Berk Oktay Haberleri Ve Son Dakika Berk Oktay Haberleri

Berk Oktay Haberleri Ve Son Dakika Berk Oktay Haberleri

28 Ekim 1982 Ankara doğumlu olan Berk Oktay Türk oyuncu ve mankendir. 2000-2006 yıllarında mankenlik yapan Oktay, yurtdışında pek çok şehirde ünlü markalarla çalıştı. Üniversite eğitimi için Türkiye'ye dönen Berk Oktay, Türvak'ta özel oyunculuk dersleri aldı. Tatlı Bela Fadime dizisi ile ekrana adım atan Oktay, Akasya Durağı dizisinde rol aldı.

Kanal D'de yayımlanan Arka Sokaklar dizisi ile kariyerine devam eden Berk Oktay Alev Alev dizisine katıldı. Star TV 'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırmasını takiben İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterine hayat verdi. 9 Nisan 2017 tarihinde FOX TV'de yayımlanmaya başlayan Savaşçı dizisinde başrol oynadı. 2020 Kasım itibari ile aynı kanal da yayımlanan Yasak Elma dizisine dahil olmuştur.

Berk Oktay Haberleri

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! 'Şükürler olsun' diyerek duyurdu

'Savaşçı' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkilerinin ardından Eylül 2022'de dünyaevine girmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda bebek bekledikleri açıklamıştı. İkili, son olarak Instagram sayfalarından bebeklerinin cinsiyetini açıkladı.

Magazin 15-12-2023 10:26

Kuruluş Osman'ın Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy'un son hali çok konuşuldu! Yeni imajı olay oldu

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Malhun Hatun karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Güzelliği, zarifliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu imaj değiştirdi. Atiksoy, son haliyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 22-06-2023 15:00

Bir Küçük Gün Işığı'nın yıldızı Seray Kaya dekolteli ayna pozunu paylaştı! 'Bana yaz lazım...'

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.

Magazin 13-12-2022 10:38

Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif'i Seray Kaya iç çamaşırlı pozunu paylaştı! Tamamen transparan

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 'Elif' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Seray Kaya, iddialı ayna pozuyla bakana bir daha baktırdı. Seray Kaya'nın transparan bir büstiyer tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 25-11-2022 15:25

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler hayret etti! 13 yaş büyük oyuncuyla...

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın yalnızca 1 ay süren gizli aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 09:40

Bir Küçük Gün Işığı'nın yıldızı Şeyma Korkmaz'ın eşi de çok ünlüymüş! Kendisinden 19 yaş büyük oyuncuyla...

En son Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Prenses Mari karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Şeyma Korkmaz, şimdilerde Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kamera karşısına geçiyor. Özel yaşamıyla merak konusu olan Şeyma Korkmaz'ın eşi de ünlü çıktı.

Magazin 26-10-2022 17:36

Bir Küçük Gün Işığı'nın Fulya'sı Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli? Kardeşi de ünlü çıktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 'Fulya' rolüyle karşımıza çıkan Gizem Ünsal hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Güzel oyuncu Gizem Ünsal'ın oyuncu Sinem Ünsal ile benzerliği akıllara kardeş mi sorusunu getiriyor. Gizem Ünsal'ın yaşı, memleketi, kardeşi gibi detaylar sorgulanıyor. Peki, Bir Küçük Gün Işığı'nın Fulya'sı Gizem Ünsal kimdir? Gizem Ünsal kaç yaşında, nereli?

Magazin 17-10-2022 22:09

Eski eşe yine gönderme! Merve Şarapçıoğlu yeni sevgilisini överken...

Merve Şarapçıoğlu eski eşi Berk Oktay'ın evlendiği günden sonra "Evliyken Berk, şimdiki eşi ile birlikteydi" diyerek ihanet iddiasında bulunmuş ve sert sözler söylemişti. Yeni aşka yelken açan isim yeni sevgilisini överken eski kocasına gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

Magazin 29-09-2022 07:38

Merve Şarapcıoğlu evlenen eski eski eşi Berk Oktay'ı suçladı: Beni Yıldız’la aldattı!

Berk Oktay'ın müstehcen pozlarını sızdırmakla suçlanan Merve Şarapcıoğlu açıklamalarıyla gündemde. Eski eşinin evlenmesinden sonra arka arkaya açıklamalar yapan Merve Şarapcıoğlu şimdi de Berk Oktay'ın kendisini Yıldız Çağrı Atiksoy ile aldattığını iddia etti.

Magazin 13-09-2022 10:44

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy evlendi! Uygunsuz fotoğrafları sızdırmakla suçlanan Merve Şarapçıoğlu isyan etti

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, yaklaşık iki yıllık birlikteliklerini resmileştirerek evlendi. Düğün haberleriyle gündemde olan Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile isyan etti. Eski eş Berk Oktay'ın uygunsuz görüntülerini ifşa etmekle suçlanıyordu.

Magazin 11-09-2022 15:36

Oyuncu Cemre Baysel siyah mini elbiseli pozlarıyla büyüledi!

Güzel oyuncu Cemre Baysel güzel paylaşımlarıyla hayran bırakmaya devam ediyor. Son olarak Senden Daha Güzel dizisinde 'Efsun' rolüyle ekranlarda yer alan Baysel'in dizisinin final kararı hayranlarını üzmüştü. Cemre Baysel katıldığı bir düğün davetinden siyah mini elbiseli pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 10-09-2022 23:30

Berk Oktay'dan nikah sonrası ilk paylaşım! Özüm

Berk Oktay ile kendisi gibi oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy, hayatlarını birleştirdi. Nikah sonrası Instagram'dan birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Oktay, eşine, "Özüm!" diyerek seslendi.

Magazin 10-09-2022 14:20

Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlenen Berk Oktay kimdir, aslen nereli? Berk Oktay kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlenen Berk Oktay'ın hayatı, yaşı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Oktay, 2007 yılında 'Tatlı Bela Fadime' dizisinde rol alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Ünlü isim Yıldız Çağrı Atiksoy ile 2020 yılından bu yana birliktelik yaşıyordu. Peki Berk Oktay kimdir, aslen nereli? Berk Oktay kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-09-2022 13:28

Önce dini, sonra resmi nikah! Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy evlendi! İşte ilk kareler...

Geçtiğimiz aylarda İzmir'de nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda ilk adımı atan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, bugün Zekeriyaköy'deki evlerinin bahçesinde nikah masasına oturdu. Yarın düğün yapacak olan ikiliye tebrik mesajları yağdı.

Magazin 10-09-2022 12:15

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin konusu nedir? Bir Küçük Gün Işığı dizisinin oyuncuları kimler?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi 5 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşuyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı, senaryosunu ise Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı dizide geçmişini geride bırakarak yeni bir hayata başlayan Elif'in hikayesi işleniyor. Usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi şimdiden merak konusu oldu. Peki, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin konusu nedir, uyarlama mı? Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimler?

Magazin 05-09-2022 14:37

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy sessiz sedasız evlendi

Bu yılın başında nişanlanan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy evlendi. Nikah günü olarak 30 Ağustos'u seçen çift, güzel haberi "Çifte bayram" notuyla duyurdu.

Magazin 31-08-2022 11:33

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy ön balayında

Berk Oktay, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy ile düğün hazırlığı yapıyor. Geçtiğimiz aylarda nişanlanan çift, düğün öncesi Maldivler'de ön balayına çıktı.

Magazin 24-06-2022 12:27

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay diziye veda ediyor! Başka ayrılıklar da olabilir

Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu Yasak Elma dizisi 13 Haziran'da sezon finali yapacak. 2 sezondur Yasak Elma'da başroller arasında yer alan ve Çağatay rolüne hayat veren Berk Oktay, dizinin sezon finalinde kadrodan ayrılacak.

Magazin 19-05-2022 09:50

Yasak Elma'nın Çağatay’ı Berk Oktay: Ciddi anlamda sarstı

Yasak Elma'nın Çağatay’ı Berk Oktay ikinci kez koronavirüse yakalandı. Sete ara verilen Yasak Elma'da başrol oyuncusu hastalık sürecini ağır geçirdiğini söyledi.

Magazin 15-03-2022 16:11

Bu yaza düğün var! Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy düğün tarihini açıkladı

2020'de aşk yaşamaya başlayan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çift, 2 Şubat'ta aile arasında nişan töreni yaptı. Dün akşam eğlendikleri mekandan çıkan çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oktay, "Nikah ne zaman?" sorusuna, "Şu sıralar işlerimiz çok yoğun. Ağustos ya da Eylül'de nikah olabilir. İstanbul veya Alaçatı'da düğün yapacağız." yanıtını verdi.

Magazin 21-02-2022 10:35

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un mutlu günü! Tuzlu kahveye unutmadı

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti 2.2.2022 tarihinde evlilik için ilk adımı attı. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlandı.

Magazin 03-02-2022 08:32

Yasak Elma 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kumru'ya evlilik teklifi yapan Çağatay'a Yıldız'dan büyük darbe!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 122. son bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'nın 123. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Kumru ile ilişkisi medyaya da yansıyan Çağatay, Yıldız'dan boşanmak üzeredir. Çağatay, Kumru'ya tektaş yüzük hediye ederek evlilik teklifi yapıyor. Ancak geri dönen Yıldız ise yaptığı hamleyle Çağatay ve Kumru'yu şoke ediyor.

Magazin 30-11-2021 02:14

Yasak Elma’dan Berk Oktay ile Biran Damla Yılmaz’ın samimi fotoğrafı sosyal medyada olay yarattı

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma’nın iki oyuncusu Berk Oktay ile Biran Damla Yılmaz’ın samimi fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü. Kısa sürede sosyal medyada yayılan fotoğrafı görenler hem çok şaşırdı hem de soru işaretlerine neden oldu.

Magazin 25-11-2021 16:31

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ile sarmaş dolaş! Yorum yağdı!

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Kumru karakteriyle magazin gündemini meşgul eden güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın, rol arkadaşı Berk Oktay ile verdiği poza yorum yağdı.

Magazin 30-10-2021 11:41

Berk Oktay'dan acı haber! Sosyal medyadan duyurdu

Eda Ece ve Şevval Sam ile başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay, kahreden haberi duyurdu.

Magazin 23-10-2021 11:49

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a aşk öpücüğü

Berk Oktay ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un birlikteliği doludizgin sürüyor. Her fırsatta Atiksoy'a olan aşkını dile getiren Oktay, sevgilisini öperken çekilen fotoğrafını paylaştı.

Magazin 12-10-2021 17:43

Yasak Elma 114. son bölüm final sahnesi! Yıldız, eşi Çağatay'ı sevgilisiyle yakaladı!

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma 114. son bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'nın son bölümünde eşi Çağatay'ın kendisini aldattığını anlayan Yıldız harekete geçti. Yıldız, Çağatay ve Kumru'yu öpüşürken görünce yıkıldı.

Magazin 05-10-2021 02:40

Yasak Elma 112. bölüm fragmanı yayınlandı! Çağatay ve Kumru için çember daralıyor

FOX'un izlenme rekorları kıran dizisi Yasak Elma'nın 112. bölüm fragmanı yayınlandı. Evliliğini kurtarmak için her türlü yolu deneyen Yıldız'a, ihanet darbesi Çağatay ve Kumru'dan geliyor. Her şeyin farkında olan Ender, Yıldız'ı koruyabilmek için Çağatay ve Kumru'nun peşine düşüyor.

Magazin 16-09-2021 11:15

Yasak Elma 112. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ender, Çağatay ve Kumru'yu yakalıyor mu?

FOX’un sevilen dizisi Yasak Elma'nın 112. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yasak Elma'da Çağatay'ın Kumru ile yasak aşk yaşadığını anlayan Ender harekete geçiyor. Yıldız'ı üstü kapalı uyaran Ender, Çağatay ve Kumru'yu otel odasında yakalamanın planını yapıyor.

Magazin 16-09-2021 02:24

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a plaj öpücüğü!

Berk Oktay ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un Çeşme tatili sürüyor. Her fırsatta Atiksoy'a olan aşkını dile getiren Oktay, plajda sevgilisini öperken çekilen fotoğrafını Instagram'dan paylaştı

Magazin 30-07-2021 11:41

Berk Oktay’dan dikkat çeken Yasak Elma açıklaması: Ayrılanlar olacak

Yasak Elma dizisinin oyuncularından Berk Oktay, önceki gün objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu dizi hakkında sorulan sorulara çarpıcı bir yanıt verdi.

Magazin 16-07-2021 21:57

İsmail Ege Şaşmaz ve Hande Ünal evlendi! Sahneden inmediler

İsmail Ege Şaşmaz, geçtiğimiz yıl nişanlandığı Hande Ünal ile dün akşam nikah masasına oturdu. Mutlulukları yüzlerine yansıyan genç aşıklar, düğün töreninde saatlerce oynayarak kurtlarını döktü.

Magazin 08-07-2021 09:39

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'lu paylaşım: 'Giriş, gelişme, sonuç'

Ünlü oyuncu Berk Oktay, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile bir paylaşım yaptı. Çekişmeli bir boşanma davası yaşamasının ardından meslektaşı Atiksoy ile aşka yelken açan Oktay, son paylaşımında sevgilisi ile spor yaptığı esnadan güldüren bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu fotoğrafının altına 'Giriş, gelişme, sonuç' notunu düştü.

Magazin 15-06-2021 09:07

Berk Oktay: Hayatı seninle paylaşabilmek ne güzel

Berk Oktay, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'a, "Ne güzel şey hayatı seninle paylaşabilmek" sözleriyle seslendi.

Magazin 04-06-2021 14:36

Yasak Elma 108. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cansu'dan silahlı saldırı! Yasak Elma'da kim ölüyor?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 108. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yasak Elma'nın yeni bölümünde Yıldız, Çağatay'a hamile olduğunu açıklıyor. Yeni bölümde Cansu, Ender, Şahika ve Yıldız'ın da olduğu yalıdaki partiye silahlı baskın yapıyor. Fragmanda "Bir ölü bir yaralımız var" sözleri dikkat çekiyor. Peki Yasak Elma'da kim ölecek? İşte Yasak Elma'dan çarpıcı fragman.

Magazin 21-04-2021 23:42

Savaşçı'da Kağan neden yok? Berk Oktay ayrıldı mı?

Savaşçı 6. sezonunda Kağan Bozok şoku yaşanıyor. Yeni sezonda Savaşçı dizisinde Kağan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay oyuncu kadrosunda yer almıyor. Peki, Savaşçı'da Kağan neden yok? Berk Oktay ayrıldı mı?

Magazin 10-04-2021 16:59

Berk Oktay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'un doğum gününü kutladı: 'Kadınım...'

Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un ilişkisi gözlerden uzak bir şekilde devam ediyor. Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy’la çekildikleri kareyle sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Magazin 01-04-2021 11:22

Yasak Elma 103. son bölümdeki 5 yıllık zaman atlaması Yıldız'ın rüyası mı? Yasak Elma'da Şahika değişimiyle şoke etti!

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 22 Mart Pazartesi akşamı 103. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma'da 5 yıllık zaman atlaması yaşandı. Yangın nedeniyle yıllarca komada kalan Yıldız uyandığında yepyeni bir hayatı karşısında buldu. Yasak Elma'da şirketini kaybeden Hasan Ali seyyar kebapçılık yapmaya başlarken, Şahika da değişimiyle herkesi şaşırttı. Yasak Elma son bölümündeki 5 yıllık zaman atlaması ve değişen senaryosuyla sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 23-03-2021 01:29

Berk Oktay'dan Andımız paylaşımı!

Danıştay'ın Andımız kararı sonrası sosyal medyada bu karara tepki yağdı. Berk Oktay da bu gündeme sessiz kalmadı.

Magazin 16-03-2021 10:46

Yasak Elma 103. yeni bölümde 5 yıllık zaman atlaması yaşanacak! Yasak Elma'da Hasan Ali ve Şahika'nın şoke eden değişimi!

Fox TV'nin dizisi Yasak Elma'nın 102. son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma son bölüm final sahnesinde Yıldız ve Çağatay evde çıkan yangın nedeniyle dumandan zehirlendi. Yasak Elma'nın 103. yeni bölümünden ise şaşırtan bir fragman yayınlandı. Sevilen dizide 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanıyor. Çağatay'ın Cansu'yla evlendiği ve Yıldız'dan olan oğluyla yaşadığı görülüyor. Holding patronu Hasan Ali'nin ise seyyar kebapçılık yaptığı görülürken, Şahika ise değişimiyle herkesi şaşırtıyor.

Magazin 16-03-2021 02:34

Yasak Elma 99. son bölüm final sahnesi! Yasak Elma'ya Çağatay ve Cansu'nun öpüşme sahnesi damga vurdu!

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 99. son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma'da Ender'le evlendiğini sanarken, Şahika'yla evlendiğini öğrenen Hasan Ali'nin hayatı alt üst oldu. Şahika holdingde herkese "Bundan sonra bana başkan hanım diyeceksiniz" emrini verdi. Yasak Elma'da herkesi evine davet eden Şahika'nın elleriyle Hasan Ali'ye yemek yedirmesi herkesi şaşırttı. Final sahnesinde ise Cansu ve Çağatay'ın öpüştükleri sırada fotoğrafları çekildi.

Magazin 23-02-2021 01:40

Berk Oktay'dan Yıldız Çağrı Atiksoy'a evlilik teklifi

Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’a evlenme teklif etti: 'Beraber yaşlanalım mı? dedim, ‘evet’ dedi.'

Magazin 03-02-2021 15:12

Yasak Elma'daki yatak sahnesi olay olan Nilperi Şahinkaya: Dizi RTÜK'e şikayet edilmiş

Yasak Elma'daki yatak sahnesiyle diziye girer girmez gündem olan Nilperi Şahinkaya o sahnelerle ilgili açıklamasıyla olay oldu. Nilperi Şahinkaya o sahneye şikayet yağdığını söyledi.

Magazin 31-01-2021 07:57