Dekolte Haberleri

Şarkıcı Zara'nın göğüs dekoltesi sosyal medyayı ikiye böldü! Hiç yakıştıramadım

Çocuk yaşta şöhret olan isimlerden Zara son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekiyordu. Zara son olarak sahne tarzıyla adından söz ettirdi. Göğüs dekoltesiyle sahnede boy gösteren şarkıcı Zara'nın kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü. İşte yapılan yorumlar...

Magazin 04-03-2024 14:15

Zendaya'nın belden aşağısına kadar bir bakan bir daha baktı

Dune: Part Two galasında Zendaya yine fark yarattı. Beyaz elbisesinin dekolte detayı herkesi büyüledi. Zendaya'nın belden aşağısına kadar bir bakan bir daha baktı.

Magazin 26-02-2024 13:50

Artık göğüslerimi beğeniyorum demişti! Sydney Sweeney iddialı tarzıyla kırmızı halıda

Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney son dönemi parlayan isimlerinden. Ödül gecesine iddialı kırmızı elbisesiyle gelen güzel oyuncu daha önce "Artık göğüslerimi beğeniyorum." diyerek dikkat çekmişti.

Magazin 19-02-2024 14:23

Demi Rose sere serpe uzanıp kitap okudu! Kıvrımları için sıkı diyetini aksatmıyor

Sosyal medyada kıvrımlarıyla tanınan ve pozları sayesinde adından sıkça söz ettiren kıvrımlı model Demi Rose hayranlarına verdiği tavsiyelerle ve paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sık sık kıvrımlarını sergileyen model bu sefer de yarı çıplak kitap okudu. Rose kıvrımlarını nasıl koruduğunu anlatarak dikkat çekmişti.

Magazin 04-02-2024 15:56

Mini etek ve dekolteli pozlarıyla sık sık gündem olan Fidan öğretmen son paylaşımıyla da gündem oldu! Dekolteli bir pozunu paylaşan öğretmen Yeni mesleğim bu olsun mu diye sordu

Mini eteği ile ders anlattığı görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından 'Mini etekli öğretmen' olarak tanınan ve bir KPSS kurumunda öğretmenlik yapan Fidan Atalay'ın son videosu da gündem oldu. Atalay, çektiği videoda sosyal medya hesabından takipçilerine dikkat çeken bir soru sordu. "Yeni mesleğim bu olsun mu" dedi.

Magazin 15-01-2024 12:43

Songül Karlı göğüs ve bacak dekolteli pozuyla olay oldu! Ne zaman yaşlanmayı düşünüyorsunuz?

Son dönemde estetik üstüne estetik yaptıran ve bir hayli değişen Songül Karlı göğüslerini de küçülttürmüştü. Verdiği pozlarla adından söz ettiren türkücü ve sunucunun son haline yorum yağdı. Karlı göğüs ve bacak dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 15-01-2024 07:11

Dekoltesiyle geceye damga vurdu! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

2023'e damga vuran reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu dün akşam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Pembe derin göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran Saraçoğlu'nun şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-2024 13:19

Göbeğine kadar inen dekoltesiyle bakana bir daha baktırdı! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu dün akşam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Pembe derin göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vuran Saraçoğlu'nun şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 12-01-2024 10:52

Demi Rose iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Derin dekoltesiyle büyüledi

Instagram'ın en cesur fenomenlerinden biri olan Demi Rose, her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü isim bu defa son pozlarıyla gündem oldu. Demi Rose süper mini eteği ve derin göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 27-12-2023 17:06

Rita Ora yeni yıl pozuyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Son dönemde cesur tarzıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Rita Ora derin göğüs dekoltesiyle sosyal medyayı salladı. Baştan aşağı kırmızı giyinen ünlü ismin yeni pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-12-2023 09:58

Canlı yayında göğüs dekoltesi verip hediye istiyordu: Laz Kızı'na yeni bir şok daha

TikTok'tan yaptığı yayınlarla tüm Türkiye'ye adından söz ettirmeyi başaran 'Laz Kızı' gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra da yayınlarına devam ediyordu. Göğüs dekoltesi verip izleyenler hediye attıkça ilginç vaatlerde bulunan G. H. adlı kadın şimdi bir başka şokla karşı karşıya kaldı.

Magazin 20-12-2023 10:22

Rita Ora'dan '2024 için sabırsızlanıyorum' pozu geldi! Transparandan vazgeçmedi

Son dönemde özel hayatıyla olduğu kadar tarzıyla da adından söz ettiren Rita Ora 2024 paylaşımıyla yine dikkat çekti. Göğüs dekoltesi ve transparan detaylara sahip tarzıyla dikkat çeken Ora beğeni topladı.

Magazin 15-12-2023 09:39

Gizem Bağdaçiçek ifadesi ortaya çıktı! 160 takipçimle pornografik görüntülerimi paylaşmıştım diyen fenomenden Evdeyim pozu

Onlyfans adlı platforma yüklediği içeriklerle bilinen Gizem Bağdaçiçek, yapılan şikayetler nedeniyle gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Onlyfans fenomeni serbest bırakıldıktan sonra bu sefer göğüs dekoltesini paylaştı.

Magazin 08-12-2023 11:06

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun doğum günü tarzı olay oldu! Şıklığının bedeli ortaya çıktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu dün akşam 70 kişilik bir parti ile 26. yaş gününü kutladı. Güzelliği ile dikkat çeken Saraçoğlu doğum günü tarzıyla da çok beğenildi. Ünlü ismin kırmızı elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 01-12-2023 17:19

Sevda Türküsev göğüslerini açan kadını görünce sinirlendi! Sosyal medya açık hava genelevine döndü!

TikTok'ta para kazanmak için göğüs dekoltesi vererek yayınlar yapan 'Laz kızı' isimli kullanıcı yeni paylaşımlara imza attı. Kocası olduğunu söylediği bir kişiyle de video çeken 'Laz kızı'nı gören Sevda Türküsev çileden çıktı. Ünlü isim "Sosyal medya açık hava genelevine döndü" dedi.

Magazin 27-11-2023 14:28

Laz Kızı' bu sefer göğüs dekoltesi için fermuarını indirip sitem etti! Akıl vermeyin bana para lazım

Geçtiğimiz günlerde yaptığı TikTok yayınında verdiği göğüs dekoltesiyle gündem olan 'Laz Kızı' yaptıklarıyla sosyal medyayı sallamıştı. Bu sefer kazağının fermuarını indiren kadın "Akıl vermeyin bana para lazım" dedi.

Magazin 27-11-2023 06:59

Eski kocası Meedo rahatsız oluyordu! Şeyma Subaşı boşanır boşanmaz cesur tarzına döndü

5 ay önce görkemli bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Beykoz Adliyesinde tek celsede boşandı. Şeyma Subaşı boşanmanın ardından soluğu yurt dışında aldı. Eski eşinin dekoltesine karıştığı bilinen Subaşı tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 03-10-2023 15:50

Filenin Sultanları’ndan Hande Baladın iddialı pozlarıyla büyüledi! Olay tarz

Filenin Sultanları’nın dikkat çeken isimlerinden biri olan Hande Baladın güzelliği ile de ilgi odağı oluyor. Başarılı spor kariyeriyle beğeni toplayan Baladın dekolteli pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı.

Magazin 02-10-2023 15:28

Selena Gomez'in dekoltesi sosyal medyayı salladı! Resmen kıyafete sığmamış

Son dönemde iddialı seçimler yaparak dikkat çeken oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez son dekolte seçimiyle resmen sosyal medyayı salladı. Selena Gomez'in Paris kombinine "Kabına sığmamış" yorumları yağdı.

Magazin 26-09-2023 11:38

Nurgül Yeşilçay dekolteli elbisesiyle poz verip 'Pazara gidiyorum' dedi! Sevgilisinden yorum gecikmedi

'Veda Mektubu' dizisinin final yapmasıyla birlikte soluğu tatilde alan Nurgül Yeşilçay tatil pozlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmedi. Verdiği kilolarla dikkat çeken Yeşilçay'ın fit hali büyük beğeni topladı. Güzel oyuncu son olarak göğüs dekolteli elbisesiyle iddialı pozlar verdi. Yeşilçay'ın pozlarına sevgilisi Necati Kocabay'dan yorum gecikmedi.

Magazin 21-09-2023 17:18

51 yaşındaki Defne Samyeli neden yaşlanmıyor? Çinli bilim insanları araştırmaya başladı

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski Türkiye güzeli Defne Samyeli adeta yıllara meydan okuyor. Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan genetik bilimcilerin dikkatini çeken Samyeli araştırma konusu oldu.

Magazin 31-08-2023 11:19

Şevval Şahin'in davet tarzı olay oldu! Göğsü açıkta kalınca 'Parça eksik kalmış' dendi

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin her açıklaması ve her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiren Şahin bu defa davet tarzıyla gündem oldu. Siyah vücudunu saran bir elbise tercih eden Şahin'in göğüs altı dekoltesine yorum yağdı.

Magazin 26-08-2023 17:23

Melisa Döngel kumsalda sere serpe uzandı! Dekolteli pozuyla nefes kesti

En son adı Sergen Yalçın ile aşk iddialarına karışan Melisa Döngel bu sefer dekolteli pozlarıyla dikkatleri üzerine topladı. Kumsalda sere serpe uzanan Döngel’in pozlarına yorumlar yağmur gibi yağdı.

Magazin 10-07-2023 10:35

Akasya Durağı'nın Zeyno'su son haliyle ağızları açık bıraktı! Dekolteli pozları nefes kesti

Akasya Durağı’nda hayat verdiği Zeyno karakteri ile büyük beğeni toplayan Sitare Akbaş bu rolüyle hafızalara kazındı. Güzelliği ile nefes kesen Akbaş’ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı. Ünlü isim dekolteli pozlarıyla mest etti.

Magazin 08-07-2023 16:40

Transparan giyen Camila Cabello göğüs dekolteli pozuyla dikkat çekti!

Shawn Mendes ile olaylı ilişkisiyle uzun süre gündemden düşmeyen Camila Cabello transparan pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Transparan giyen Cabello dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 07-07-2023 17:24

Dekolteli pozlarıyla nefes kesen Wanda Nara'nın güzellik sırrı ortaya çıktı!

Mauro Icardi'nin menajerliğini yapan hayat arkadaşı Wanda Nara sık sık dekolteli pozlarıyla gündem oluyor. Fiziği ile büyüleyen Nara güzellik sırrını açıkladı.

Magazin 05-07-2023 13:18

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu sere serpe uzandı! Dekolteli pozuyla nefes kesti

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren ve son günlerde rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa görüntülenen Afra Saraçoğlu dekolteli pozuyla nefes kesti. Ünlü ismin havuz başında sere serpe uzandığı pozuna beğeni yağdı.

Magazin 03-07-2023 16:46

Rita Ora açıldıkça açıldı! Dantelli elbisenin altına sütyen giymedi

Son dönemde her gittiği davette iddiasını ortaya koyan ve gerek bacak gerek göğüs dekoltesiyle sınırları zorlayan şarkıcı Rita Ora defileye öyle bir kıyafetle katıldı ki sosyal medya yıkıldı. Şarkıcı siyah dantelli elbisesinin içine sütyen giymedi ve meme uçlarını da gizlemedi.

Magazin 03-07-2023 13:45

Tuğba Ekinci bikinisiyle evin içinde dolandı! Siz hâlâ estetikle güzel olmaya çalışın

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci evin içinde bikinisiyle dolaştı. Estetik, silikon, botoks ve filtre kullanmadığını dile getiren şarkıcı Tuğba Ekinci'nin paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 30-06-2023 20:40

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün tarzı olay oldu! Göğüslerinin yarısı açık kaldı, yırtmacını ise zar zor kapadı

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı izdivaç programında gelin adayı olan Cansel Çördük yurt dışında yaşıyor. Değişimiyle sık sık adından söz ettiren eski yarışmacı müstehcen pozlarıyla da dikkat çekiyor. Cansel son olarak göğüs dekoltesi ve kasığına kadar uzana yırtmacıyla olay oldu.

Magazin 30-06-2023 09:42

İrem Derici göğüs dekolteli pozlarıyla nefes kesti! Biraz da gözünüz gönlünüz açılsın!

Çıkardığı şarkıları, sahne performansları ile büyük beğeni toplayan İrem Derici cesur tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Konserinde çekilen fotoğraflara sosyal medya hesabında yer veren ünlü şarkıcı İrem Derici, paylaşımına "Biraz da gözünüz gönlünüz açılsın!" notunu düştü. İrem Derici göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram’ı salladı. Ünlü ismin konser tarzı dikkat çekti.

Magazin 25-06-2023 11:36

Hande Erçel iddialı düğün tarzıyla verdiği pozları paylaştı! Hakan Sabancı detayı sosyal medyayı salladı

Eda Ece'nin düğününe birlikte katılan Hande Erçel ile Hakan Sabancı sosyal medyanın gündeminde! Düğünde sarmaş dolaş görüntülenen çiftten Hande Erçel'in iddialı kıyafetiyle verdiği pozlarda Hakan Sabancı'yı kadraj dışı bırakarak paylaşım yapması sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-06-2023 07:37

Demet Özdemir süper minisiyle havuza girdi! İddialı pozları mest etti

Oğuzhan Koç ile ayrılığı uzun süre gündemden düşmeyen Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde oyunculuğu ve güzelliğiyle büyük beğeni toplamıştı. Dizisinin sezon finaline girmesinin ardından tatile giden Özdemir iddialı pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 20-06-2023 08:49

Dekolteli üstleri sütyensiz giyebilmek için bulduğu yöntemi gösterdi

Dekolteli kıyafetlerde doğru sütyeni bulmak kıyafetin kaliteli durması ve frikik vermemek için önem taşıyor. Dekolteli kıyafetlerden görünen sütyen sorunundan kurtulmak isteyenler için kendi uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın, sütyen giymeden büyük göğüslerini dik gösteren stil tüyosunu gösterdi.

Kadin 18-06-2023 12:07

Mine Tugay'ın tatil keyfi! Bikinisiyle poz verdi

Mine Tugay cesur ve dekolteli pozlarıyla sosyal medyaya damga vurmaya devam ediyor. Tatil pozlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu bikinisini giyip poz verdi. Yalı Çapkını'nın Defnes'si Mine Tugay'ın hayranlarından pozlara beğeni yağdı.

Magazin 15-06-2023 14:05

Ceketinin içine hiçbir şey giymeyen Serenay Sarıkaya frikik vermekten bakın nasıl kurtuldu

Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya dün akşam bir ödül törenine katıldı. Güzelliği ile nefes kesen Sarıkaya dekolteli tarzıyla dikkatleri üzerine topladı. Düğmesiz bir ceket giyen ünlü isim frikik vermemek için bakın ne önlem aldı.

Magazin 14-06-2023 14:51

Dilara Aksüyek derin dekoltesiyle dikkat çekti

İstanbullu Gelin dizisinde hayat verdiği İpek karakteriyle hafızalara kazınan Dilara Aksüyek en son Yürek Çıkmazı’nda rol aldı. Güzelliği ile büyüleyen Aksüyek sütyensiz pozuyla nefes kesti.

Magazin 14-06-2023 10:30

Transparan giyen Rita Ora dekolteli pozuyla mest etti!

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel şarkıcı Rita Ora, dekolteli pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. İçerisine sadece iç çamaşırı giyen Ora transparan elbisesiyle adeta büyüledi.

Magazin 13-06-2023 10:47

Transparan giyen Ebru Şahin derin dekoltesiyle hayran bıraktı! Yüz Yıllık Mucize'nin final yemeğinde göz kamaştırdı

Yüz Yıllık Mucize dizisinde Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan Ebru Şahin dizisinin final yemeğine eşi Cedi Osman’la katıldı. Transparan giyen Ebru Şahin güzelliğiyle nefes kesti. Ünlü isim göğüs dekolteli pozlarını sosyal medya hesabından peş peşe paylaştı.

Magazin 11-06-2023 20:34

Kısmetse Olur Elif göğüs dekolteli poz verdi! Çok şanslısın adamsın Sedat

Bir dönemin fenomen programı Kısmetse Olur şimdilerde Youtube’da yayınlanıyor. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programında yarışan ve güzelliği ile dikkat çeken Elif Nur Yel göğüs dekolteli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 10-06-2023 12:46

Tesettüre girip, adını değiştirmişti! Popstar Özlem Güneş'in son haline yorum yağdı

Bir dönemin efsane programı Popstar'da sesiyle kulaklarımızın pasını silen Özlem Güneş "Dekolte giymem" dediği için jürinin eleştirilerine maruz kalmıştı. Yarışmadan sonra tesettüre girip adını değiştiren Özlem Güneş'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-06-2023 09:29

Veda Mektubu'nun yıldızı Rabia Soytürk sütyensiz pozuyla yorum yağmuruna tutuldu

Şimdilerde Veda Mektubu dizisinde Aslı karakterine hayat veren Rabia Soytürk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla beğeni topladı.

Magazin 09-06-2023 17:32

Mükemmel elbiseyi bulduğunu sandı ama göğüslerini sığdıramadı! Büyük göğüslü olmanın zorluklarını gösterdi

Büyük göğüslü olan kadınlar TikTok'tan yayınladıkları videolarda kıyafet bulma üzerine yaşadıkları zorlukları gösteriyorlar. Kendisi için mükemmel elbiseyi bulduğunu düşünen bir kadın elbisesinin dekoltesinden taşan göğüsleri yüzünden büyük göğüsleriyle verdiği mücadeleyi gösterdi.

Kadin 06-06-2023 10:11

Transparan giyen Simge Sağın pozlarıyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına katılan ve Icardi ile beraber şarkı söyleyen Simge Sağın son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Cesur sahne kıyafetleriyle adından söz ettiren Simge transparan giyip dekolteli pozuyla büyüledi.

Magazin 06-06-2023 09:48

Tiktok fenomeni Yaren Alaca dekoltesiyle nefes kesti! Doğum günü tarzına beğeni yağdı

Tiktok'ta çektiği videolar ile ünlenen genç fenomen Yaren Alaca sosyal medyayı aktif kullanıyor. İddialı ve cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Yaren Alaca bu defa doğum günü tarzıyla dikkat çekti. 20 yaşına giren ünlü fenomen göğüs dekolteli elbisesiyle adeta takipçilerini mest etti.

Magazin 02-06-2023 08:45

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn deri korsesiyle poz verdi! Göğüslerini ön plana çıkartan olay paylaşım...

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan ve ‘Barbi’ lakabıyla tanınan fenomen Apollonia Llewellyn ayna karşısında verdiği pozla yine sosyal medyayı sallamayı başardı. Siyah deri korsesiyle adeta şov yapan fenomen isim hayranlarından tam not aldı.

Trend 01-06-2023 10:51

Tuğba Ekinci Çalıştığımız yere fakirleri beklemiyoruz deyip ekledi! Olay sözler

Sahne fiyatlarına dair konuşan Tuğba Ekinci tepki çeken sözlere imza attı. Dekolteli pozlarını ve kalça danslarını sık sık paylaşarak gündeme gelen şarkıcı "Çalıştığımız yere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler gelsin" dedi.

Magazin 25-05-2023 14:41

Büyük göğüslerine gelen yorumlara cevap verdi! Dışarıdayken işime yarıyor

Büyük göğüslü kadınlar genellikle yaşadıkları sırt ağrıları ve istediği kıyafetleri bulamama sorunları nedeniyle göğüs küçültme ameliyatı oluyor. Ancak bazı kadın büyük göğüslü olmanın ayrıcalık olduğunu belirterek bu konudaki avantajları paylaşıyor. TikTok'ta göğüslerine gelen yorumları cevaplayan bir kadın dekoltesinden taşan göğüslerinin işine yaradığını paylaştı.

Kadin 23-05-2023 14:18

Gerçek yaşını duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor! En az 25 yaş genç gösteriyor

Yaş ilerledikçe cildimizde ve saçlarımızda meydana gelen değişiklerin yanı sıra stilimizde uyguladığımız bazı hatalar da çok daha yaşlı görünmemize neden oluyor. TikTok'ta dekolteli üstü ve üzerine tam oturan pantolonuyla gerçek yaşını açıklayan bir kadın sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kullanıcı Latin kadının gerçek yaşına inanamadı.

Kadin 23-05-2023 10:24