Didem Ceran Haberleri Ve Son Dakika Didem Ceran Haberleri

Didem Ceran Haberleri Ve Son Dakika Didem Ceran Haberleri

Didem Ceran, 24 Mart 1981 yılında doğdu. Kayseri’de dünyada gelen Ceran, erken yaşta evlendi. Bu evlilik ancak 1,5 yıl sürdü. Boşanmasının ardından İstanbul’a yerleşen Ceran, 2006 yılında ‘Oryantal Star’ yarışmasına katıldı. Ceran bu yarışmanın ardından ‘Survivor’ isimli bir başka yarışmaya daha katıldı. Bu yarışmada ‘Gönüllüler’ takımında yer alan Ceran, kavgaları ve tartışmalarıyla ısa sürede gündeme geldi. Yarışmanın ilk turunda elenen Ceran, sosyal medya platformlarından paylaştığı video ve fotoğraflar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle son dönemlerde paylaştığı ‘vajina beyazlatma operasyonu videosu’ ile tartışmalara neden oldu. Vlogger ve blogger olarak yayınlar yapan Ceran, kendi Youtube kanalında da videolar yayınlamaya devam ediyor.

Didem Ceran Haberleri

Sosyal medya fenomeni Didem Ceran’dan iddialı açıklama: Toplumun yapısını bozmakta

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Didem Ceran, iddialı açıklamalarda bulundu. Televizyona adım atmaya hazırlanan Ceran, "Ekranların artık eğitimli yüzlere ihtiyacı var." dedi.

Magazin 31-08-2021 20:53

Tamer Karadağlı'dan Didem Ceran açıklaması! 'Gönül ilişkisine gireceğim bir hanım için...'

Çocuklar Duymasın oyuncusu Tamer Karadağlı'nın kendisinden 14 yaş küçük Didem Ceran ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Karadağlı aşk haberleri hakkında sessizliğini bozdu.

Magazin 11-08-2020 17:01

Tamer Karadağlı Didem Ceran'ı kızıyla tanıştırdı!

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriye tanınan Tamer Karadağlı yeni sevgilisi Didem Ceran'ı kızı Zeyno ile tanıştırdı. Didem Ceran'ın kim olduğu merak konusu oldu.

Magazin 11-08-2020 09:54

Tamer Karadağlı Didem Ceran'la aşk mı yaşıyor! Didem Ceran kimdir?

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın eski Survivor yarışmacısı Didem Ceran ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Didem Ceran, 'vajina beyazlatma' ve vibratörü öptüğü videoları ile gündem olmuştu. Peki Didem Ceran kimdir?

Magazin 10-08-2020 11:28

Didem Ceran

Didem Ceran Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Didem Ceran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kadın cinayetlerine tepki çekmek için vibratör öpen Didem Ceran'a tepki yağdı

Eski Survivor yarışmacısı Didem Ceran, kadın cinayetlerine tepki göstermek amacıyla YouTube kanalından yayınladığı videosunda vibratör öptü. Ceran'ın bu görüntüsü Twitter'da gündem olurken "Kadına şiddete dikkat çekmek için bunu mu öpmen gerekiyor" yorumları yapıldı.

Magazin 06-12-2019 15:43

Didem Ceran kimdir?

Instagram hesabından paylaştığı "vajina beyazlatma" videosu ile bir anda gündeme gelen Didem Ceran merak konusu oldu. Daha önce çeşitli yarışmalara katılan Didem Ceran kimdir?

Haber 03-11-2016 12:27

Survivor yarışmacısının paylaştığı video ortalığı karıştırdı

Eski Survivor yarışmacılarından Didem Ceren'in özel bir klinikte gerçekleştirdiği vajina epilasyonu videosunu paylaşması büyük tepki çekti.

Magazin 03-11-2016 00:47