Camdaki Kiz Laz Kizi Haberleri

TikTok'ta göğüs dekoltesi vererek yayın açan 'Laz kızı' için yeni iddia! 100 bin TL toplamıştı, kocası da dahil olmuş

TikTok'ta canlı yayın açarak göğüs dekoltesi veren ve izleyenlerden bağış adı altında para toplayan 'laz kizi ' isimli hesap yine gündem oldu. Göğüs dekoltesini paylaşarak para toplayan ve bunu eşi ve çocuğu için yaptığını söyleyen kadının yayına kocasının da katıldığı iddia edildi.

Trend 2023-11-26 20:19:20

Camdaki Kız'ın Laz Kızı’nın son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı olay oldu

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Laz Kızı karakterine hayat veren Alya, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Estetiksiz hali bir dönem gündem olan Alya’nın yeni imajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 2023-08-31 08:59:13

Camdaki Kız'ın Laz Kızı da estetik güzeli çıktı! Şarkıcı Alya'nın eski hali sosyal medyayı salladı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Laz Kızı karakteriyle büyük beğeni toplayan şarkıcı Alya güzelliği ve başarılı performansıyla oldukça dikkat çekti. Hayri'yi bıçaklamasıyla çok konuşulan Laz Kızı'nın estetiksiz hali ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 2023-07-21 08:39:25

Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın estetiksiz hali ağızları açık bıraktı! Yok böyle değişim

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’a dahil olan Laz Kızı karakteri merak konusu oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Laz Kızı’nın eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 2023-06-16 08:38:42

CAMDAKİ KIZ FİNAL tek parça izle! Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 82. bölüm fragmanı!

Camdaki Kız dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe akşamları yayınlanıyor. 82. bölümü ile final yapacak olan dizinin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 15-06-23 18:54

Camdaki Kız'ın Laz Kızı Ömer'in kutlamasında sahneye çıktı! Pozları nefes kesti

Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterine hayat veren Alya aynı zamanda şarkı söylüyor. Sahne performansı da oyunculuğu kadar beğeni toplayan ünlü isim dün akşam Ömer dizisinin sezon finali yemeğinde sahne aldı. Sosyal medya hesabından yemeğe dair paylaşım yapan Alya’nın dekolteli pozları nefes kesti.

Magazin 12-06-23 14:09

Camdaki Kız'da Hayri Krizi! Üç kadını birden idare edince ortalık karıştı! 'Feride az bile yapıyormuş'

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da bu hafta Hayri krizi yaşandı. Nalan ile olan ilişkisinin yanı sıra Türkan ile evli ve iki kızı olduğu ortaya çıkan Hayri, son birkaç bölümdür Laz kızı ile de birliktelik yaşıyor. Yeni bölümde yaşananlar sonrasında Hayri sosyal medyanın diline düştü. Kullanıcılar 'Erkeklerin özetisin' gibi yorumlarda bulundular.

Magazin 02-06-23 00:05

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM YOK MU, var mı? Camdaki Kız yeni bölüm neden yok, ne zaman? İşte 25 Mayıs Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız dizisi finali için geri sayım başladı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 25 Mayıs Kanal D yayın akışında yer almıyor. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? İşte 25 Mayıs Kanal D yayın akışı...

Magazin 26-05-23 00:07

Camdaki Kız’ın Laz Kızı Alya’nın estetiksiz halini görenler çok şaşırdı! Yok böyle değişim

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Laz Kızı karakterine hayat veren Alya güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri çekmeyi başardı. Laz Kızı’nı canlandıran şarkıcı Alya’nın estetiksiz halini görenler ise çok şaşırdı.

Magazin 25-05-23 21:35

Camdaki Kız’ın Laz Kızı’nın Instagram pozları olay oldu! “Hayri’den önce ben aşık oldum”

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Hayri ile sahneleri dikkat çeken Laz Kızı’na şarkıcı Alya hayat veriyor. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile dikkat çeken Alya Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Magazin 19-05-23 09:15

Camdaki Kız'ın kaderini belirleyecek! Kadroya yeni isim

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam 76. bölümüyle ekrana gelecek. Dizi çok konuşulacak bölümleri ile ekran macerasını noktalayacak. Camdaki Kız'a çok etkili bir karakter olan Laz Kızı dahil olacak. Hayri'nin sonunu getirecek karaktere ise kimin hayat vereceği belli oldu.

Magazin 28-04-23 09:12

CAMDAKİ KIZ BU AKŞAM VAR MI, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 5 Ocak Kanal D yayın akışı

Camdaki Kız izleyicileri yeni bölümü heyecanla bekliyorlar. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizinin en son 63. bölümü yayınlandı. Son bölümü Feride'nin ölümü damga vurdu. Peki, Camdaki Kız bu akşam var mı, neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Magazin 05-01-23 19:55

DHA YURT BÜLTENİ-3

1)BOĞULAN ANNE, İKİ KIZI VE KIZ KARDEŞİ YAN YANA GÖMÜLDÜ  DİYARBAKIR’ın Silvan ilçesine bağlı Çayırönü Mezrasında piknik yaptıktan sonra baraj göletinde bulaşıkları yıkamak isterken gölete düşep boğularak yaşamını yitiren iki kız kardeş, anneleri ve teyzeleri yapılan otopsinin ardından memleketleri Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Yeniçağlar köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 29-07-18 10:35

Şarkıcı Ceylan'ın Kızı Büyüdü Serpildi Güzelliği Sosyal Medyayı Salladı

Şarkıcı cEYLANIN kIZI bÜYÜDÜ sERPİLDİ gENCECİK bİR gENÇ kIZ oLDSU cEYLANIN Kızı İlk Kez Görüntülendi Güzelliği Sosyal Medyayı Salladı

Haber 16-10-16 22:45