Feyyaz Şerifoğlu Haberleri

Reytinglere yenik düştü... TRT o dizinin fişini çekti!

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı TRT'nin yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olan Bir Sevdadır dizisinin yakın zamanda yönetmeni değişmişti. Dizi reytinglerde istediğini alamayınca final kararı verildi.

Magazin 20-04-2024 08:33

Camdaki Kız'ın Sedat'ının sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! İkinci yıla özel poz

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle yıl dönümlerini kutladı. Bir süredir Merve Dinçkol’la beraber olan Şerifoğlu’nun sevgilisi güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 19-09-2023 11:23

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu aşka geldi! Sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer ünlü spikerle...

Haziran ayında final yapan Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu sevgilisiyle aşk dolu bir karesini paylaştı. Şerifoğlu'nun paylaşımına beğeni yağarken, sevgilisinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-08-2023 17:20

Camdaki Kız'ın final bölümünde şaşırtan hata! Dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi Camdaki Kız 82. bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi final bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide yapılan bir çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Magazin 22-06-2023 17:29

Feyyaz Şerifoğlu

Feyyaz Şerifoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Feyyaz Şerifoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkes o anı bekledi ama... Final yapan Camdaki Kız'ın o sahnesi çekilmesine rağmen yayınlanmadı! Senaristi isyan etti

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız, 82. bölümü ile son kez izleyici karşısına çıktı. Dün akşam final bölümüyle ekrana gelen dizide herkes Nalan ve Sedat'ın düğün sahnesini bekledi ancak o sahne çekilmesine rağmen yayınlanmadı. Dizinin senaristi isyan etti.

Magazin 16-06-2023 16:46

CAMDAKİ KIZ FİNAL tek parça izle! Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek? İşte 82. bölüm fragmanı!

Camdaki Kız dizisi final bölümü ile ekranlara veda edecek. Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi her perşembe akşamları yayınlanıyor. 82. bölümü ile final yapacak olan dizinin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Kanal D Camdaki Kız dizisi finalinde neler olacak, nasıl bitecek?

Magazin 15-06-2023 18:54

Ünlü şarkıcı, Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'ın diline düştü: Allah sizin bin türlü belanızı...

Camdaki Kız'da canlandırdığı Muzaffer karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Enis Arıkan, izlediği bir görüntüye kayıtsız kalamadı. Ünlü bir müzik grubunun sahne şovunu paylaşan Enis Arıkan, "Allah sizin bin türlü belanızı! Selamün kavlen" diyerek onları ti'ye aldı.

Magazin 04-06-2023 10:17

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik ve eşi aşka geldi! Öpmelere doyamadı

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Nalan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin, Norveç'in başkenti Oslo'dan dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Ünlü çift aşka geldi. Emre Yetkin, Burcu Biricik'i öpmelere doyamadı. Başarılı oyuncunun eltisi için düştüğü not ise görenleri gülümsetti.

Magazin 30-04-2023 11:13

Camdaki Kız Sedat’ın sevgilisi güzelliğiyle mest etti! Adeta kanatsız melek

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Selma Ergeç, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine Feyyaz Şerifoğlu hayat veriyor. Dizide aşkları ile gündem olan Şerifoğlu’nun güzelliği ile mest eden sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Magazin 15-03-2023 08:43

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Sedat karakteriyle adından söz ettiren Feyyaz Şerifoğlu, sunucu sevgilisi Merve Dinçkol ile ilk kez el ele görüntülendi.

Magazin 25-11-2022 16:16

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi de çok ünlü çıktı! Güzelliğiyle şaşı etti

Başrollerini Burcu Biricik, Selma Ergeç ve Enis Arıkan gibi isimlerle paylaştığı Camdaki Kız dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi de ünlü çıktı.

Magazin 25-11-2022 10:19

Camdaki Kız Sedat'ın açıklaması şok etti! Nalan hamile mi? Bebeğin babası merak konusu

Camdaki Kız dizisinin yeni fragmanı izleyenleri şaşırttı. Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız her hafta perşembe akşamları yayınlanıyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sedat'ın açıklaması olay yarattı.

Magazin 10-11-2022 14:56

Camdaki Kız'ın Billur'u Merve Polat'ı bir de Instagram'da görün! İddialı pozlarıyla yaktı geçti

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Camdaki Kız'da Nalan'ın arkadaşı Billur'a hayat veren ünlü oyuncu Merve Polat, iddialı paylaşımlarıyla Instagram'ı yaktı geçti.

Magazin 03-10-2022 14:45

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu ile spiker Merve Dinçkol'dan aşk pozu! Yıl dönümlerini böyle kutladılar

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki Sedat rolüne hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, geçtiğimiz dönemde haber spikeri Merve Dinçkol ile aşklarını sosyal medyadan ilan etmişti. Birliktelikleri bir seneyi bulan ikiliden yıl dönümlerinde aşk pozu geldi.

Magazin 19-09-2022 12:04

Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Camdaki Kız yeni sezon ne zaman, sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon finali ile ekranlara veda eden Camdaki Kız'ın 3. sezon tanıtımı ile beraber yayın günü de belli oldu. Peki, Camdaki Kız yeni sezon ne zaman? Camdaki Kız son bölümde neler yaşanmıştı?

Magazin 08-09-2022 16:35

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol aşklarını ilan etti

Camdaki Kız dizisindeki Sedat rolüyle öne çıkan Feyyaz Şerifoğlu aradığı aşkı ünlü spikerde buldu. Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol aşklarını sosyal medyadan ilan etti. İkilinin paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-08-2022 09:43

Camdaki Kız 37. yeni bölüm fragmanı! Nalan'ın Hayri'ye aşkı ortaya mı çıkıyor?

Camdaki Kız'ın 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan'ın, Hayri'ye aşık olup olmadığı ortaya mı çıkıyor? Nalan, Sedat'tan uzaklaştıkça Hayri'yi kendisine daha yakın bulmaya başlıyor. Gönlüne anlam veremeyen Nalan, dertleştiği Muzo'nun sorduğu soru karşısında bocalıyor.

Magazin 29-03-2022 21:52

Camdaki Kız'ın Pera'sı Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı da çok ünlü çıktı! ''Baktığım her yerdesin''

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan ve Selma Ergeç gibi isimlerin paylaştığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Camdaki Kız kadrosuna dahil olarak izleyiciyi heyecanlandıran Leyla Feray'ın, kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Bakın Leyla Feray'ın 7 yıllık aşkı kim çıktı...

Magazin 01-03-2022 13:25

Camdaki Kız 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan'dan Sedat'a tokat!

Camdaki Kız'ın 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan, Cana ile Sedat'ın ilişkisini öğrendikten sonra önemli bir adım atar. Sedat'ın ailesiyle yemekteyken bu ilişki ile ilgili onlara sert bir tepki gösterir. Cana'yı bildikleri halde, aynı ortamda kendisinin de olmasından dolayı onlara beklemedikleri sözler sarf eder. Nalan Sedat'a ise, tokatlı bir tepki gösteriyor.

Magazin 01-03-2022 02:37

Camdaki Kız 32. yeni bölüm fragmanında aşk sürprizi! Nalan ve Hayri arasında neler olacak?

Camdaki Kız'ın 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümüne Nalan ve Hayri arasındaki sürpriz yakınlaşma damga vuracak. Nalan, Cana ile hesaplaştıktan sonra Hayri ile aşkın anlamını arıyor. Feride ise Sedat'a Cana'ya uyguladığı cezayı planlıyor. Nalan ve Hayri arasında ise ilginç yakınlaşma başlıyor. Hayri'nin "İnsan aşık olduğu zaman karşı tarafla bir bütün olur" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 21-02-2022 02:37

Camdaki Kız 27. yeni bölüm 3. fragmanı! Nalan Sedat'ı affedecek mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 27. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Camdaki Kız ekrana verdiği 2 haftalık aranın ardından seyirci karşısına çıkacak. Camdaki Kız yeni bölümde Koroğlu ailesi Cavit'in sıkıştırmaları sonucunda kaosun ortasında kalmış ve bir çıkış yolu arıyor. Feride ise Cana'yı tehdit ediyor. Sedat, Nalan'dan af diliyor. Peki Nalan, Sedat'ı affedecek mi?

Magazin 20-01-2022 01:55

Camdaki Kız 27. yeni bölüm 2. fragmanı! Cana'dan Sedat ve Nalan'ı yıkan hareket!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 27. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız ekrana verdiği 2 haftalık aranın ardından seyirci karşısına çıkacak. Camdaki Kız yeni bölümde Sedat büyük bir sınav veriyor. Cana ve Sedat yakalanınca artık Cana dayanamaz ve Rafet'in karşısına çıkar. Sedat ve Nalan ise oldukça şaşkındır. Sedat ne yapacak? Rafet ve Nalan bu olaya ne tepki verecek?

Magazin 18-01-2022 21:48

Camdaki Kız dizisi bu akşam neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Dizinin, 13 Ocak Perşembe yayın akışında yer almaması, ''Camdaki Kız neden yok?'' ve ''Camdaki Kız yeni bölümü ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 13-01-2022 16:21

Camdaki Kız neden yok? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?

Kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan ve Selma Ergeç'in bulunduğu Camdaki Kız dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Camdaki Kız dizisinin, 6 Ocak Perşembe günü yayın akışında yer almaması, ''Camdaki Kız bu akşam var mı?'' ve ''Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman?'' gibi soruları gündeme getirdi.

Magazin 06-01-2022 14:37

Camdaki Kız 26. son bölüm final sahnesi! Kocası Sedat ile Melisa'nın görüntülerini izleyen Nalan yıkıldı

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 26. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölüm final sahnesinde Nalan, eşi Sedat'ın ihanetini gözleriyle gördü. Cavit ve Sedat’ın konuştuğunu gören Nalan, Sedat’ın çekmecesine koyduğu görüntüleri izledi. Nalan, kocası Sedat ve yasak aşkı Melisa'nın birlikte olduğu anlarda çekilen videoyu izleyince gözyaşlarını tutamadı. Nalan'ın görüntüleri izlediğini gören Sedat ise yolun sonuna geldiğini anladı.

Magazin 31-12-2021 02:46

Camdaki Kız 26. yeni bölümden 2. fragman! Nalan, kocası Sedat ile Melisa'nın gizli kamera görüntülerini izliyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 26. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Cavit'in şirkette olan ortaklığı zor bir duruma giriyor. Sedat, bu durumdan çıkmayı düşünürken Rafet'in son anda verdiği karar Nalan'ın görüntüleri izlemesine neden oluyor. Nalan, kocası Sedat ve yasak aşkı Melisa'nın birlikte olduğu anlarda çekilen videoyu gözyaşları içinde izliyor. Sedat ise Nalan'ın videoyu izlediğini görünce büyük şok yaşıyor.

Magazin 27-12-2021 01:41

Camdaki Kız 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan ve Sedat'ın romantik gecesi!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 24. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız'ın 25. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde hayalleri bir bir yıkılan Nalan büyük bir yıkım yaşıyor. Feride'nin baskısı ve Sedat'ın yaşattıkları Nalan'a çok ağır gelmeye başlıyor. Muzo ile dertleşen Nalan ona hissettiklerinin peşinden koşmasını öğütlüyor. Sonrasında kendisi de Sedat ile yakınlaşmaya başlıyor. Nalan ve Sedat'ın öpüştüğü anlar ise dikkat çekiyor.

Magazin 17-12-2021 02:29

Camdaki Kız 24. yeni bölüm fragmanı! Nalan, gerçek annesinin Sema İpekoğlu olduğunu öğrenecek mi?

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 23. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız'da Nalan, Adil'in gittiği mezarın kime ait olduğunu öğrenmek için annesi Feride'nin karşısına çıktı. Nalan'ın "Sema İpekoğlu kim anne?" sorusu ise Feride'yi şoke etti. Camdaki Kız'ın 24. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Nalan, Feride ve Adil'in sakladığı sırrı öğrenmeye çok yaklaşıyor. Nalan'ın "Beni bu yüzden mi sevmedin anne" sözleri dikkat çekiyor. Peki Nalan, gerçek annesi öğrenecek mi?

Magazin 10-12-2021 01:58

Camdaki Kız 22. bölüm final sahnesi! Gizlice buluşan Cana ve Adil'i Nalan yakaladı

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 22. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümde Feride kocası Adil'i, Sedat'ın sevgilisi Cana ile telefonda konuşurken yakaladı. Feride, kızı Nalan'dan babasını takip etmesini ve kendisini her adımından haberdar etmesini istedi. Babasının peşine takılan Nalan, Adil’in beklenmedik ziyaretine şahit oldu. Nalan babası Adil'i, kocası Sedat'ın yasak aşkı Cana ile restoranda yakaladı. Babasının karşısına çıkan Nalan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 03-12-2021 01:59

Camdaki Kız 22. yeni bölüm 2. fragmanı! Adil, Sedat'ın sevgilisi Cana ile hem Feride'ye hem de kızı Nalan'a yakalanıyor!

Kanal D'de perşembe akşamları seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız dizisinin 22. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Feride kocası Adil'i, Sedat'ın sevgilisi Cana ile telefonda konuşurken yakalıyor. Adil'in telefonda Cana'ya "Siz mükemmel bir kadınsınız. Kimsenin sizi üzmeye hakkı yok. Ben buna izin vermem" sözlerini duyan Feride yıkılıyor. Diğer yandan ise Nalan, babası Adil'i Cana ile restoranda yakalıyor.

Magazin 01-12-2021 01:44

Camdaki Kız 21. son bölümde Melisa gizemi! Hayri, Muzo, Sedat ve Nalan'ı şoke eden olay!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 21. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümüne Yüsra Geyik'in canlandırdığı Melisa karakteri damga vurdu. Muzo'nun sevgilisi olarak aileyle tanışan Melisa'yı gören dövmesinden hatırlayan, Nalan'ın eşi Sedat dondu kaldı. Melisa ve Sedat'ın geçmişte birlikte oldukları ortaya çıktı. Final sahnesinde ise Melisa ve Hayri karşı karşıya geldi. Hayri'nin Melisa ile geçmişindeki sırlar merak konusu oldu.

Magazin 26-11-2021 02:20

Camdaki Kız 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cana, Nalan'ın babası Adil'e tuzak kuruyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cana, Sedat ve Nalan'dan intikam almak için şimdi de Adil'e tuzak kuruyor. Cana ve Adil'i samimi şekilde gören Nalan ise bu manzara karşısında şoke oluyor. Feride ise Adil'e aba altından sopayı gösteriyor. Diğer yandan ise Sedat eşi Nalan'ı, Cana'dan sonra başka biriyle daha aldatıyor.

Magazin 21-11-2021 22:18

Camdaki Kız 20. son bölümde Nalan'ı yıkan olay! Babası Adil'i, eşi Sedat'ın yasak aşkı Cana ile yakaladı

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 20. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölüm final sahnesinde Nalan, yemekte Sedat'ın telefonuna gelen Cana'nın çağrılarını ve mesajlarını yakaladı. Ancak kimseye hiçbir şey belli etmeden soluğu Cana'nın bulunduğu mekanda aldı. Nalan bir köşede oturup Sedat'ın gelmesi ve ihaneti görmek için beklerken, Cana'yla buluşmaya gelen kişi Nalan'ı şoke etti. Nalan, babası Adil'in Cana ile buluştuğunu gördü.

Magazin 19-11-2021 03:09

Camdaki Kız 20. yeni bölümde Nalan büyük değişimiyle şaşırtacak! Bundan sonra Sedat seni kaybetmekten korkacak

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 20. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'da kendisinden boşanmak isteyen eşi Sedat'ın, yasak aşk yaşadığı Cana ile yurt dışına kaçmak istediğini öğrenen Nalan büyük bir yıkım yaşamıştı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ise annesi Feride'nin isteğiyle Nalan büyük bir değişim yaşıyor. Konağa geri dönen Sedat ise Nalan'a yüzük hediye ederek "Bunun evliliğimizin yeni dönemini temsil etmesini istiyorum" diyor.

Magazin 16-11-2021 21:32

Camdaki Kız 19. son bölümde Nalan, Sedat ve Cana'yı yurt dışına kaçarken yakaladı!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 19. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümde Nalan'ın eşi Sedat, Cana ve çocuklarıyla yurt dışına kaçmak için havaalanına geldi. Ancak Sedat ve Cana, karşılarında Nalan'ı görünce şoke oldu. Nalan, Sedat'ı havaalanında yakaladı ve ihaneti orada öğrendi.

Magazin 12-11-2021 03:01

Camdaki Kız 19. yeni bölüm 2. fragmanı! Nalan'ın annesi Feride, Sedat'a savaş açıyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 19. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde eşi Sedat'ın boşanma kararından sonra evi terk eden Nalan, annesi Feride'nin yanına dönüyor. Sedat'ın karşısına çıkan Feride'nin "Bir zavallıya kızımı verecek kadar kör olduğum için yazıklar olsun bana. Bu söylediklerini sana tek tek yedirmezsem bana da 'Feride' demesinler" sözleriyle gözdağı veriyor. Feride'nin "Yeri yerinden oynatmaya gidiyorum" sözleri de dikkat çekiyor.

Magazin 08-11-2021 02:10

Camdaki Kız 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sedat'ın boşanma kararı Nalan'ı yıkıyor! Hayri yardıma koşuyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 18. son bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız son bölümde, Sedat eşi Nalan'a boşanmak istediğini açıkladı. Camdaki Kız'ın 19. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Sedat'ın ayrılık açıklamasından sonra Nalan yıkılıyor. Feride'nin sözleri ise Nalan'ın aklında yankılanıyor. Dağılan Nalan'ın yardımına ise Hayri koşuyor.

Magazin 05-11-2021 02:11

Camdaki Kız 18. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Muzo, Nalan'a Sedat hakkındaki gerçekleri anlatıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 18. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde Nalan, eşi Sedat hakkındaki gerçekleri Muzo'dan öğrenecek. Cana ile yasak aşkı ifşa olan Sedat, babası tarafından mirastan men edilince bir plan yapıyor. Sedat, kendi hisselerini Cavit'e satmak istiyor. Yaşananlara daha fazla dayanamayan Muzo ise Nalan'ın yanına giderek "Bunları benden duymanı istemezdim ama artık gerçekleri konuşmanın zamanı geldi" diyerek Sedat hakkında açıklama yapacak.

Magazin 02-11-2021 22:40

Camdaki Kız 18. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ortadan kaybolan Sedat'a ne olacak?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 18. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde, Sedat ortadan kayboluyor, aileler karşı karşıya geliyor. Koroğlu ailesinde bir yıkım yaşanmaktadır. Hem Sedat hem de Selen evden ayrılır. Bunun akabinde Nalan da Sedat'a ulaşamaz. Sedat ise oldukça düşüncelidir. Koroğlu ailesi dağılacak mı?

Magazin 30-10-2021 22:29

Camdaki Kız 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Evlatlıktan reddedilen Sedat'tan babası Rafet'i yıkacak plan

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 17. son bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde, Sedat ve Cana'nın görüntülerinin ardından Rafet şok bir kararla oğlunu cezalandırdı ve evlatlıktan reddetti. Camdaki Kız'ın 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Babasına öfkesi bir türlü dinmeyen Sedat, bir plan yapıyor ve kendine ait olan şirket hisselerini satmaya karar veriyor. Sedat babası Rafet'ten intikam almak için şirket hisselerini Cavit'e satmak üzere anlaşma yapmaya çalışıyor.

Magazin 29-10-2021 02:53

Camdaki Kız’ın Sedat’ıyla ilgili şok bilgi! Feyyaz Şerifoğlu oyuncu olmadan önce bakın ne iş yapmış!

Oyuncuların şarkı çıkardığı, mankenlerin sosyal medya fenomeni olduğu sektörde şarkıcılar da oyunculuğa soyunuyor. O isimlerden biri de Kırmızı Oda dizisiyle adını duyuran Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu.

Magazin 28-10-2021 16:49

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu, kendisinden 5 yaş büyük sevgilisiyle görüntülendi

Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu önce Kırmızı Oda ile oyunculuğunu ispatlamış sonrasında ise Sedat karakteriyle hayranlarından tam puan aldı. Feyyaz Şerifoğlu, yeni bir aşka yelken açtı. Şerifoğlu'nun yeni sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 27-10-2021 08:52

Camdaki Kız 16. son bölüm final sahnesinde Cana ve Sedat'ın yasak aşkı ifşa oldu! Videoyu kim yayınladı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 16. son bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız'ın son bölüm final sahnesinde, partide herkesi şoke eden görüntüler ekrana geldi. Selen, Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35’inci yıl için Gülcihan’a sürpriz olacak bir parti düzenledi. Ancak partinin sonunda herkesi şoke eden görüntüler ortaya çıktı. Perdeye yansıyan görüntülerde, Cana ve Sedat'ın yasak aşkı ortaya çıktı. Cana ve Sedat'ın yasak aşk videosunu kimin yayınladığı ise merak konusu oldu.

Magazin 22-10-2021 02:18

Camdaki Kız 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nalan, aldatıldığını öğrenecek mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 16. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Alp, Cana ve Sedat'ın ilişkini itiraf eder. Feride, olayı Nalan'dan saklamaya çalışsa da ihaneti açıklamak ister. Nalan'ın evliliğinin, artık uçurumun eşiğinde olduğu ortadadır. Feride, ihanetin devam ettiğini öğrenince Sedat'ı karşısına alır. Sedat, Rafet'in öfkesiyle karşı karşıya gelirken Cana ve Alp'in boşanma haberi herkesi şoke eder.

Magazin 18-10-2021 01:50

Camdaki Kız 15. son bölümde Nalan ve Hayri'nin yakınlaştığı anlar! Hayri, Nalan'ın yardımına böyle koştu

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 15. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun son bölümünde Nalan ve Hayri'nin yakınlaştığı anlar dikkat çekti. Hayri uzaktan izlediği Nalan'ın düştüğünü görünce yardımına koştu ve kucağına alarak otele götürdü.

Magazin 15-10-2021 02:26

Camdaki Kız 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan, Sedat'ı Cana'ya aşkını ilan ederken yakalıyor!

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 14. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan ve Sedat arasında yakınlaşma dikkat çekiyor. Ancak Cana'dan vazgeçemeyen Sedat, eşi Nalan'a yakalanıyor. Gece yarısı Cana'yı arayan Sedat, "Bazen belli edemesem de seni çok seviyorum. Senden önemli hiçbir şey yok bu hayatta" diyor. Nalan ise Sedat'ın bu sözlerini duyuyor.

Magazin 06-10-2021 02:59

Feyyaz Şerifoğlu'ndan Burcu Biricik paylaşımı

'Camdaki Kız' dizisinde 'Sedat Koroğlu' karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yakışıklı oyuncu, son olarak dizideki partneri Burcu Biricik ile set pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 05-10-2021 16:55

Camdaki Kız 13. bölümde romantik geceye Cana baskını! Nalan ve Sedat'ı yatakta yakaladı!

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 13. son bölümü ekrana geldi. Hayri karakteriyle Cihangir Ceyhan'ın da kadrosuna katıldığı Camdaki Kız'ın final sahnesi ise izleyenleri şaşırttı. Sedat'a sürpriz yapmak isteyen Nalan, kaldığı otele gitti. İkilinin romantik anlar yaşadığı sırada ise, Sedat'ın yasak aşkı Cana otel odasına baskın yaptı. Odaya giren Cana'yı gören Sedat büyük şok yaşadı.

Magazin 01-10-2021 01:34

Camdaki Kız'da Hayri rolüyle Cihangir Ceyhan damga vurdu! Camdaki Kız 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Camdaki Kız dizisi 12. son bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Camdaki Kız'da uzun süredir esrarını koruyan Hayri karakteri ilk defa seyirci karşısına çıktı. Diziye yeni katılan Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı Hayri karakteri son bölüme damga vurdu. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde ise Rafet, Hayri'yi yanına alarak şoförü yapıyor. Nalan ve Hayri ise karşı karşıya geliyor.

Magazin 24-09-2021 00:36