Akasya Durağı Haberleri

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu! Sitare Akbaş yeni imajıyla sosyal medyayı salladı! İddialı dizide ortaya çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteriyle hafızalarımıza kazınan Sitare Akbaş son dönemde değişimiyle sosyal medyanın gündeminde. Şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Akbaş yeni dizisindeki imajıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 09-01-2024 06:44

Akasya Durağı'nın Gülbin'iydi! Aslı Altaylar değişimiyle olay oldu! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyicisi kitlesine sahip olan Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Gülbin' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Aslı Altaylar yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Altaylar'ın iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 29-12-2023 11:37

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu... Sitare Akbaş adeta bambaşka biri oldu! Cesur pozları olay...

Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyicisi kitlesine sahip olan Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Sitare Akbaş yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz'i buluşturan Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Sitare Akbaş son haliyle gündem oldu. Ünlü ismin iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 13-12-2023 08:53

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozlarına yorum yağdı! 'Aman Osman Ağa görmesin'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez'in sosyal medyadaki paylaşımları büyük ilgi görüyor. Güzel oyuncunun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

Magazin 10-11-2023 16:05

Akasya Durağı'nın çaycı Ali Kemal'iydi... Ateş Fatih Uçan son haliyle gündem oldu! Gören aynı şeyi söyledi

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği çaycı Ali Kemal karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ateş Fatih Uçan sempatik tavırları ve şiveli konuşması ile büyük beğeni toplamıştı. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Ateş Fatih Uçan'ı gören herkes aynı şeyi söyledi...

Magazin 04-11-2023 08:52

Akasya Durağı'nın Haylaz Can'ını bir de şimdi görün! O artık 25 yaşında delikanlı!

Akasya Durağı'nın oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Oyuncu kadrosunda Levent Ülgen, Zeki Alasya, Cezmi Baskın ve Onur Şan gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı'nda Can karakterine hayat veren Erimşah Bora bu rolü ile hafızalara kazındı. Erimşah Bora'nın son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 20-10-2023 22:28

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar'a flaş transfer! Akasya Durağı'nın yıldızı kadroda

Özgü Namal'ın ekrana dönmesini sağlayan ve Özcan Deniz'in de başrolde olduğu "Kızıl Goncalar" dizisinin son hazırlıkları devam ediyor. Yakında sete çıkacak olan diziye Akasya Durağı'nın yıldız ismi dahil oldu.

Magazin 06-10-2023 14:41

Akasya Durağı’nın Şoför Leyla’sının kardeşi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı! Görenler şaştı kaldı

Akasya Durağı dizisi bir dönemin fenomen yapımları arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlandığı sırada beğeni toplayan yapımda Şoför Leyla karakterine Ayça İnci hayat veriyordu. Güzelliğiyle adeta yıllara meydan okuyan İnci’nin kardeşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 26-09-2023 15:09

Akasya Durağı'nın Nurten'i Cansu Gültekin evlendi! Eşiyle dudak dudağa poz verdi

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Nurten karakteriyle hafızalarımıza kazınan Cansu Gültekin bu dizinin ardından birçok projede yer aldı. Son hali ile zaman zaman gündem olan ünlü oyuncudan müjdeli haber geldi. Cansu Gültekin bir süredir birlikte olduğu Mustafa Dincir ile evlendi. İşte dudak dudağa ilk poz...

Magazin 22-09-2023 15:05

Akasya Durağı'nın Zeyno'su iddialı pozlarıyla dikkat çekti! Son hali şaşırttı

Akasya Durağı’nda hayat verdiği Zeyno karakteri ile büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş bu rolüyle hafızalara kazındı. Güzelliği ile dikkat çeken Akbaş sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 12-09-2023 09:29

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar son haliyle şoke etti! Genç sevgilisi bakın kim çıktı

Bir dönem izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Akasya Durağı dizisinde Gülbin karakterine hayat veren çocuk oyuncu Aslı Altaylar son haliyle şaşırttı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu sevgilisi ile de paylaşımlar yapıyor. Aslı Altaylar'ın kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 10-08-2023 14:13

Akasya Durağı'nın yaramaz Can'ı Erimşah Bora son haliyle şoke etti! Bakın hangi mesleği seçti

Bir dönem izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Akasya Durağı dizisinde 'Can' karakterine hayat veren çocuk oyuncu Erimşah Bora son haliyle şaşırttı. Şimdilerde genç bir delikanlı olan Erimşah Bora değişimiyle pes dedirtti.

Magazin 01-08-2023 20:16

Yeşilçam efsanesi Fulya Özcan'ın oğlu da çok ünlü çıktı! Akasya Durağı'nın yıldızıymış

Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden biri olan Fulya Özcan, bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı Güle Güle filminde hayat verdiği 'Ayşegül' karakteriyle hafızalara kazındı. Son hali gündem olan Özcan'ın oğlunun kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 01-08-2023 08:37

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş'ın son hali çok konuşuldu! Bakın kime benzetildi

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteriyle büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla sık sık gündem oluyor. Değişimiyle çok konuşulan ünlü oyuncunun son hali bakın kime benzetildi...

Magazin 20-07-2023 14:21

Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez tek celsede boşandı! Gizlilik kararı çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Sönmez, 2018 yılında evlendiği iş insanı Cem Candar’dan boşandı. Boşanma davası için gizlilik kararı alındı.

Magazin 18-07-2023 12:51

Akasya Durağı'nın Nuri Baba'sı Zeki Alasya'nın kızı bakın kim çıktı! Görenler şaştı kaldı

Yeşilçam’ın usta oyuncularından biri olan Zeki Alasya hafızalara kazınan isimler arasında yer alıyor. Türk sinemasındaki sevilen filmlerinin ardından Akasya Durağı, Küçük Ağa, Cennet Mahallesi gibi başarılı dizilerde de rol alan Alasya’nın kızının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 18-07-2023 08:04

Akasya Durağı'nın Zeyno'su son haliyle ağızları açık bıraktı! Dekolteli pozları nefes kesti

Akasya Durağı’nda hayat verdiği Zeyno karakteri ile büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş bu rolüyle hafızalara kazındı. Güzelliği ile nefes kesen Akbaş’ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı. Ünlü isim dekolteli pozlarıyla mest etti.

Magazin 08-07-2023 16:40

Akasya Durağı'nın çaycı Ali Kemal'inin son halini gören şaştı kaldı! Eşiyle çok iddialı pozlar...

Akasya Durağı dizisi bir döneme damga vuran unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncuları arasında ünlü isimlerin yer aldığı dizide çaycı Ali Kemal’e Ateş Fatih Uçan hayat veriyordu. Yıllara meydan okuyan Uçan’ın son hali ağızları açık bıraktı. Ünlü ismin eşine yazdığı yorumlar dikkat çekti.

Magazin 06-07-2023 08:55

Arka Sokaklar'ın Pınar'ı bambaşka bir hayat seçti! Son halini görenler tanıyamadı

Uzun yıllar ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi bir süredir yayınlanmıyor. Dizide Rıza Baba'nın kızı 'Pınar' karakterine hayat veren oyuncu Pınar Aydın şöhreti bırakıp bambaşka bir hayat seçti. Evlenip Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 03-07-2023 23:19

Akasya Durağı'nın Zeyno'su küvette sere serpe uzandı! Dekolteli pozu mest etti

Sevilen dizilerden biri olan Akasya Durağı’nın oyuncularının son halleri merak ediliyor. Dizide Zeyno’ya hayat veren Sitare Akbaş’ın son hali sık sık gündem oluyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve güzelliği ile adeta büyüleyen Sitare Akbaş sere serpe uzanarak dekolteli poz verdi.

Magazin 16-06-2023 08:39

Akasya Durağı'nın Nurten'i Cansu Gültekin'in son haliyle şaşırttı! Bakan bir daha baktı

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı özet bölümleriyle hala çok izleniyor. Fenomen dizideki oyuncuların son halleri ise merak ediliyor. Dizide Suat Sungur'un canlandırdığı Mehmet Hoca ve Binnur Şerbetçioğlu'nun hayat verdiği Şükran karakterinin kızları olan Nurten'in son hali çok beğenildi. Cansu Gültekin iddialı pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-05-2023 15:18

Akasya Durağı'nın Zeyno'su dekolteli pozuyla büyüledi! Son hali olay

Fenomen haline gelen Akasya Durağı dizisi oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Dizide Zeyno karakterine hayat veren Sitare Akbaş da bu isimlerden biri. Güzelliği ile nefes kesen Akbaş ceketinin içerisine sütyen giyip poz verdi.

Magazin 14-05-2023 13:21

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar son haliyle şaşırttı! Bakan bir daha baktı! 'Aman Sinan görmesin'

Başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Pelin Sönmez ve Onur Şan gibi isimlerin rol aldığı Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Gülbin (Gülübik) karakteriyle büyük beğeni toplayan Aslı Altaylar son haliyle gündem oldu.

Magazin 03-05-2023 09:22

Akasya Durağı’nın şoför Emre’sinin son halini görenler çok şaşırdı! Emir Kozcuoğlu sandım

Oyuncuları arasında Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Aslı Altaylar, Pelin Sönmez gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı’nda şoför Emre’yi Tarık Ündüz canlandırıyordu. Bir döneme damga vuran Akasya Durağı’nın dikkat çeken isimlerinden biri olan Tarık Ündüz’ün son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 14-04-2023 09:50

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez'in son hali şoke etti! Osman Ağa'nın kızı artık bambaşka biri

Bir dönem izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı. Şimdilerde evli olan ve yaptığı estetiklerle değişime uğrayan Sönmez, dizide Cezmi Baskın'ın hayat verdiği ''Osman Ağa'' karakterinin kızı Dilek'i canlandırıyordu. İşte Pelin Sönmez'in son hali...

Magazin 05-04-2023 23:34

Siyasette Cezmi Baskın sürprizi! Yargı'nın Merdan dedesi, Akasya Durağı'nın Osman Ağa'sı TİP'e katıldı

Daha önce ünlü oyuncular Mehmet Aslantuğu ve Serhat Özcan'ın milletvekili adaylığını duyuran Türkiye İşçi Partisi (TİP) saflarına bir ünlü oyuncu daha katıldı. Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek, Yargı dizisinde 'Merdan dede' karakterine can veren Cezmi Baskın'ın TİP'e katıldığını duyurdu. Birçok televizyon dizisi ve filmde rol alan Baskın, Akasya Durağı'ndaki Osman Ağa rolüyle adından söz ettirmişti.

Magazin 05-04-2023 07:36

Arka Sokaklar'ın yıldızı Pınar Aydın'ın son hali şaşırttı! Şöhreti elinin tersiyle itip bambaşka bir hayat seçti

Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba'nın kızını canlandıran Pınar Aydın son hali ile şaşırttı. 2004 yılında Öykü Serter'in sunumuyla ATV'de ekrana gelen Akademi Türkiye ile adını duyurduktan sonra yoluna oyuncu olarak; Savcının Karısı, Arka Sokaklar, Kapalıçarşı, Kız Kaçıran, Akasya Durağı ve Bizim Okul gibi yapımlarla devam eden Pınar Aydın evlenip Giresun'a yerleşti. İşte değişimi olay olan Pınar Aydın'ın son hali...

Magazin 02-04-2023 16:16

Akasya Durağı’nın şoför Emre’si son haliyle şaşırttı! Çok ünlü bir ismin torunu çıktı

Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisi oyuncularının son halleri ve hayat hikayeleri merak ediliyor. Akasya Durağı’nda İpek ile beraber olan şoför Emre dizinin sevilen karakterlerinden biriydi. Bu karaktere hayat veren Tarık Ündüz’ün Gazanfer Özcan’ın torunu olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 28-03-2023 11:03

Akasya Durağı'nın haylaz Can'ı Erimşah Bora bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı

Bir dönemin fenomen dizisi Akasya Durağı'nda şoför Sinan ve kuaför Gülbin'in haylaz oğlu Can'a hayat veren Erimşah Bora'nın yıllar içindeki değişimi görenleri şoke etti. Şimdilerde 24 yaşında olan Erimşah Bora dizi final yaptıktan sonra oyunculuğa ara verdi. Genç oyuncunun son halini görenler ise tanıyamadı.

Magazin 21-03-2023 12:59

Akasya Durağı'nın manken Merve'si son haliyle şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Oyuncuları arasında Zeki Alasya, Onur Şan, Timur Acar, Levent Ülgen gibi isimlerin bulunduğu Akasya Durağı unutulmaz diziler arasında yer alıyor. 2008-2012 yılları arasında ekrana gelen Akasya Durağı dizisinde manken Merve’ye hayat veren Ece Filiz’in son hali ‘yok artık’ dedirtti.

Magazin 12-03-2023 14:39

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sitare Akbaş adeta bambaşka biri! Cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı'ndaki Zeyno karakterinden, Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine geçiş yapan ünlü oyuncu Sitare Akbaş'ın değişimi görenleri şok ediyor. Başarılı oyuncu performansı ile göz dolduran Sitare Akbaş adeta bambaşka birine dönüşmüş.

Magazin 11-03-2023 13:18

Akasya Durağı’nın şoför Leyla’sı Ayça İnci son haliyle şaşırttı! Görenlerin ağızları açık kaldı

Bir dönemin fenomen dizisi Akasya Durağı oyuncuları arasında yer alan Ayça İnci yıllara meydan okuyor. 2008 ile 2012 yılları arasında yayınlanan dizide şoför Leyla karakterine hayat veren İnci’nin son hali görenlerin ağızlarını açık bıraktı.

Magazin 01-03-2023 23:04

Akasya Durağı’nın çaycı Ali Kemal’inin son hali ağızları açık bıraktı! Gören şaştı kaldı

Akasya Durağı dizisinde çaycı Ali Kemal karakterine hayat veren Ateş Fatih Uçan adeta yıllara meydan okuyor. Bir dönemin popüler dizisinde rol alan Uçan’ın son halini görenler aynı şeyi söyledi.

Magazin 27-02-2023 09:48

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Makbule Akbaş değişimiyle şaşırttı! Cesur pozlarına yorum yağdı

Akasya Durağı'nda hayat verdiği Zeyno karakteri ile akıllarda yer edinen güzel oyuncu Makbule Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisindeki iddialı tarzıyla uzun süre gündemden düşmemişti. Daha sonra Ramo ve Kırmızı Oda'da rol alan Sitare Akbaş, cesur Instagram paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 30-01-2023 17:58

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Son haline yorum yağdı

2008-2012 yılları arasında yayınlanan Akasya Durağı dizisiyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Aslı Altaylar, şimdilerde 42 yaşında... Güzelliğine güzellik katan Altaylar, iddialı paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 07-01-2023 10:21

Akasya Durağı'nın Obayana'sı son haliyle yok artık dedirtti! Yıllar sonra ortaya çıktı

Akasya Durağı’nda Obayana karakterine hayat veren Max Bendo yıllara meydan okuyor. Bir döneme damga vuran Akasya Durağı oyuncuları arasında yer alan Bendo, Cezmi Baskın'ın hayat verdiği ''Osman'' karakterinin kızı Dilek'in sevgilisine hayat veriyordu. Ünlü isim yer aldığı son proje ile şaşırttı.

Magazin 24-12-2022 12:33

Akasya Durağı’nın Dilek’i ağızları açık bıraktı! Görenler son haline çok şaşırdı

Akasya Durağı’nda Dilek’e hayat veren Pelin Sönmez yıllara meydan okuyor. Bir döneme damga vuran Akasya Durağı oyuncuları arasında yer alan Sönmez, Cezmi Baskın'ın hayat verdiği ''Osman'' karakterinin kızı Dilek'i canlandırıyordu. Ünlü ismin sosyal medya paylaşımını takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 14-12-2022 09:25

Akasya Durağı'nın yaramaz Can'ı Erimşah Bora son haliyle şoke etti! Değişimi pes dedirtti

Kadrosunda Levent Ülgen, Zeki Alasya, Cezmi Baskın ve Onur Şan gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz yapımlarından biri. Akasya Durağı'nda Sinan ve Gülbin'in oğlu Can'a hayat veren Erimşah Bora son haliyle şaşkına çevirdi.

Magazin 05-12-2022 13:24

Akasya Durağı'nın Tuğçe'si Zeynep Dörtkardeşler'in son haline yorum yağdı! İstanbul'u terk etmişti...

2008-2012 yılları arasında ekrana gelen Akasya Durağı dizisinde 'Tuğçe' karakterine hayat veren güzel oyuncu Zeynep Dörtkardeşler, yıllar önce İstanbul'u terk etmişti. Güzel oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 26-11-2022 19:40

Akasya Durağı’nın şoför Leyla’sı son haliyle şaşırttı! Görenlerin ağızları açık kaldı

Akasya Durağı dizisinde şoför Leyla karakterine hayat veren Ayça İnci adeta yıllara meydan okuyor. Bir dönemin popüler dizide rol alan İnci, şimdilerde Kanal D ekranlarında salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş oyuncuları arasında. Yıllar içinde güzelliğine güzellik katan güzel oyuncunun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 26-11-2022 09:00

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eski aşkını görenler gözlerine inanamadı! Akasya Durağı'nın yıldızı çıktı

Burak Özçivit, şu sıralar Kuruluş Osman dizisiyle gündemde yer alıyor. Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile 2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit'in Karan adında bir oğlu ve henüz dünyaya gelmemiş bir bebeği bulunuyor. Burak Özçivit'in bir dönem uzun soluklu aşk yaşadığı ünlü oyuncuyu görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 17-11-2022 11:46

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar son haliyle şaşırttı! Cesur pozlarına yorum yağdı

Çiçek Taksi dizisinin devamı niteliğinde ekrana gelen Akasya Durağı dizisi, yayınlandığı dönem izleyiciyi ekrana kilitliyordu. Akasya Durağı'nda hayat verdiği 'Gülbin' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Aslı Altaylar, adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 15-11-2022 11:26

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez'in son haline yorum yağdı! ''Usman Aga görmesin''

Başrollerini Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen ve Onur Şan'ın paylaştığı Akasya Durağı dizisiyle akıllara kazınan güzel oyuncu Pelin Sönmez, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Pelin Sönmez'in paylaşımlarına, sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-2022 12:03

Akasya Durağı'nın Gülbin'i değişimiyle gündemde! Güzelliği hayran bıraktı

Bir dönemin efsane dizilerinden biri olan Akasya Durağı'nın oyuncuları son halleriyle gündeme geldi. Aslı Altaylar; Zeki Alasya, Levent Üngan, Cezmi Baskın, Onur Şan ve Pelin Sönmez'in rol aldığı dizide canlandırdığı Gülibik rolüyle hafızalara kazındı. Yabancı Damat, Tatlı Hayat ve Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettirdi.

Magazin 17-09-2022 16:06