Call Of Duty Modern Warfare Haberleri Ve Son Dakika Call Of Duty Modern Warfare Haberleri

Call Of Duty Modern Warfare Haberleri Ve Son Dakika Call Of Duty Modern Warfare Haberleri

2019 yapımı Call of Duty: Modern Warface, Call of Duty serisinin on altıncı versiyonudur. Oyun serisi II. Dünya Savaşı'nda savaşı konulu olup serinin bu versiyonu modern çağda geçmektedir. Bu yönden Modern Warface serisinin de başlangıcı olarak kabul edilir. Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One gibi sistemlerde oynanabilmesi için tasarlanmıştır. Hem tek bir oyuncu tarafından hem de çok sayıda oyuncu tarafından oynanabilir. Forbes, oyun hakkında eleştiri yapmış ve oyunun Son On Yıldaki En İyi Call of Duty oyunu olduğunu dile getirmiştir. 2019 yılı Oyun Eleştirmenleri Ödülleri'nde En İyi Çok Oyunculu Oyun ödülünü, Oyun Ödülleri 2019'da En İyi Ses Tasarım Ödülü'ni kazandı.

Call Of Duty: Modern Warfare Haberleri

Görenler şaşkına döndü: Ön siparişe açılan Harry Potter oyununun fiyatı tam 9 bin 999 TL!

Harry Potter takipçilerinin uzun zamandır beklediği oyun Hogwarts Legacy, bir dijital oyun mağazası olan Epic Games Store'da ön siparişe açıldı. Hogwarts Legacy fiyatıyla ise görenleri şaşkına çevirdi. Oyun 9 bin 999 TL'lik fiyatıyla dudak uçuklattı. Ancak bunun bir hata olduğu tahmin ediliyor.

Haber 26-08-2022 15:53

CoD Modern Warfare güncellemeler yüzünden artık PC’lere sığmıyor

Activision tarafından geçtiğimiz yıl satışa sunulan CoD Modern Warfare güncellemeleri ile bezdirdi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Haber 05-10-2020 12:38

Activison ve EA, mikro ödemelerden ne kadar para kazanıyor?

Dünyadaki en büyük oyun yayıncılarından ikisi olan Activision Blizzard ve Electronic Arts, oyunlarının mikro işlemlerden ne kadar para kazandığı konusunda yeni rakamlar paylaştı.

Haber 13-05-2020 14:17

Acele edin! Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer kısa süreliğine ücretsiz

Activision Call of Duty: Modern Warfare için müjdeli bir haber verdi. Activision'un açıklamasına göre Call of Duty: Modern Warfare'ın çevrimiçi sürümü ücretsiz olacak. Ancak Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer'a sahip olabilmek için hızlı olmanız şart. Peki Call of Duty: Modern Warfare ücretsiz nasıl indirilir?

Haber 24-04-2020 16:39

Call Of Duty: Modern Warfare

Call Of Duty Modern Warfare Hakkındaki Haberler Mynet'te. Call Of Duty Modern Warfare Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Call of Duty: Warzone yayınlandı hem de ücretsiz! (Call of Duty: Warzone nasıl indirilir?)

Activision'ın yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: Warzone sonunda yayınlandı. Oyunu tamamen ücretsiz olarak yayınlayan Activision, oyunculara büyük bir sürpriz yaptı. Peki Call of Duty: Warzone nasıl indirilir? İşte bu sorunun yanıtı...

Haber 10-03-2020 15:14

Call of Duty: Modern Warfare'in büyük birinci sezon güncellemesi geldi

Call of Duty: Modern Warfare, dün yayınlanan büyük bir güncellemeyle birinci sezonuna başladı.

Trend 04-12-2019 19:33

Modern Warfare'e CoD Tarihinin En Büyük Ücretsiz İçeriği Geliyor

Activision, önümüzdeki hafta Call of Duty: Modern Warfare için yayınlanacak ücretsiz içeriklerle seri tarihinin rekorunu kıracak.

Trend 30-11-2019 03:38

Şok! Binlerce Call of Duty oyuncusu boykota başladı

Call of Duty: Mobile ile iyi bir çıkış yakalayan Activison, Call of Duty: Modern Warfare’ı oyuncularla buluşturdu. Ancak Call of Duty: Modern Warfare’ın yapımcısı Activision’un yaptığı bir hareket bazı oyunculara Call of Duty: Modern Warfare oyununu boykot etme kararı aldırdı.

Trend 27-10-2019 15:24

Call of Duty Modern Warfare için sistem gereksinimleri belli oldu

Infinity Ward ve Activision işbirliğiyle geliştirilen Call of Duty Modern Warfare 25 Ekim’de raflardaki yerini almış olacak. Serinin sevilen oyunlarından Modern Warfare’ın hikayesini farklı bir bakış açısıyla işleyecek olan yapım, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak.

Trend 11-10-2019 09:19

2019’da satış rakamları ile fark yaratacak olan oyunlar

Küresel bazda pazar araştırma deneyimi en yüksek seviyede olan şirketlerden NPD Group, oyun sektörünün geleceğine ilişkin bir liste yayınladı. Yayınlanan listede ABD genelinde 2019’da en çok satacak oyunlar yer alıyor.

Trend 25-09-2019 09:13

Call of Duty: Modern Warfare – PC ve PS4 Grafik Karşılaştırması

Her yıl yeni bir Call of Duty çıkar. Call of Duty: Modern Warfare, muhtemelen serinin en can alıcı ismidir ve hemen hemen her oyuncunun zihninde yer edinmiştir. Gamescom 2019 misafirlerinden olan oyunun konsol versiyonuna alışmak, hepimiz için oldukça zor. Diğer tarafta Nvidia özel etkinliğinde Modern Warfare’i RTX teknolojisinde deneme şansına eriştik ve açıkçası grafik anlamında her şeyin muazzam göründüğünü itiraf etmek gerek.

Trend 19-09-2019 17:43

Call of Duty: Modern Warfare betası için fragman yayınlandı

Activision ve Infinity Ward, multiplayer betası yaklaşan Call of Duty: Modern Warfare için bir fragman yayınladı.

Trend 10-09-2019 19:23

Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer Fragmanı Yayınlandı!

Activision ve Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare için multiplayer tanıtım fragmanı yayınladı.

Trend 02-08-2019 05:23

Call of Duty: Modern Warfare sinematik multiplayer tanıtımını gösterdi

Call of Duty: Modern Warfare bu tur öncesi anları multiplayer (çok oyunculu) oyunlarda daha heyecanlı hale getiriyor.

Trend 26-07-2019 20:02

Call of Duty: Modern Warfare'in Gunfight Modu Ortaya Çıktı

Yeni Call of Duty: Modern Warfare'in düzenlenen bir canlı yayın etkinliğiyle tanıtılan Gunfight modu için bir oynanış videosu yayınlandı.

Trend 24-07-2019 05:59

Call of Duty: Modern Warfare DirectX Raytracing desteği sunacak

NVIDIA ve Activision, NVIDIA’nın 25 Ekim’de piyasaya sürülmesi planlanan, merakla beklenen ve tamamıyla yeni Call of Duty: Modern Warfare’in resmi PC ortağı olduğunu duyurdu. NVIDIA, gerçek zamanlı DirectX Raytracing (DXR) ve NVIDIA Adaptive Shading oyun teknolojilerini yeni Modern Warfare’in PC versiyonuna getirmek için geliştirici Infinity Ward ile birlikte çalışıyor.

Trend 09-06-2019 18:55

Call of Duty: Modern Warfare geri dönüyor

Call of Duty’nin en meşhur serisi beklentiyi yüksek tutarak, 25 Ekim’de Call of Duty: Modern Warfare çıkışıyla baştan aşağıya güçlü bir deneyimi sizlere sunacak.

Trend 31-05-2019 17:30

Call of Duty 4 Modern Warfare hayranlarına müjde

Call of Duty 4 Modern Warfare hayranlarına müjde Amazon’dan geldi. Efsane oyunun yenilenmiş sürümü, bugün itibariyle ayrı olarak satılmaya başlandı.

Haber 23-06-2017 12:47