Christian Bale Haberleri Ve Son Dakika Christian Bale Haberleri

Christian Bale Haberleri Ve Son Dakika Christian Bale Haberleri

Tam adı Christian Charles Philip Bale olan ünlü oyuncu, 30 Ocak 1974 yılında Galler’de dünyaya gelmiştir. Güneşin İmparatorluğu isimli filmde canlandırdığı rol ile sinema dünyasına adım atan Bale, pek çok kült yapımda yer almıştır. 2005, 2008 ve 2012 yıllarında çekilen Kara Şövalye filmleriyle büyük bir ilgi toplamış ve çeşitli ödüllere layık görülmüştür. Başrolünü üstlendiği Makinist filmindeki rolü için 28 kilo vermiş ve bir sonraki sene çekilen Batman filmindeki rolü için de verdiği kilonun iki katını geri almıştır. Bu sayede Guiness Rekorlar Kitabına girmeye de hak kazanmıştır. 2000 yılında Sandra Blazic ile evlenen oyuncu, Asfaltın Kralları filminde de rol almıştır.

Christian Bale Haberleri

Christian Bale'den itiraf! Tüm rolleri hep Leonardo DiCaprio'ya veriyorlar

Prestij, Kara Şövalye ve Makinist gibi başarılı yapımlarla tanınan İngiliz oyuncu Christian Bale, Hollywood’daki tüm rollerin hep Leonardo DiCaprio’ya gittiğini söyledi.

Magazin 06-10-2022 17:38

Christian Bale, yeniden Batman rolünü oynamayabilmesi için şartını sundu! “Nolan yönetirse Batman’i tekrar oynarım”

Christian Bale, Christopher Nolan'ın yönetmesi şartıyla Batman rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söyledi. Daha öncesinde üç kez Batman serileri için birlikte çalışan ikiliden Bale’in açıklamaları hayranlarını sevindirmeyi başardı. Bale ve Nolan’ın henüz kesinleşen bir Batman projesi bulunmamasına rağmen ikilinin hayranları açıklamayı müjde olarak değerlendirdi.

Trend 29-06-2022 17:34

Büyük Göç filmi konusu nedir? Büyük Göç filmi oyuncuları kimlerdir? Büyük Göç filmi ne zaman çekildi?

Büyük Göç filmi, tarih ve fantastik türlerini seven izleyicilerin severek izleyebileceği bir yapımdır. Büyük Göç filmi, Antik Mısır'da geçmektedir. Filmde anlatılan olaylar insanı bir anda içine çekmektedir. Büyük Göç filminin yönetmenliğini Ridley Scott yapmaktadır. Filmde Hz. Musa'nın hayatı, çektiği zorluklar anlatılmaya çalışılmış. Büyük Göç filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilip araştırılıyor. İşte detaylar!

Magazin 22-03-2022 10:04

Thor: Love And Thunder setinden ilk kare geldi! Cristian Bale’i görenler tanıyamadı

Sevilen oyuncu Christian Bale, Thor: Love And Thunder filmindeki rolü için oldukça değişik bir kostümle kamera karşısına geçti. Malibu’da çekimleri devam eden filminden ilk kareler sızdı. Fotoğraflarda protez makyajıyla dikkat çeken Bale’i hayranları bile tanımakta zorlandı.

Trend 04-08-2021 17:10

Christian Bale

Christian Bale Hakkındaki Haberler Mynet'te. Christian Bale Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Taylor Swift, David O. Russell’ın yıldızları buluşturduğu filmin kadrosuna dahil oldu

David O. Russell’ın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni filmin kadrosu yıldızlar topluluğuna dönüştü. Filme son olarak Taylor Swift’in dahil olacağı duyuruldu.

Trend 02-06-2021 10:30

Güzellik sırları açığa çıktı! Ünlülerin kilo vermek için uyguladığı işkence gibi yöntemler

Sanat dünyasının ışıltılı yıldızları her daim bakımlı ve güzel halleriyle ekran karşında olmayı tercih eder. Özellikle Hollywood’un ünlü isimleri fit ve kusursuz fizikleriyle çoğu zaman uzaktan imrenilerek takip edilir. Her vücudun ihtiyacına cevap verecek diyet programının farklı olduğunu belirterek sizler için ünlülerin kilo vermek için uyguladığı işkence gibi diyetleri araştırdık. Bu diyetleri evde denememenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Kadin 11-05-2021 14:15

Christian Bale’li American Psycho dizi oluyor

2000 yılında yayınlanmasıyla büyük olay olan American Psycho dizi oluyor. Başrolünü o dönem Christian Bale’in üstlendiği dizinin başrolünü kimin üstleneceği belirsizliğini koruyor.

Magazin 27-04-2021 11:57

Thor: Love and Thunder filminden sızan görüntüler şaşırttı

Çekimleri Avustralya’da devam eden Thor: Love and Thunder filminin setinden yeni görüntüler ortaya çıktı. Filmde ise Gorr the God Butcher karakterine hayat veren ünlü oyuncu Christian Bale’in yeni imajı görenleri şaşırttı.

Trend 19-04-2021 17:13

Christopher Nolan filmleri: Sonu tahmin edilemeyen dünyaca ünlü yapımlar!

Dünya sinemasının mihenk taşlarından biri olarak kabul edilen usta yönetmen Christopher Nolan başarılı filmleriyle adını altın harflerle tarihi yazdırmıştır. Inception, Memento ve Insterstellar gibi filmleriyle tanınan isim dünyaca ünlenen yapımlara imza atmıştır. Nolan filmlerinin temelini ise hiç şüphesiz “belirsizlik” oluşturdu. Sizler için Nolan’ın her biri büyük ses getiren filmlerini araştırdık.

Trend 05-03-2021 15:34

Margot Robbie'nin bu halini unutun! Siyah saçlarıyla tanınmaz halde

Margot Robbie, Christian Bale ve John David Washington, henüz adı belli olmayan David O. Russell’ın yönetmenliğindeki filmin çekimlerinde görüntülendi.

Trend 09-02-2021 15:03

Thor filminin yeni kötüsü Christian Bale’in yeni bağlantısı ortaya çıktı! Venom...

Geçtiğimiz günlerde Christian Bale’in, Thor: Love and Thunder filminin kötü adamı Gorr the God Butcher karakterini canlandıracağı kesinleşmişti. Christian Bale'in yeni Thor filminde canlandıracağı karakterin Venom'la nasıl bir bağı var?

Trend 15-12-2020 07:28

Batman kostümünü çıkarıp Thor’un düşmanı oldu! Christian Bale, Thor: Love and Thunder'da

En başarılı Batman serilerinden birinde Batman’i canlandıran Chirstian Bale, Thor: Love and Thunder filminde Thor’un düşmanı Gorr The God Butcher olarak karşımıza çıkacak.

Trend 11-12-2020 16:20

Christian Bale artık rol için kilo alıp vermeyecek

Canlandırdığı roller uğruna defalarca kilo alıp veren, fiziksel değişimleriyle her defasında izleyicileri şaşırtmayı başaran Christian Bale, artık bu tarz rolleri kabul etmeyeceğini açıkladı.

Trend 13-11-2019 12:51

Ford V. Ferrari (Asfaltın Kralları) filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Christian Bale ve Matt Damon'ın başrollerini üstlendiği "Ford V. Ferrari" (Asfaltın Kralları) filminden Türkçe altyazılı fragman geldi.

Trend 16-10-2019 15:53

Christian Bale'den Robert Pattinson'a destek

Batman’i canlandıran aktörlerden Christian Bale, yeni Batman Robert Pattinson hakkında konuştu.

Trend 10-09-2019 10:12

Altın Küreler'de 'Şeytan'a teşekkür

Oscar ödüllerinin habercisi sayılan 76’ncı Altın Küre Ödülleri Pazar gecesi Los Angeles’ta sahiplerini buldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği’nin düzenlediği törende gecenin ilk ödülü The Kominsky Method’daki rolüyle Michael Douglas’a gitti.

Trend 07-01-2019 11:56

Batman’i canlandıran Christian Bale’den Trump açıklaması

Batman'i canlandıran İngiliz aktör Christian Bale: “Trump beni Bruce Wayne sandı, ben de bozmadım”

Trend 13-12-2018 08:31

Joker'in sorgu sahnesi gerçek çıktı

Aktör Christian Bale'in daha önce yayınlanmamış bir röportajı ortaya çıktı. Bale, 2008'deki Batman Kara Şövalye filminin ünlü sorgu sahnesinde Joker karakterini canlandıran aktör Heath Ledger'ın gerçekten kendisine vurmasını istediğini belirterek "Adanmışlığı tamdı" dedi.

Magazin 19-10-2017 23:20

Christian Bale baba oluyor

Ünlü aktör Christian Bale, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor.

Magazin 10-03-2014 12:00

Lawrence: Öpüştük, harikaydı

Güzel oyuncu Amy Adams, yeni filmi Düzenbaz'da Jennifer Lawrence ile öpüşme sahnelerini anlattı.

Magazin 20-12-2013 19:18