Amanda Haberleri

Reytinglere yenik düştü... TRT o dizinin fişini çekti!

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı TRT'nin yeni sezondaki iddialı projelerinden biri olan Bir Sevdadır dizisinin yakın zamanda yönetmeni değişmişti. Dizi reytinglerde istediğini alamayınca final kararı verildi.

Magazin 20-04-2024 08:33

Ayrılıp arkadaş kalmışlardı... Çağla Şikel ve Nail Gönenli beraber tatilde!

Ayrıldıktan sonra arkadaş kaldıklarını söyleyen Çağla Şikel ve Nail Gönenli Çeşme’de birlikte tatil yaparken görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-04-2024 08:34

Amanda Holden'ın 18 yaşındaki kızının pozları gündemdeydi! Her zaman vücut pozitifliğini teşvik ettik

Amanda Holden 18 yaşındaki kızının internette bikinili fotoğraflarını paylaşmasını savundu ve kocasıyla birlikte onu en iyi olduğunu düşündüğü şeyi yapmaya teşvik ettiklerini açıkladı.

Magazin 11-04-2024 09:23

Fatih Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş ve İngiltere' diyaloğu yeniden gündem oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, YouTube kanalındaki 'pazar sohbeti' bölümünde ünlü rapçi Reynmen'i konuk etmişti. Altaylı ile Reynmen arasındaki 'kız arkadaş' ve 'İngiltere' diyaloğu ise sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 09-04-2024 19:16

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-2024 18:36

Taylor Swift milyarderler listesine girdi! Net serveti dudak uçuklattı

14 Grammy ödülü sahibi olan ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift, Dünya Milyarderler Listesi'ne girmeyi başardı. Ünlü şarkıcı 1,1 milyar dolarlık net servetiyle bu yılın milyarderler listesinde 2 bin 545. sırada yer aldı.

Magazin 03-04-2024 12:35

Amanda Holden otelin çatı katında gördükleri karşısında şoke oldu! Şikayet etti

Jüri olduğu yarışmada giydiği kıyafetlerle sık sık gündeme gelen Amanda Holden kaldığı otelde gördükleri karşısında şoke oldu. Amanda Holden bir seks partisine şahit olunca hemen bu durumu şikayet etti.

Magazin 31-03-2024 07:49

Kıyafetleri yüzünden şikayet alıyordu! Amanda Holden'ın kızı yaşadığı şoke eden olayı anlattı

Amanda Holden'ın kızı annesinin bir ziyaretçi geldiğinde evin içinde çıplak dans ettiği o utanç verici anları anlattı. Holden son dönemde giyim tarzı yüzünden şikayetlere maruz kalıyordu.

Magazin 10-03-2024 13:52

Iggy Azalea tatilde! Kıvrımları sergilediği pozlarına yorum yağdı

Son yıllarda müzik kariyerine devam ederken aynı zamanda hayranlarına sosyal medya üzerinden içerikler sunan Iggy Azalea "Sansürsüz içerikler paylaşacağım" diyerek Onlyfans'a girmişti. Ünlü rapçi son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-03-2024 09:15

Kurtlar Vadisi'nin Çapsız Abidin'iydi! Abidin Yerebakan diziye nasıl girdiğini anlattı! 'Raci Şaşmaz beni aradı...'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve son dönemde yeniden çekileceği söylenen Kurtlar Vadisi dizisinin hayranları bu iddialar ile heyecanlanmıştı. Şimdi de dizide Çapsız Abidin karakterine hayat veren Abidin Yerebakan'ın açıklamaları gündem oldu. Yerebakan yıllar sonra diziye nasıl dahil olduğunu anlattı.

Magazin 28-02-2024 14:14

Murat Dalkılıç Maalesef diyerek duyurdu! Bütün konserlerini iptal etti!

Şarkıcı Murat Dalkılıç, sağlık sorunları sebebiyle bütün konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Şarkıcı, "Gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. bir ameliyat daha olacağım" dedi.

Magazin 23-02-2024 09:49

Amanda Holden yeni yaşını hiçbir şey giymeyerek kutladı

Amanda Holden 53. yaşını kutlamak için kayaların üzerine çıplak şekilde çıkarak poz verdi. Ünlü jüri üyesi verdiği frikikleri bazen bilerek verdiğini açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Magazin 16-02-2024 11:19

Zendaya, Dune galasında baştan aşağı olaydı! Salona girince herkesin nutku tutuldu

"Örümcek Adam" serisi ve Euphoria gibisiyle son dönemin yükselen yıldızlarından biri haline gelen Zendaya, Dune filmi galasında oldukça iddialıydı. Zendaya galaya metalik robot kıyafetiyle gelince tüm gözler üzerine çevrildi.

Magazin 16-02-2024 10:21

Natasha Leggero sahnede bir anda soyunmaya başladı! Erkekler yapabiliyorsa...

Komedyen Natasha Leggero, Hollywood Improv'da sahneye çıktığında herkesi şaşkına uğratacak anlara imza attı. Komedyen kıyafetini çıkarıp göğüslerini sergileyerek gündeme geldi.

Magazin 22-01-2024 09:36

Selen Görgüzel’in kalçasına kadar uzanan dekoltesi olay oldu! Yorum yağdı

2022 yılının mart ayında yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren Selen Görgüzel şimdilerde Beyaz Tv'nin Söylemezsem Olmaz'da yorumculuk yapıyor. Görgüzel'in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı gündem oldu.

Magazin 12-01-2024 15:34

Wanda Nara kocası Icardi ile tatilden paylaştı! Sarmaş dolaş pozları olay oldu

İki sezondur Galatasaray'da top koşturan ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin hayat arkadaşı Wanda Nara sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur pozlarıyla bakana bir daha baktıran Wanda Nara bu defa kocası Icardi ile tatilden karelerini peş peşe paylaştı. Ünlü çiftin sarmaş dolaş hallerine beğeni yağdı.

Magazin 12-01-2024 12:23

Yıllara meydan okuyor! 52 yaşındaki Amanda Holden 'kusursuz' fiziğiyle büyüledi: Mavi renkli bikinili pozları gündem oldu!

Müzik yarışmasında jüri olan 52 yaşındaki Amanda Holden, cesur kıyafetleriyle sık sık gündem oluyor. Ünlü isim son paylaşımıyla olay oldu. Tonlu karın kaslarını sergileyen iki çocuk annesi, büyük boy gölgelikler ve plaj şapkasıyla eşleştirdiği desenli mavi bikiniyle büyüledi.

Magazin 05-01-2024 15:35

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-2023 14:55

Esra Erol'da kardeşlerini arayan kadının hikayesi yürek dağladı! 'Ailem kardeşlerimi parayla satmış'

Esra Erol'da programı her bölümüyle büyük ilgi çekiyor. Her hafta farklı konuların işlendiği programda birkaç gündür Neslihan Hanım'ın hikayesi işleniyor. Daha bebekken evlatlık verildiğini ve aslında kardeşlerinin olduğunu öğrenen Neslihan Hanım'ın hayat hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu.

Magazin 08-12-2023 21:12

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu'ndan üzen haber! Kansere yakalandığını açıkladı

Twitch yayınlarıyla ünlenen 'Pqueen' lakaplı Pelin Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı. Kasım ayının kendisi için zorlu geçtiğini dile getiren Baynazoğlu, meme kanserine yakalandığını ve bir ameliyat geçirdiğini söyledi. Kendisini takip eden kadınları bu konu hakkında bilinçlendirmek isteyen Baynazoğlu, "Meme kanserinde erken tanı" başlıklı bir video ile hem hastalığı hakkında bilgilendirme hem de yaşadığı süreci anlattı.

Magazin 05-12-2023 19:23

ŞEF AMARDEEP ANAND kimdir? MasterChef konuğu Hintli şef Amardeep Anand kaç yaşında? İngiliz Kraliyet Mutfağı'ndan sorumlu!

Şef AMARDEEP ANAND ile ilgili aramalar hız kazandı. MasterChef All Star'a konuk olan şef, aynı zamanda eski bir MasterChef yarışmacısı. İngiliz Kraliyet Mutfağı sorumlusu olan Hintli şef Amardeep Anand'ın hayatı araştırılıyor. Peki, ŞEF AMARDEEP ANAND kimdir? MasterChef konuğu Hintli şef Amardeep Anand kaç yaşında? İngiliz Kraliyet Mutfağı'ndan sorumlu!

Magazin 02-12-2023 19:56

İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi denmişti! Kolpaçino 4'ün fragmanı yayınlandı! Yorum yağdı

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönüyor. Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filmine konuk olup kendilerini oynadı. Bir araya gelen oyuncu kadrosuna sosyal medyada "İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi" şeklinde yorumlar gelmişti. Şafak Sezer tarafından paylaşılan filmin fragmanına yorum yağdı.

Magazin 30-11-2023 00:05

İsmail Saymaz'a mektubunda o sözler dikkat çekmişti! Dilan Polat'ın yardımcısı Şule patronu için maddi yardım istedi mi?

İsmail Saymaz'a yazdığı mektupta "Dışarıdaki hayatım ile buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var" diyerek dikkat çeken Dilan Polat'ın yardımcısı Şule yaptığı paylaşımla gündem oldu. Söylemezsem Olmaz'da iddia edilen maddi yardım konusunun gerçeği bambaşka çıktı.

Magazin 29-11-2023 10:49

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ'ın gözaltına alınma sebebi ortaya çıktı! Terör örgütüne üyelik iddiası

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ son dönemde sevgilisi Melis Buse Betkayan ile bir küs bir barışık yaşadığı ilişkisiyle gündemdeydi. Fenomen Kıbrıs'a uçmak için gittiği havalimanında, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Magazin 24-11-2023 15:22

Oğlunun yönettiği erotik filmde oynamıştı! Bu sefer de soyundu

Oyuncu ve model Elizabeth Hurley yine adından söz ettirmeyi başardı. Daha önce oğlunun erotik filminde rol almasıyla dikkat çeken oyuncu bu sefer de çırılçıplak soyundu.

Magazin 20-11-2023 15:11

Dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem'in skandal ses kaydı gündem oldu! Parasını isteyen mağdura skandal yanıt

Dilan Polat-Engin Polat ve Özlem-Tayyar Öz çiftlerinden sonra dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem'in hayatı da mercek altına alındı. Altınlarla pozlarıyla gündeme gelen Nevra Bilem'in skandal ses kaydı gündemde.

Magazin 20-11-2023 14:27

Amanda Holden kazağını kaldırıp göğsünü gösterdi! Sansürü dikkat çekti

Müzik yarışmasında jüri olan Amanda Holden, müstehcen kıyafetleriyle sık sık şikayet almasına rağmen geri adım atmayan bir isim. Holden son olarak kazağını kaldırıp göğsünü gösterdi ve bunu da kendince sansürledi.

Magazin 19-11-2023 09:45

Gündem Dilan Polat! Cüneyt Özdemir paylaştı: En çok izlenen 2. belgesel oldu

Cüneyt Özdemir, yönetmenliğini kendisinin üstlendiği Enercii belgeselinin 1. bölümünün 2 günde yaklaşık bir milyon kez izlenerek, Türkiye’nin bu kadar kısa zamanda en çok izlenen belgeseli olduğunu açıkladı.

Magazin 13-11-2023 09:09

Beren Saat şeffaf detayları olan derin dekolteli tarzıyla olay oldu! Bihter geri döndü

Vogue Film dergisinin ilk sayısının kapağı olan Beren Saat tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Şıklığıyla göz kamaştıran Saat'in derin göğüs dekolteli tarzına yorum yağdı.

Magazin 12-11-2023 09:34

Voleybolun Demir Leydi'siydi! Filenin Sultanları'ndan Neslihan Demir son haliyle şaşırttı! 'Efsaneler ölmez'

Filenin Sultanları'nın efsane 2003 kadrosundaki oyuncular değişimleriyle konuşulmaya devam ediyor. Özlem Özçelik, Esra Gümüş, Natalia Hanikoğlu gibi isimlerin yanı sıra Neslihan Demir de adından sıkça söz ettiren oyuncuların başlarında geliyor. Bir döneme damga vurmuş eski milli voleybolcu ise değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 11-11-2023 00:08

Wanda Nara'nın ilginç bağımlılığı gündem oldu! Icardi karısı için bakın eve ne aldı

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medyanın öne çıkan isimlerinden. Gerek pozları gerek açıklamalarıyla dikkat çeken Nara, verdiği bir röportajda şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 06-11-2023 11:16

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Fikret aslen nereli, ne iş yapıyor?

Hafta içi hergün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Yarışmaya bu defa daha önce MasterChef'te izlediğimiz Fikret Tuğ damga vurdu. MasterChef Türkiye'nin eski yarışmasını Yemekteyiz'de görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Fikret aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-10-2023 12:26

BABAMIN PENGUENLERİ KONUSU VE OYUNCULARI! Babamın Penguenleri konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins) filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Jim Carrey ve Carla Gugino'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Babamın Penguenleri filmi, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Babamın Penguenleri konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 15-10-2023 19:36

Dilan Polat kırmızı Ferrarisi ile karakola gitti! Nagihan Karadere dayanamadı

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyulmuştu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığını yediemine teslim edeceği gündemdeyken fenomenin kırmızı Ferrari ile karakola gittiği bir görüntü gündem oldu. Survivor Nagihan ise kendini tutamadı.

Magazin 15-10-2023 15:20

Emir Can İğrek cinsel hayatına dair konuştu! Grup seks düşkünü yorumu şoke etti

Ala Tokel, geçtiğimiz aylarda başlayan yeni YouTube programı 'Şurda Biz Bizeyiz'de Emir Can İğrek'i konuk etti. Son dönemin popüler şarkıcılarından İğrek cinsel hayatına dair sorulara açık açık yanıt verdi.

Magazin 13-10-2023 08:01

100 Güçlü Kadın listesine giren Kim Kardashian paraya para demiyor

Seks kasedinin sızmasıyla ve skandallarıyla hafızalara kazınan aynı zamanda milyar dolarlık bir markanın da sahibi olan Kim kardashian, Fortune dergisinin "100 Güçlü Kadın" listesinde yer alarak kapak yıldızı oldu.

Magazin 05-10-2023 11:50

Kaygısızlar'ın yıldızı Engin Yüksel evlat acısıyla sarsıldı! Henüz 28 aylık oğlunu kaybetti

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Engin Yüksel evlat acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncunun 28 aylık oğlu Çınar Aziz yaşamını yitirdi.

Magazin 04-10-2023 12:55

Harry Potter'ın sevilen oyuncusu Michael Gambon 82 yaşında hayatını kaybetti! Üzen haberi ailesi verdi

Film serisinde Albus Dumbledore karakterini canlandıran Harry Potter efsanesi Michael Gambon 82 yaşında hayatını kaybetti. Üzen haberi Gambon'un eşi ve oğlu yaptıkları basın açıklamasıyla doğruladı.

Magazin 28-09-2023 15:11

Birce Akalay yeni dizisi için imaj değiştirdi! Son hali olay oldu

Şimdilerde Mert Fırat ile başrolünü paylaşacağı yeni dizisi Bir Derdim Var için hazırlıklara başlayan güzel oyuncu Birce Akalay imaj değiştirdi. Güzel oyuncunun son hali sosyal medyada çok beğenildi.

Magazin 27-09-2023 14:36

Britney Spears elinde bıçaklarla dans etti! Görenler şoke oldu

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Britney Spears, hayranlarının iyi dilekleriyle bile olsa üzerinde baskı kurduğunu söyleyerek Instagram hesabını kapattıktan bir gün sonra hesabını yeniden açtı. Şarkıcı bu sefer de bıçaklarla yaptığı dansla gündem oldu.

Magazin 26-09-2023 15:00

Filenin Sultanları'ndan Ayça Aykaç'dan bomba evlilik paylaşımı! 5 gün sonra düğünüm var ve...

Başarı üstüne başarı elde eden Filenin Sultanları'ndan Ayça Aykaç sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Başarılı voleybolcu 5 gün sonra düğünü olduğunu sosyal medyadan ilan edince gündem oldu. İşte sosyal medyayı sallayan o paylaşım...

Magazin 25-09-2023 11:52

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkın'ı geri döndü! İşte yeni sezonda Seyran'ın bomba gibi kombinleri

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Yakın zamanda yeni sezonuyla ekranlara dönen dizinin iyi bir takipçisiyseniz ve Seyran'ın yeni bölümdeki kombinlerini beğendiyseniz seçkimize mutlaka göz atmalısınız. İşte Seyran'ın stilinden esinlenerek bir araya getirdiğimiz birbirinden güzel kıyafet seçenekleri!

Magazin 21-09-2023 15:17

Zehra Güneş cesur pozlarıyla dikkat çekti! Görenler Hazar Ergüçlü sandı

Voleybolcu Zehra Güneş başarıları kadar güzelliği ile de adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Güneş bir dergiye özel pozlarıyla beğeni topladı. Ünlü ismi görenler Hazar Ergüçlü'ye benzetti.

Magazin 20-09-2023 14:07

Şarkıcı Zara zayıflamasıyla dikkat çekti! Diyetini açıkladı

Değişimiyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Zara son dönemde zayıflamasıyla da dikkat çekiyor. Konseri öncesi açıklama yapan şarkıcı Zara nasıl zayıfladığına dair detay verdi.

Magazin 18-09-2023 13:57

Oyuncu Melek Tanker şoke oldu! Annesinin nişanlısı Kucağıma oturuyorsun diyerek...

Oyuncu Melek Tanker annesinin nişanlısı tarafından şoke eden bir tacize maruz kaldı. C.A isimli kişi oyuncuya "Seni rüyamda gördüm, kucağıma oturuyorsun" diyerek tehditler savurdu. Oyuncu Melek Tanker yaşananlardan sonra hemen şikayetçi oldu.

Magazin 17-09-2023 07:42

Çok ünlü isimler Kolpaçino 4 filminde bir araya geldi! İçerisi Şampiyonlar Ligi gibi

İlk filmi 2009 yılında vizyona giren Kolpaçino film serisi 4. filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü isimler, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç, Kolpaçino 4 filmine konuk olup kendilerini oynadı. Bir araya gelen oyuncu kadrosuna sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 16-09-2023 15:43

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Gören inanamadı

Ünlü oyuncu Melisa Döngel hem başarılı oyunculuk performansı hem de güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Yakında, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde Emel Sayın'ı canlandıracak olan Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Oyuncunun yıllar önceki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-09-2023 11:45

Armağan Çağlayan'dan Bambaşka Biri dizisine eleştiri! Bütün parayı...

Hande Erçel ile Burak Deniz'in başrolünde olduğu yeni dizi Bambaşka Biri sosyal medyada gündemde. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan'dan Bambaşka Biri dizisi başlar başlamaz eleştiri geldi.

Magazin 12-09-2023 09:47

Amanda Holden: Eğer göğüslerimi konuşmak isterlerse...

Müzik yarışmasında jüri olan Amanda Holden, müstehcen kıyafetleriyle sık sık şikayet alıyor. Yeni sezon başlamadan önce açıklamalar yapan Holden göğüsleri hakkında konuşmak isteyenlere seslendi.

Magazin 11-09-2023 08:40