Depremzedelerin Elektrik Ve Dogalgaz Borclari Silindi Haberleri

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 2024-01-07 13:25:08

Elektrik ve doğal gaz faturası borçları için yeni karar! Resmi Gazete'de yayımlandı: 6 Şubat öncesi hepsi silindi...

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle evi ağır ve orta hasarlı depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçlarının terkinine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre bu tarihten önceki doğal gaz ve elektrik faturası borçlarının alacağından vazgeçildiği duyuruldu.

Finans 2023-05-25 07:15:27

Bakan Dönmez duyurdu: Elektrik ve doğal gaz faturası borçları silindi! 4,08 milyar liralık destek...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, depremzedelerin elektrikte 3,13 milyar lira, doğal gazda 953 milyon lira olmak üzere doğrudan destek tutarı olmak üzere 4,08 milyar liralık faturanın silindiğini bildirdi.

Finans 2023-03-21 15:15:15

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silindi mi? Ağır ve orta hasarlı depremzedelere yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Ağır ve orta hasarlı depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçlarına yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Birçok vatandaş bu gelişmenin ardından basında yer alan haberler üzerine internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silindi mi? İşte, Resmi Gazete'de yer alan ağır ve orta hasarlı depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine ilişkin karar...

Finans 2023-03-21 07:04:38

Son dakika! Deprem bölgesi için yeni kararlar! Evi orta ve ağır hasarlı olanların elektrik ve doğal gaz borçları silindi

Son dakika haberine göre, deprem bölgesiyle ilgili yeni kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle, evi, iş yerleri ağır ve orta hasarlı depremzedelerin elektrik ile doğal gaz borçları silindi. Söz konusu fatura borçlarına yönelik dava ve icra takipleri de kaldırıldı. Deprem bölgesindeki bazı il ve ilçelerde ise 6 Şubat'tan sonraki faturaların ödemesi 31 Mayıs'a ertelendi. Diğer yandan Afet Yeniden İmar Fonu'nun kurulmasını öngören kanun da yürürlüğe girdi.

Haber 21-03-23 01:16

Depremzedelerin fatura talebini Meclise taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM’de yaptığı konuşmada 24 Ocak’ta yaşanan deprem nedeniyle elektrik ve doğalgaz faturalarının 3 ay ertelendiğini ancak 3 ayın sonunda depremzedelerin toplu ödeme yapma gücünün olmadığını ifade ederek, fatura bedellerinin alınmamasını talep etti.TBMM genel kurulunda söz alarak bölgenin sorunlarını anlatan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya ve Elazığ’da doğalgaz ve elektrik dağıtımının Aksa şirketi tarafından yapıldığını anımsatarak, "Elazığ’da deprem dolayısıyla faturaların üç ay ertelenmesine karar verildi.

Yurthaber 18-02-20 18:15

Depremzedelerin kaldığı konteynerler yandı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde 2017 yılından meydana gelen deprem sonrası 2 ailenin kaldığı konteynır yanarak kül oldu.Edinilen bilgilere göre, 2017 yılında Samsat ilçesinde 5.5 şiddetinde meydana gelen depremden dolayı evleri zarar gören ve bu nedenle konteynerde kalan Murat Erdoğan’a, ait konteynerde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın meydana geldi.

Yurthaber 02-01-20 15:40

Kosova Maliye Bakanı Hoti: Elektrik borçları göçü önlemek için silindi

Hükümetin halk ile kamu kurum ve kuruluşlarının 2008 yılına kadar olan borçlarının silinmesi kararının ardından Maliye Bakanı Abdullah Hoti basın toplantısı düzenledi.

Haber 06-02-15 21:40

Vanlı Depremzedelerin Elektrik Sıkıntıları

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Van Milletvekili Nazmi Gür'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verdiği Van'da...

Yurthaber 31-05-12 12:06

Bandırma'daki 19 caminin 570 bin liralık elektrik borcu silindi

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki 19 caminin toplam...

Yurthaber 10-05-12 11:38

Depremzedeye Yüksek Elektrik Faturası İddiaları

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın basın müşavirliğinden yapılan açıklamada, depremzedelerin elektrik faturalarının Başbakanlık Afet ve Acil...

Yurthaber 14-04-12 15:53

Depremzede vatandaşa elektrik faturası şoku

Van'da deprem sonrası çadır ve konteynerde kalan depremzedelerin elektrik parasını AFAD ödüyor. Evlerde de elektriğin...

Yurthaber 13-04-12 14:40

Şehit oldu, elektrik borcu silindi

Çukurca'da şehit olan Piyade Çavuş Birol Elmas’ın, annesi ve 3 kardeşinin yaşadığı evin kesik elektriği acı haber sonrası açıldı.

Yurthaber 20-10-11 11:24