Deniz Çoban Haberleri

'VAR, protokol dışı hareket etti!' Deniz Çoban'dan Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki kırmızı kart için olay yorum!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve maç fazlasıyla lider Galatasaray ile puan farkını 3'e düşürmüştü. Kanarya, 45+5. dakikada İrfan Can Kahveci'nin kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalmıştı. Eski hakem Deniz Çoban, beIN Trio programında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Spor

''Türk futboluna operasyon çekiliyor'' dedi ve isimleri açıkladı! Ahmet Çakar'dan yine gündemi etkileyecek ithamlar...

Galatasaray-Lale Orta gerilimine, eski hakem Ahmet Çakar dahil oldu. Yaptığı yayın sırasında ilginç bir iddia ortaya atan Çakar, “Lale Orta ve Türk futboluna operasyon çekiliyor. Bunu yapan iki eski hakem. Net konuşuyorum. Birinin adı Deniz Çoban, diğerinin adı Bülent Yıldırım.” dedi.

Spor

Son dakika: Herkesin konuştuğu karar için kim, ne dedi? Sivasspor - Galatasaray maçında iptal edilen gol için eski hakem ve yorumcuların yanıtı: Anlayamadık!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabaka; sarı - kırmızılıların 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, Sivasspor'un 50. dakikada attığı golün iptal edilmesi maçın önüne geçmişti. Spor yorumcuları ve eski hakemler, pozisyonu değerlendirdi. Eski hakem Deniz Çoban'ın "Burada skandal bir hata var" sözleri ise dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Spor

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında penaltı tartışması! Kural ihlali...

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports 1'de yayınlanan beIN Trio programında hakem yorumcuları Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbinin hakemi Arda Kardeşlen ve VAR hakemi Atilla Karaoğlan'ı yorumladılar. Beşiktaş'ın kullandığı ilk penaltıda ihlal olup olmadığını tartışan yorumcular flaş ifadeler kullandı.

Spor

Deniz Çoban

Deniz Çoban Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deniz Çoban Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son dakika: Türk futbolu bitiyor mu? Sosyal medya ayağa kalktı...

Son dakika haberleri: Eski hakem Deniz Çoban, sosyal medya hesabından ortalığı ayağa kaldıracak cinsten bir paylaşımda bulundu. Çoban'ın bu paylaşımı, hakemlerle ilgili yeni bir gelişme yaşanacağına yoruldu. Türk futbolunun içinden çıkamayacağı ve biteceğine dair bir kaosun içine girmek üzere olduğu şeklinde yorumlar da yapıldı.

Spor

SON DAKİKA: Hatayspor-Galatasaray maçında kırmızı kart yağmuru! Maç neredeyse iptal olacaktı...

Son dakika Galatasaray Haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray, deplasmanda Hatayspor'a konuk oldu. Maçta tartışmalı pozisyonların yaşandığı anları değerlendiren eski hakem Deniz Çoban, maçın hakemi Erkan Özdamar'ın tam 4 kırmızı kartı atladığını iddia etti. İşte Hatayspor-Galatasaray maçının tartışmalı anları...

Spor

Penaltı atışındaki büyük hata ortaya çıktı!

G.Saray'ın 2-1 kaybettiği Beşiktaş derbisinde Mohamed'in kaçırdığı penaltı vuruşundan önce iki takımın futbolcuları da ceza sahasına girdi. Deniz Çoban, penaltının tekrar edilmesi gerektiğini ifade etti.

Spor

Deniz Çoban açıkladı! Eyüpspor-Manisa FK maçı kural hatası var

TFF 1.Lig'in 8. haftasında Eyüpspor sahasında Manisa FK'yı 3-2'lik skorla yendi. İstanbul ekibi galibiyet golünü 90. dakikada kaydetti. Eski hakem Deniz Çoban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla maçta kural hatası olduğunu belirtti.

Spor