sözleşmesi biten yıldız futbolcu Anthony Nwakeme ile görüşmelerini sürdüren bordo - mavili yönetim, Nijeryalı futbolcuyla yine anlaşmaya varamadı. İki tarafın, yıllık ücret ve sözleşme süresi konusunda ortak bir karara varamadığı ortaya çıktı.
Yayın Tarihi: 25-05-2022 16:21
Son dakika: Başakşehir, şampiyon Trabzonspor'u 3 golle devirdi!
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor ile Avrupa'ya gitme hayali kuran Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. 90 dakikası nefes kesen karşılaşmada her iki takım da birçok gol pozisyonuna girdi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan müsabakada kazanan taraf, ilk yarı ve ikinci yarıda atılan gollerle 3-1'lik üstünlük yakalayan Başakşehir oldu. Başakşehir bu sonuçla UEFA Konferans Ligi Elemeleri'nde oynamaya hak kazandı.
Yayın Tarihi: 22-05-2022 17:55
Son dakika: Şampiyon Trabzonspor, Altay'a takılmadı! İstanbul, Trabzon gibi...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında şampiyon Trabzonspor, Altay ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'ndaki bakım nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan müsabakaya bordo - mavili taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Büyük bir atmosfere sahne olan karşılaşmanın 90 dakikası nefes keserken, kazanan taraf 2-1'lik üstünlükle Trabzonspor oldu. İşte maçtan detaylar...
Yayın Tarihi: 15-05-2022 17:53
Trabzonspor'un şampiyonluk forması ne kadar, kaç TL? Trabzonspor'un şampiyonluk formasının fiyatı nedir? Satışa çıktı mı?
Trabzonspor'un şampiyonluk forması ne kadar, kaç TL? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen taraftarlar konuya ilişkin internette araştırma yapmaya başladı. Bordo Mavili ekip bu akşam Medical Park Stadyumunda gerçekleştirilecek olan kupa töreninde şampiyonluk için tasarlanan formayı görücüye çıkarak. Peki Trabzonspor'un şampiyonluk forması ne kadar, kaç TL? Trabzonspor'un şampiyonluk formasının fiyatı nedir? Satışa çıktı mı? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 14-05-2022 21:34
Son dakika: Anthony Nwakaeme, Trabzonspor ile anlaşamadı ve masadan kalktı! Fenerbahçe...
Son dakika haberleri: Trabzonspor'un Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinde başrol oynayan futbolcu Anthony Nwakaeme, bordo - mavili kulüple yeni sözleşme için görüşmelerini sürdürüyordu. "Trabzonspor'dan ancak kulüp beni istemezse giderim" ifadelerini kullanan Nwakaeme ile kulüp arasındaki görüşmeler çıkmaza girdi ve imza şimdilik askıya alındı.
Yayın Tarihi: 14-05-2022 09:21
Son dakika: Shota Arveladze, Survivor'a damga vurdu! Ağzından kaçırdı, yılın potunu kırdı...
Survivor'da yer alan yarışmacılar, 9 Mayıs akşamında yayınlanan yeni bölümde İngiltere ödülünü kazanmak için parkurda savaş verdi. Ödülde ise Acun Ilıcalı'nın istemeyeceği bir gelişm eyaşandı. Ödülü kazanan Gönüllüler takımı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin maçını izledi. Maçın ardından teknik direktör Shota ile bir araya gelen Gönüllüler, deneyimli çalıştırıcının ağzından kaçırdığı itiraf sonrasında öğrenmemeleri gereken bir bilgi edindiler.
Yayın Tarihi: 10-05-2022 18:32
Son dakika: Ekrem İmamoğlu'ndan şampiyonluk sonrası ortaya çıkan görüntü için açıklama! Kusura bakmayın da...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 Ahmet Çalık Sezonu'nun şampiyonu, bitime 3 hafta kala Trabzonspor oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun şampiyonluk sonrasında gözyaşlarına boğulduğu görüntü, sosyal medyada çok konuşulmuştu. İmamoğlu'ndan konuya ilişkin açıklama geldi...
Yayın Tarihi: 04-05-2022 13:53
Son dakika: Fenerbahçe'den Trabzonspor maçındaki pankart için suç duyurusu!
Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Trabzonspor - Fraport TAV Antalyaspor maçında açılan pankart için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
Yayın Tarihi: 03-05-2022 16:04
Son dakika: Galatasaray'a transfer piyangosu! Kerem Aktürkoğlu derken kasa para dolacak! İşte o 5 isim...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun şampiyonu Trabzonspor oldu! Bordo - mavililer, bitime 3 hafta kala şampiyonluk ipini göğüsledi. Trabzonspor'un şampiyonluğunun yanında bu sezon Süper Lig'de mücadele eden 20 takımda yer alan birçok oyuncu unutulmaz performanslar sergiledi. Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu ortaya koyduğu oyunla devlerin dikkatini çekerken Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi, Kerem'i ligin en iyi oyuncusu olarak işaret etti.
Yayın Tarihi: 02-05-2022 15:29
Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya şampiyonluk hediyesi!
Şampiyon Trabzonspor'da 38 yıl sonra zaferi getirerek taraftarların gönlünde taht kuran Abdullah Avcı için yönetim harekete geçti. Tecrübeli çalıştırıcı ile devam etmek isteyen bordo - mavili kulüp, şampiyonluk hediyesi olarak uzun vadeli bir sözleşme için çalışmalara başladı.
Yayın Tarihi: 02-05-2022 13:42
Son dakika: Antalyaspor'dan Trabzonspor maçı açıklaması! Canımızı zor kurtardık...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor ile Antalyaspor, Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı ve Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etti. Zafer sonrası sahaya inen taraftarlar, Antalyasporlu futbolcuları darp etti. Kırmızı - beyazlı kulüpten konuya ilişkin sert bir açıklama geldi.
Yayın Tarihi: 01-05-2022 12:57
Son dakika: Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında korku dolu anlar! Arabayla çarptı, kaçtı...
Son dakika haberleri: Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligde 2021/22 sezonunun şampiyonu oldu! Zaferi kutlamak isteyen bordo - mavili taraftarlar ülkenin her şehrinde sokaklara akın etti. Samsun'da kutlama yapmak isteyen bir Trabzonspor taraftarı kaçmak isterken, bir kişiye arabayla çarparak kaçtı. O anlar kameralara yansıdı...
Yayın Tarihi: 01-05-2022 11:19
Son dakika: Fenerbahçe'den şampiyonluk sonrası sert açıklama! Bir daha görmek istemiyoruz!
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'd 35. hafta mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın başında açılan pankart ise sosyal medyada olay yarattı. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, pankartla ilgili çok sert ifadeler kullanırken, savcıları göreve çağırdı.
Yayın Tarihi: 01-05-2022 11:04
Son dakika: Trabzonspor'a şampiyonluk aslında bu maç gelmiş! İşte o ilginç detay...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. Taraftarlar, sabahın ilk ışıklarına kadar kutlama yaparken, futbolcular da uzun süre boyunca şehir turuyla coştu. Peki Trabzonspor'a şampiyonluğu hangi maçlar getirdi? İşte en kritik maçlar...
Yayın Tarihi: 01-05-2022 10:26
Son dakika: Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında futbolculardan Fenerbahçe'ye küfür! İsmail Köybaşı...
Son dakika haberleri: Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve 38 sezon sonra yeniden şampiyonluğunu ilan etti. Bordo - mavililerin şampiyonluk ipini göğüslemesi Türkiye'nin dört bir yanında kutlanırken, Trabzonsporlu futbolcular da bu coşkuya maç sonrasında eşlik ettiler. Ancak takım otobüsünde yapılan bir tezahürat, Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.
Yayın Tarihi: 01-05-2022 09:21
Son dakika: Abdullah Avcı'nın röportajına futbolculardan sulu baskın! Hazırlıksız yakalandım...
Son dakika haberleri: Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kariyerinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda futbolcuları tarafından baskına uğradı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.
Yayın Tarihi: 30-04-2022 23:43
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Trabzonspor'un şampiyonluğuna tebrik!
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunun şampiyonu Trabzonspor oldu. Bordo - mavililer, Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabından Trabzonspor'un şampiyonluğunu tebrik etti.
Yayın Tarihi: 30-04-2022 22:47
Son dakika: Şampiyon Trabzonspor! Abdullah Avcı tarihe geçerek bir ilki yaşadı...
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyon Trabzonspor oldu! Süper Lig'in 35. haftasında Antalyaspor'u konuk eden bordo - mavililer, karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Trabzonspor, tam 38 sene sonra yeniden şampiyonluk ipini göğüsledi. Abdullah Avcı yönetiminde şampiyon olan Trabzonspor, ilk kez Trabzon dışından bir hoca ile şampiyonluk yaşadı. Ayrıca Trabzonspor, üç büyük rakibi karşısında bu sezonu yenilgisiz kapadı.
Yayın Tarihi: 30-04-2022 22:35
Son dakika: Şampiyon Trabzonspor'un kasasına ne kadar girecek? Trabzonspor'un kazanacağı para belli oldu...
Son dakika haberleri: Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynadığı Fraport TAV Antalyaspor maçı sonrasında şampiyonluğunu ilan etti. Bordo - mavili taraftarlar, takımlarının ne kadar para kazanacağını merak etmeye başladılar. Peki Trabzonspor kaç para kazanacak? Trabzonspor, şampiyonluğu sonrasında kasasını kaç parayla dolduracak? İşte tüm bu soruların cevabı...
Yayın Tarihi: 30-04-2022 15:25