Çilekler Haberleri

Nefis magnolia tatlısı tarifi! Magnolia tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktası

Magnolia tatlısı kendine özgü tadı ile deneyenlerin bayıldığı lezzetlerden biri haline gelmiş durumda. Bu tatlı, bisküvi tozu ile yapılan tabanın üzerine krema dolgusu ve mevsim meyveleriyle süslenmiş, göz alıcı bir lezzet şöleni sunuyor. İçeriği ve sunumuyla hem göze hem de mideye hitap eden magnolia tatlısı, misafir sofralarında sunum için harika bir tercih. Yediden yetmişe herkesin severek tükettiği magnolia tatlısının püf noktaları ve detaylı tarifi haberimizde.

Yemek 22-10-2023 16:36

Çileklerin ilk günkü tazeliğini korumasını sağlayan saklama yöntemi! Tüm hafta boyunca bozulmuyor

Yaz ayının en sevilen meyvelerinden olan çilekler küçükten büyüğe herkesin favorisi olarak görülüyor. Tatlıların vazgeçilmezi olan çileklerin uzun süre dayanabilmesi saklama yöntemine dikkat etmek gerekiyor. İnternette çileklerin uzun süre dayanabilmesini sağlamak için en etkili saklama yöntemi paylaşıldı.

Yemek 30-05-2023 14:26

İçinizi ferahlatacak çilekli limonata tarifi! Evde çilekli limonata nasıl yapılır?

Yaz aylarında içinizi ferahlatacak doğal içecekler arıyorsanız çilekli limonata tarifi tam size göre! Klasik limonataya katılan çilekler lezzetin daha da artmasını sağlıyor. Çilekli limonata nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi denemeniz gerekiyor.

Yemek 18-05-2023 11:49

Çilekleri bugüne kadar yanlış yıkamışız! İçinden çıkanlara inanamayacaksınız

Çilek yaz aylarının en sevilen popüler meyvelerinden. Oldukça sevilen çileklerin sağlık için birçok faydası bulunuyor. Ancak uzmanlar çilekleri doğru yıkamadığımızı paylaşıyor. Sosyal medyada yayınlanan çilek yıkama görüntülerinden çıkanlar görenleri şaşırtıyor. İşte doğru çilek yıkama yöntemi...

Yemek 01-05-2023 14:10

Çilekler

Çilekler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Çilekler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Çilek çimlendirme nasıl yapılır, nasıl yetiştirilir? Çilek ne kadar zamanda çimlenir?

Çilek mevsimi İlkbahar ve Yaz ayları olarak bilinir. Yaz aylarında sıkça tüketilen çilek, gülgiller familyasında yer alan tatlı bir meyvedir. Pazarlarda veya manav tezgahlarında Mart, Nisan veya Mayıs aylarında taze çilek bulmak mümkündür. Ülkemizde ise genellikle Antalya ve Muğla illerinde çilek yetiştiriciliği yapılır.

Haber 07-04-2023 16:00

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 16. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenler internet üzerinden iftar menüleri araştırıyor. İftarda lezzetli yemekler tercih etmek isteyenler için oldukça pratik tarifler bulunuyor. Ramazan ayının 16. günü için hazırlanan bu iftar menüsündeki yemekler oldukça seviliyor. İşte 7 Nisan iftar menüsü...

Yemek 07-04-2023 10:12